- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz182
csendes tag
válasz
Mozso26 #5233 üzenetére
2232BW monitorról:
MIlyen rejtett menüben? Nekem is ilyen moncsim van. Mond el légyszi hogy kell megnézni a paneltipust. Amugy engem egyáltalán nem zavar a bevilágitás.
Mi az a led brightness?
[ Szerkesztve ]
Pontosan.Ha leveszed 0-ra mind a kontrasztarányt, mind a fényerőt és legalább 5 mp-ig nyomva tartod blról a 4. gombot (amivel a digital-analog között is tudsz váltani), akkor előjön egy rejtett menü amiben szerepel egy sorozatszám. A CDA az C-panel (valszeg CMO vagy vmi más), a CAA pedig S-panel vagyis Samsung.
A LED-brightness-szel a kapcsológomb fényerejét lehet állítani.Idevág: 226BW-ből tényleg nem lehet itthon S-panelt kapni? Nekem mintha vmi boltban azt mondták volna, h nekik van.
-
-
zolynet
veterán
válasz
Mozso26 #4606 üzenetére
Folyamatosan menjen a moncsi miután asszem 72óra cseregari van...égjenek azok a pixelek. Különösebben nem mértem ki hogy akkor milyen is a panel, milyen a szín....egyszerűen csak használtam, játszottam, pici 3dmákot is megnéztem milyen ekkora bazi nagy moncsin. Miután én 50-es kontraszt, 100-as fényerővel kaptam majdnem lebarnultam azonnal előtte. Az volt az első hogy belőttem, most vmi 30-40 kontraszt, 50fényerővel nyomatom...de kinek mit igényel a szeme.
-
G@ß!
őstag
válasz
Mozso26 #4519 üzenetére
Cső!
Gondolom ez a típus létezik 19"os verzióban is, nem?
Konkrétan arra az LG modellre gondolok(LG L227WT-PF) aminek a színhűsége TN+Film panel ellenére 96%-os...
Én erre gondoltam: [LG L1954SM-PF 19" TFT képernyő (5 ms)]
Szóval ez is lefedi? Mert akkor 54kért nagyon jó vétel!!!Gabi
-
Khaal
őstag
válasz
Mozso26 #4522 üzenetére
Tükröződni nem fog (hacsak nem tükrös felületűt veszel, de azok elég ritkák).
Bizonyos tekintetben jobb mint a CRT, nem vibrál, tökéletes a geometria és a konvergencia, teljesen sík a kép, kevesebbet fogyaszt és kisebb helyet foglal.
Viszont sok mindenben gyengébbek mint a CRT-k, pl. fekete nem fekete, bevilágítás, betekintési szögek, utánhúzás, színhűség...stb.
MIndenképp csekkolj le párat élőben, vásárlás előtt. -
Vincsó
aktív tag
válasz
Mozso26 #4487 üzenetére
Technika ujjítás annyi ha történt, hogy a drágább panelok, -PVA panelokra gondolok itt elsősorban, is alkalmasak játékra viszont jobb betekintési szöggel és jobb színhűséggel renelkeznek mitn a TN-es társaik. 100.000 K alatt én egy Dell 2007 WFP -ben gondolkodnék ez 20,1 colos PH! tesztben is szerepelt.
Remélem érthető valamennyire nincs energiám regényt írni
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Mozso26 #4478 üzenetére
Nem tudom mennyi idő után halnak meg de én 2-3 évig használtam egy Samsung 19"-tft-t és semmi baja nem volt...
A pixelhiba az mikor a képernyön egy vagy több fekete, illetve fehér pont jelenik meg ami örökre ott marad lehet a képernyön akárhol lent is fent is összevissza is ha megveszed elméletileg ha van rajta ilyen 3 napig ki kell cserélniük ha utána jön elő már csak akkor cserélik ki ha x darab iylen van de az gyártótól függ mennyinek kell lenni hogy kicseréljék...Amugy 1-2 db még nem kellemetlen de több már igen láttam sok ilyet...
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Mozso26 #4441 üzenetére
Cod2-zom ott 1680-ba nyomom amugy ha normálisan akarsz játszani kell egy erős vga-is szerintem...
Szerk: Valaki nem tudja 226bw-nél melyik paneles a jó és azt hol kell megnézni?
És a prohardvert nem lehet átállitani 1680-as felbontásba mert igy elég rossz hogy oldalt megmarad vagy 15cm-esfehér csík...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Robogó, kismotor
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest