- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MaciG
addikt
válasz
#41635072 #9333 üzenetére
Ezek közül az ASUS VW222S-t venném. Ez a 3 monitor szinte ugyanolyan (ha lebutítod akkor meg főleg), de ennek 2ms a válaszideje a másik 2-nek pedig 5 és ez azért számít.
Ne "bántsátok" szegényt, ha ő így szeretné használni a monitort akkor így fogja, ő veszi meg az övé lesz. Én se szeretném ha valaki beleszolna, hogy én mondjuk, hogy használom a gépem,stb. Persze nem azt mondam, hogy ne mondjuk el, hogy mi a szitu
-
MaciG
addikt
válasz
Kertitörpe #9295 üzenetére
Én játékra nem vennék 24"-es monitort a felbontása miatt. Mert ahoz, hogy a mai gameket lagmentesen tudd játszani rajta, kell egy elég erős vga (8800GT-nél izmosabb
)
Szerintem a 22"-es is van olyan nagy ,hogy vígen lehet rajta játszadozni
DE játékra én úgy tudom, hogy jobb a TN+film panel a gyorsasága miatt
-
MaciG
addikt
üdv.
Hamarosan venni szeretnék egy 22"-es wide moncsit. Lenne egy olyan kérdésem, hogy valaki tudja-e annak az oldalnak a linkjét ,ahol a régi játékokat is át lehet alakítani ilyen "wide-os felbontásba" (valami patch szerűség) . Amikbe alapból nincs benne. Régen valaki belinkelte, de sajna nem találom
-
MaciG
addikt
19" alatt sima (normál), az felett pedig csak wide
-
MaciG
addikt
Bocsi a láma kérdésérte ,de muszály valaki hozzáértőt mekérdeznem.
Egy 20"-os wide monitort lehet normálisn futtatni 1440*900 -ben? MErt 20"-at szeretnék venni de a 8600GT-m szerintem nem igazán bírná a 1680 x 1050.
És hogy a vga-nak kb mennyi vel kell többet dolgozni ha natívban futtatod??? -
MaciG
addikt
Köszönöm szépen a gyors válaszokat
Akkor a 20"-as wide lesz
-
MaciG
addikt
NAh mostmár tudom hogy kell átalakítani a régi gameket "wide" módra, de még mindig nem tudtam dönteni.
MElyiket vegyem??? Egy 19"-os normált, vagy egy 20"-os wide-ot (mind a 2 ugyanannyiba kerűlne és u.a a márka)
A monitor főleg játékra kell!!! (stratégia,fps,autószim.)
Ti melyiket javasoljátok? ÉS mért?
-
MaciG
addikt
Az lenne a kérdésem WS-es monitorokkal kapcsoltban, hogy jó meg szép is ,de mi van akkor ha olyan régebbi játékot szeretnék játszani amiben nincs ilyen beállítási opció a grafnál ,hogy 1440x900 hanem csak ilyen van hogy 1280 x 1024 ???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10 részletre elérhető BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged