- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
-
Furky
őstag
Csak nem elég gyorsan változik, és ezzel van a baj... Késik picit, és ez sokszor inkább zavaró, mint használható
Gondolj el valami gyorsan változó filmet, vagy játékot, ahol hirtelen változnak a fényviszonok, a monitor annyira sokat késik, hogy a végén belezavarodik
mod: Én sem értem mire jött ez így hirtelen
-
Osynho
addikt
Énis szopok a nem natív felbontásokkal. Dobj föl egy CCC-t és ott be lehet állítani, hogy fekete kerettel menjen a dolog ne kenje szét a képet. Más kérdés, hogy ez működni fog-e... Crysis-ban 1440x900at szépen beteszi ablakba, (ahogy a win az asztalt), de egyéb felbontásoknál maszat van.
-
tothbe
addikt
Na megvan az info.
Mint monitor, csodás a cucc, mint tv, tudja az elvárhatót, azaz csodát ne várj, a tuner továbbra sem a legjobb fajta, de kifejezetten sokkal jobb a régieknél. Hangra pedig nagyon ász a cucc.
Egyszóval az Ajánlott kategóriába simán befé, talán még fölé is, ha valaki tv-s monitort akar.
Ha kell még valami info, akkor irj/kérdezz. -
d@minator
addikt
Nem tudom még nem próbáltam. 4:3 monitoron biztos. (pl. 17''-es CRT-is ha tudja)
A 22'' monitoron nagyobbak a pixelek.
Az LCD monitorok maximális felbontásban nyújtják a legjobb képet. Ha a 22-est maximumon járatod (1680x1050) nem lesz ''olyan csúnya'' hiába nagyobb a pixelméret.
Te eltértél a natív felbontástól ezért lett csúnya. -
hehehehe
tag
1600*1200at biztos nemtudsz beallitani rajta, az nagyobb mint a nativ felbontasa es azt nem szoktak szeretni...22esben kicsit nagyobbak a pixelek mint a 20asban, talan 2 tizedmillimeterrel.
a csunya reszt nem ertem. minden monitor csunya lesz ha nem nativ felbontasban hasznalod. kiveve persze a crt.de az mas. -
d@minator
addikt
Nem nagyon értem a problémádat, ha wiit akarod a monitorhoz csatlakoztatni simán menni fog. Nem láttam még ugyan wiit de tudomásom szerint van rajta S-video, kompozit és Scart kimenet vagy scart adapter. A 2032BW-n meg a Samsung szerint az utóbbi kettő van (a három színű komponens nincs a hivatalos oldalon csak a magyar oldalak írnak ilyet).
Veszel hozzá egy külső TV tunert és tudsz TV-t nézni, wii-ezni és a számítógépet is használhatod. AverMedia Aver TV Box 7 - 16 000Ft a számítógép bekapcsolása nélkül is működik. Vagy a 9-es változat ami 16:9-et is tud. (de minek)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest