- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
yozsee11
aktív tag
256-os Könnyű M4 és SVD tervrajz
-
yozsee11
aktív tag
Romeo-t se felejtsd ki
1.5 megjelenésekor is úgy döntöttem, hogy aznap nem játszom, mert csak a probléma volt vele, úgy látszik mára is ez a terv...Szerk:
15:41 twitter üzenet:
We still do not have an ETA on the servers coming up. We are working hard to make them available as soon as possible. -
yozsee11
aktív tag
The maintenance has been extended again. We do not have an ETA yet and will update you as soon as we have more information.
-
yozsee11
aktív tag
Szép ára lesz ezeknek a prémium
szaroknakkrediteknek...Xbox Store-ban már elérhetőek:
500 Credits - 4,99 euros
1050 Credits (50 credits gift) - 9,99 euros
2400 Credits (400 credits gift) - 19,99 euros
4600 Credits (1100 credits gift) - 34,99 euros
7200 Credits (2200 credits gift) 49,99 eurosHa jól rémlik PTS4-en már voltak árak és egy backpack skin vagy egy ruha árcéduláján 999 szerepelt.
-
yozsee11
aktív tag
170 Preium Credit ingyen beszerezhető az UBI Clubban.
Talán ebből be tudod szerezni a nyuszis ruhát ha lesz, Anonymus23
-
yozsee11
aktív tag
A holnapi karbantartás 4 órás lesz, a szokásos 9:30-tól kezdődik.
-
yozsee11
aktív tag
Patchnotes to be released at 6PM CET, 12PM EST, 9 AM EST
1.6 Patch size:
PS4: 11 GB
PC/XB1: 8.5 GB
Reason for PS4: Performance improvements -
-
yozsee11
aktív tag
válasz
micafighter #34163 üzenetére
Amikor néztem, akkor a FAMAS-hoz mellé beadta a 4. talentet, de ez még lehet PTS1-ben volt, azóta változhatott is.
-
yozsee11
aktív tag
válasz
Dendytv #34155 üzenetére
1.6-ban is lehet majd használni a FAMAS-t Alpha-hoz, de már csak, mint elsődleges fegyver. (PTS-ben teszteltem is, de nekem pl annyira nem jön be az a fegyó, bár lehet csak szokni kellene). Másodlagos fegyverként nem lehet majd használni, mivel Exotic fegyver lesz belőle és azoknak a 3. talentje nem lesz használható az Alpha-nál.
-
yozsee11
aktív tag
-
yozsee11
aktív tag
válasz
Anonymus23 #33723 üzenetére
Bezzeg az offline mód most se került bele
-
yozsee11
aktív tag
Nekem kb 6-7 kisérletből egyszer sikerült Delta nélkül végigmenni. Ott ugyanúgy mint Survival esetén a szerzett ponszám alapján ládákat kapsz...szóval a hajunkra kenhetjük...
Szombat délután Anonymus-al az új DZ-be összefutottunk egy olyan játékossal aki pár mp-ként a majdnem nulla életerőről egyből overhealbe került. Szánalmas....
-
yozsee11
aktív tag
válasz
Habib[HUN] #32660 üzenetére
Persze, erre való a PTS, mert fejlesztők se tudnak mindent minden variációban letesztelni. De amikor bevezetésre kerül valami újdonság, akkor azt azért illene letesztelni valamennyire, mielőtt kikerül akár PTS-re is. Ez nem olyan bug, amit csak nyakatekert állítgatások és a megfelelő napéjegyenlőség megléte esetén lehet előhozni. Ezt ha valaki is kipróbálta kb 2 perc alatt észre kellett volna vennie.
-
yozsee11
aktív tag
válasz
akoska07 #32641 üzenetére
Szép kis számok...Elnézve róla a Lexis videót, senkinek nem tűnt fel tervezéskor, hogy ez túl OP lesz?
Apropó, van bármi olyan, amivel a mobok vagy a többi játékos tudja csökkenteni a krtikus találati esélyemet ideiglenesen? Mert ha nincs akkor ugye 100% fölé nem mehetne, itt meg 112%
-
yozsee11
aktív tag
Az 1.6 patch notes szerint a páncél helyett automatikusan életerő lesz, ha jól olvasom:
Armor & Resistances
Armor has been removed as a Major bonus from items and is replaced with Health.
Added a new bonus called “Resist All” which adds resistance to all types of status effects.
Older items (pre 1.6) with Health bonus will see this bonus replaced with a Resist All one.Ezért is merült fel bennem az előző kérdésem. Vegyük például a "nagyon népszerű" páncél nélküli elektronikás hátizsákoknál. Mondjuk pörgetek rá most páncélt, abból 1.6 megjelenéssel életerő lesz, és ha tényleg utána újra lehet bármi rollolni rajta - ahogy a linkelt rövid twitch videóban mondják - akkor elektronika helyett át lehetne majd tenni tűzerőre vagy életerőre.
Az eddigi infók alapján én úgy gondolom ez így járható lenne, de javíts ki légyszi ha valamit félre értelmeztem. Ezt jó lenne tisztázni, hátha tudnánk előnyt faragni belőle.
-
yozsee11
aktív tag
Erről van valakinek infója?
With 1.6 you can reroll your items againMert akkor érdemes lenne most elrakni az olyan magas alappáncélú itemeket amiken kettőt kellene pörgetni, mert egyiket kalibráljuk rajta most, és a másikat meg a patch után.
-
yozsee11
aktív tag
válasz
pottyoske197 #32334 üzenetére
Nálam is folyton kidob sikeres kimentésnél DX11-ben. Álltítsd át DX12-re, ott minden gond nélkül betölt. Remélem ez is javítva lesz 1.6-ban...
-
yozsee11
aktív tag
válasz
Anonymus23 #31558 üzenetére
Ott csak a végső pontszám alapján járó 1-4 láda a jutalom, attól függ mennyi XP jött össze. Az összeszedett ládákat ugyanúgy mint DZ esetén, csak sikeres kimentés esetén kapja meg.
-
yozsee11
aktív tag
válasz
Anonymus23 #31331 üzenetére
Tegnap miután elköszöntél még végigmentünk micafighter-el a bázisokon, hogy meglegyen neki az összes, és így 17-ről 20-as szintre felugrott, szóval elég jól tejel ez is és megvan pár perc alatt.
-
yozsee11
aktív tag
válasz
Dancs Ákos #31310 üzenetére
Feketepiaci AK-74
-
yozsee11
aktív tag
válasz
pendre54 #30899 üzenetére
Jó is volt a tegnapi!
Viszont ahogy Anonymus is írta, egyedül vagy max 2-en (főleg, ha jól összeszokott páros, mert akkor meg lehet osztani egymással a cuccokat) a legjobb, mert így nem oszlik a gyógyszer mennyisége annyi irányba, ergó több időd marad a DZ-beli gyűjtögetésre, plusz 1-2 boss megölésére is. Egyedül simán megoldható akár ilyen 160 gearscore körüli érték elérése is (fegyverek + fegyvermódosítók, felszerelés + módosítók is mind-mind aranyból).
-
yozsee11
aktív tag
válasz
ScomComputer #30521 üzenetére
-
yozsee11
aktív tag
válasz
Anonymus23 #30382 üzenetére
Még annyit hozzáfűzve, hogy érdemes még a térkép jobb oldalán a rejtekhelyeket feloldani, mert ott 5-6 feloldásával simán lehet még 150-200.000 XP-t összegyűjteni.
Ja meg, hogy a másik karakterről áttenni pár cuccot a lerakatba, hogy el tudja adni az új karakter a kezdeti pénztőke miatt.
-
yozsee11
aktív tag
Weekly Maintenance
The servers will shut down for maintenance on Thursday, December 22nd at
09:30 AM CET
Estimated downtime is approximately 3 hours.Patch Notes
Here is the change to be implemented with the December 22nd maintenance:
- Fixed an issue that could unexpectedly lead to long queuing times when match making in a group for Survival.
- Fixed a bug where Larae Barrett's loot would get stuck on the Balcony. Now if she is killed on the Balcony, the loot will spawn by the player. -
yozsee11
aktív tag
Most már Steam-en is ingyenes a hétvégére a játék, onnan is tölthető (természetesen ugyanúgy kell Uplay hozzá).
State of the Game - December 15th (kiemelve pár lényeges dolgot):
Goals of Update 1.6
Update 1.6 will focus on Dark Zone and PVP
It should bring the fun that 1.4/1.5 brought to PVE to PVP
PVP should be more competitive and intense, but also rewarding (even when you lose)
It should "close" the gap between mediocre players and the elite playersDZ Leaderboards
Dark Zone will get Leaderboards
They should encourage positive behavior and have not the goal to reward things like cutting ropes etc
There will be Weekly / Monthly activities that will be tracked
Leaderboards will reset from time to time, so there will not be a “best of all time” list and it will not track the progression that happened before the updateBan Wave
There was a ban wave
Some innocent players were banned, but that has been rectified
When you were one of the players that were banned for the wrong reasons, contact Ubi-Support to sort that out.Forrás: [link]
-
yozsee11
aktív tag
Patch Notes
Here is the change to be implemented with the December 15th maintenance.
Fixed a bug where any weapon could be used with the Ballistic Shield.
Fixed a bug where immediately leaving a Survival session rewarded players with too much Field Proficiency XP.
Fixed a bug where the same Named NPC could be killed endlessly.The servers will shut down for maintenance on Thursday, December 15th at
09:30 AM CET 03:30 AM EST 00:30 AM PST
Estimated downtime is approximately 3 hours. -
yozsee11
aktív tag
PC Patch Notes 12/14
Fixed some instances with the Xbox controller not working on PC
Addressed some rare cases with the Fullscreen mode not working
Some improvements to the audio positioning have been made
Improvements to high CPU usage cases on PC
Players losing control of their characters for a brief moment2,3 giga
-
yozsee11
aktív tag
válasz
arnikusz #29488 üzenetére
2 órára lehet kihúzni a játékidőt, ahogy a patch-ben is írják:
'The game mode is session based, with one game lasting up to 2 hours.'A ruhánál meg az a lényeg, hogy annyit pakolj magadra, hogy -22 fokig bírjad ki. Ehhez már 2 arany szövet is szükséges. (Tegnap nekünk úgy jött össze ha jól emlékszem.)
-
yozsee11
aktív tag
válasz
cyberkind #29372 üzenetére
Az 5 nomád pazarlás, az 5. nem ad semmi extrát. Az egyiket lecserélhetnéd vagy egy arany testpáncélra (pl. virgonc, reckless) vagy arany hátizsákra (pl. specializált) vagy akár egy savage arany kesztyűre. A módosítókat is érdemes lenne cserélni, ahogy látom a táskán nem arany van. Olyat ajánlott betenni, amin alapból van magas páncél (min. 250 felett ajánlott, de legjobb amin 270 fölötti a páncél érték).
-
yozsee11
aktív tag
Big PC Patch Next Week
Date is still TBA but it will be next weekIt will address:
Performance issues
100% CPU usage
Lose control over character
Xbox Controller that causes crashesIn addition to that:
Directive 12 Support will be activated, that should also improve the performance with high resolutions
With Directive 12 active, you will not be able to change the brightness – but that will be changed down the roadKnown Issues
These are the commented known issues from the stream:Console Performance
They are investigating FPS drops and stuttering, but they have an idea, what the reason could be
Quick Navigation issues will be fixed, but that will need a client patchHeal Issue
There is a heal delay
When you are in cover the heal is not triggered
They are aware of this issue - please send them videos of this, so they can analyze them
Post these videos in the Technical Support ForumFPS Drops when you are scoping on console
They are also aware of this issue
Please send in videos for further investigationFamas - Uncomplicated and Alpha Bridge bug clarification
There was some confusion about this issue, so they wanted to clear up this bug:When you are using Alpha Bridge / Assault Rifle / Famas combo, the stability mods of the Assault Rifle are included in the Uncomplicated buff calculation – so the more stability mods you have, the less damage bonus you get. (As it should be)
BUT when you are using the Famas, the stability mods of the other Assault Rifle are still considered in the damage buff calculation. This should not be the case and this will be fixed. -
yozsee11
aktív tag
válasz
Anonymus23 #29325 üzenetére
Tegnap mikor számolgattad én is kiszámoltam, először maradt rajta ha jól emélkszem egy 2%-os stabilitás és így 13%-ot adott hozzá. Amint kicseréltem másikra amin nem volt, már meglett a 15%. Szóval ott vagy valami talent kever be vagy egy másik módosító miatt bugosan számol.
-
yozsee11
aktív tag
válasz
vitya81 #29209 üzenetére
A Virgonc jelenleg a Support Station-el nem működik:
Vigorous and Support Station1.4-ben support karival mikor leraktam a ládát, pl Anonymusról DZ-ben a mob-ok nem tudták lelőni az overhealt, volt mikor játékosok sem.
-
yozsee11
aktív tag
válasz
-=Jam=- #29111 üzenetére
Én a napokban vagy 20-30 ember véleményét, megosztott tapasztalatait olvastam végig és veséztem ki. Ott szinte egytől egyig mindenki a gyors DZ-be jutást javasolta abból az okból, hogy ott már az esetek nagy részében arany alkatrészek esnek, így nagyobb eséllyel tudsz arany cuccokat kraftolni.
De persze ez ugye nem szentírás. Nekem az elmúlt 6 napba így minden nap sikerült min. 1 túlélést megcsinálni.
Meg ugye attól is függ, hogy találsz-e elég gyógyszert/fájdalomcsillapítót, hogy legyen időd.
Meg nem árt ha marad időd még egy kimentésre, mert ha úgy jár más is mint én akkor elég szopacs a helyzet: Leöltük mind a 4 huntert, erre berohant egy játékos, hozta az övét, mire azt leöltük odasietett a helihez, így nekem már nem jutott hely. Úgyhogy mehettem másik kimentésre (mivel 4-en voltunk én nem kraftoltam jelzőpisztolyt), szerencsére oda éppen időbe értem és be tudtam pattanni a helibe.Szerk:
Amúgy sikeres túlélés esetén kb 5-ből 4x MIKE-ot kapok, így nem látom az összegző képernyőt. Másnál nem jelentkezik ilyen? -
yozsee11
aktív tag
válasz
Garsza #29007 üzenetére
Olyan bugba már mi is belefutottunk, hogy a Tier 2-es Clear Sky farmolása után kiléptem a csoportból, visszamentem Tier 5-be állítgatni, majd behívtam ismerőst aki véletlen Tier 2-n maradt és megmaradt az ottani szívóssága magasabb tier-ben.
Gondolom ezt használják ki és lehet emiatt mutathatja nektek, hogy 0 HP-je van, és közbe még van ott bőven (most csak tippelek).
-
yozsee11
aktív tag
Gondolom ma sem került javításra, hogy Virgonc mellényt használva az életerő láda túltöltést ad.
Valaki tesztelte már? -
yozsee11
aktív tag
A mai patch ezt tartalmazza:
- Fixed incorrect framerate limit when VSync is on or when Frame Limiter is enabled.
- Fixed a bug where the game would become unresponsive when switching between applications while in "fullscreen” mode. -
yozsee11
aktív tag
válasz
Anonymus23 #28318 üzenetére
Ha jól emlékszem az én ládám is jobban bírja, mint egy játékos, de majd otthon megnézem annak a pontos értékeit is.
-
yozsee11
aktív tag
válasz
ZsyfKo #28285 üzenetére
24 játékos van összesen a térképen, mások nincsenek. A cél a DZ-be bejutás és ott a kimentés. Mindig ugyanazzal az alap zöld gear-el kezdesz. Ha meghalsz akkor vége
Induláskor egy órád van, hogy kimenekülj, különben meghalsz, ezt gyógyszerekkel ki lehet húzni max 2 óráig. Amiket kimentesz azokat a fő karaktereden használhatod, eladhatod.(#28286) sith7:
Azt olyan fél másodperc híján, de végül sikerült megszerezni -
yozsee11
aktív tag
válasz
RECSKA #28265 üzenetére
Nálam nem igazán akarja dobni a jobb cuccokat (sőt a csapattársak által megosztottakra is igaz ez), így sajna egyenlőre be kell érni ezzel az összeállítással. 1-2-t még ki kellene cserélni nagyobb páncélértékkel bíróra és akkor a szívósság is javulna bőven, nem kellene annyit bujkálnom
Gondolkodtam én is a 4 reclaimeren, de a 3 taktikus mégiscsak 10% skill powert ad. De lehet ma letesztelem, mégiscsak nagy segítség a többieknek is. Meglátjuk úgy milyen számokat produkálna a láda.1.4-be először én is a firecrest-re meg a tüzesre mentem rá, De valahogy úgy érzem most az akna jobban adja, tüzesre már sokan fel vannak készülve, messziről kilövik kikerülik (már ha tudják). De az aknára nem nagyon számítanak, főleg mikor bebújnak fedezékbe
-
yozsee11
aktív tag
válasz
RECSKA #28255 üzenetére
Nekem van, jelenleg 3 taktikus hatalma + 3 reclaimer cuccban tolom a heal láda miatt.
Jelenleg 292k életerő 270k képzettség (7776 elektronika) a statom kb, meló után otthonról rakok majd fel képet a pontos értékek miatt.
A láda így 92mp-ig tart, 12mp alatt újratöltődik és 11,5k életerőt ad a csapattársaknak másodpercenként.
Mellette még a fürkész aknát használom, mobokra kb 85-120k között robban és 45k vérzést ad, de játékosokra is elég hatásos, tegnap is pár embert sikerült meglepni velük és a túlvilágra küldeni
Van hozzá egy 256-os malacom, így azzal tudok mobra crit-el olyan 50-60k között sebezni, FAMAS vagy LVOA-C-vel pedig olyan 30-35k a crit.Szerk: van egy hidegfejű talentes pisztolyom is, teszteltem, igaz csak egyszer így az ultit 8 perc helyett 4,5 perc alatt sikerült visszatölteni, de nem volt sok mob, szóval ezt akár 3 perc környékére is simán le lehet redukálni, vagy még lejjebb.
-
yozsee11
aktív tag
Na a ládák ára megduplázódott Tier 5-ben, azaz:
Alap lezárt csomag 400.000 kredit, a főnix kredites ládák pedig 200-ba kerülnek. -
yozsee11
aktív tag
WarranGate napi eredménye:
11 tárgy abból 0 zöld, 5 arany 6 lila. 5 fegyver (4 arany + 1 lila), 4 fegyver módosító (3+1)
A 3 randomnak is összesen 1, azaz egy darab zöld esett.Hát ez el fog tartani egy ideig...
-
yozsee11
aktív tag
válasz
Anonymus23 #27735 üzenetére
Főleg, hogy így már nagyon kihívás se volt a supply-ba, mikor hétvégén 4 perc alatt megcsináltunk 3-at is
(#27737) RECSKA
Asszem akkor 1.5-ben erre fogok rágyúrni -
yozsee11
aktív tag
válasz
PETEE78 #27602 üzenetére
Az attól függ mit használsz. Én a healing station hatóváját növelem, plusz a töltés gyorsaságát raktam be Így most már 8700 fölött tölti vissza az életerőt. De előtte a tüzes löveg hatóerejét és erősségét növeltem, de a PVP-re inkább az előbbi kell a csapattársaknak.
Ha a fürkész aknákat használod pl, akkor az azzal kapcsolatos módosításokat érdemes.Másrészt a tűzerőd "elég magas" érdemes lenne 1-2 dolgot átkalibrálni. Vagy a módosítókból olyat berakni, ami 200 fölötti elektronikát ad (olyat ami van vagy plusz képzettség vagy páncél).
-
yozsee11
aktív tag
válasz
Anonymus23 #27416 üzenetére
Valamelyik nap írta itt valaki, hogy a gearscore-tól függ a láda, ha ez igaz akkor csak szerezni kell Tier 5-ből egy cuccost majd és utána nyitni.
A biztonság kedvéért azért egy pár darabot meghagyok. -
yozsee11
aktív tag
válasz
TommyS_27 #27287 üzenetére
Igazad van, nemrég óta megyünk PVP-re, én pl. tisztában is vagyok vele, hogy az esetek elég nagy százalékában én fogok feküdni, mert még nincs elég tapasztalat, összeszokás, ezzel nincs is baj. Tapasztalatszerzésre megyünk, meg fejlődésre, meg közbe storyzgatunk elvagyunk.
Itt tegnap az eddigi arányokhoz képest volt probléma, vagy eddig voltunk szerencsések hogy nagyrészt elkerültük a csalókat
(Pl. DZ02 kimentési pontján is tegnap 8-an lőttünk 3 játékost, nem voltak fedezékbe de az életerejük se csökkent... és utána mindenkit 1 lövéssel kiszedtek...igazából ezek zavarnak minket.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest