Új hozzászólás Aktív témák
-
Mozso26
senior tag
-
Mozso26
senior tag
-
Mozso26
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #4958 üzenetére
Tudom h neked olyan van Black barátom azért irtam h felrázzalak egy kicsit. Fogalmam sincs h mivel jobb de van az a teszt amit már nem egyszer belinkeltem és ott a tiéd 4db csillagot kap az enyém meg 5db-ot kap. Az angol tudásom nem az igazi igy olvasd el te a tesztet és mond meg miben jobb az enyém.
Vagy a 4959#-et olvasd el.
-
Mozso26
senior tag
Srácok a Magic Tune Premium nevezetü program mi a turo? Fenn van az asztalomon az ikonja de ha ráklikkelek semmi sem történik,nem indul el. És a futo programok között a tálcán lent bal oldalon meg lett egy olyan van hogy LCD gamma nu azt sem tudom megynyitni de indul a gép iditásánál is.Arrol is jo lenne valami info.
Katt 777: Ha rendelésre hozza és nincs raktáron akkor szerintem nem tudja megmutetni, ha pedig rendelted akkor kénytelen vagy megvenni.
-
Mozso26
senior tag
-
Mozso26
senior tag
válasz
paramparya #4894 üzenetére
Csináltam egy jo kis képet a Gears Of War-bol Nativ 1680 és Samu 2232Bw:Kép
-
Mozso26
senior tag
válasz
paramparya #4894 üzenetére
Helyes én is azt vettem, nem fogod megbánni.
-
Mozso26
senior tag
Na megvan a 2232 bw-m nagyon elégedett vagyok vele elemzés majd késöbb ha egyáltalán érdekel valakit.Nagyvonalakban annyit h nagyon éles a kép és a szinek is nagyon szépek a crt-nél részletesebb a kép , a háttérvilágitás az tényleg gáz. Most vettem észre h az a smájli amelyik pattog az vibrál miközben pattag, az miért van?
-
Mozso26
senior tag
Na most rendeltem meg a Samu 2232 Bw-et holnapra megjön, léci nyugtassatok meg h jol választottam és irjátok be mik legyenek az elsö lépéseim mivel teszteljek és hogyan kell rendesen bekaribrálni. A moncsi mennyi ideig mennyen folyamatosan? Léci léci pls köszönöm.
-
Mozso26
senior tag
Na most rendeltem meg a Samu 2232 Bw-et holnapra megjön, léci nyugtassatok meg h jol választottam és irjátok be mik legyenek az elsö lépéseim mivel teszteljek és hogyan kell rendesen bekaribrálni. A moncsi mennyi ideig mennyen folyamatosan? Léci léci pls köszönöm.
-
Mozso26
senior tag
Lenne még egy sorsdöntö kérdésem: Az Acer Al 2416w-nek mi a baja.Ugyanis gyanusan olcso én 85.000huf-ért láttam pedig 24" és PVA paneles.
A PH tesztben is jol szerepelt. -
Mozso26
senior tag
Srácok mit tudunk a Samsung 226cw-röl?Megér az nekem +10, 20 ezreket? Jatekra kellene.
-
-
Mozso26
senior tag
DÖNTÖTTEM:Tárááááá és A Samsung 226cw-t veszem.
-
Mozso26
senior tag
-
Mozso26
senior tag
-
Mozso26
senior tag
Ezeknek a monitoroknak a felülete nem tükrözödik?
És a napfénytöl nem lesz fako a kép? -
-
Mozso26
senior tag
Mi a nyavaja az a TN panel?Van más milyen is jobb, és megfizethetöbb?
-
Mozso26
senior tag
Üdvözlök mindenkit! Kérlek segitsetek moncsit választani. 22"-os kellene lehetöleg minél olcsobban(max 80k). Nem fontos a márka, elsö sorban játékra kellene lehet wide is söt..jobb lenne aszem?
Ugyebár nativ felbontáson a legszebb a kép(ez kb 1680*1050 lesz), ha ezt lejebb veszem(1280*960) torzol a kép?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged