Új hozzászólás Aktív témák
-
BigDil
csendes tag
Azért TeeJay-nek különleges szeme van ebből a szempontból, meg egyébként is elég szubjektív dolog ez.
Technikailag teljesen igaz amit írsz, de megkockáztatom, hogy az emberek 95%-a egy 20-as és egy 22-es, azonos felbontású monitor képe közt csak annyi különbséget lát, hogy a 22-es nagyobb. -
BigDil
csendes tag
válasz
sünpávakutya #4358 üzenetére
Egy időben használtam egy 17" (1280x1024) és egy 22"w (1680x1050) monitort egymás mellé téve, asztalterület kiterjesztéssel Windowsban. Semmilyen probléma nem volt vele.
De van egy olyan gyanúm, hogy hamar le fogsz szokni a CRT-ről, ha ott lesz mellette a TFT... -
BigDil
csendes tag
" a Daewoo csendes "forradalma" "
-
BigDil
csendes tag
válasz
.-Cs0SzA-. #4114 üzenetére
22"-os méretben nem fogsz találni 1920x1200-as felbontású monitort (talán nincs is ilyen - a pixmánián 99% hogy elírták). Be kell érned az 1680x1050-nel.
-
-
BigDil
csendes tag
válasz
Rob_Taylor #714 üzenetére
Én pont egy ilyen Acer 2216WSD-t használok lassan fél éve, és nyugodt szívvel tudom ajánlani nektek. Egy 3 éves 17'' LG-ről váltottam, egy pár napig egymás mellett voltak, és bizony az Acer sokkal élénkebb, élesebb képet produkált DVI és DSUB csatlakozón egyaránt. És hatalmas a képméret, a felbontás.
A 16:10 előnyeit meg azt hiszem nem kell ecsetelnem.
Lehet használni bármilyen felbontásban, persze érdemes a 16:10 arányúakat preferálni (1440x900, stb). Persze, mint minden TFT, ez is a natív felbontásában (1680x1050) adja a legélesebb, legszebb képet.
Az egyetlen baj, hogy könnyen és gyorsan megszokja az ember, aztán húzza a száját, amikor egy kisebb monitor elé kell leülnie.
Itt egy közös kép a 17'' LG-vel: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Diablo IV
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kuponkunyeráló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest