- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
metrichye #6918 üzenetére
hát nem tom nekem ez a liyama a szipatikus, a játék miatt, de nem nagyon láttam 80knál olcsóbban sehol. Esetleg valaki tud egy olcsóbb helyet? Vagy még aminek elég jó az ára a teljesítményéhez képest az a HannsG, de erről csak edigitalos visszajelzéseket olvastam. Esetleg tud valaki erről a monitorról( gyártóról ) valamit?
-
TeeJay
félisten
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Furky
őstag
válasz
metrichye #6354 üzenetére
Igen, ezt én is tudtam, és valahol már mondtam is, hogy nincs rajta, hiába írják a magyar honlapon ezt róla. Hülyeség. Most direkt megnéztem a samsung német honlapján is a monitort, ott nem is írják, szóval ez inkább a magyar samsung hibája, nem kifejezetten a samsungé... a magyarokról meg biztos te is tudod, hogy milyenek.
-
katt777
félisten
válasz
metrichye #5253 üzenetére
ASUS magyar oldalán még a VGA-ik fele sincs fenn.
Bár az utóbbi hónapokban nem néztem, jó nekem a teljes global, US, vagy EU. Hiába "nagy" egy cég, attól ez még Magyarország, és ez nem fog megváltozni. Egyébként nem nyelvet váltasz (akkor mindegyik nyelven ugyanaz lenne), hanem oldalt.
Én 240km-re lakom Pesttől, és mivel a boltok itt is csak gyorsan eladható, olcsó szemetet tartanak (már ha van valami), vettem Tescóban. Onnan azért egyszerűbb fordulni. Mediamarkt választéka is nagy szar.
Egyébiránt a kereskedőkről annyit, hogy kötelesek neked bemutatni az árut, ha kéred, mielőtt megvennéd, és ha a futkozástól meg akarják kímélni magukat, ők maguk is leellenőrizhetik, milyen terméket hoznak. Ha meg nem akarnak kiszolgálni, ott vannak erre a megfelelő felügyeleti szervek. Nekem tök mindegy, hogy azért szolgálnak ki megfelelően, mert ezt érzik helyesnek, vagy azért, mert néhány büntetés, és a felügyeleti szerveik erre kényszerítik őket. Vagy attól érzem jól magam, hogy vásárlóként bánnak velem, nem fogyasztóként, vagy attól, hogy mit kínlódnak, hogy jó képet vágjanak hozzám. -
ati888
senior tag
válasz
metrichye #5251 üzenetére
Hi.
Nekem is 2232Bw-m van pár hete és a bevilágítás tényleg elég nagy, de azért nem olyan vészes, mint a fotóidon. Előbb állítsd be a kontrasztot és a fényerősséget, mert a gyári az egekben van. Nekem is volt egy halott pixelem az első bekapcsolásnál de érdekes módon a kis ronggyal megnyomogattam és eltűnt. Azóta képzelheted hogy sasolom, de nem jött vissza se az se másik hetek óta. Amúgy szerintem remek kis monitor.
ati
-
katt777
félisten
válasz
metrichye #5243 üzenetére
"A jellemzők és a műszaki adatok módosulhatnak előzetes figyelmeztetés nélkül."
Ez is ott van az oldalon, amelyet belinkeltél, és általában mindenütt. Egyébiránt magyar képviseletek oldalainak nem kéne fenntartás nélkül hinni. Én az LG-hez letöltöttem a Global oldalról a .pdf könyvecskét (a magyaron pl. az adatoknak van, hogy a fele sem szerepel), amelyben minden modellről minden részletesen bent van. A kézikönyve ennek is univerzális, szóval vagy megtalálsz benne valamit, vagy nem (én a 4:3 üzemmód bekapcsolási lehetőségét keresgéltem 1 napig, mert inaktív volt a menüben). A világítási hiba tényleg durva, az LG-mnél a képernyő alsó és felső részén látni a közepe felé 1 cm-es, halvány fényt, de használat közben nem észrevehető.
Egyébként lehet valaki olyan peches, mint te, tapasztalatból mondom. Joystick-ot 4x vittem vissza (nagyon jó fogása volt, csak a mechanikája szar), mire az eladó megkért, hogy ugyan, vegyek már egy másikat, az LG DVD-RAM-ommal a szerviz szívatott 3 hónapig (új helyett 3x is gyárilag javítottat hoztak, és mind rossz volt), stb. Ezért óvakodtam először az LG monitortól, de ár-érték arányban nincs ennél jobb, mi több ,ennél drágábban próbáltak rosszabbakat rám sózni. Tartottam a Tecsós akciótól is, mert ugye ott sem lehet kipróbálni, de szokásukkal ellentétben a vevőszolgálatnál rögtön közölték, hogy cserélik 3 napon belül, ha gond van.
Erős a gyanúm egyébként (a topicban látottakat figyelembe véve), hogy a magyar netes áruházak nem véletlenül vannak tele pixelhibás TFT-kkel, amelyeket nem lehetne boltban eladni (mert a vevők MEGNÉZIK, mit vesznek, az eladók meg kötelesek megmutatni, ha szaküzletben vásárolsz), így meg nyilván a vevők jó része a macera helyett beletörődik pár pixelhibába. Szerintem Németországban is megmutatják.
Ember, ne vásárolj terméket KIPRÓBÁLÁS nélkül! (Cseregarral, esetleg, de akkor is kevesebb a probléma, ha megnézed.) -
katt777
félisten
válasz
metrichye #4868 üzenetére
Javaslom a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőséget. Teszel panaszt, aztán a többit elintézik. Én egyébként szívesen járok vissza oda, ahol már szükségem volt rájuk, mert az efféle boltokban nagyon készségesek tudnak lenni, ha tudják, melyik ügyféllel nem érdemes baszakodni. (Én nem kényszerítettem őket, hogy megpróbáljanak hülyére venni, úgyhogy megérdemlik, amit kaptak.) Kidobni meg nem fognak, mert azért egyrészt megint büntetést kapnának, másrészt meg a pénz kell nekik. (Tesco-ban is csak akkor kellett újra panaszt tennem, amikor új fiú került a műszaki osztály élére, aztán azt hitte, ő az élet császára.
)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
metrichye #4830 üzenetére
Hát tényleg jó megszivtad sajnos ezzel a moncsival de nem kell elrettenteni a többieket azért ez egy jó monitor csak te pont rosszakat fogtál ki. Az edigitálnak meg irj nyugottan hogy kéred a visszaküldés árát meg mindent, amugy én is rendeltem már onnan de eddig nem kellett visszaküldenekem semmi....
Én ugy vagyok vele ezért kell használtat venni, azt te látod és ha pár honap után nem jött ki gondolom fél év után se nagyon fog.Én igy vettem a 226BW-t 3 hónaposan megspóroltam 20K-t is na meg hibátlan igy nem kellett küldözgetni sehova...
Amugy mit veszel ha megjon a pénzed? 223bw-t
-
kicsiPistike
tag
válasz
metrichye #4604 üzenetére
Komolyan mondom, már hajszálokon múlt csak hogy meg nem rendeltem én is a 223BW-t. Ezekután újabb kétséget, újjabb olvasgatás és infógyűjtés.
A LG Electronics L226WTQ-SF milyen, meg milyen az a Active Matrix panel technológia, jobb mint a TN panel? Mintha régebben lett volna róla szó, de nem találtam meg hírtelen, bocs.
-
-
x64
aktív tag
válasz
metrichye #4595 üzenetére
Szerintem, ha tényleg a harmadik hibás darabot kapod, akkor némi asztalverés után visszaszerezheted a pénzed. Emlegess Fogyasztóvédelmet, meg nyilvános fórumokat (pl.: Homár, Prohardver), stb. Aztán ha megvan a pénz, akkor teszel még hozzá, aztán már viheted is a 2232BW-t.
-
x64
aktív tag
válasz
metrichye #4585 üzenetére
Kb. 400 hsz-szel ezelőtt Mauzes leoltott, mikor kétségeket fogalmaztam meg a 223BW 'ócsósága kapcsán. Még azt is írtam - némi túlzással - valakinek, hogy ne csodálkozzon, mert ennél a monitornál a pixelhiba fícsörnek számít...
Sajnos úgy tűnik nem volt alaptalan a szarkazmusom. El kell ismerni, van aki elégedett a 223BW-jével, de meglepően(?) és meglehetősen sok a hibás darab is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest