- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
old_artist
addikt
Hát, ha ennyit tudsz rá szánni, akkor már vagy
EIZO FlexScan S2231W (22'-os, nagyon kiváló mindenre, sőt belépő színtű professzionális monitor, 150e Ft.), de ennyiért
Dell 2408wfp is kiváló választás (24'-os, 148-158e között).
Van egy 22'-os lenovo L220x, ami FullHD, ahogy emlegetik "best buy" a maga ár/érték/tudás kategóriájában (87-95e Ft. között mozog)!
20'-osból a Dell 2007fp (revA05 S-PVA) 4:3!!!! - ajánlanék, sokak kedvence, és keresett márka (90-108e Ft. között)!Ezek mind kitűnő S-PVA panelos monitorok.
Én ezek közül választanék, de lehet, hogy más még ajánl majd Neked ezeken felül még tipust!szvsz én nem rendelnék a tengeren túlról - garancia (pl. 3 napos pixel gar.), meg a macerás szállítások miatt sem (bármi történhet az úton)!!!
-
B-L-A-C-K
titán
Hogyhogy tönkremennek? Semmi bajuk ezeknek sött játékra alakalmasabbak is..Az tény hogy a betekintési szöge és a háttérvilágitása jobb a nem tn-panelos moncsiknak de ettől eltekintve nem sokkal több a külömbség....3-4 de még 5 évet is lazán kibír sőtt még többet is de addigra már lesz korszerübb és jobb...
-
B-L-A-C-K
titán
Attól függ milyen árban szeretnél nekem Sasmung 2493-as van TN panel van benne játékra filmer netezésre (pivot miatt főleg) tökéletes én nagyon szeretem, és viszonylag nem egy drága 100K körül. A 244T jó moncsi de ha már olyan árkategóriában veszel szerintem van tőle jobb is vagyis az már elég régi modell...Dell 2408-as se rossz de attól függ mennyit szánsz rá....
-
-
old_artist
addikt
Hááát igen, most raktam össze egy high-end PC-t munkára, a PC-t (felhasználó nevem alatt a cuccokban találod), 200e-ből kihoztam, az EIZO FlaxScan S2231W-s bruttó 150e volt, és alapjáraton (tuning nélkül) használom, és nekem megfelelő a gyorsasága, de idővel még fejleszteni fogom egy SX2461W-vel, és egy még jobb VGA kártyával.
Hááát, a 17'-osod után mintha moziban ülsz majd, egészen más lesz az élvezet egy 24'-ossal. Pláne, ha még be is kalibrálod hardveresen a monitorod, szinte frenetikus lesz az élmény!!! - nézd meg, édemes!
-
old_artist
addikt
Álj, Álj, álj!
Vigyázz, mert az AOC 2219P2 az TN-es panelú mig az EIZO FlexScan-ek S-PVA panelúak! Nagyon nem mindegy!!!!
Egy tesco minőséget akarsz (TN), vagy egy kiváló kép- és színhűségű monitort (S-PVA)??????
Manapság már az S-PVA-s panelok 5-6-8ms g2g válaszideje nagyon-nagyon kiváló!
A EIZO FlexScan HD2452W még nagyon friss gyártású és tapasztalatok sincsennek velük szemben, mivel június 16-án debütál, de kimondottan a játék és DVD+filmre lesz kihegyezve (dual HDMI, DVI-D (HDCP correspondence), D-Sub 15 pin, D4-Video, S-Video, D-SUB, composite, and AV audio input), és kompatíbilis lesz az Xbox 360-nal, a Playstetion 3 és Blu-Ray technológiákkal.
Itthon 200e körül lesz kapható - várjuk a csodát ettől a készüléktől is, hogy beváltja-e a hozzá fűződő elvárásokat, bár nem kétlem az EIZO technológiáját, hogy itt is bravúrosat fog mutatni!!! Várjuk - meg!!! -
old_artist
addikt
Igen, nagyon jó a hazai EIZO garancia is, mivel közvetlenül kapcsolatban vannak az anya céggel, és ez mérvadó!
Mint írtam előző hsz-ben, én a technológia miatt maradnék a 24'-os határnál, de ha gondolod, akkor még van egy 27'-os SX2761W, ami szintén mindent tud, mint az SX2461W, ára 300e körül kering!
Sőt, létezik egy 30'-os brutál SX3031W, ami már...
- 16:10-es formátumban és 2560 x 1600 képponttal
- a képet egészben veszi át egy duallink- jelből, de két single-link-jelet is képes kezelni.
- az SX3031W úgy hat, mint egy kétképernyős megoldás egyetlen készülékben. A munka és a játék sokkal jobban pörög és az ember szívesen időzik hosszabban panorámája előtt.
- viszont az ára 500e körül mozog.
És igen, ezek már tisztában vannak a digitális TV adásokkal szemben is, és még dolgozni is lehet rajtuk, még CAD-ben is, de a TV-sek erre nem képesek a felbontásuk és pixel méretük miatt!
EIZO-ban még szinte a 27-30'-os is nagyon kiváló - szinte mindenre, minden szinten! -
old_artist
addikt
Háááát, 30'-osat játékra, szvsz én nem vennék, mivel még nem nagyon fejlődött ki annyira a technológia, hogy ezt bátran lehessen használni játékra (pl. pixel méretek), én maradnék a meghúzott 24'-nál.
Még "átlátható" közelről is, és színtelítettségében jobban élvezhetőek.
A VGA kártyáró szólva, igen, ezekhez a kijelzőkhöz dukál egy (vagy két) kiváló audio&video vezérlő is a gépbe, már ha csak a jelkibocsátását is alapul vesszük! -
old_artist
addikt
Ha EIZO-ra gondoltál, akkor nagyon jó a választásod, különösen, ha az SX2461W-t választod. Ha akarod, akkor ezzel még "a papucsodat is az ágyhoz hozza":
- 24 hüvelykes képátló, 16:10-es formátummal és 1920 x 1200 képponttal,
- különösen nagy a látószöge és csupán 6 ms-os válaszideje,
- homogén háttérvilágítás a Digital Uniformity Equalizer-nek köszönhetően,
- Wide Gamut LCD, még több színnel, erőteljes színtelítés mellett,
- gyors kapcsolási idők Dynamic Motion Picture Overdrive révén,
- Full HD, 1080p 50 Hz-nél és 60 Hz-nél,
- az SX2461W óriási színterével tesz mély benyomást. Olyan nagy telítettségű színeket is megjelenít, amelyek más monitorokon nem ábrázolhatók, és képtelenség megjeleníteni.
- 225-235e+Áfa közötti az elérhetőségi ára, 5 éves gyári garanciával!!!Egy kis ínyencség az EIZO-król, az ismertetője és az SX technilógiáról!
Nagyon-nagyon "szuper latinuszokban" lehet róla írni és beszélni. Szinte már tökéletes ár/érték/tudás szintjén! Nekem is a legközelebbi vásárlásom alapja ez a készülék. Egyszerűen frenetikus a szín egyensúlya és a szín visszaadása.Bocs: Hogy TV? - a jobb, nevetséges, tesco duma! (elnézést skylaner, tudom, hogy csak magánvéleményed, de ha ismernéd ezt a monitort, akkor egyből megváltozna a hozzáállásod - bizony mondom!
-
golyani
őstag
először ki kéne próbálni egy ilyen méretű monitort. 2 monitor minek? játékra filmre bőven elég 1 is.
oké h ti szarják a pénzt(korodból adódóan nem hiszem h saját összegből menne a konfigbocsánat ha tévednék ), de akkor is ésszel egy kicsit.
(hameg olyan nagyba akarod a dolgokat akkor külön szoba az egésznek projektor, 10.2-es hang, egyéb finomságok...)
szóval 1 monitor sztem még mindig elég főleg olyanangy. ha majd később komoly tervezésnél és társainál szükség van 2 monitorra akkor majd lesz 2 monitor de addig felesleges pénzkidobás, addig a technikai is fejlődik, konfigot is váltasz meg ki tudja mit hoz a jövő.
kis reális gondolkodást ha szabad. -
TeeJay
félisten
jajj hagyjad már
1 darab ilyen 30"-os TFT-t se nagyon fogsz tudni kihasználni majd, akkora batárnagy képernyő meg olyan durva felbontás... (27"-os Samsungot múlthéten láttam Ramirisben és majdnem elhasaltam)
minek ebből kettő?
meg ha jóltudom attól hogy 2 moncsit teszel egymás mellé még nem lesz nagyobb a felbontás szal úgyis 2560x1600 lesz nemde? -
TeeJay
félisten
szabad megkérdezni milyen VGA kártyád van egy 30"-os TFT-hez?
csak mert ugye TFT monitorokat érdemes (sőt szinte kötelező) natív felbontásban járatni
és érdekel hogy mivel fogod 2560x1600-ban meghajtani azt a monitort
8800GTS netán Ultra? vagy kettő darab 8800ultra SLI-ben? -
TeeJay
félisten
-
Khaal
őstag
Két 30"-as monitor mennyibe van? 8-900 ezer körül? Én lehet akkor már inkább vennék egy full-hd-s LCD-TV-t, ha a méret a lényeg, vagy az egyik monitoron menne csak a játék?
Esetleg a Matrox Surround megoldásról hallottál már? Három monitorral lényegében egy szimulátorban érezheted magad. Gondolom a pénz nem nagyon számít, ha már ilyen csili-vili Dell masinára tellik. -
he7edik.
addikt
notira akarod kötni
a 275T is 1920x1200 a natív felbontása
a 305T meg 2560x1600itt egy teszt hogy kb. milyen grafikus teljesítmény kell ekkora felbontáshoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Temu
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HP notebook topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Macbook White 13" unibody
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged