- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
60pénzért jó ár a 2032BW mert Ramirisben is annyiba kerül
igazából már párszol leírtam hogy 2032BW-t az vegyen aki szereti a kis pixelméretet 2232BW-t meg az vegyek aki inkább csak a nagyobb pixeleset látjaén a 20" moncsit natívban járatom DVI porton mert úgy a legfaszább
és 80-100centiről nézve is minden látok rajta mindig mert nekem hibátlan a látásom.
ha te is ilyen távolságból nézed akkor persze neked a 22" való elmondásod alapjána doboza nem zavarja a szemem mivel koromfekete és nem látom soha
zúgni nem zúg olyan kussban van hogy ihaj, nagyon jófajta lehet a belső tápja pláne hogy az új Samsung moncsik készenléti üzemmódban sem fogyasztanak 1wattól többet asszemdivx filmen természetesen van alul felül fekete csík mivel a monitor 16:10 a film meg 16:9 képarányú
-
Komplikato
veterán
Itt a PH-n olcsóbb, de nem sokkal, ezért azt hiszem jó ár. Csak számtech cuccot és monitort sose vennék nem számtech boltban.
- A betük mérete állítható a Windowsban, Vistában elvileg még jobban (ikonok nem különben!), a böngészőkben állítható a betüméret, bár én ilyen szempontból az Opera Zoom funkcióját jobban szeretem.
- A 16:9 filmek elég jól nézhetőek a 16:10-es monitoron, sőt a 4:3-as is, ellenben 4:3-as és 5:4-es monitoron a 16:9 filmből kb. semmit nem látni.
- A frekvencia általában TFT-nél 75 és 60HZ, a gyári ajánlott a 60HZ (élettartam!), de sok monitoron DVI-on nem is lehet nagyobbat beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged