- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
válasz
vegitossj7 #15117 üzenetére
én láttam
-
Maxtreme
addikt
válasz
vegitossj7 #15117 üzenetére
Már okés, köszi hogy szóltál.
-
bunfi
őstag
válasz
vegitossj7 #15066 üzenetére
Én nem intézem el a hanyagságukat és mérhetetlen arroganciájukat azzal, hogy valahol el kell kezdeni (másoknak sem kellene). Ha nem rektelik meg szegény Hamist élőben szerintetek csináltak volna bármit is?
Én úgy vagyok vele, hogy érdemes most letennem, mert 40 órája nem találtam semmit amit érdemes megtartani, a craftolgatás meg nem érdekel. Szórakoztasson, ne pedig alapanyaggyűjtő rabszolgát csináljon belőlem a játék, ha el akarok érni egy bizonyos geart.
-
marilllyo
veterán
válasz
A karaktert bannolják vagy a játékot az accról?
-
válasz
tegnap folyamatosan csitereztek minket DZ-ben. Most kiváncsi vagyok, hazaérve mi vár
-
bunfi
őstag
válasz
vegitossj7 #15059 üzenetére
Attól, hogy írtak egy queryt és akit kidobott az megkapta a bant még nem lesz anticheat, de legalább elvették egy réteg kedvét a csalástól.
-
vegitossj7
addikt
válasz
vegitossj7 #15019 üzenetére
Úhhh banyek, azt hittem Cain69 kollégának írtad RECSKA, sry.(#15021) ada19: Ugyanmár, 1.2-vel valszeg megint hátrányban lesznek, az 1. DLC-vel meg 100%
-
.LnB
titán
válasz
vegitossj7 #14987 üzenetére
"amíg nem lesz valami fontos dolga, valami nagy bugfix"
Ja mert most akkor nincs dolga. Értem...
(#14988) [hun] warhea Nem tudom mi az az ellax. De a nevemben nincs olyan. Uplay: LnB87 Más helyeken meg simán LnB.
-
ada19
senior tag
válasz
vegitossj7 #14970 üzenetére
Ez a komment törölve lett a threadből redditen.
-
prokxy
veterán
válasz
vegitossj7 #14980 üzenetére
Legyen igazad.
-
prokxy
veterán
válasz
vegitossj7 #14949 üzenetére
"Bizonyos "impossible event"-ek vannak a szerveroldalon, amiknek adatai ismeretlenek. Valaki eléri az értéket, repült." => oké, akkor le kell venni az RPM-et 9999-ről 3000-re => problem solved!
Ettől függetlenül a WH és társai mennek, szóval ez csak tüneti kezelés kb.
Viszont örülök, h amikor már mindenki aki hackelésre szánta rá magát, az megszerezte a max szintet, illetve a maxos GS geart, akkor lépnek, gratula, jóóóóóóóóó nagy szervezés kellett hozzá.
-
.OM.
aktív tag
válasz
marketing (dejavu-m van, de nem eladó..)
-
.LnB
titán
válasz
Ez a Dijit lehet az egyetlen értelmes ember közöttük.
De lássuk mutassák meg! -
törölt tag
válasz
VÉGRE!!!
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Érződik is a hatása, csodálkoztam is kicsit, hogy bent voltam kb 2 órát de nem hogy hackert, szinte rouge-t sem láttam. Elég nyugis volt ma a DZ így.
-
duvi
nagyúr
válasz
Köszi a jó hírt!
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Végre valami jó hír.
-
RazoR
veterán
válasz
Öröm és bódóttá!!!
Már csak azért is mert most nézem, hogy Őstag lettem!
-
Htibimor
senior tag
válasz
Talán mégis történik valami a csíterek megfékezésére!
-
ada19
senior tag
válasz
Dijit kommentjei között lehet erről bővebben olvasni, a lényeg kb. annyi hogy logolják az "impossible event"-eket, és report esetén összevetik az adatbázissal. A kettő együtt szinte garantált ban. Tud(nak) a /report nehézségeiről azok esetén, aki összevissza nevet használ szándékosan - szerinte ők már alapból gyanúsak és bekerülnek egy adatbázisba.
Szerk.: arról is ír hogy bizonyos országok jogi úton nem teszik lehetővé a permabant rögtön, ezért globálisan kell (egyelőre) ezt alkalmazni. Ezért először 15 nap, majd permaban.
-
sith7
félisten
válasz
vegitossj7 #14944 üzenetére
Röviden, magyarul ?
-
[hun] warhea
tag
válasz
vegitossj7 #14881 üzenetére
Ne haragudj, hogy uj postot irok, es nem a fentit szerkesztem, de logikailag ide tartozik es nem oda.
Alapvetoen nem latom ertelmet miert tegyek le egy jatekot, amit alapvetoen szeretek jatszani. A tarsasag jo, a magyar kozosseg is jo, a kozos jatekmenet is jo hangulatban telik.
Mint 13 eve a szakmaban levo szoftverfejlesztot nagyon nem mozgatnak meg a bugok, mivel bugmentes szoftver nincs. Az ubisoft eladasai sem erdekelnek mindaddig ameg azt kaptam a penzemert, amiert fizettem. Ez nem mas, mint a szorakozas. Es en jol szorakozom. Szoval koszonom a tanacsot, igerem amint nem kapom azt amiert fizettem le fogom tenni.
A fent emlitettek a sajat velemenyemet, szemszogemet tukrozik.
Es kerlek ne erts felre, attol fuggetlenul, hogy verem a dobot, hogy ne fikazzatok es ne sirjatok tovabbra is kiemelem, hogy ertem mi a problema. es nem is szep dolog, amit csinalnak. viszont a szakman belulikent (ahogyan gondolom tobben is vagyunk) pontosan tudok ket dolgot:
1: sajnos a fejlesztoknek akkor is meg kell csinalni(es leginkabb kuss a nevuk), ha a QA es a management fasz.
2: ido kell ezeknek a javitasahoz, felmeresehez foleg akkor (lasd feljebb, ha a management fasz) es nem dedikalnak eleg idot a meglevo hibak javitasara. Turelem viszont a jatekoskozossegben ahogyan latom, nincs, vagy csak nyomokban. ami ertheto is, hiszen ok is levontak a szamladrol a penzt egybol, es nem kellett ra varniukmasik oldal:
alapvetoen mi nem latjuk a szamokat. ok latjak csak. nem hiszem, hogy tul sokan otthagytak volna a jatekot, de ha ott is hagytak jottek ujak. ameddig a szamok dominalnak a managementet sosem fogod tudni meggyozni arrol, hogy ne az uj dlc-k-re (= + penz) hanem a bugfixekre allokalja az ertekes/draga fejlesztoi munkaorakat, es en meg egyetlen olyan vezetoseget sem lattam akinek el lehetett volna a bugfix/refakt-ot adni (hiszen csak kozvetetten termel penzt). Persze mi tudjuk, hogy termel viszont csak atvitt ertelemben teszi (mert nem vesz el azzal, hogy elmennek jatekosok). Viszont fizikalisan +-kent sem jelenik meg.Ezert van az leginkabb, hogy ugy tunik szarnak ra. Valoszinuleg van egy dedikalt kisletszamu csapat a bugfixeken (nagy valoszinuseggel nem kello szenioritasu fejlesztok) es a nagyok/tapasztaltabbak dolgoznak a tovabbi tartalmakon, ahogyan az lenni szokott. ez is jocskan lassithatja a folyamatokat. viszont ez is vezetosegbeni hiba es leginkabb szervezesi hiba.
Ha a trusty client problemat nezem, ez sajnos csunya dolog, v iszont abban is biztos vagyok, hogy ez elokerult naluk is, mint felvetett problema meg tervezesi idoben. Az, hogy megis ezt az utat valasztottak nem tudom mi valthatta ki, de elegnek kellett lennie ahhoz, hogy elnyomja a naluk levo valamire valo fejlesztok aggodalmat ezzel kapcsolatban.
Csapkodtam most jobbra balra, de azert remelem megfogtad belole a lenyeget. Ha nem sikerult emesztheto formara hozni, akkor bocsi, majd kerdezz/etc.
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #14881 üzenetére
PC-sek mindenképpen, amiket láttam youtube videón...és nem csak DZ-ben az durva....
-
ada19
senior tag
válasz
vegitossj7 #14877 üzenetére
Reckless és One is None-ról volt szó, 1.2-be javítva lesz, plusz FL CM shotgunról is, a Protection from Elites javításával megvárják milyen lesz, ha erős akkor kérték hogy jelezzük vissza.
-
.LnB
titán
válasz
vegitossj7 #14859 üzenetére
Nem tudom, tiltva van a tvicscscs. De légyszi majd foglald össze! Vagy Youtube Gaming-en is lehet követni? Azt tudom nézni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
vegitossj7 #14847 üzenetére
Megyek meghúzom magam.
-
[hun] warhea
tag
válasz
vegitossj7 #14847 üzenetére
Latom megcsipted a lenyeget.
-
[hun] warhea
tag
válasz
vegitossj7 #14790 üzenetére
Remelem igazad lesz
-
storm3
senior tag
válasz
vegitossj7 #14662 üzenetére
Ez a vita hasonlo mint az ajfon android tema. Mindenki tud linkelni minden szart a sajat kedvence javara.
Nekem 390 van, nincs okom panaszra , meg vagyok elegedve es nem is kell Afrika aramszamlajat fizetnem( hiszen ugye senki se porgeti a gepet 101%on a nap 24 orajaban?). -
D.Orion
veterán
válasz
vegitossj7 #14632 üzenetére
Jó kérdés, még nekem is pedig ATi fan vagyok. Nemrég mikor vettem a Division miatt a HD6850 helyett a következő kártyát, akkor GTX960 és R9 270x között örlődtem. Szerencsére 40K-ért szereztem egy OEM R9 280x-et. Így maradhattam AMD-nél, mert ez megérte. Haverom a Bf4 és a Division miatt dobta el az Asus foscsoda marketing shit DCUII hűtéses 270x-et, és vett helyette GTX960at.
Munkatársam 970re váltott a Division miatt és sokkal szebb, jobb, mint előtte a R9 285-n.Olvass el egy pár tesztet és az általad játszott játékok alapján dönts. Mindenképpen több weboldal cikkét olvasd el.
Szerk: Mire megírtam mobilról... -
macy
addikt
válasz
vegitossj7 #14639 üzenetére
Milyen effektek nincsenek amd-n?
-
bunfi
őstag
válasz
vegitossj7 #14632 üzenetére
Ahogy jósoltam, már jönnek is az "érveikkel".
-
ßrainiac
addikt
válasz
vegitossj7 #14600 üzenetére
Meg lehet am nyugodni
Nem sok tapasztalatom van ezekkel a sz@rokkal, egyszer kenyszerultem int. vga-ra, egy jo 10 evvel (es nagyjabol 5 PC-vel) ezelott, akkor siman vegig tudtam vinni az aktualis jatekot, gondoltam, azota vmivel jobbak lettek ezek is.
-
vegitossj7
addikt
válasz
vegitossj7 #14572 üzenetére
Szerk: Viszont az is lehetséges, hogy csak nem bannolták a tagot. Remélem ez a helyzet. Bár ennek kicsi az esélye.
(#14578) [hun] warhea [link] Én össz-vissz 1x változtattam meg, akkor is csak neten engedte, uplay kliensen nem találtam.
-
válasz
vegitossj7 #14572 üzenetére
100%, hogy uplay felületen nevet tudsz változtatni. én is megváltoztattam már.
100%, hogy az uplay nem ez alapján azonosítja a felhasználót. egyetlen crm rendszer sem eshet hasra egy névváltoztatás előtt. -
Viper26
nagyúr
válasz
vegitossj7 #14512 üzenetére
"Ha ez tényleg 100%-ig igaz, akkor az RPM is fps-től függ..."
Az nem lehet..vagy igen?
-
Maxtreme
addikt
válasz
lol. utoljára ilyet a c&c sorozatnál láttam.
-
.LnB
titán
válasz
Vagy bebugolt a deffensive signiture.
szerk.: Ebben a játékban meglepődnél ha nem villogna kéken de gyorsan futna?!
-
[hun] warhea
tag
válasz
vegitossj7 #14499 üzenetére
haha, sejtem
hatalmas buszkeseg ez. kb mint Matolcsy szulei lehettek buszkek a fiuk szemtengelyvizsgalatan.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
vegitossj7 #14479 üzenetére
Mi baj van a fegyverekkel? Kb semmi.
(#14489) storm3
Kb akkor hagyom ott a játékot ha az SMG-ket nerfelik annyira, hogy ne legyen értelme használni őket.
-
[hun] warhea
tag
válasz
jah, fel oraja kerdezgetem mukodik e a /report. vegre confirmalta, hogy mukodik. a 976. kerdesre.
-
.LnB
titán
válasz
Az mit takar? Szerintem pont a fegyverekkel nincs nagy probléma.
-
kiezTe90
senior tag
válasz
vegitossj7 #14411 üzenetére
Mit rontottak el utóbbi 1 hétben? Nem kötekedés, tényleg nemtudom csak dz-be jártam be egy keveset...(Mint írtam mostmár érzem hogy itt a vége lassan, hacsak nem jön valami értelmes tartalom. Vagy lehet csak ilyen napjaim vannak most.)
Bocsánat ha a hozzászólásaimmal bárki úgy érzi hogy személyeskedni akartam, csak kicsit besokaltam... -
válasz
vegitossj7 #14377 üzenetére
azzal viszont konkrétan hátrébb vagyunk, amit itt művelsz.
-
vendingo
veterán
válasz
vegitossj7 #14371 üzenetére
Én csak pár eurós játékokkal szoktam játszani, ezért totál felesleges volt emiatt VGA-t vennem. Sebaj, én még reménykedek, hogy idővel jobb lesz.
-
válasz
vegitossj7 #14367 üzenetére
te tényleg azt hiszed, hogy bármi is eljut a fejlesztőkig abból, amit a ph! fórumra beírsz?!
-
Maxtreme
addikt
válasz
-
vendingo
veterán
válasz
Egyetértek veled, de már tényleg sok a panasz. Utálom én is a játék velejáróit, ráadásul csak emiatt a játék miatt vettem új VGA-t. Ez van, reménykedjünk a legjobbakban.
-
Anonymus23
veterán
válasz
vegitossj7 #14352 üzenetére
LOL te aztán nagyon kitartó vagy, nem bírsz leszakadni a témáról
Vannak gondok a játékkal? Igen vannak, elég sok. Ezt szerintem senki sem mondja itt, hogy ne lennének.
Csodás és jó móka? Ezt azért hadd döntse már el az, aki játszik vele...
Miért törvényszerű, hogy ha te nem élvezed, akkor a másik sem élvezheti a játékot? Vagy akkor a többi már mind retardált, mert nem éri fel ésszel, hogy hogyan is kellene éreznie?Nekem megvan az AC széria összes része, mindet végigtoltam (talán az első rész amit nem) többször is, de szeritem összesen nincs azokban ennyi játékóra mint ebben. Minden baromsága ellenére roppant módon bejön a játék atmoszférája és a lövölde, még ha repetitív is, és pl jó társasággal nagyon jó órákat lehet vele eltölteni.
Tegnap pl. percekig röhögtünk a Lincoln alagútnál amikor a csaj hatástalanítja a bombát, az utolsó ember betámadott bennünket és mi meg mentünk és levertük a végén. A 4. csapattag egy idegen volt, de az is beszállt a játékba, és gondolom jót röhögött az egészen.
Csodás (szerintem nagyon szép a környezet, és a hangulata - főleg az időjárás változással - eléggé páratlan) és jó móka? IGEN, és nem vagyok elvakult, rohadtul utálom a sok csítert, és ha ezen nem változtatnak, akkor coop only lesz a játék, de attól még nem húzom le az egészet, bár kétségtelen csalódás lehet hosszútávon és összességében, de ha meg a játszott órák számát nézem, akkor meg mit mondjak? 277 óra most, és a nagy része nagyon jó szórakozás volt, szóval ha most itt abbahagynám, akkor is megérte. Hasonló árú játékok tized ennyire sem kötöttek le... -
D.Orion
veterán
válasz
vegitossj7 #14247 üzenetére
GE-ért én is kiadtam 20K-t... Ha így haladunk meg se éri, hogy Gold Edition DLC-k jöjjenek.
Egy éves tervek? Én a következő 1 hónapot látom max.
-
vegitossj7
addikt
válasz
vegitossj7 #14247 üzenetére
*20 ezret, haha. -
Sebestyen01
őstag
válasz
vegitossj7 #14222 üzenetére
Tanulhattak volna a Blizzardtol, az only PC meg sincs hack
-
Drenadar
veterán
válasz
vegitossj7 #14179 üzenetére
szerintem meg, oldják meg, hogy NE lehessen csalni, és ha a játék érzékeli, akkor automatikusan bannolja ki a játékost...
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
vegitossj7 #14179 üzenetére
Nem stat reset, azonnali ban az ilyen férgeknek.
-
válasz
vegitossj7 #13771 üzenetére
-
vegitossj7
addikt
válasz
vegitossj7 #13767 üzenetére
Tsodás tablet. T=þ -
ScomComputer
veterán
válasz
vegitossj7 #13759 üzenetére
Én nem értem ezt az egészet, ez a játék már csak erről szól szinte az összes youtuber a glitchet nyomja....mi van....én lassan fejlődgetek,mert nekem van életem is és szép fiatal feleségem,nem a Divisionra verem mint a sok idióta glitch barom...loserek..
-
válasz
vegitossj7 #13759 üzenetére
mert veled ellentétben tudják, hogy akkor a késleltetés miatt játszhatatlan lenne a játék. próbálj ki egy singleplayer lövöldét 3-500 km-ről remote játszani. na, pont olyan lenne.
-
GAbre
veterán
válasz
vegitossj7 #13625 üzenetére
Nah most álljatok le.
Így is elszégyelltem magam a 150K sebzésemmel se,de most már milliósakat raktok ki!
Bár végre van1 full szettem,meg uj fegyó,végre jutok vmire. -
vegitossj7
addikt
válasz
vegitossj7 #13638 üzenetére
EA-nek, haha, keverem már nagyon.Azt sem tudom már mit írok...
(#13640) RazoR8402: Ezt nem nagyon hallottam tőlük, akkor talán nem is lenne olyan nagy harag. Viszont meg se vettem volna...
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #13638 üzenetére
Amatőrök ezt nem vitatom, de én még reménykedem... Túl nagy falat volt ez nekik és ezt a fejlesztés egy szakaszában el is ismerték bizonyos mértékben mikor a következőt nyilatkozták: Az alapkoncepció és a világ kész van, de még nem teljesen tudjuk, hogy mit is akarunk kihozni belőle...
-
Telda
addikt
válasz
vegitossj7 #13614 üzenetére
Az a baj bármit javítanak, jön a következő. Adott egyének már rá vannak állva erre az egészre és csak azért is keresik a rést a kódban. Mintha direkt be akarnák buktatni az egészet. Ezeket a glitcheket normál játékosok, normál játék mellett fel sem fedezték volna...
-
storm3
senior tag
válasz
Tehat akkor holnapig van ido kiszedni infinite materialt majd kgg elven megint a csiter profitalt?
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Elmehetnek a fenébe hogy ezt nem tudták a keddi 3 órás leállás alatt kivitelezni,holnap megint 2 órás leállás lesz:
Scheduled Maintenance - April 21st
Agents,The servers will shut down for maintenance on Thursday, April 21 at 09:00 AM CEST / 03:00 AM EDT / 00:00 AM PDT. Estimated downtime is approximately 2 hours.
-
vendingo
veterán
válasz
Nem viszik túlzásba
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
vegitossj7 #13504 üzenetére
Most kíváncsiságból megnéztem, nálam boxon nem megy ez a trükk. Lehet hogy már kivették, vagy csak X-en nem elérhető.
-
[hun] warhea
tag
válasz
vegitossj7 #13516 üzenetére
Igen, ez teny, hogy mas. En azert bizakodom, addig is jokat szorakozok meg hulyulunk a sracokkal a tobbi meg majd alakul
-
[hun] warhea
tag
válasz
vegitossj7 #13504 üzenetére
Atvitt ertelemben ertettem en is:-) szvsz le sem szarjak ha abbahagyja 60% mindaddig ameg a van vasarlas es ember a szerveren. Ok nem profitalnak egy buy to play jateknal abbol h te jatszol
igen ez igy kicsit sarkos es eros de igy van. Az egyeduli bevetelforrasuk miutan megvetted a jatekot (te es a 60%) hogy veszel dlct de az annyira elhanyagolhato bevetel a jatekhoz kepest h nagyon. Igy igazabol semmit sem veszel ki a zsebukbol sot, meg adsz is nekik mert kisebb a serverload.
-
[hun] warhea
tag
válasz
vegitossj7 #13483 üzenetére
Nem hiszem, hogy eszrevettek, hogy nem jatszol
-
TTomax
félisten
válasz
vegitossj7 #13483 üzenetére
Egy picit szerintem sok az elvárás.
-
utomi
senior tag
válasz
vegitossj7 #13445 üzenetére
Nem biztos, hogy nekem szántad ugye?
Picit magasabb vagyok mint 162 bár talán nem is ez a legfontosabb mutató!
(#13446) bunfi
Hát nem biztos, hogy érvelés és koncepció (biztos ez a kifejezés illik ide?) alatt ugyanazt értjük. Ne is haragudj de egyrészt akinek nem inge( mégis megszólítva érezted magad ugye, ugye?) !
Márészt meg elfogadom , hogy van aki megunta és el is fogadom ha elszakad a cérna de mi a f@sznak ezt 100x leírni és telesírni a topicot vele. Szerinted érdekli ezt az Ubit? Olvassa valaha? Na ugye.
Egymás között ezerszer ki lett már minden glitch , cheat, hack, bug és egyéb tárgyalva. Felesleges ezeken tovább forogni. Tökéletesen látszik a mai server down-ból ,hogy nagyívban tesz ezekre a Massiv. Így aztán hiába a nyáladzás mert érdemben nem fog a játék jelen állás szerint változni.
Nekem pl. minden hibája ellenére továbbra is szórakoztató és jó kikapcsolódás. Így engem igenis zavar a sok hiszti. Ennyi, függöny. -
sith7
félisten
válasz
vegitossj7 #13416 üzenetére
A klánból 15+-an vettük meg, a mai nappal mindenki letörölte...
jól kiszúrtatok velük, most aztán zokoghatnak ...
-
.LnB
titán
válasz
vegitossj7 #13416 üzenetére
Letörölted a gamet azzal a faszán gearelt karaktereddel?!
szerk.: Én még bízom bennük egy kicsit, aztán egyszer csak biztos nálam is elszakad a cérna.
-
válasz
vegitossj7 #13218 üzenetére
a sebzése egy robbanás, ami olyan, mint egy gránáté, ha van köztetek fedezék, vagy tereptárgy, akkor nem érint.
tegnap próbálgattuk, hogy is van, akkor már sebzett. -
válasz
vegitossj7 #13202 üzenetére
works as designed. a station csak az effektektől véd, a rakéta attól még sebez.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
vegitossj7 #13157 üzenetére
A drone nem automata lett volna, hanem egy külön játékos irányította volna tabletrol.
-
Maxtreme
addikt
válasz
vegitossj7 #12920 üzenetére
Egyébként nekem is pontosan ez futott át az agyamon tegnap.
Első körben nem tudtam hova tenni a Massive-ot, de tudtam hogy valahonnan régről ismerős a név. Aztán 10 sec guglizás után rájöttem hogy a gyanú nem alaptalan, az egykori kedvenc RTS játékomat ők csinálták, ez pedig a ground control 2
..és pont ez itt a baj. Sok évre rá ugye jött tőlük a world in conflict, ami gyakorlatilag egy sokkal jobban kinéző GC2 volt némi újítással. ..és kb részükről ennyi. Hiányzik a gyakorlat, a tapasztalat stb. Talán az egyik AC-be ill a Farcry3-ba besegítettek anno, de meg sem említik a nevüket az említett 2 címnél szal..
Én még azon sem lennék meglepődve ha annyi közük lenne a játékhoz hogy ők barkácsolták volna össze a grafikus motor nagyobb részét, a többit pedig a Montreal karöltve a Red Storm-Reflections párossal.
A fejlesztés végén pedig odavágták az egészet a Massive-nak, akiknek nyilván fingjuk nincs róla hogy hányas a kabát.
Itt (szerintem) az az 1 megoldás születhet hogy odaadják az egész játékot a Montreal-nak, ők azért jóval jártasabbak a játékfejlesztésben..Persze ez nem biztos hogy így van mert egyáltalán nem ismerem az ubisoftnál a studiok közti munkaleosztást , csak sajna az eddigiekből ezt lehet leszűrni..
-
GAbre
veterán
válasz
vegitossj7 #12524 üzenetére
Nem működött még1x mondom neked is.
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #12464 üzenetére
Bammeg......sima hard is dob 240-eset??? Jo hogy tegnao letoltuk gyorsban háromszor.
-
csada84
csendes tag
válasz
vegitossj7 #12220 üzenetére
Köszönöm !!
-
Htibimor
senior tag
válasz
vegitossj7 #12203 üzenetére
Mi az a mission jel a DZ alsó részén?
-
kovsol
titán
válasz
vegitossj7 #12050 üzenetére
Köszi a kimerítő választ
-
kovsol
titán
válasz
vegitossj7 #11850 üzenetére
Erről a buildről van valami leírásod? Nem tudom milyen néven kellene googleban rákeresnem.
-
storm3
senior tag
válasz
vegitossj7 #11916 üzenetére
Mukodik meg a shield+main weapon bug?
-
válasz
vegitossj7 #11895 üzenetére
haha! hát ezt megpatkolták, hogy működjön, aszt úgy maradt. elég tipikus történet, nem kell drámát csinálni belőle. a cink, hogy kliens oldalon kell javítani, ami branchelésnél lehet komplikált/időigényes, ha már nem áll rendelkezésre egy érintetlen er branch a mostani produktív verziókból. na meg persze a tesztek.
-
pzstm
titán
válasz
elég csúnya, és durván junior hiba, ha ezt így bennehagyták a kódban....
-
Maxtreme
addikt
válasz
remek.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
vegitossj7 #11848 üzenetére
Csak kérdés. Ha support vagy miért van agro növelő a fegyveren? Ennyi HP-val és armorral én nem akarnám hogy engem bántsanak, csak kullognék a másik 3 mögött és segítenék buffolni őket mondjuk Pulse meg heal boost folyamatosan. Pajzs az maradjon a tanknak, Pulse meg nagy segítség dps-nek. Persze ez nem kioktatás csak vélemény.
Soloban meg tapadós meg turret kombót nyomnék ennyi skill powerrel lőnöm se kellene, nekem tapadós 20k skill poweren már 160k-t sebzett, YouTube videón láttam hogy ennyivel mint a tied már 250k-t nyom és pár másodpercenként lehet lőni, közben meg a turret is osztja őket.
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
vegitossj7 #11713 üzenetére
Ideje volt mert az komoly vicc hogy 117 játékórával kevesebb mint 20 arany drop-om volt és abból is csak egy tárat és egy ruha módosítót tudtam hasznosítani.
-
válasz
huhú, na most berepült a benzineskanna a tömegbe! lesz majd háború a lootért, ha kilőnek egy nevest!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Egyre jobban várom a patchet.
-
válasz
vegitossj7 #11525 üzenetére
a kraft nerf annak a kiegyensúlyozása, hogy már cserélgethettek tárgyakat az 1.1ben. nagyon nem akarja a massive, hogy túlgearelődjünk.
tegnap mondjuk sikerült lecraftolni egy destructive+brutal talentes super90et.
@duvi:
a dz pvpve zóna, nem bajvívóterem. másrészről pedig a rogue level magától nem jut el manhuntig. az élvezet nem ez, hanem amikor a komplett zóna rád vadászik.
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #11519 üzenetére
Uhhh...azt sajnalom. Patch notes miatt vagy mas okból?
-
válasz
vegitossj7 #11166 üzenetére
bakker, brutal és destructive talentes LMG. ez olyan b@sszunk ki vele minél jobban, hadd sírjon, miközben összetöri.
-
ßrainiac
addikt
válasz
vegitossj7 #10809 üzenetére
Jah, trading = kidobhatsz cuccokat a foldre, amit felvehetnek a csapattarsaid (2 oran belul), akik veled voltak amikor felvetted. Hm..
-
.LnB
titán
válasz
vegitossj7 #10764 üzenetére
otherworld-ös csávón is kifogott...
-
válasz
vegitossj7 #10734 üzenetére
akkor nincs már hátra, ideje kimenni kicsit a napfényre is.
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #10727 üzenetére
Online RPG játék...ez így van rendjén......folyamatosan változtatni, tartalmat bővíteni kell. Mind a négy karid felkészült incursion-re mire jön? Vagy az az egy tényleg, tutira teljesen jó? Megfelelő csapat van, kevert buildekkel és más-más skillekkel?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
vegitossj7 #10573 üzenetére
"Max. Sticky bomb dmg: 250k"
Ez csak az alapsebzés? Mert minap láttam az infinite sticky bomb build videónál, hogy 350k fix sebzést értek el vele.
Egy-két képet csinálhatnál pls.
-
válasz
vegitossj7 #10485 üzenetére
all drops != item.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- AliExpress tapasztalatok
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- EAFC 25
- Milyen autót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest