- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrom
tag
Mind a kettő(DVI,D-Sub) is rá volt kötve a monitora,sztem ezért is volt ez a nem töltöm be a felhasználói fiókokat csak ha 3-4-szer újraindítasz tipusú probléma
És ugye mindkettő rá volt kötve és analógként működött...most már átvarázsoltam csak DVI-ra,ugyan nem nagyon lehet a beállításokkal bíbelődni de úgy szép így ahogy van
thanx a választ -
zitrom
tag
Meg egyeltalán mi a különbség a digitális és analóg között,ha egyeltalán van ilyen?
-
zitrom
tag
Hali.
Van egy Samsung 2032BW 20"-os monitorom.
Lenne két kérdésem:
1:ha belépek a monitor menüjébe és ott az informationt nézem akkor ezt látom:
Analog,64.6kHz 60Hz PN,1680*1050 namármost ennek tényleg analógnak kell lennie vagy kell tenni valamit hogy "digitális" legyen?
2b minden 5.dik gépbekapcsolásnál ezt tapasztalom: Kb. 3-4-szer kell újraindítani a gépet hogy a monitor beadja a képet....az is lehet hogy a géppel van baj,nem tudom ezért kérdezlek titeket.(az elején minden okés,épp töltené be a felhasználói fiókokat ,de azt már nem tudja fekete lesz a kép,és nem tudok semmit csinálni)
Valami tipp? -
zitrom
tag
Már egy 2032BW boldog tulajdonosa vagyok,csak azt nem értem hogy pontosan hány ms-os,mert valahol azt írják hogy 2 valahol meg azt hogy 5ms....
-
zitrom
tag
Ezt a Clear Type betűcuccost hol tudom beállítani?
Egyébként én ezt a monitort 61K-ért vettem Media Marktban.Neten a legolcsóbb helen asszem 57-58K K-volt,kiszállítással együtt meg már/majdnem 60.Így legalább helybe vissza tudtam volna vinni ha pixelhibás,de szerencsére tökéletes illetve ki is tudtam próbálni szóval végülis megérte -
zitrom
tag
f
-
zitrom
tag
Még a CD-t se telepítettem amúgy föl,lehet ott is lehet valamit állítatni....amúgy sztem 1280*1024-en van alapból....gondolom ezért lehet ilyen csúnya nem?
Szerk:
Most 1680*1050-en van,így viszont olyan vékonyak a betűk mint a rotringhegy -
zitrom
tag
Ma voltam a Media Markt-ban és megvettem ezt a kis gyönyörűséget(Samsung 2032BW)
Nagyon állat és ÓRIÁSI a 15"-os CRT-m után
Csak egy baj van a betűtipus eléggé ronda a CRT-men sokkal szebb volt...Jó tudom ez nem betűtipus kérdése hanem beállításé...Ezért kérdezem meg hogy valakivel tudnék e msn-en dumálni a "helyes beállításokról",hogy szépek legyen betűk? -
zitrom
tag
Ti melyik monitort vennétek akkor:
Samsung 206BW vagy 2032BW?
És megoldható hogy valaki belinkel 1-2 képet Wide monitoron hogy is néz ki a játék? -
zitrom
tag
Thx mindenkinek
-
zitrom
tag
Na még mindig lenne 1 kérdés csak kíváncsiságból
Jelenleg 15"-os CRT monitorom van,a képernyőjének átmérője 33-34 cm.
Egy ilyen 20"-os monitornak mennyi az átmérője?Kicsit lesz csak nagyobb -
zitrom
tag
aha világos.
Csak egy dolog nem,mi az a VESA? -
zitrom
tag
Na lennének még kérdéseim:
Találtam 1 vetélytársat a Samsung 206BW-nek,mégpedig a 2032Bw-t
Azt kérdezném én hogy a design-on kívül mi a különbséga 2 között?
És ugye a 20" és 22"-os monitorok is 1680*1050-es felbontásúak...Tehát ez úgy jelenmik meg a valóságban hogy a 22"-os monitornál nagyobb egy pixel mérete és mittomén mondjuk az asztalon egy kocsi átmérője nem 20 cm hanem 25cm? -
zitrom
tag
Egy 20"-os Wide monitort néztem ki,név szerint Samsung 206 BW.Ha régi játékokkal játszok/játszanék(pl:Heroes 3,4) akkor csúnya lesz és széthúzza a képet,vagy középre rakja és a szélek feketén maradnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest