- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
-=Jam=- #45399 üzenetére
hát sajnálom ha beszólogatásnak veszed. én csak leírtam részletesen, számokkal, egy közel sem ideális esetre vetítve, hogy tulajdonképpen min megy a zsörtölődés.
szerintem inkább örülnöd kellene, hogy így lesz miből válogatni, mert ha kipottyan a hiányzóból 1-1 de az különösen szar, akkor könnyebb lesz optimálisabb szettet összeraknod.
egyébként a legkevésbé sem érdekel, hogy szidod e a játékot vagy sem, nem azért reagáltam.
-
törölt tag
válasz
-=Jam=- #45392 üzenetére
50% a drop rate nálad cf cuccokból, ami elég ritka, ennyi láda esetén.
46 ládát nyitottál, ami 69k kredit. 1 óra lexi farm hoz kb 7,2k-t (7,5perc/run) és azt mondod, hogy az (amúgy több mint egy hetes) event kezdete óta, közel 9,6 óra játékból nem lett teljes szetted (de a drop rate-t, tökéletesen hozod).
én komolyan nem értem mégis mit vártok?
-
arnikusz
veterán
válasz
-=Jam=- #45282 üzenetére
Én se mert az időveszteség.
Ezért DZ 9 bal oldalt ott van 2 rögtön.
Heti HVT-ből a 45-ős és a 39 célpontinfós ad 750 GE tokent még ezt a kettőt, mert pénteken lesz váltás.A 35 célpontinfós már csak 550-et ad, de meg kell nézni a 4.-et, mert az ha kapcsolódik az eseményhez akkor 625.
-
válasz
-=Jam=- #44816 üzenetére
Nálam semmi, Offline.
-------------------
Optimalizáló állomás.
Kerestem egy olyan M4-et amin legalább kettőt kell pörgetni,így látszik mennyit dob a tulajdonságain egy pörgetés.
Előtte:
Utána:
Ezen a karakteren az SMG-k majdnem maxosak,így azt perpill nem tudom bemutatni,de lehet mindjárt kraftolok egyet.
-
용 Bob
senior tag
válasz
-=Jam=- #44503 üzenetére
Lassan alakulok. Most, hogy DZ7-8-ban garázdálkodom, kicsit jobban esnek a CF motyók. Ma 3-at sikerült behúzni. Én meg kínlódtam itt a HVT-vel, meg küldetés replay-el
Ezzel a szettel már van azért sikerélmény is
A CHD-CHC arányom most így néz ki:
Ezidáig egy könnyű M4 (brutal, gonosz, vérengző)-et használtam és mellé esett ma egy rendőrségi M4 is. A furcsa és amit nem értek, hogy a könnyű m4 21.4K sebzés és 188k dps-el, mindenben jobb volt, viszont a lőtéren (ugyanolyan fegyverkiegészítőkkel) sűrűbben és nagyobbat sebzett folyamatosan a rendőr m4 (fogékony, kompetens, pontos)...az létezik, hogy a talentek miatt van ez? Illetve +30k DPS van most a könnyű M4 javára, mégis kisebbet üt a próbababán
-
Anonymus23
veterán
válasz
-=Jam=- #31557 üzenetére
Bizonyos XP esetén különböző jutalmak vannak alapból. Szerintem azt nem kapja meg, amit összeszedett, de ki tudja, még akár azt is, nem ez lenne az egyedüli division bug.
Letoltuk vagy 15x, az első hármat buktam, a többinél már kijöttünk mindig, nem emlékszem az első 3-ra, hogy ott mennyi is jött össze. -
vaakuum
addikt
válasz
-=Jam=- #31241 üzenetére
Az egyébként mitől függ, hogy látszódik-e a térképemen a piros x, ha egy player meghalt? Meg úgy általában milyen rádiuszban mutatja a dolgokat körülöttem (hordók, menhelyek, helikopter-roncsok, hullák, stb,)
(#31243) pendre54
Akkor ezek szerint DZ-ben is hiába tekertem volna lentebb a kék cuccokhoz a barkácsasztalnál, nem lett volna ott a nagyobb tár tervrajza? -
BullKoxa
őstag
válasz
-=Jam=- #30935 üzenetére
Én ezért telepítettem 2X a Win-t ! DX12, AB + HWinfó . Mert OpenCL hibát írt a gép4 és nem is indultak el a játékok 5 perc alatt kifagyott. Még nem kiabálom el de lehet ez az Uplay dolog kavart be ! Hogy kikapcsoltam most 2x már tudtam játszani vele DX12-ben ! Még ma indítom a 3. próbát.
-
törölt tag
válasz
-=Jam=- #30935 üzenetére
Távcsőves írta (és igaza is lett), hogy a leárazások alkalmával még a 100 uplay pontért járó 20% kedvezményt is igénybe lehet venni.
Bár azt írja az uplay, hogy
"Abban az esetben, ha a termék már kedvezményes, csak a nagyobb kedvezményt érvényesítjük." szerencsére nem igaz.
December 31-én leárazták a season pass-t 50%-al és a plusz 20% kedvezmény igénybevételével sikerült 16 € hozzájutnom.
Utólag is köszönöm az információt -
micafighter
nagyúr
-
dezs520
senior tag
válasz
-=Jam=- #30767 üzenetére
"Végtelenül egyszerű lelőni"
Hát ja,ne haragudj nem ellened szól,de másr sokszor olvasom ezt....és csak azt tudom mondani .: hát perszeeeee...
Nem,nem vagyok béna,a játékban már 500/600 óra körül járok.
Full aranyba voltam,csak a l-voac volt lila,de mindenen kiegészítő,hill láda (ami nem tudom miért nem éleszt fel) meg turet...volt 40 percem a vadászra...ketten voltak,nyakon basztak...az a baj,hogy ha egy tárbol nem szeded le,vissza hilleli magát... -
oneal1
senior tag
válasz
-=Jam=- #30737 üzenetére
köszi!
nem egyértelmű a dolog mert jelenleg még mindkét fegyveren rajta van az ádáz, ezért ugyan mutatja a zöld négyzetben, de pirossal írja hogy nincs elég elektronika hozzá, mert az adott fegyveren nem a legalsó talent az ádáz. na mindegy, erről kell elpörgetnem másra
-
yozsee11
aktív tag
válasz
-=Jam=- #29111 üzenetére
Én a napokban vagy 20-30 ember véleményét, megosztott tapasztalatait olvastam végig és veséztem ki. Ott szinte egytől egyig mindenki a gyors DZ-be jutást javasolta abból az okból, hogy ott már az esetek nagy részében arany alkatrészek esnek, így nagyobb eséllyel tudsz arany cuccokat kraftolni.
De persze ez ugye nem szentírás. Nekem az elmúlt 6 napba így minden nap sikerült min. 1 túlélést megcsinálni.
Meg ugye attól is függ, hogy találsz-e elég gyógyszert/fájdalomcsillapítót, hogy legyen időd.
Meg nem árt ha marad időd még egy kimentésre, mert ha úgy jár más is mint én akkor elég szopacs a helyzet: Leöltük mind a 4 huntert, erre berohant egy játékos, hozta az övét, mire azt leöltük odasietett a helihez, így nekem már nem jutott hely. Úgyhogy mehettem másik kimentésre (mivel 4-en voltunk én nem kraftoltam jelzőpisztolyt), szerencsére oda éppen időbe értem és be tudtam pattanni a helibe.Szerk:
Amúgy sikeres túlélés esetén kb 5-ből 4x MIKE-ot kapok, így nem látom az összegző képernyőt. Másnál nem jelentkezik ilyen? -
Habib[HUN]
senior tag
válasz
-=Jam=- #29111 üzenetére
Így kell ezt, és szigorúan pvp-ben
Én se sietek. Tegnap kb hasonló állapotú cuccokban, sikerült megöletnem magam. De benne van a pakliban. A játékélmény kiváló ebben a módban. Az elején még rohanni kell, hogy egy alap túlélőfelszerelés meglegyen. Utána meg már szépen lehet haladni. A hideg már annyira nem számít, a cuccok szépen javulnak. Nem utolsó sorban ha már az ember rendesen fel van szerelve, és alig van túlélő játékos. Akkor már nem is lövik olyan könnyen a másikat hátba. Az elején még a nagy fejetlenségben gyorsan hullanak a játékosok. Tegnap egy srác pisztollyal kötött belém a játék elején... csak én addigra már craftoltam egy M60-ast. Értelmetlen halála volt a srácnak, személy szerint nem nyertem vele semmit. Viszont a hullákat mindig felkeresem. Egész jó dolgokat össze lehet szedni. Főleg azokból akik a DZ-ben haltak meg.
-
Dendytv
senior tag
válasz
-=Jam=- #28744 üzenetére
Értem és köszönöm szépen mindenkinek !
akkor szerintem marad egyenlőre ez [Nem Season Pass] Mert most nincs rá 32 $. Majd később veszek,hozzá egy egy DLC-t
és most meg már jövő péntekig nem fogok tudni aludni
-
Synaptic
senior tag
válasz
-=Jam=- #28457 üzenetére
Nem egészen érted a problémám. Nekem az a bajom hogy a játék , random választ nehézséget független attól hogy hanyas szintű vagyok. A délelőtti képeken ez a map volt már lvl25 lv15 és most lvl13 . Nem értem mi alapján csinálja ezt és miért. szar úgy játszani hogy szaladsz az utcán és egyszer csak elfekszel mert rád lőtt egyet egy mezei mob .
Most lvl13 as a pálya :
swagger55
Gondolom lvl 10 körül fullos cuccokban járkáltál és az első karakterednél már tudtad hogy mi a divisionban a tank build stb.. stb ..
-
-
válasz
-=Jam=- #20742 üzenetére
The Division | How Stability Really Works (Including Why The Stable Talent Isn't Great)
Ez alapján se a Stable talent, se az Initial stability nem annyira jó, mint amikor a Horizontal/Vertical Stability vagy csak szimplán Stability van a fegyver kiegészítőkön.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
-=Jam=- #20605 üzenetére
M betű és térkép ugyan úgy van, amit te kikapcsolsz az a minimap.
Norti, hardon gyakrabban van, szinte minden körben, challengen ritkább, 2-3 körönként találkoztunk vele, de persze az is csak 204-es HE vagy 240-es szett challengen ami nekem ugyan úgy kuka.
Heroicon jó lesz, de ott gondolom még ritkábban lesz láda, mint challengen, de ha lesz legalább 229 vagy 268 lesz benne.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
-=Jam=- #20603 üzenetére
gyűtjető intel igen, minden körben, érdemes ránézni a térképre néha néha, mert mutatja, de legtöbbször útba esik. nyitható láda pálya közben ritkábban van, bár szerintem ez szintfüggő, hardon nagyon gyakori, challenge már ritkább, heroicot nem sokat mentünk így nincs még érdemi infó, de hardon gyakrabban van mint challengen. illetve HE craft material is viszonylag gyakori.
-
vegitossj7
addikt
válasz
-=Jam=- #20548 üzenetére
Csak a DZ-be nem megy az ember.
Az utolsó hely, ahova beteszem a lábam, majd ha megcsinálják a köv. DLC-vel.
Akkor talán.
De előbb egy Heroic Falcon Lost, mint 20 perc DZ. Megvan a csodás loot, aztán puff, lelő 4 lvl. 99-es rugó 3 shock turrettel, égő lőszerrel, és sticky bombbal.. Aztán mond meg, hogy csaltak-e vagy sem. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
-=Jam=- #20529 üzenetére
Semmi extra, és csak a final boss terem, a többit kivágták, szerintem nem véletlen, a 4 bosst gyanítom többször próbálták mire összejött.
Egyébként semmi extra, ugyan ezt csináltuk mi is hardon, ültünk smart coverben + immunizerben amíg survive the assault volt. Az volt a kérdés nálunk, hogy vajon challengen mennyit sebez majd a tűz, elnézve a videót ugyan úgy lófaszt sem, szóval a 4 boss lesz a nehéz majd csak. -
Raulblanco
aktív tag
-
válasz
-=Jam=- #17803 üzenetére
igen. a bug határozottan akkor jöhet elő, amikor csapatba lépsz be, ÉS töltőképernyőt kapsz. ezt különböző trükkökkel lehet kijátszani, pl. ugyanabba a safehouseba (nem boo!) mentek, és ott rakjátok össze a csapatot, vagy join után akinek gondja van, az újraindítja a klienst szabályos kilépés nélkül, mintha a játék dobta volna ki (ilyenkor a csoporttagságod megmarad egy ideig, szóval ha hamar visszamész, akkor már a group leader shardjába rak be).
-
kovimester
aktív tag
válasz
-=Jam=- #17788 üzenetére
Persze....
Azért ez az alt+f4 nem zsenge...
Képzeljük el belépész altf4 vissza (3 perc)-》 mission nem indul kilépész ujra csati ujra altf4 és igy tovább.
Azért ez marha vicces..... mindent javitanak csak ezt a szem kápráztato (szó szerint ) hibát nem...
Azért köszi a megoldást. -
válasz
-=Jam=- #17544 üzenetére
lásd #17539.
kétféle gear score van. az egyiket te látod, meg én látom, meg aki veled van groupban, safe houseban, stb. ez azt jelzi ki, hogy az aktuálisan (!) használt (!!!) fegyverek + felszerelés az átlagosan milyen gear scoreú. nem hiszed el? menj ki az utcára, szedj össze valami fehér színű lootot egy civiltől. mennyi lehet gs-e, 30? a te gsed viszont változatlan marad. rakd fel, és a gsed lecsökken. ez az a gear score, ami alapján kirúgnak a groupból.
amit a játék meg használ, abba állítólag beleszámít a stash (a fentibe nem), az invertory (a fentibe nem), az aktuálisan hordott felszerelés, a fegyverek közül viszont csak a legmagasabb. ez azért van, hogy egy fehér lvl4es pisztolyt berakva se kerülhess 0-161-os dz bracketbe (Gear Score will now only take into account the equipped weapon with the highest Gear Score, and discard the other two. This will prevent players from equipping low quality weapons to voluntarily reduce their Gear Score.) (bár az elején még mást mondtak erről). -
sith7
félisten
válasz
-=Jam=- #16862 üzenetére
Jól van , na ... de akkor is tele volt a liberóm ... egy kicsit
Raulblanco07
Semmi ilyen nem volt ... megjelent, feküdt, futottunk tovább, ... megjelent, feküdt, futottunk tovább ... amikor ismét megjelent, kicsit paráztam, hogy csaló lehet, csak eddig nem kapcsolta be a cuccot ... de inkább lelkes volt.
Láttam én is ilyen videókat, de legyünk őszinték, nem ez a gyakorlat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest