- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz
Mauzes #12445 üzenetére
Üdv!
Múlt hét végén jött meg az EIZO cseremonitor, tegnap este tudtam érte menni.
Ez már egy pixelhiba-mentes példány, teljesen jó, úgyhogy végre öröm és boldogság.Állítólag az előző sem pixelhibás volt, hanem valami nagyon kicsi dolog bekerült a panel elé, mint egy szempillának az 1/20-ad része.
Egyébként elég nagy szerencsém volt, mert miután én megvettem, 4 napon belül felment az ára egy jó 10-essel a Ft árfolyamgyengülése miatt.
Ajánlom mindenkinek, remek monitor: EIZO S2231W!
-
Mauzes
addikt
válasz
Anubis_9 #12450 üzenetére
132.800 volt (még múlt héten, most emeltek 138-ra), és én is azt gondoltam, hogy ha dupla annyi pénzért veszek egy monitort, mint az azonos méretű márkatársak (mondjuk ez szubjetív, de szerintem megéri az árát), akkor azon pixelhiba ne legyen. Tökéletes úgysem lesz ennyi pénzért, de nagyon jó lehet, és ebbe a pixelhiba már nem fér bele.
-
Mauzes
addikt
Nem tűnt úgy, mintha bármire rá akartak volna beszélni, csak egyszerűen elmondta a boltos, hogy a központi szervízben vagy hol ezt a 2 lehetőséget mondták. Hogy ez általános, vagy csak nem volt kedvük bajlódni a monitorral, azt nem tudom. De ahhoz képest, hogy majdnem nem vittem vissza, majd megszokom alapon, ez nem olyan rossz...
-
Mauzes
addikt
válasz
Mauzes #12417 üzenetére
Nos, úgy döntöttem, hogy visszaviszem a monitort, ami már meg is történt. Eddig nagyon pozitív a hozzáállás, mind az üzlet, mind a magyarországi EIZO nemtudommi részéről.
A boltvezető felhívott ugyanis egy "EIZO-s illetékest", aki azt mondta, hogy 11000 Ft fájdalomdíjat fizetnek, ha elfogadom a monitort úgy, ahogy van, vagy pedig bekéretik, ellenőrzik, és cserélik.Én a cserét választottam, pár nap, amíg megérkezik a cserepéldány. Addig is várom a fejleményeket...
-
Mauzes
addikt
válasz
Mauzes #12421 üzenetére
Akkor itt up-olnék a kérdéseknek, és van új is:
Más: nem tudom, hogyan lehet a pivot-módot használni, valaki tud segíteni? Másrészt az ICC-profilok azok micsodák valójában? Betöltöttem a cd-n lévőket meg a Prohardverest is, de szemre nem láttam különbséget...
+
Miért van az, hogy egy videó megnyitásánál bevillog a kép? 2 nagyon gyors pillanatra elsötétül a kép, de csak ilyen gyors villogás látszik. Windows Media Player-nél akkor is, amikor megnyitom, és akkor is, amikor a következő videóra váltok. KMPlayernél ugyanígy. BSPlayer-nél viszont csak az első megnyitásnál villog, de következő videókra ugrásnál már nem. Ezt nem értem...
-
Mauzes
addikt
Azt hogy tudom meg, hogy a pixelhiba teljes-e vagy csak sub? Ha a tesztprogramok minden színes képén (piros, zöld, kék) sötétnek látszik, akkor az dead pixel?
-
Mauzes
addikt
válasz
Calogero #12422 üzenetére
Igazából az üzlet "maga" hozta ki nekem kocsival, 18-20 óra között ők is szállítanak ki Budapestre, így csak számla van róla. Csak már annyira vártam, hogy kicsit elhamarkodottan vettem át.
Bár ha ezek a pixelek nem tűnnek el innen, akkor azt hiszem, a Class II-es standard szerint is jogosult vagyok cserére, mert az csoporthibát nem engedélyez (5x5 pixeles területen belül 2 vagy több hibás pixel). Nekem van talán 3 is egymás mellett... -
Mauzes
addikt
A pixelhiba elég eseti, viszont a (kicsi) bevilágításról már olvastam külföldi fórumokon is. A Prohardveres kép is elég hasonló az enyémhez, az, ami rövidebb záridővel készült.
Eagl3: bbstúdió nevű hely, 132.800 volt, de a tag szerint az euro-árfolyam emelkedése miatt lassan lehet, hogy ők is drágábban fogják adni. Amúgy elvileg ha hét elején rendeled, akkor 2-3 nap alatt ki is viszik.
Más: nem tudom, hogyan lehet a pivot-módot használni, valaki tud segíteni? Másrészt az ICC-profilok azok micsodák valójában? Betöltöttem a cd-n lévőket meg a Prohardverest is, de szemre nem láttam különbséget...
-
Mauzes
addikt
Üdv!
Ma jött meg az új monitorom, EIZO S2231WE-BK.
Hát mi ne mondjak, csomagolás, anyagminőség, állvány, bizakodásra adtak okot, mert nagyon igényes. Még nem nagyon volt időm beállítgatni, csak a fényerőt vettem le 40-re, hogy ne égesse a szemem.
Aztán jött egy fekete-teszt, ami egy kicsit azért csalódás Egyrészt nem annyira mély (mondjuk CRT-ről váltottam, amin aztán tényleg fekete volt a fekete), de ettől kicsit nagyobb baj, hogy nem elég homogén. A tipikus "X-jelenség" jelei mutatkoznak, de nagyon kis mértékben, csak sötétben, csak nagyon sötét képet nézve (mondjuk tiszta feketét, de a felső szárak egy ici-pici mértékben a filmek sötét részeinél és "halványlanak"). Ez egyébként tényleg nem zavaró, míg egy általam próbált Samsung 2243BW-nél őrjítően erős volt.
Ami viszont már jobban zavar, hogy pixelhibás...
A jobb alsó részen van, de olyan furcsa, mintha 3 egymás melletti pixelhiba lenne, és egy pici vonalat ad ki, ami ferdén a sarok felé lejt. De hát olyan kicsi, hogy nem látom pontosan, mennyi és hogy helyezkedik el. Viszont ez most így elsőre eléggé rontja azért az értékét. Egy ilyen, (szinte) prémium kategóriás, méretéhez képest drága termékre adhatnának pixel-garanciát. (Mindjárt átnézem a pixeles szabályzatot, nem vágom pontosan fejből...)
Másrészt a számlán nem szerepel, hogy házhozszállítással vettem, pedig igen, így ha a 8 napos elállásra hivatkoznék, nem tudom, mit szólnának.Pedig amúgy nagyon tetszik, színátmenetek nagyon jók, jó minőségű filmek nagyon szépek, monitor nagyon jól néz ki.
Olvastam régen, hogy a pixelhiba "masszírozásra" eltűnhet. Szerintetek próbálkozzak ezzel, vagy hanyagoljam?
-
Mauzes
addikt
válasz
proof88 #9563 üzenetére
Nem így van. Csak a meghibásodott termékeket kell kicserélniük, tehát ez nem tetszésre megy. A pixelhiba pedig csak bizonyos szám fölött számít hibának. Ha nem tudják kicserélni, akkor vagy visszakapod a pénzt, vagy levásárolod, de ezt is Te döntheted el, nem kényszeríthetnek levásárlásra.
-
Mauzes
addikt
válasz
proof88 #9530 üzenetére
Dehogy cserélnek bármit, ha bajod van vele! Meg van határozva, hogy hány hibás pixel után cserélnek, amennyiben nincs 3 napos pixelgaranciád.
Viszont ha neten rendelsz, és házhozszállítást kérsz, akkor 8 napon belül visszakérheted a termék árát, akkor is, ha tökéletes, de Neked nem tetszik. De Neked kell saját költségen visszajuttatnod a monitort az üzletbe.
-
Mauzes
addikt
Azért az érdekelne, hogy hogyan teszed láthatatlanná a bevilágítást finomhangolással.
Én ma kaptam meg a Samsung 2243BW-met, és nagyon bejönne (csak vékony, fekete, matt kávájú monitort akarok), ha nem lenne vele 2 gondom.
Az egyik, hogy a talpat nem lehet rácsavarozni az állványra, mert egyszerűen nem kap rá a csavar a menetre, akárhogy nyomom, próbálom, csak forog és forog... Ha elengedem a monitort, kiborul a talpból. De hát mégiscsak meg kellene nézni, milyen, kitámasztottam könyvekkel a próba erejéig.
Fényerő/kontraszt 40/60-on, színeket egy felhasználó javaslatára belőttem, és nem is lenne probléma, de filmek (vagy fekete képek) )alatt erősen látszik a felső bevilágítás. Alul is van, de az nekem kevésbé tűnik fel. És lehet, hogy megszoknám, de most nem örülök neki, az eddigi CRT-m koromfeketéje után.Még rágódom egy kicsit a dolgon, de a talp miatt úgyis vissza kellene vinnem, aztán akkor lehet, inkább el is állok a vásárlástól, és vagy rendelek egy másik 2243BW-t, vagy egy másik típust...
-
Mauzes
addikt
válasz
-szabi- #8661 üzenetére
Üdv!
Nekem is ezzel kapcsolatban lenne a kérdésem, hogy az LG W2242T-PF matt kávájú? Csak mert én rühellem a csillogó-villogó kávájú monitorokat...
És milyen matt, fekete kávájú monitort tudnátok ajánlani, ami jó? (csak Dell E228WFP-ről és Samsung 2243BW-ről tudom, hogy matt.)Egyébként LG-re is jár 3 napos pixelgarancia vagy csak Samsungra?
Még annyit, hogy a bevilágítás tényleg sokkal kisebb egy ugyanolyan termékcsaládba tartozó 20"-asnál, mint egy 22"-osnál?
Előre is köszi!
-
Mauzes
addikt
válasz
zsoleer #8633 üzenetére
Ha rendesen használnál írásjeleket, és tartalmilag is tagolnád a mondataidat, akkor érthetőbb lenne, amit írsz.
Ugye hogy így van te mit gondolsz csak segíteni akarok no offense...Filmre wide, egyértelmű.
Netezésre inkább az 5:4-es jó, de wide esetén sokan összehúzzák a böngészőt, és akkor egyszerre lehet netezni, és msn-ezni, vagy amit csak akarsz, és elfér.
A játékok szerintem jobban néznek ki szélesvásznon, de az 1680x1050-hez valami bika vga kell. Viszont én nem natívban használnám, hanem visszavenném kisebbre a felbontást, nem romlik drasztikusan a kép, és elbírja egy olcsóbb kártya is. Azt meg játéka válogatja, hogy támogatja-e a széles felbontásokat. -
Mauzes
addikt
Na igen, csak én rendelni szeretném, aztán ha nincs készleten, vagy csak lusta a boltos, akkor hiába kérdezek rá telefonon. Te honnan adtad a tippet? Mármint van valamilyen jó tapasztalatod ezzel a verzióval kapcsolatban? És nem tudsz valami konkrét helyet, ahol tutira ez van?
raskolnikoff: hát épp ez az! Én otthon szeretném letesztelni, szépen nyugodtan, minden részletet, ezért kellene, hogy neten rendeljek. Így (elvileg) visszafizetik az árát, ha nem jön be, és visszaviszem.
-
Mauzes
addikt
Köszi! És azt honnan tudom, hogy milyen verziójú monitort veszek? Kinézetre bejön, egy próbát megérne...
raskolnikoff: Tudok egy boltot, ahol tutira feketének írják, csak az a gond, hogy én futárral akarom szállíttatni, hogy ha nem jön be, akkor elállhassak a vásárlástól 8 napon belül. De náluk az ÁSZF-ben benne van, hogy ezzel a jogommal csak akkor élhetek, ha nem bontom ki a csomagolást.
Én úgy tudom, a jogszabályban nincs ilyen, hogy nem szabad felbontani, csak annyi, hogy gyári csomagolásban, minden kiegészítővel együtt kell visszaszolgáltatni. Már írtam üzenetet az FVF-nek, hogy rákérdezzek, de nem válaszoltak. Kénytelen leszek felhívni őket valahogy, ha a fekete 225BW-t akarom kipróbálni... -
Mauzes
addikt
Üdv!
Tudtok nekem ajánlani egy 22"-es, szélesvásznú, sötét és matt kávájú monitort, amelyiknek nem gázos a bevilágítása?
-
Mauzes
addikt
válasz
Hedgehanter #6317 üzenetére
Hát éppen ez az, szerintem eléggé kétértelműen fogalmaznak. Először leírják, hogy kibontott terméket nem vesznek vissza, utána meg azt, hogy kibontott terméket nem vesznek vissza, ha sérült/hiányos.
ottkar: ez nem szolgáltatásra vonatkozó szerződés. Pontosabban az a szolgáltatás, hogy eladnak nekem egy árut és kiszállítják, én pedig kifizetem azt, de nem az a szolgáltatás tárgya, hogy én használatba veszem a monitort.
Azt hiszem, fel kellene hívnom az FVF-t, ha már az üzenetemre nem bírtak válaszolni.
-
Mauzes
addikt
Egy webáruház honlapjáról, ahonnan rendelni szeretnék:
(házhozszállításra vonatkozik)
"Elállás joga: (17/1999. Kormányrendelet)
Minden vevőnek a vásárlástól számított 8 napon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:
Fontos! A Vásárló nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a csomagolást felbontotta.* Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami gyári, minden csomagolási és termékelemet tartalmazó csomagolásban érkezik vissza.
Az elállásra vonatkozó igényét azonban e-mailben, telefonon vagy személyesen kell bejelentenie.
* A termék visszaérkezését követően 5 napon belül visszautaljuk a termék vételárát a megadott bankszámlára. Ha a pénzt postai illetve futár által kívánja megkapni, akkor ennek díját levonjuk az összegből.
* A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie.
* Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, karc-, és sérülésmentesen visszajuttatni, a That's Ok Kft. nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.
* Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk.
Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja."Na már most, az elején azt írják, hogy ha a csomagolást felbontottam, akkor nem gyakorolhatom az elállási jogomat. Utána meg az van, hogy már ha használatba vettem, és nem tudom sérülésmentesen visszajuttani, akkor nem veszik vissza. Ez utóbbi viszont nem úgy fogalmazza meg a dolgot, hogy viszont ha sérülésmentes, akkor visszaveszik?
Most akkor hogy is van ez?
Én úgy tudom, az elálláshoz nem kell bontatlanul hagyni a terméket, hanem ki is lehet próbálni...És mondhatják azt, hogy én elfogadtam a szerződési feltételeket, tehát ezt el kellett olvasnom, vagy ez olyan szabály, amitől nem térhetnek el?
-
Mauzes
addikt
Üdv!
Tesómnál néztem múltkor filmet BsPlayer 2.12-vel, és a filmet úgy nagyította ki, hogy alulról és felülről eltűnt a fekete sáv (az oldalakból viszont természetesen elhagyott valamennyit), tehát a film az egész képernyőn látszott. A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet ezt ki/bekapcsolni? Próbáltam állítgatni, de nem sikerült megoldanom.
Viszont ez elég jó feature (ha tudom irányítani
), és az is érdekelne, hogy lehet-e ugyanilyet csinálni a 4:3-as videókkal, csak ott meg éppen az aljából/tetejéből vágna le egy kicsit? És milyen programmal tudok ilyeneket állítgatni?
Tehát a lényeg az, hogy a képarány sohase változzon, hanem videótól függően 2 oldalból annyit vág le (annyi tűnik el), hogy a másik 2 oldal pont a képernyő szélére illeszkedjen.
Előre is köszi!
-
Mauzes
addikt
Persze, én is többször rendeltem már, és sohasem volt semmilyen problémám.
De ezért mégiscsak furcsa, hogy átvétel előtt tényleg mindent alaposan ellenőrizni kellene. Ha
több dolgot is rendelek pl, akkor ez elég körülményes lehet. Vagy egy monitort is kicsomagolni, szétszedni a hungaroceleket, rendesen kivenni mindent, majd átnézni... Hát nem tudom. -
Mauzes
addikt
Üdv!
Sok webáruház tájékoztatóján szerepel, hogy ha házhozszállítást kérünk, akkor átvétel előtt ellenőrizzük a csomag tartalmát és sértetlenségét, és probléma esetén vetessünk fel jegyzőkönyvet, mert átvétel után ezzel kapcsolatos reklamációt nem tudnak elfogadni.
Kérdem én, nem ellenőrzöm a csomagot, mert kívülről sértetlen, mondjuk siet a futár is meg én is, vagy teszem azt nagyon körülményes lenne (pl. én koliba szeretnék rendelni, ahol a porta mellett kellene kibontanom, és ellenőrizni a monitor alkatrészeit), majd kibontás után teszemazt el van törve a monitor talpa, vagy a panel meg van karcolva, akkor egyszerűen megszívtam, és kidobtam az ablakon 70 rugót?
Rákérdeztem erre az FVF honlapján is, de nem válaszoltak.
Remélem, valakinek van tapasztalata, vagy ilyesmi.
Köszi!
-
Mauzes
addikt
válasz
levy-boy #6022 üzenetére
Én egy Samsung 957MB-t használok vagy 5 éve már. De hamarosan lecserélem, hosszútávon eléggé fárasztja a szemem, a fehéreket már kicsit zúgva jeleníti meg, és mivel sok filmet nézek, elkelne már egy wide monitor. Ráadásul kb. 20 kilós, és elég körülményes mindig a koliba/haza szállítgatni.
Egy Beline 10 20 35W-n, vagy valami 22"-os Samsungon gondolkozom.Furky: nem a saját monitorom bevilágítását nem látom, hanem a fényképen egy LCD-ét. Vagyis csak nagyon minimális látszik.
-
Mauzes
addikt
válasz
Adamka3kerék #5996 üzenetére
Te milyen képminőségbeli különbségről tudsz? Mert én semmilyenről. A 2 (Mo.-n kapható) monitorban található panel rendkívül hasonló.
A válaszidővel meg mindenki annyit foglalkozik, szerintem viszont kb. olyan lehet az észrevehető eltérés, mint aközött, hogy 320 km/h-val vagy 280-nal mész egy autóval. De valószínűleg annyi sincs.
A prémiumérzet meg annyit jelenthet, hogy hasonlít egy (szerintem) csúnyábbak közül való Samsung tv-re. Az anyagok és a panel minősége nagyjából ugyanolyan.Másoknak szól: nagyon érdekesnek találom, hogy 1db fórumozó ekkora pánikot tudott okozni a 2 db pixelhibás 223BW-jével, a többi 18 db hibátlan monitor tulajdonosáról viszont tudomást sem vesz az az 50 db olvasó, aki eddig emiatt nem vett ilyen típust. Nekem mondjuk mindegy.
zolynet: lehet, hogy csak a régi CRT-men nem látszik rendesen (pedig full sötétben nézem), de ha ennyi csak a bevilágítás, az kábé olyan, mintha nem is lenne. Egy 226BW-ről idelinkelt képen is szinte észrevehetetlen, ezek tükrében viszont nem vágom, a Prohardveres tesztekben hogy lehet mindig akkora bevilágítás, hogy az ember rosszul lesz ha ránéz...
-
Mauzes
addikt
Üdv!
Rendeltem a héten egy Belinea 10 20 35 W monitort, ami ma meg is érkezett. A P-MVA panel miatt esett rá a választásom, és 76 800 -ba került. Sajnos az összerakás után kiderült, hogy pixelhibás (ez volt az első, amit megnéztem
). Igazából ezek után nem is nagyon tesztelgettem, mert kevés volt az időm, ami feltűnt, hogy a betekintési szögei azért még mindig nem az igaziak ennek sem.
A lényeg, hogy összesen 4 pixelhiba van rajta, ebből egy csoportos. Szóval attól függetlenül, hogy csak class II-es a pixelgarija, és nincs rá háromnapos cseregarancia, így már cseréltethetném, mivel csoportos hiba nem engedélyezett. De mivel neten rendeltem, azon is gondolkozom, hogy inkább visszakérem az árát.
Attól félek, hogy ha kicseréltetem, és az újon is van pixelhiba, akkor megszívtam, mert már nem lesz érvényes a 8 napon belüli vásárlástól való elállás joga, és kicserélni sem fogják nekem. Egyébként fogalmam sincs, hogy ez hogyan megy...
Szóval szerintem felhívom az üzletet, megkérdezem, hogy egy pixelhiba esetén cserélik-e nekem a monitort (jófejségből), és ha azt mondják, hogy nem, mert arra nem vonatkozik a garancia, akkor visszakérem a pénzt, mert ez kb. annyit jelent, hogy az újat sem cserélnék már ki, ha esetleg az is pixelhibás. Aztán megrendelem máshonnan, és kezdődik az egész elölről (szerencsére itt ingyen szállítanak nettó 50K felett, szóval ezzel nem bukok semmit). -
Mauzes
addikt
Most ezzel azt akarod mondani, hogy ha neten rendelek valamit, csak akkor kérhetem vissza 8 napon belül az árát, ha nem bontottam ki? Ennek túl sok értelmét nem látom, hisz ennyi erővel a boltban vásárolt árut is vissza lehetne vinni 8 napon belül, ha nem bontottad ki, nem?
katt777: Egyre egyértelműbb, hogy a Te gondolkodásmódoddal van valami bibi. Szerinted az FVF miért használja azt a tájékoztatót? Van, aki a honlapon böngészve kíváncsi valamilyen rendelkezésre egy bizonyos ügyben, és az FVF szerinted olyan információkat ad meg válaszként, amik nem is érvényesek?
-
Mauzes
addikt
válasz
katt777 #4898 üzenetére
Lehet az lesz, hogy megkérdezem, de szerintem nem teljesen jól látod a dolgot. Attól, hogy elégedetlen vagy a termékkel, még nem kötelesek azt neked se kicserélni, se az árát kifizetni. Monitoroknál megállapítottak egy szabványt (amelytől a gyártó csak pozitív irányban térhet el), és aszerint gariztatnak a kereskedők is. Ha egy monitor panelja olyan csoportba esik, ahol az 1 pixelhiba esetén a monitort tökéletes állapotúnak kell tekinteni, akkor nem követelheted, hogy cseréljék ki neked egy másik tökéletes állapotúra. Ha egy jófej eladó mégis megteszi neked, az vehető különleges esetnek.
Más: rendben van, hogy Téged nem érdekelnek a betekintési szögek, de az emberek 75%-a szerintem máshogy van ezzel. Ha mindig szemben ülsz a monitorral, akkor rendben van (bár egy 22"-es esetén már viszonylag kis elmozdulás esetén is "romlik" a kép). De én például koliban lakom, és sokszor nézünk filmet többen. Otthon is előfordul ilyen, ráadásul gyakran különböző pozíciókban szoktam a monitorra tekinteni (fekve, fotelben lecsúszva, asztal fölé hajolva, stb.), és ezért elég sokat számít, hogy egyenletes legyen a kép.
-
Mauzes
addikt
válasz
mleslie #4878 üzenetére
Ha jól tudom, az a helyzet, hogy ha olyan monitort veszel, amire nincs 3 napos cseregarancia (mint pl. Samsungra van), akkor az iso class 2-es pixelgarancia szerint akkor sem cserélik ki neked egy pixelhiba esetén, ha személyesen viszed vissza a boltba 3 napon belül.
De ez akkor is így van, ha interneten rendeled meg, viszont bolti átvételi lehetőséget választasz? Hisz ez ugyan internetes rendelés, de mégis személyesen veszed át, ezért nem tudom.
Más: hogy ha házhozszállítást kérsz, majd kiderül, hogy pixelhibás, ezért szeretnél élni a 8 napon belüli cserelehetőséggel, és visszaviszed a boltba. Ekkor készpénzben kell visszaadniuk az árat vagy csak levásárolhatod?
Azért érdekel, mert Belinea monitor vásárlásán gondolkodom, de azért jó lenne, ha nem lenne pixelhibás...
-
Mauzes
addikt
Bocs, ha úgy érezted, hogy leoltottalak, nem volt szándékos. Csak furcsa volt, hogy több tulajdonos is teljesen elégedett volt a monitorával, semmi pixelhiba, és akkor jött egy csomó lehúzó vélemény olyanoktól, akik még sose láttak ilyen monitort.
metrichye dühét megértem, neki rossz tapasztalati voltak. Lehet, hogy most egy gagyi szériát toltak ki a gyárból. Nem tudom, egyébként.Más: ha egy monitor "prémium" kategória lenne, szerintem nem kapna CMO vagy CPT panelt...
-
Mauzes
addikt
-
Mauzes
addikt
Lényegében azt akartam elérni, hogy az (általam túlzónak tartott, némileg alaptalan) negatív kritikákat valamelyest ellensúlyozzam, és ne legyen az az érzése az idetévedő érdeklődőnek, hogy 223BW-t nem szabad vennie, mert tutira szar.
Ugyanis tesztekben nem sikerült még összehasonlítani őket, és a fórumokban található tulajdonosi vélemények alapján úgy vettem észre, hogy a nagy többség elégedett mindkét típussal, és a pixelhiba, stb. problémák is hasonló arányban merülnek fel. És mivel a kb. 12K-s előny a 223BW-é, igencsak rosszabbnak kellene lennie ahhoz, hogy ne legyen megfontolásra ajánlható.
Az pedig igencsak erős túlzás, hogy a pixelhiba "feature".Az általad javasolt megoldás pedig azért hibás ebben az esetben, mert szerintem ár/érték arányos sorrendbe kellene állítani a monitorokat, de ez teljesen szubjektív, állandóan változó preferenciák alakíthatják, befolyásolhatja a jelenlegi anyagi helyzet, stb.
Ja, még annyit, hogy nincs 223BW-m, nem is tervezem a megvételét, és a Saumsungnak sem dolgozom...
-
Mauzes
addikt
De mégis ki dönti el, hogy honnan kezdődik a minőség, vagy honnan az olcsóság?
"60 000-ed van csak egy monitorra? Beszoptad! Azért csak szart tudsz venni." / " 100 000-ed van egy monitorra? Vegyél 20-as Belinea 10 20 35W-t, az már valami! De ne is, az még nem minőség, inkább Dell 2007wfp-t, hisz az már jobb!" / " 75 000-ed van? Azért ne vegyél szar 2232BW-t, gyűjts inkább másfél millát egy Eizo-ra!"
Tudom, nincs teljesen igazam, de ha már ennyien szidják a 223BW-t kipróbálás nélkül, akkor én is túlozhatok. Én nem igazán láttam élőben különbséget az üzletben, ahol egymás mellé volt téve rengeteg monitor. De ha van is, mekkora? Megér az 12K mínuszt? Vagy nem?
Ki tudja...?
-
Mauzes
addikt
Érdekes módon a 223BW tulajok is általában teljesen elégedettek. Én pedig gyanítom, hogy használat közben nem veszel észre semmi különbséget egy "fullextrás" Samsung és a 223BW között.
A lényeg annyi, hogy nem lenne szabad látatlanban lehúzni azért, mert olcsó. Lehet, hogy pl. a Samsung különösen kedvező szerződést kötött a 21,6"-os CPT-panelekre, míg a 2232 esetén ez nem áll fenn, és egyébként is, a dizájn meg a reklám miatt a nagy kereslet is magasabb árat eredményez az utóbbi esetén. Ez most csak egy példa volt.
Lehet, hogy tényleg rosszabb, lehet, csak a műszerek mutatnának különbséget, de senki nem venné észre, de az is lehet, hogy ugyanannyira elfogadható.
Ez az én véleményem, ugyanis nem volt lehetőségem összehasonlítani őket. -
Mauzes
addikt
Valószínűleg így van. A 2X6BW szériánál is a 22" CMO, míg a 20" CPT paneles (amit itt most már lehet kapni).
A "szép képről" csak annyit, hogy azért látod szebbnek a képet, mert kisebb méretben jeleníti meg ugyanazt, és a szemed így nem látja (annyira) a részleteket. Mondjuk nem tudom, honnan nézed a monitorod, de a 0,0024 cm-es pixelméretkülönbség szerintem elég jelentéktelen (a milliméter 2/100 részét kellene látni). Így a döntő inkább az, hogy a karaktereket, ikonokat ki milyen méretben szeretné látni.
-
Mauzes
addikt
A kalibrálással kapcsolatban lenne néhány kérdésem:
1. Az olyan szerkentyűk, mint amit pl. a Prohardvernél is használnak, az csak a 3 fő színt állítja be, vagy megad hozzá egy bizonyos fényerőt és kontrasztot is?
2. Ha utóbbiakat is, akkor mennyire lesz színhelyes a monitor, ha a színeket a "jó" értékeken hagyjuk, de elállítjuk a fényerőt és a kontrasztot?
3. Az ICC profilok valójában mit állítanak be? Amiket én is írtam, vagy esetleg mást is?
4. Mondjuk ha egy tesztben kapott beállításokat használok otthon, az mennyire jó ötlet? Valójában az enyémet is le kellene tesztelni, nem? Vagy a gyári értékek nagyon hasonlók az összes ugyanolyan példány esetén?
Előre is köszi!
-
Mauzes
addikt
Nem tudtok esetleg olyan helyet, ahol úgy lehet megnézni a bekapcsolt monitorokat, hogy nem videó megy rajtuk, hanem mondjuk a windows?
Csak mert a Belinea 102035W-t néztem ki magamnak, de szeretném megnézni hogy a 20" wide-ok 0,258-as pixelmérete megfelelő-e nekem. -
Mauzes
addikt
A PRAD.de szerint:
Der Iiyama E2201W-B1 arbeitet mit einem reaktionsschnellen TN Panel von CMO und kommt damit nach Angabe des Herstellers auf eine Schaltzeit von nur 2 ms (Grau zu Grau).
zolynet: azt írta, 8800GTX van már a gépében...
Áááá, nem tudom eldönteni, hogy 20" wide vagy 22" wide legyen a monitorom!
-
Mauzes
addikt
válasz
Thomeee #3452 üzenetére
CMO valamivel gyengébb...... ugyhogy az nem lehet......
Én az nem értem, hogy ezt miből gondolod. Miért ne lehetne?
Egyébként az egyik szétszedett 223BW-ben CHUNGHWA CLAA220WA panel volt (ami nem tudom, miféle, de nem CMO-nak tűnik), wwhy szerint pedig rengeteg nemrég szétszedett 226BW-ben CMO panel volt. Tehát mostanában sem S, sem A paneles monitort nem nagyon látott senki.
És a Mo.-n kapható monitorok Szlovákiában készülnek manapság, ezek is, és a 2232BW is. Persze ettől még lehet más panel benne, de egyáltalán semmit nem lehet tudni előre... -
Mauzes
addikt
Mert semmi nem utal rá, hogy bármivel is jobb lenne a 226CW (legalábbis a kevéske vélemény és 1-2 miniteszt alapján), ráadásul jelentősen drágább. Szóval szerintem a 226BW és a 2232BW párosítás megfelelőbb, és azt válaszd, amelyik jobban tetszik, mert ezek közül sem tudja senki megmondani hitelesen (szerintem), hogy melyik jobb!
-
Mauzes
addikt
-
Mauzes
addikt
Nem tudja valaki, hol nézhetek meg élőben egy 226BW-t és egy 223BW-t egy helyen kiállítva? Mert egy 2232BW-n gondolkozom, de mivel sehol sem tudom megnézni, kezd elfogyni a türelmem...
-
Mauzes
addikt
Jól gondolod, a 2232 esetén valóban nagyobbak lesznek a karakterek (meg minden más is), szóval szerintem azt helyezd előtérbe. A 20"-as monitoroknál még "normál" látásúak is panaszkodtak néha, hogy nehéz olvasni, mert kicsik a karakterek, 22"-es esetében ilyen problémát még nem hallottam. Az általad használt alkalmazásokra egyébként szinte az összes monitor tökéletes.
Viszont ha el tudsz menni egy boltba, akkor magad is megnézheted, hogy mekkora a különbség egy 20"-as és egy 22"-es között.
-
Mauzes
addikt
válasz
Interceptor #2467 üzenetére
22"-est...?
d@minator: Nem hinném, hogy minden filmet meg lehet szerezni DVD-n (nemhogy HD-ben, ajjaj...). Vagy pl. sorozatokat, ahol mondjuk egyféle release terjed el.
Nem mintha én nem a legjobbat keresném, de azért gondolni kell ilyenekre is. -
Mauzes
addikt
Üdv!
Milyen csatlakozó van a Samsung 2232BW / 226BW-n? DVI-D Dual?
-
Mauzes
addikt
Vajon szemre mennyire tudom színhelyesre beállítani a 2232BW-t? Csak mert most azon filózom, hogy egy 226BW-t vegyek-e, már mindhárom panelhoz vannak megfelelő beállítások, ICC-profilok, vagy pedig egy 2232BW-re ruházzak be, ami tesztek nélkül kicsit zsákbamacska. Mindkettő tetszik, árban együtt vannak, összehasonlítani viszont csak a megadott adatokból tudom őket, aminek nem sok értelme van (azt hiszem).
És tudja valaki, hogy van-e már valamelyik üzletben egy megtekinthető 2232BW? Azért mégiscsak jó lenne élőben is megnézni... -
Mauzes
addikt
Most azt Te komolyan gondolod, hogy az a monitor hibája, hogy a 4:3-as filmeket nem jeleníti meg 16:10-ben torzítás nélkül? Szerinted ezt hogyan kellene megoldania?
Másrészt miért nem jó neked, ha meghagyod a 4:3-at 4:3-nak?
Harmadrészt, nekem a filmek közül, amiket pc-n nézek, körülbelül 50-ből 1 db (ha nem kevesebb) 4:3 képarányú, a többinél pedig sokkal jobb a szélesvásznú monitor, hiszen közelebb állnak a 16:10-hez, mint a 4:3-hoz. Sorozatoknál egyelőre valóban a régi képarány a gyakoribb, de szerintem nem sokáig... -
Mauzes
addikt
Arról esetleg tudnál nyilatkozni, hogy milyen a feketéje és a bevilágítás?
Teljesen sötét szobában nézz egy teljesen fekete képet (mondjuk először 60-as, majd 40-es brightness-szel)! És egy szélesvásznú filmnél mennyire világosodnak a fekete sávok alul és felül, és mely részeken, milyen mély a fekete, mennyire homogén.
Előre is köszi! -
Mauzes
addikt
válasz
d@minator #1882 üzenetére
Ha tetszik a képe, akkor hidd azt, hogy Samsung paneles (ami egyébként valószínű is), de valójában tök mindegy, ha már megvetted, nem? Az a baj, és ebben végülis igaza van a Samsungnak, hogy sok ember tök elégedett a monitorával, majd véletlenül rábukkan egy fórumra, kiderül, hogy az övé nem is olyan jó, mint a másé, és ezért kevésbé fog neki tetszeni.
Persze, nyilván mindenki a jobbat akarja ugyanannyi pénzért, de hát ez van...
Ezekből a kódokból én nem sok mindent tudok leszűrni. -
Mauzes
addikt
Most azért, mert 2 hozzászólásban ezt olvashattad, még nem jelenti azt, hogy azok a mérvadó, ''okos'' vélemények. Legalább annyian vannak azok is, akik szerint a 20-ason már túl kicsik a karakterek, és nehezebb olvasni. Inkább azt mérlegeld, hogy szükséged van-e nagyobb képfelületre, és ez megér-e + x ezer forintot. De a legjobb megoldás valóban az, ha elmész egy üzletbe, és összehasonlítod...
A CW-ről nem sok mindent lehet még tudni, és efféle megadott infók, feature-ök, ultra advanced technológiák alapján sem szabad megítélni egy monitort. Majd ha lesz tesz, kiderül, hogy jobb-e, miben, stb.
Az meg főleg nem releváns, ha összahesonlítasz két monitort, az egyik 900:1, 2 ms, a másik meg 800:1, 3 ms, és akkor mennyivel királyabb az első, mindenképpen azt kell megvenni. Ezen a szinten ezek semmitmondó adatok. -
Mauzes
addikt
Ez az egész Samsung panel-probléma eddig csak a 226BW esetében volt, szóval most emiatt nem kell általánosítani az összes monitorra. A gyártó szerint az újabb típusok mind S panellal jönnek ki, de arra nem tértek ki, hogy előfordulhat-e újra efféle gikszer.
Viszont amíg nincsenek tesztek, addig semmiben nem lehet biztos az ember. Én a helyedben még várnék egy kicsit, lassan jönnie kell a 226 / 2232 / 223 teszteknek... -
Mauzes
addikt
válasz
Norbi_01 #1757 üzenetére
Azért nem túl releváns ez az összehasonlítás, mert teljesen máshogy vannak belőve a monitorok, ezért összehasonlítani sem nagyon lehet őket. Elég, ha csak a könyvlapos képet nézed, teljesen kizárt, hogy azt fehéret a 226BW olyan sárgás-barnásan jelenítse meg normális esetben. És szerintem a 2232-nek magasabb a fényereje is, ezért a fekete összahsonlítása sem annyira korrekt az utolsó képen (bár ha mégsem, akkor viszont ebben pont a 2232 kapna ki csúnyán).
Ami mondjuk a legfurcsább, hogy a 226-nak mindig világít a bekapcsológombja, míg a 2232-nek csak az utolsó képen. Elég érdekes... -
Mauzes
addikt
Egy olyan oldal lenne jó (nem tudtok esetleg ilyenről?), ahol összegyűjtenék a már bekalibrált monitorok beállításait, icc-profilokat, stb. Azért viszonylag sok embernek van a világon ilyen profi kalibrálócucca, pl. tesztelőknek, vagy akiknek a munkához kell, és milyen jó lenne, ha az átlag-usereknek is elérhető lenne az, amit ők már tudnak... -
Mauzes
addikt
válasz
d@minator #1681 üzenetére
Érdekes szám ez a 21,6, nekem eddig fel sem tűnt, hogy nem 22-es. Viszont meg lennék lepve, ha valóban csúcs képe lenne, amit azért mondok, mert igencsak lent van az ára... Ami nem jelenti, hogy rossz, de azért mégis mutat valamit általában.
bozont: hát igen, a játék elég nehéz ügy egy 24-es monitornál, de a legnagyobb gond talán tényleg a kisfelbontású videók lejátszása. És ezen a szinten már az is rég kicsi, ami egy 19-esen szinte tökéletesnek számít (a 700 MB-os filmek nem enyhén csúnyák ennyire széthúzva). Szóval ezt érdemes lenne megnézned élőben, ha van rá lehetőséged. -
Mauzes
addikt
válasz
Norbi_01 #1645 üzenetére
Nem vagyok szakértő, csak fórumok alapján tájékozódom. Ezeket elvileg(!) tudom (és nem csak Neked írom):
a 2232BW egyelőre csak Samsung panellal jön ki, és a gyártó szerint ez később is így lesz (aztán majd meglátjuk). A megadott adatok alapján egyébként nem szabad megítélni, lehet, hogy nem is lesz jobb, mint a 226BW.
Az újabb 226BW esetén már NEM lehet megállapítani a panel típusát, mert a Samsung elég alaposan eltüntette a jeleket a mizéria miatt, ráadásul nem csak A, hanem C típus is létezik, ami egy kicsit rosszabb az AUO paneltől.
A 226CW-t sokan már istenítik, amit egyrészt azért nem értek, mert drága, másrészt pedig kb. semmi teszt nincs róla. Fórumokon lehet látni képeket, összehasonlításokat, főleg véleményeket, de azok nem tudom, mennyire megbízhatóak, ráadásul én láttam egy elég hosszú 226BW - 226CW összehasonlításból képeket, és ott a CW elég siralmasnak tűnt. De nincs pánik, majd a tesztekből kiderül. Lehet, hogy tényleg jó, de lehet, hogy nem történt igazi fejlődés.
A 223BW-t persze, hogy senki nem ajánlgatja, hisz nem is tudunk róla semmi érdemlegeset.
Ami személyes panaszom: hogy létezik az, hogy már jó ideje lehet kapni ezeket az újabb Samsung modelleket, de egy normális teszt nincs egyikről sem, de még külföldön sem, nemhogy itthon?! Nagyon rossz ez...
Már mióta akarok venni valamit, de hát nem találok elég infót. -
Mauzes
addikt
válasz
Vortex07 #1256 üzenetére
Ezt úgy értettem, hogy nem győzött meg annyira, hogy be merjem vállalni a pixmania-s vagy a mosonmagyaróvári rendelést. Amúgy jobbnak tűnik valóban a HP, mint a Dell, de az erős tükröződés teljesen lerontja az összképet (számomra), lehetetlen megoldanom, hogy se otthon, se a koliban nem érje fény szemből (és gondolom ezzel sokan vannak még így). Ezt a teszt képei alapján mondom, ha lenne lehetőségem megnézni személyesen, megtenném (de nincs). Az mondjuk tényleg gáz, hogy lassan az állítható magasság is ''bónusz'' lesz.
Viszont azt semmiképp ne hidd, hogy a 970P után tetszeni fog a HP képe!
Szóval amíg nem kapható Pesten is a monitor, várunk valami másra/jobbra... -
Mauzes
addikt
válasz
mleslie #1247 üzenetére
Azért abba is gondolj bele, hogy a mai hardverdömping mellett elég nehéz hosszútávra tervezni (ha a hosszútáv legalább 3-4 év), hisz azt sem nagyon lehet tudni, hogy milyen technológia jöhet egy éven belül. Ráadásul ok, hogy HD, de azok közül is eleinte a 720-as cuccok fognak elterjedni, amire már jó az 1680x1050, ráadásul hiába tudja a monitorod 1900x1200-zal az 1080-at is, de gondolom nem lesz az összes videód HD, és a kisfelbontású dolgok már marhára nem néznek ki jól ekkora monitoron. És ha ezen játszani is akarsz, akkor elég mélyen a zsebedbe kell majd nyúlnod a konfigod fejlesztéséhez is...
Ilyen megfontolásokból szeretnék én is 22'' wide monitort, ami már elég nagy (felbontásban is), de még elfogadható az ára (igaz, hogy egyelőre 99% TN paneles, de átlagos felhasználásra már azok közül is lehet választani a jobbakat).
Tuneres monitorok közül a Samsung 225MW-t szokták ajánlani, 110K körül van most az ára, én nem nagyon ismerem, inkább nézz utána! -
Mauzes
addikt
válasz
Vortex07 #1240 üzenetére
Úgy igazából engem nem győztek meg a review-k, amúgy is csak 2 van belőle. Ráadásul a pixmániától elég merész vállalkozás rendelni, a másik hely, ahol kapható (ha egyáltalán kapható), az meg Mosonmagyaróváron van, elég nehézkes lenne a pixelproblémákat vagy más garanciális dolgot érvényesíteni...
Szóval eddig marad talán a Dell E228WFP, vagy a várakozás a 2 új Samsung tesztjeire. -
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Olvasgattam teszteket és fórumot is, de mégsem tudok dönteni:
Dell E228WFP vagy Samsung 226BW (a panel-szarsággal együtt) közül melyiket választanátok? Árban most kb ugyanaz.
Vagy, nem tudja-e valaki, hogy mikor lesznek Samsung 2232BW és 226 CW tesztek (vagy vannak-e már)? Van-e hír arról, hogy ezek milyen panellal készülnek? Ugyanis ha tényleg jobbak, akkor talán megéri várni még 1 hónapot, de többet nem. Teszt nélkül viszont nem merek monitort venni...
Előre is köszi! -
Mauzes
addikt
No, akkor helyesen:
''Az első képet a monitorok feketéjéről a PRAD, a másodikat a Prohardver készítette.
ViewSonic VX2235wm:
[link] (Helligkeitsverteilung im abgedunkelten Raum (Helligkeitseinstellung 50 %)) - [link]
Samsung 226BW:
[link] (Helligkeitsverteilung im dunkler Umgebung bei 140 cd/m² Helligkeit (Kontrast 50, Helligkeit 89)) - [link]''
Szerintetek melyik üzletben engedik meg nekem, hogy lecsekkoljam a Samsung 226BW paneltípusát? (kibont, gépre ráköt, bekapcsol, menüzik...) -
Mauzes
addikt
Angol nyelvű tesztoldalakat még mindig nem találtam, de itt van egy kis érdekesség (nekem az):
Az első képet a monitorok feketéjéről a PRAD, a másodikat a Prohardver készítette.
ViewSonic VX2235wm:
[link] (Helligkeitsverteilung im abgedunkelten Raum (Helligkeitseinstellung 50 %)) - [link]
Samsung 226BW:
[link] (Helligkeitsverteilung im dunkler Umgebung bei 140 cd/m² Helligkeit (Kontrast 50, Helligkeit 89)) - [link]
Ugyan nem értek németül, se a cikket, se a kép alá írt szöveget nem tudom elolvasni, de kicsit furcsa, hogy ekkora különbség van a képek között. Nem hiszem, hogy ennyire eltérhet 2 ugyanolyan típusú panel...
Most akkor mégis hogyan lehet értelmezni a teszteket?
[Szerkesztve] -
Mauzes
addikt
Mondjatok már lécci külföldi vagy magyar tesztoldalakat (de ne németet!), ahol sok monitort tesztelnek! Sehogyan sem tudok találni!
Köszi! -
Mauzes
addikt
Ilyen kodekek vannak fent:
Haali Media Splitter (MatroskaSplitter)
CoreAVC (elvileg bekerült az adatbázisba)
AC3Filter
És mondjuk egy ilyen fájl: Blade.720p.HDTV.x264-THOR.sample.mkv
A VideoInspector szerint nincsenek meg a megfelelő kodekek.
Ha BsPlayer-rel vagy Windows Media Player-rel próbálom, akkor lejátsza, de szaggat (ezek telepítése előtt nem is játszották le, error-t írtak ki).
Viszont KMPlayer-rel már a kodekek telepítése előtt lejátszotta szaggatásmentesen.
Szóval a procim úgy látszik elég, de még mindig nem tudom, hogy milyen kodekeket kellene felraknom hozzá. Azért lenne jó megoldani, mert nem nagyon szeretem a KMPlayer-t...
Lécci segítsetek, de ne CodecPack-eket ajánljatok, ha megoldható!
Köszi! -
Mauzes
addikt
válasz
WolfByte #427 üzenetére
Köszi, már olvastam a teszteket, de egyrészt nem annyira győztek meg a feketéjükkel, másrészt itt a tapasztalatokról is tudnak írni. A 225MW csak azért még nem kellene, mert sokat tud, én ugyanis kizárólag monitornak használnám, ráadásul drágább is. Viszont ha jobb lenne a panelja, akkor talán beleférne.
Panelban végülis mindegy, bár a TN+film olcsóbb, és olvastam pár helyen, hogy a lassabb válaszidejű paneleken már esetleg a filmek is ''utánhúzhatnak'' (pl. Samsung 970/971), hiába van a specifikációban gyors válaszidő jelölve. De azért kértem tanácsokat, mert nem igazán vagyok képben...
Ráadásul ha bemegyek megnézni egy boltba a szimpatikus darabokat, nem hiszem, hogy megengedik nekem, hogy babráljak a színekkel, a feketéjét nem is tudom igazán vizsgálni világosban, meg hasonlók.
(Amúgy az a dolog, hogy 1 héten belül elálhatsz a vásárlástól, és visszafizetik a termék árát, ha nem vagy elégedett, az csak internetes rendelés esetén érvényes?) -
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Olvasgattam valamennyire a topic-ot, de nem igazán találtam választ, kicsit zavaros az egész.
A lényeg: egy 19''-os CRT-ről szeretnék váltani LCD-re. Mivel elsősorban netezésre, zenehallgatásra és filmnézésre használom a gépet, így gondoltam, hogy a film miatt wide moncsit kellene vennem. 21''-esre vagy 22''-esre gondoltam, a méret miatt a 22''-es szimpatikusabb. Játékra ritkán használom majd, munkára egyáltalán nem, netezésre gondolom mindegyik jó, ezért elsődleges szempont a film. Lécci ajánljatok olyan kijelzőket ezekben a méretekben, amik a legjobban megfelelnek a célra! Szép képe legyen, kevés bevilágítás (szerintem az zavarna a legjobban)!
Még valami: milyen vidkari kellene HD-mozizáshoz az új monitoron? Most AMD A64 3000+ -om van egy 6600GT-vel, de már egy 720p-s film is szaggat, nemhogy egy 1080-as... Azért valamilyen szinten játékra is jó legyen (tervezem egy C2D megvételét is)!
Előre is köszi, próbáltam keresgélni, de tényleg nem találtam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest