- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ult1mate
tag
válasz
Anonymus23 #40496 üzenetére
Az ellen nyilván nem de nem fognak tudni lelőni azonnal, lesz reakció idő..
-
ult1mate
tag
- Added a hard cap on RPM for all weapons. It will no longer be possible to overcome the RPM limitation of a weapon, no matter what shooting method is used.
Lehet hogy az RPM hacknek most lesz végre vége? lel
Erre kellett ennyit várni... -
ult1mate
tag
válasz
bombibmw #39767 üzenetére
Azért mert nem hagyták érvényesülni a Deadeyet és onnantól kezdeve nem bírtatok mozdulni sem. Majd azután még fentre is visszamentek és mégse tudtatok mit csinálni.
https://www.twitch.tv/videos/153636357 ( kb 1:30 óránál kezdődik)Itt nem kell semmilyen fan-nak lenni csak látni mit használnak és folyamatos buffban vannak amivel több mint 40% crit eséllyel simán leolvasztanak.
-
-
ult1mate
tag
Random csapattal más kommunikációs lehetőség nincs (hang alapon) ezért szükségem lenne hogy menjen az ingame voice chat. Ez nem kérdés volt hanem kijelentés mint tény. Ezért érdeklődtem hátha valaki talált megoldást mert nekem nem sikerült. Van még egy másik hangkártyám lehet megpróbálom még azt utolsó mentsvárként. :/
-
ult1mate
tag
Találkozott már valaki mikrofon hibával játékon belül? Akárhogy állítom nem értenek, azt mondják laggol pedig más alkalmazásban tökéletesen működik.
2-vel is próbáltam... -
ult1mate
tag
Még egyszer megkérdezem mert nagyon más lett a téma, igaz én indítottam
Betöltés gond viszonylag sokszor DZ-ben ha viszonylag nagy területet kell befutni/kergetni valakit sokszor belassul a karakterem séta üzemmódra. Onnantól esély sincs mit kezdeni. Tapasztalta már ezt vki? -
ult1mate
tag
válasz
Lifer092 #31591 üzenetére
Ha nem tetszik ne menj be DZ-be.
A jaték full PVE megannyi küldetéssel, ezt a helyet hagyd meg az olyan játékosoknak akik játékosok ellen akarnak küzdeni. (vagy részben bennük van a vágy különben nem mennének be oda) Én személy szerint is már csak ezt élvezem ebben a játékban a többi részemről unalmassá vált egy idő után. Vagy rugót hajtok vagy az leszek, ez van. Engem ez érdekel nem a rongyossá játszott küldetések számomra használhatatlan dropokkal. És hidd el sokan vannak még így.
Ez nem csak a "köcsögségen" múlik hanem hogy ki milyen játékon nevelkedett többnyire. És elég gyanús, hogy aki sokat pvpzik az nem a Civilization sorozaton nőtt fel hanem olyan játékokon (CS,COD...stb) ahol az egymás elleni küzdelem a döntő és az ad elfogadható élményt ha jobb vagy a másiknál. -
ult1mate
tag
Valaki tapasztalja még ezt a sorozatos pálya "betöltést"? Lelassul a karakter, nevetséges az egész amikor rugó az ember... Van erre megoldás?
-
ult1mate
tag
válasz
Anonymus23 #29610 üzenetére
Melyik ACR-re gondolsz amit kapni lehet?
Mert perpill 4 is van az árusoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest