- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldye
aktív tag
válasz
shader-x #5008 üzenetére
Fehér kép, fekete kép, piros kép teljes képernyőn
Ezeket paintbe simán megszerkeszted
Pityesz78: Tervezőprogiknál jól jöhet a jobb monitor, de nincs sok különbség, szvsz jó a 223BW is. Mondjuk ha csak 10k a különbség, akkor már lehet 226BW-t venni, és akkor biztos nem fogod a fejed hogy "mért nem azt vettem"
-
Goldye
aktív tag
válasz
littlemole #3849 üzenetére
Ctrl+görgő fel internet explorerben. Ugye az igazi férfi bátor, és ie-t használ
-
Goldye
aktív tag
válasz
littlemole #3840 üzenetére
Böngészésre LCD tv-t
Namost azt használok (mint mondtam 26"), mer még nincs fellrakva. Amint tehetem váltok vissza monitorra mindenképp. Ott figyel hátul egy gagyi kis 17", legutóbb megnéztem... Már alig várom megjöjjön a tartóállvány. Ha meg filmet akarok nézni akkor átkapcsolok tvre. -
Goldye
aktív tag
válasz
Integrator #3809 üzenetére
Ha megfizeted akkor érdemes: Samsung 226BW, ha ennél olcsóbb kell akkor: 225BW, vagy 223BW. Ha meg 20"-ban gondolkodnál akkor Samsung 206BW. Lehet kicsit samo pártisan hangzik, de más márkáktól nem kapsz jobbat, max. teljesítménybe ilyenhez hasonlókat.
-
Goldye
aktív tag
-
Goldye
aktív tag
válasz
littlemole #3741 üzenetére
LCD-tv-t sztem ne vegyél ha játszani akarsz. 1360x768-s a 26"-s és nekem pixeles erősen. A 24"-hoz pedig kell gép hogy kihajtsa azt a felbontást
-
Goldye
aktív tag
válasz
zolynet #3677 üzenetére
Nekem most nem az összeggel van bajom, hanem inkább azzal, ha 22"-sat veszek akkor arra nagyobb felbontás kell, és akkor a játék lassul. Ha meg leveszem a felbontást akkor meg pixeles lesz, vagy csúnya, és nekem nagyon sokat számít ez. Ezért választanám inkább a kisebbet, de látom a 20"-snak is ugyanakkora felbontás kell mint a 22"-snak. A 19"-s meg már kicsi.
-
Goldye
aktív tag
válasz
zolynet #3672 üzenetére
Új konfigra kerülne
De abba is max 8800gts teljesítményű kártya menne.
Szerk.: néztem a 20"-sat, és látom arra is a 22"-s felbontását ajánlják. Pont ezzel lenne a bajom h a kisebbik kéne. A 19"-sak picik?
Jah am. most egy 26" lcd tv-re van kötve (16:9)... Nem azzal van bajom h nehéz lenne megszokni
-
Goldye
aktív tag
Sziasztok!
Néztem régebben a Samsung 225BW-t, de rájöttem az túl nagy nekem, és a csúnyán fogja adni ha lecsökkentem a felbontást. Tehát kisebbet gondoltam, viszont sztem még a 20" is nagy (am. mindenképpen szélesvásznút szeretnék). Az átlagban mekkora felbontással rendelkezik, és minek felel meg nem szélesvásznú monitor méretében?Előre is kösz a válaszokat!
-
Goldye
aktív tag
Asus VW222S mi a véleményetek róla? 2ms, 2000:1 kontrasztarány, több adatot nem találtam.
Előre is kösz!
Szerk.: am. 50k-ban gondolkodom, + - 10k lehet még
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest