- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
5150head #47334 üzenetére
Az a skill a lelőtt ellenfélre szól. Tehát lövöd, fekszik, 10mp, robbanik.
A 25% esély meg az első lőszerre szól a tárból. Tehát MDR esetén mindegyikre, Sniper esetén mindegyikre, vagy shoti esetén is(ha nem Megállítóval mész). Míg egy nagyobb RPM esetén az elsőre igen a többire nem. ha már ég, akkor a nagyobb sebzés miatt az oké, de tartom, hogy PVE szett elsősorban. meg az a +15% sebzés (az égőkre), annyira nem sok. Annyit ad az Alpha, vagy a Ragadozó is...
-
törölt tag
válasz
5150head #47332 üzenetére
Elvileg igen. De nagyon gyatrán adja, bár csak mobra próbáltuk, egy komplett Lexi alatt 1x adta be.
#Krissz1983
Elektronika elég a 8000. A Ház helyett egy sniper. Fegyverre: Intense talent / ha nem akarsz tüzes lőszert mindig kiválasztani
Sticky helyett esetleg tüzes seeker. Skill haste, elektro modok. Szerintem főleg PVE...
-
-
Lifer092
senior tag
válasz
5150head #44440 üzenetére
Ne engedd el, nekem majd 3,5 hónap után esett CF végső maszkom, ez az egy hiányzott, a párom jóvoltából.
Másnap pedig nekem dobott egy szintén hiányzó CF csapásmérő maszkot. Szóval, a remény nincs veszve, bár az tény hogy elég kicsi az esélye sajnos....
De az is igaz, hogy ha bejönnek az új CF szettek, akkor már még kisebb lesz az esélye hogy a "régiekből" egyáltalán dobjon bármit is, ráadásul használhatót.
-
Anonymus23
veterán
válasz
5150head #44375 üzenetére
Ja, és akkor ha az is ilyen hirtelen lesz, mint maga a sztorit adó fertőzés, eleinte csak 1-2 játékosnál jelenik meg, de akikkel játszanak, azokat mind tovább "fertőzik"
Így el lehetne nyújtani egy GE-t 2-3 hétig is... Vagy a következő eseményigÖtletem még lenne, de ezt képtelenség lenne részükről megvalósítani.
Arra mondjuk kíváncsi vagyok, hogy gondolnak-e azokra, akik nemrég vették meg a játékot, és még az elején vannak, hogy az elmúlt 2 GE alatt megszerezhető CF cuccokat vagy magát az eventet visszarakják-e, mert a jelenlegi loot esély az nagyon komoly szívatás az újak, vagy a kimaradtak részére.
-
-
arnikusz
veterán
válasz
5150head #44355 üzenetére
Nem is a nagy nevekről van itt szó, hanem arról, hogy bár kevesebben játszanak, de még mindig előfordul, hogy akit egyszer - kétszer simán leszed egy 4-es csapat kicsivel később lelőhetetlen dps terminator lesz megspékelve magas elektronikai képzettséggel.
Esténként 20-22-ig ha valakihez DZ-mókázásra beférek szóljon, a cél a kellemes időtöltés, egyedül monoton a DZ-farm, rugóvadászat meg nem sikeres.
-
dvd24
senior tag
válasz
5150head #44318 üzenetére
Last Standre egyelőre felesleges olyan hybrid build amiben van classified cucc mert a normalization lehúzza a plusz main stat értéket 1272-re. Megy is a sírás a fórumokon, mert az 1.8-al jövő új pvp módban is aktív lesz ez a normalization, reméljük észbe kapnak és átállítják, hogy minden cucc classified szintűre erősödjön.
-
Anonymus23
veterán
válasz
5150head #43381 üzenetére
Mi is szívtunk vele tegnap, de mi nem adtuk fel, meg is lett az eredménye, csak sikerült, igaz vagy 3 órába került mire meglett. Volt olyan kör, hogy mentem felrakni a 4. bombát, amikor ránkéledtek a mobok, 2 lövés voltam a rugónak
Ehhez képest a heal nélküli gyerekjáték volt. Tegnap végül is én 2x nyomtam le a fekvés nélkülit, estefelé még játszható volt, éjszakára már nagyon laggos lett.
Érdekes módon az esti az elsőre lement, az éjszakai az talán 5-6. próbálkozásra.
A heal nélküli meg levezetésnek jó volt. -
-
ULPIUS
őstag
válasz
5150head #42680 üzenetére
Direkt irtam, h noob velemeny amit irok, hiszen csak par orat raktam bele, ez afele elso benyomas volt reszemrol. Egy szoval nem mondtam, h szar a jatek. Es igen pontosan azert vettem meg, mert latom benne azt, h le tud kotni egy darabig, tovabba szinten irtam, h amugy a latvany, az atmoszfera igenis tetszik.
Tenyleg csak azt sajnalom, h a tortenet, a karakterek nem rantanak be, amugy szupi game lenne, az apro kis (engem zavaro) hibaktol eltekintve. -
válasz
5150head #41130 üzenetére
Ad 1: Kezdjük a legkönnyebbel: ha szerinted én arrogánsan elutasítom akkor te még életedben nem láttál valóban arrogáns választ.
Ad 2: Értő olvasás. Nem azt írtam, hogy a játék megjelenése óta hanem, hogy havonta, apró ám de lényeges különbség.
Ad 3: Az, hogy a béta óta vannak csalók nem jelent semmit és nem egyedi jelenség sőt ugye még akár jól is jöhetett volna mert felhasználhatták volna arra, hogy induláskor kiszűrjék a működő csalások és csalók nagy részét, amennyiben érdemben foglalkoztak volna vele. Ami egyedül kiemelkedő, hogy a Division alapvető design hibái (rengeteg dolog kliens oldalon volt számolva de hiányzott a szerveroldali ellenőrzés) rendkívüli módon megkönnyítették a cheatek íróinak dolgát, ráadásul a normális anti-cheat hiánya és a cég igen csak megkésett reakciója csak még több csalót eredményezett csak felbátorított a maradék ingadozó idiótát azzal, hogy látszólag büntetlenül megtehettek bármit (az első ban hullám hónapokkal a megjelenés után volt amikor már mindenkinek nagyon tele volt a hócipője a teleport+rpm+speed+aimbot kombót pofátlan mód használó csalókkal).
Ad 4: A VW nem hamisította meg az adatokat (a hamisítás az lett volna ha olyan adatokat közölnek amiknek köze nem lett volna a valósághoz) hanem trükköztek a motorvezérlő SW-rel ami kicsit más paraméterekkel járatta a motort ha észlelte, hogy éppen tesztelik, hogy a káros anyag kibocsájtás az elvárt szinteken belül maradjon.
Ad 5: Garantáltan sokat buktak vele hiszen több millió autót hívnak vissza a SW frissítésre, azonban hosszútávon tuti nem buktak a bulin mivel egy autó hosszútávon is termel bevételt hiszen a vásárlók egy része a garancia lejárta után is tőlük szerzi majd be az alkatrészeket.
Ad 6: Van egy nagyon fontos dolog amit meg kellene érteni ennél az összeesküvés elméletnél és az az integritás. A VW dízellel való trükközése nem kompromittálja a cég integritását, azonban ha az Ubisoft azt tenné amit ti hisztek az összeesküvés elméletetekben az viszont kompromittálná a cég integritását. Csak, hogy mondjak egy analógiát: te vennél egy zárakkal foglalkozó cégtől bármit is amiről kiderülne, hogy jó pénzért betörőknek árulja a kulcsokat akár csak egyetlen általuk gyártott típushoz?
Ad 7: Ez igazából a hatosból következik. Túl kicsi a nyereség miközben túl nagy a rizikó mert azért a csalásokat gyártani a saját termékeikhez azért nem millió eurós biznisz plusz még a pénzt is tisztára kéne mosni.
Ad 8: (#41119-re reagálva) Röhögni fogsz, de a kiadó nem fog KGB vallatótiszt módjára felügyelni mindenkit a stúdió(k)nál. Ha nagy sunyiságok vannak akkor mire azok kiderülnek már régen késő mert a kiadót meg a részvényesek fogják cseszegetni mert nem hozták az elvárt EPS-t csak mert pár hónapot halasztani kellett a játékot, hogy alapvető hibákat orvosoljanak és mondjuk az néhány 100k-val megdobta a tervezett költségvetést. Csak pár példa: Hello Games: No Man's Sky, simán kiadtak egy játékot amiben az ígért feature-ök nagy része benne sem volt (kiadó: Sony), Gearbox: Aliens: Colonial Marines ez még sunyibb volt mint az összes többi hiszen itt a demóval még a vásárlókat is megvezették (kiadó: Sega). Azt már meg sem említem, hogy az Ubisoftnál is van pár cím ami nem egészen úgy sikerült ahogy a megjelenés előtt a trailerekben mutatták és ezek között ott van a Division is ami elég durva átalakításon esett át a 2013-mas E3 trailer és a 2016-os megjelenés között és, hogy mondjak egy ideit is: Bioware: Mass Effect: Andromeda (kiadó EA).@#41133 Köszönjük Emese. Majd ha végre akár csak 1 logikus ellenérvet is feltudsz hozni a beszólogatás mellett akkor majd szólj légy szíves. Kíváncsian várom (de tényleg).
De, hogy sommásan összefoglaljam az egészet (és alkalmazzam Occam borotváját): nem kell itt mindenféle konspirációt feltételezni. Egyszerűen adott egy balfék fejlesztő akinek a reakciója lassú és súlytalan volt és ezt tetézték azzal, hogy a kommunikációjuk is meglehetősen béna volt az irányukban, ezért vannak cheaterek akik továbbra is pofátlanul csalnak mert a lebukás veszélye alacsony, még akkor is ha tele bizonyítékkal a youtube.
-
jules112
újonc
válasz
5150head #39645 üzenetére
Nagyon sokat változtattam a hozzáállásomon a játékkal kapcsolatban eleinte nagyon zavart a dz-ben menő hátba lövés stb, majd mikor jött az LS akkor megszoktam, hogy lehet akármilyen jó szetted a legjobb talentekkel ha rád dobnak 2 seekermine-t, egy gránátot, egy turretet, és 4-n lőnek folyamatosan akkor meghalsz.Ezt már megszoktam, megbarátkoztam vele, mert ilyen a pvp, de amikor egy LS meccsen több a cheater mint a mob, na az már a legalja, és nem is tudom mit élveznek.
Régóta játszom a Divison-el, mert szeretem a hangulatát, jó játék, kellemes csapattársak, és kellő adrenalin, de a tegnapi napon (hétköznap) az LS dugig volt cheaterrel, gondolom most akció volt az ubi-nál, a nevetséges az az egészben, hogy még így is vesztenek az idióták, mert semmi taktikai érzékük, és cseszhetik a cheatjüket.
Ja és minden tiszteletem a jó, és a valóban jó játékosoké, azért nem is szoktam haragudni ha olyan győz le, ez így lenne fair mindenki részéről.
Még ami nagyon bosszantó, hogy kb 10 LS-ből 5-ben biztosan van szerver lag, hogy ezzel sem tudnak mit kezdeni, vagy nem is akarnak, persze maga az LS nagyon jó tud lenni, ha minden okés, akkor nagyon élvezetes tud lenni.
Farmolni már nem nagyon szoktam PVE-ben mert semmi értelme, az exotic-k is a nullával egyenlőek, de a csapat miatt néha előfordul, hogy besegítek.A loadoutnak van előnye is, van ami jó benne, és van ami javítani való lenne, de nem lehet mindent egyszerre.
Lehet azt is megélem majd, hogy már ez sem fog zavarni, addig is kellemes időtöltést mindenkinek, és jó játékot. -
Elims
veterán
válasz
5150head #38272 üzenetére
Ők szaladtak nekünk és úgy lettek lenyomva.
Utána jöttek ránk újból és feküdtünk,mert szerte-szét voltunk.
4-en voltunk,ketten egy hete kezdték a játékot.Pvp-re sajnos kevés kivéve ha jó csapatmunka van és az elején volt.
Az volt a gusztustalan,hogy amikor ott volt az egyik a haverja meg máshol,még lehúzódott mint egy kisegér,eszünkbe nem jutott lenyomni.Aztán a pajtásával nagyobb lett az arca minden ok nélkül.
A hungry hog nem érdekel kicsit sem -ha 2000-et vitt volna el akkor sem- csak az,hogy egy barátomnak akartam odaadni.
Ha nincs nálunk semmi és lenyomnak leszarom,már nem szoktam utánuk rohangászni addig amíg a vérét nem veszem.Az utóbbi időben már nem is "társalgok" velük.A mostani kivételes volt.
De mindegy is,ez a fekete zóna.Tommy: "Inkább arra törekedj, hogy önerőből legyél ütőképes"
Ezért csináltam most ezt a szettet.Nagyon sokat mondjuk nem várok tőle,egy fejre jól célzó játékos ellen ez sem fog megmenteni.. Remélem a sokk turret igen.
Rigormortiis: "...ott hintaztattak be ahol akartak
"
Az elején nekem nem úgy tünt..pikk-pakk feküdtek mind a ketten.
Pont veled nyomtuk le az egyiket. ;-)
De tény,hogy nem tegnap kezdték,biztos,hogy jobbak voltak nálunk,pont ezért nem kellett volna elvinniük azt a mocskos puskát!100%,hogy tele van mindkettő ettől 1000x jobb cuccal.
Kimentette csak azért,hogy összetörje.Tényleg jampi nagyon.Ha egyedül megyek be a heti feladatra semmit nem veszek fel pont emiatt.Ha véletlenül fekszek,megyek másik ellenőrzőpontra.
Ti ebben a frissítésben biztosak vagytok?
A múlthéten mondtam egy ismerősömnek és azt mondta,hogy kizárt.Majd pár nap múlva küldött egy üzenetet,hogy majd augusztusban jön vmi.
? -
arnikusz
veterán
válasz
5150head #37166 üzenetére
Most már csak a majdnem max páncéllal és jó tulajdonsággal bírókat tartom meg pl. 1001 páncél Ferro mask 1270 tűzfegyverrel és másodlagosnak pörgetek rá életerőt, vagy egzotikus sebzéstűrést.
Tűzfegyver más a sebzés 5000 és más 7000 feletti értéknél. Nagyobb értéknél nagyobb.
3900 nàl az MDR 46K, 5200 nál 56 és így tovább nő. Este megnézem a 7100 as Strikerhez mit mutat. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head #35992 üzenetére
Visszább linkeltem egy jó FireCrest videót. Én is gondolkodom rajta, hogy kipróbálom. PvE-re van egy jó Tactician-om. Sticky+Seeker vagy Pulse Turret+Seeker, LVOA-C meg egy mesterlövészpuska és lehet aprítani. Bízom benne, hogy esni fog majd egy elektronikás Barrett is.
Elkezdtem már összeszedni a FireCrestet is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest