- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karima
őstag
Hali!
Sajnos elkiabáltam a dolgot a hibás 2032BW-vel kapcsoltaban. Csak emlékeztetőül: ez volt a hibája: [link]
Elhoztam ma az újat, de előtte megnéztük, kipróbáltuk a boltba, szerencsére nem volt semmi hibája. Akkor. Úgy látszik, hogy kell neki egy másfél-két óra míg bemelegszik, és kijön a gond. Ennél az újnál a jobb alsó sarok felett látható ez a maszatolás, de a mérete kb fél tenyérnyi:
Úgyhogy ezt is vinnem kell vissza!
Bár most már kezdek kételkedni abban, hogy ez nem normális. Vagy csak én vagyok ilyen balfék, hogy egymás után 2 rossz monitort fogok ki? (nem azt mondom, hogy elviselhetetlenül zavaró, vagy nem tudnék élni ezzel a hibával, de ha az ember 60-70ezret kiad valamire, akkor az a valami csak legyen már tökéletes. nem?)
Megtenné esetleg valaki, akinek ilyen tipusú monitora van, hogy egy teljesen fekete képet kirak teljes képernyőre és megnézi, hogy nála nincs-e ilyen gond? Az XP default screensavere is jó erre a célra
Előre is köszi.
-
Karima
őstag
Visszavittem a sávosodó 2032bw-met. szó nélkül cserélték, nincs is már gond az újjal
-
Karima
őstag
Hi!
Brightness:20 Contrast:60 beállításon van (a képeken is) (ja és gyárilag nekem nem maxon volt). És persze dvi-n használom.
Ennek fényében mi a javaslat? Vigyem vissza? Még a 3 napban bőven benne lennék, csak nemtom, hogy emiatt kicserélik-e.
U.i.: kipróbáltam az általad leírt beállítást és ott is ugyanúgy látszik.
-
Karima
őstag
Hali!
Vettem ma egy 2032bw-t. Teljesen meg vagyok elégedve, semmi pixelhiba meg ilyesmi. De! Amikor az egész lépernyőnek feketének kellene lennie, akkor a közepe tájékán olyan jelenség látszik, mintha a feketénél egy eggyel halványabb árnyalatú ecsettel meg lenne mázolva 2-3 kb 3cm-es vízszintes sávban. Csináltam PhotoShop-al is egy teljesen fekete 1650*1080-as képet próbaképpen, és ha kiteszem teljes képernyőre, akkor is látszik a jelenség. De csak akkor, ha a képernyő nagy részének (min kb 80-90%-nak) feketének kéne lennie. Pl a Call of Dutynál, amikor meghalok, és a Continue képernyő jön be.
Szerintetek emiatt visszavigyem? Vagy lehet hogy driver hiba? A monitorhoz kapott cd-n lévő (valószínűleg) drivert nem tettem még fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest