- Mobil flották
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
atikom #50908 üzenetére
Vagy esetleg így?
[The Division - How To Get Your E3 Exclusive Patch! link] -
törölt tag
válasz
tamasas0913 #50420 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Krissz1983 #45209 üzenetére
Befejeztem.
Kicsit túlpörögtem ezt a témát.(#45210) aerosmith
Pont azt teszed -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
aerosmith #45187 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Bár nem tudom a nagy örömöd okát, hiszen igazam volt.
Hisz benne van a III. Moderáció 12 pont alatt a Alapelvek - Jótanácsok, további szabályok:
Ez van , ENNYI-EZ -
törölt tag
válasz
Bjørgersson #45172 üzenetére
Rendben, remélem így már megfelel
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #45168 üzenetére
Legalább az én hozzászólásomnak van értelme
-
törölt tag
Uraim, az lenne a kérdésem, a földalatti heti küldetésnél, ahol az a feladat, hogy: hajts végre 6 napi küldetést.
Azt tényleg csak naponta egyszer lehet megcsinálni?
5-nél tartok, (de mivel holnap lejár) a héten már tényleg buktam emiatt a heti feladatokat?
Hiába csinálom meg többször nem számolja, csak egyszer -
törölt tag
válasz
#14121216 #44214 üzenetére
Nem ez lesz a megoldás?
[Echo bug link]
[Echo bug 2 link] -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
alibiman #44058 üzenetére
SRY ,de off
Miért nem próbálod ki?
(Egyébként ha két hozzászólás között nem telik el 5 perc akkor a szerkesztést illik használni (10:57:32 , 10:59:13))
Nem gond, hogy a játékkal nem tudsz játszani, de legalább megpróbálhatnád már végre, mint ahogy tették ezt sok-sok százan előtted.
Lassan ott tartunk már, hogy hogy kell elindítani a játékot a parancsikonnal vagy a uplay-ből.
A javaslatom olvasgasd a fórumot, használd a fórum keresőjét a jobb sarokban fent (mert minden kérdés ki lett már tárgyalva 1000x) és kezd el játszani végre.
Picit unalmas már minden nap, hogy a fing--t az egyik boss szagoljam vagy tegyem el későbbre vagy mit csináljak vele?
A tapasztalat majd megjön, ha nem kéred naponta 50x akkor is.
off end -
törölt tag
Csak egy félreértést szeretnék tisztázni, így kérem az válaszoljon aki biztos információval tud szolgálni.
Az egyik kollégám azt állítja, hogy volt 256-os LVOA-C és könnyű M4 tervrajz volt az elmúlt 1-2 hónapban a tervrajzárusnál.
Nagyon régen keresem (várom) ezeket a tervrajzokat, tehát tényleg igaz ez az információ vagy csak fel akarta b####i az agyamat vele? -
törölt tag
válasz
BladePocok #42634 üzenetére
-
törölt tag
válasz
cyberkind #40532 üzenetére
Én általában (99%) egyedül tolom a DZ-t is.
Annak is megvan a hangulata és izgalma.
Azzal viszont számolni kell, hogy akár a te általad hívott kimentéshez jön egy csapat és az utolsó pillanatban kirabolnak.
Csak úgy, heccből.
Ketten-hárman egy emberre, igazán férfias cselekedet, de hát a DZ az már csak ilyen -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #40536 üzenetére
Plusz a DZ ellátmány-os ládákból.
Nekem pl onnan jött a Tommy Gun. -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #37251 üzenetére
Futottam én is egy kört és maximálisan beváltották amit ígértek.
Egész héten sz...t dobált, most azt mondták extra bónusz, tehát dupla sz.r. -
törölt tag
válasz
Norbika88 #37183 üzenetére
Nézd meg ezt:[Tom Clancy's The Division Graphics & Performance Guide link]
Esetleg ezt: [division settings link] -
törölt tag
válasz
Askformore #37171 üzenetére
Nem biztos, hogy jó lesz a geforce kártyámhoz az 17.1.1 driver
-
törölt tag
válasz
Askformore #37133 üzenetére
+1
Nálam is ilyeneket produkál a patch óta.
Addig 70-80 fps volt, most 70-50 között váltakozik, plusz mikrolag.
A napokban delta error napi 4-5 alkalommal.
Hiába a friss win 7, friss driverek, a játékot is letöröltem teljesen majd újra leszedtem az összes fájlt mégsem lett jobb a helyzet. -
törölt tag
válasz
micafighter #36042 üzenetére
Természetesen én ezt értem, de eddig semmilyen hátrányt nem tapasztaltam azzal kapcsolatban, hogy "csak" magyarul játszom.
Elég jól elvagyok vele, végigjátszottam, összegyűjtöttem amit lehetett.
Nem hinném, hogy olyan sokat veszít aki "mélymagyar" módra saját nyelvén szeretne játszani.
Nem én "hánytam" le a másikat emiatt, csak erre próbáltam reflektálni -
törölt tag
Teljesen megfelelő a magyar fordítás, hisz ez csak egy játék.
Mert hát mi történik akkor ha nem tökéletesen van fordítva a pl: alpha 4-es bónuszának a leírása?
Ja semmi
Nem feltétlenül a "magyaros virtus"-ról szól ez, sokan nem "matekozni" szeretnének, hanem "csak" egy jót játszani.
Magam is jobban szeretem (kedvelem), ha az anyanyelvemen szól hozzám a windows, android stb, és nem azért mert nem értem az egyéb nyelveket.
És ha már itt vagyunk és minden lehetőség adott miért ne tehetnénk ezt magyarul.
Persze ez "csak" az én véleményem. -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #35706 üzenetére
Én is a csöndes többséghez tartozom, nagyon sokan olvasgatnak és megpróbálnak információhoz jutni.
Van olyan (nem akarok személyeskedni ezért nem írok nicket) aki nagyon sokat ír de kb 20 karakternyi értelme sem volt az elmúlt egy évben az hozzászólásainak.
Tehát nem az dönt, hogy valakinek mennyire ismerős az képe vagy a neve.
Nem leszek népszerű?
Az imént említetted, hogy nem is rémlik, hogy jártam volna már itt
Tehát nincs jelentősége.
THE END -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #35703 üzenetére
"addig meg farkastörvények uralkodnak mindig megmarjuk egymást"
De akkor ezek szerint nem gond a felvetésem csak martam egyet én is.
Azt hiszem félreértettél, nem szakmaiságot vártam csak egy picit érdekesebb esetleg értékesebb hozzászólásokat.
Lehet azt sokféleképpen magyarázni, hogy miért osztunk meg százszámra, egy más számára semmiképpen nem értékelhető képet csak nem érdemes. -
törölt tag
válasz
PETEE78 #35694 üzenetére
Igazad van, toljad még a "ganyét" mert kevés a trágya.
Csak így tovább.
És még te vagy megsértődve?
Hát mond már meg mi volt a célod azzal az ... képpel?
Hát mi volt azon a képen?
Hát mennyire érdekel az bárkit is?
Ja mert a többiek esetleg nem mernek szólni, hogy elönti a topikot "nézd hány pontom lett" képek hadserege?Hetek óta nem megy más csak az OFF, ha pedig valaki kérdezni mer az a válasz "olvasd el az összefoglalót"
Gratulálok, na most már tényleg meg lehet sértődni -
törölt tag
válasz
PETEE78 #35689 üzenetére
Köszönjük
Olyan jó, hogy ezt megosztottad velünk."A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!" -
törölt tag
Azért ez már egy picit nevetséges:
The Division Hitelesített felhasználó @TheDivisionGame 4 p4 perccel ezelőtt
We still do not have an ETA on the servers coming up. We are working hard to make them available as soon as possible. -
törölt tag
-
törölt tag
A mai napon kaptam a Ubisoft Store-tól egy 2017 január 20-ig felhasználható 30% kedvezmény kuponkódot.
Nem tervezek vásárlást az elkövetkezendő napokban, így ha valaki igényt tart rá szívesen átadom.
Az első privátban érdeklődőnek küldöm. -
törölt tag
válasz
-=Jam=- #30935 üzenetére
Távcsőves írta (és igaza is lett), hogy a leárazások alkalmával még a 100 uplay pontért járó 20% kedvezményt is igénybe lehet venni.
Bár azt írja az uplay, hogy
"Abban az esetben, ha a termék már kedvezményes, csak a nagyobb kedvezményt érvényesítjük." szerencsére nem igaz.
December 31-én leárazták a season pass-t 50%-al és a plusz 20% kedvezmény igénybevételével sikerült 16 € hozzájutnom.
Utólag is köszönöm az információt -
törölt tag
válasz
Hunbeast87 #28857 üzenetére
És ezzel mi a probléma, én még csak 12-es vagyok
players111 és úgy hallottam, hogy főnök csak két helyen van.
Az Indiánoknál és a Vasutasoknál. -
törölt tag
Még fél óra.
09:30 CET / 03:30 EST / 12:30 PST.
December 1st maintenance.- Fixed a bug where Larae Barret would remain stuck on the balcony in Lexington Event Center.
- Fixed a bug where the Barret Named high-end armor talent would not work after a phase transition or character death. Note that the UI will not take the bonus into account as this will require a client patch.
- Fixed a bug where Colonel Bliss’s Holster would not drop in General Assembly mission.
- All existing High-End items below level 30 will be automatically rerolled to level 30. In the future, in the event that players would be able to acquire High-End items when they are below level 30, the item will be level 30. Equipped High-End items on character below level 30 will be automatically unequipped during the maintenance and replaced with basic started gear.
- Fixed a bug where some players would be stuck on a black screen after watching the exit cutscene in Brooklyn.
- Sticky Bomb PvP damage modifier has been reduced to limit the skill’s potency when used against other players. While Sticky Bomb one shots should still be possible, they should only be achievable by highly specialized characters and in specific situations.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- OLED monitor topik
- Mobil flották
- Okos Otthon / Smart Home
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Renault, Dacia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest