Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
old_artist #11035 üzenetére
Rendben, de én kb. a fent leírt árakon tudnám megvenni a két képernyőt, 17 ezret megérne a plusz minőség, de sajnos nagyon nem annyi az árkülönbség. Inkább még elvagyok a jó kis 6-7 éves, egyre sötétebb képű CRT-mmel, még bírja, csak nekem kellene valami szebb, jobb.
Köszönöm a tippet, de objektív okokból sajnos nem tudom megfogadni a tanácsot.
-
venember83
nagyúr
válasz
old_artist #11031 üzenetére
Hát, izé, hogy is mondjam, az általad említett modell az másfélszer annyiba kerül, mint amit én linkeltem... Kb. 65k vs. 100k. Az meg nekem sok.
-
venember83
nagyúr
Sajnos nem kaptam választ a neten keresgélve, ezért kénytelen vagyok itt feltenni a kérdést:
miyen panellel szerelik a Lenovo D221W monitort? A szinte 180 fokos betekintési szögek nem TN+film panelt sejtetnek...Köszönöm.
-
venember83
nagyúr
Igen.
Ugyanakkor ha DVI-os a 20"as monitor, akkor van egy olyan lehetoseged is, hogy ugyanabban a felbontasban jatszol mint eddig, mondjuk 1024*768 es a tobbi pixel eme felbontas korul elfeketedik, ergo egy fekete keretben fogsz jatszani. Szvsz nem rossz megoldas s foleg olcso, meg szep.
Hogy nativ felbontasokban jatszhass, ahhoz nagyon komolyan be kene fektess vidkariba, ami szvsz nem eri meg. De te dolgod.
mod: szepen lemaradtam...
-
venember83
nagyúr
Hello, lenne egy apro kerdesem, jelenleg ketto darab monitor kozott vacilalok, szerintetek melyiket kene megvenni?
LG L194WT-SF 19 inch 5ms
Samsung SyncMaster 940NW 19 inch 8 ms SilverA Samsung olcsobb kb 6e ft-al, van ennyivel jobb az LG? Nagyobb monitor nem igazan erdekel, szvsz ez is oriasi s jatekoknal sem kivanok tobb hd2900xt-t bevetni nativ felbontas miatt, jo nekem a fekete keretes 1024*768
Nem vagyok valami valogatos.
Koszonom szepen a valaszokat, ha lesznek egyaltalan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- CNC topik
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest