- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Apple Watch
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
Már lassan 1 hónapos 223bw-s tapasztalatból beszélek, nagyon jól fogsz járni vele, és a legszebb ráadás, hogy 10K marad a zsebedben!!! Nagyon nem mind1.
Ja, és nem muszáj 1650x1050-ben játszani ha nem bírná a vas, a 1280x800 is tökkéletes erre a monitorra, kivétel a vájtszeműeket, TeeJay
Én ugyan különbséget nem látok. Biztos csak azért mert nem rég tértem át crt-ről tft-re, bár ez így hülyeség...namostmár tényleg nem tom mit akartam írniPixel gariról beszéltem a Viewsonic és Samsung Magyaroszág képviseletével:
Szó szerint már nem tudom visszaadni, de a lényege az h van egy szabvány ami alatt nem cserélnek monitort, ezt mindketten 7db azaz HÉT pixel-re mondta, holott én úgy tudtam hogy a VS-nál 1 pixelnél lehet visszavinni és cserélik azonnal.Mondtam, kösz a felvilágosítást. Úgy vélem minden monitornál ez a 7pixel szabvány garancia van. Vagy rosszul tudom, majd kijavítanak. -
Khaal
őstag
Ízlések és pofonok. Az 1024x768 és 1280x1024-et széthúzta, vagy kétoldalt fekete csíkkal ment? Mert széthúzva engem már zavar a torzulás és homályosság. Ha marad a képarány (16:10), akkor számomra 20" wideon az 1280x800 ami még fogyasztható, az alá már nem szívesen megyek.
-
TeeJay
félisten
én a szép képet arra írtam hogy kisebb pixelekkel szebben lehet megjeleníteni ugyanazt...
wide 20" --> 0,258mm
wide 22" --> 0,282mm
wide 24" --> 0,270mm
wide 27" --> 0,303mm
wide 30" --> 0,250mmezek alapján én csak 20",24",30" wide TFT-t vennék mert azoknak van szép képe
a többin számomra nagyok a pixelek -
x64
aktív tag
Gondolom az a 67k-s Acer az AL2416.
Ez egyrészt TN paneles, ami ekkora méretnél - szerintem - már zavaró (bevilágítás, színek).
Másrészt nem dönthető előre (?), nem emelhető.
Harmadrészt a dizájnja elég gyengus.
Negyedrészt pixelgar sincs rá, csak ha veszel vagy 20k-ért. Igaz, akkor 30 napos.De a fő probléma a panel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Hobby elektronika
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged