- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
megvan az utolsó shield is. köszi az érintett fórumtársaknak a segitséget és a végtelen türelmet, amikor azt kellett hallgatni, hogy mennyire utálok farmolni.
szerencsére a legjobbat hagytam a végére. ez a survival még mindig iszonyat nagy élmény. kaptam egy heti ládát is a 20k pont miatt. azért a játék gondolta beint egyet igy a végére.részemről ennyi volt az első rész, remélhetőleg lesz hasonló mod a második részhez is.
ha nem akkor marad ez.
-
törölt tag
válasz
arnikusz #54071 üzenetére
A pontszám nem mindig tükrözi a valóságot. Lehet valaki achi rendszer előtt hagyta abba a játékot.
Egyébként még nincs meg. Egy hunter és “1 óra” hiányzik. Most GE idejére megszaporodtak a játékosok és elég nagy lett a tudásbeli szórás. Többször látok teljesen lefosztott dz-t és olyat is, hogy valaki(k) azért hal(nak) meg mert bementek valami kerítés mögé és nem találtak ki. -
törölt tag
ma este pedig az derült ki, hogy a hunterre se hat.
a parkolóház tetején hivtam kimentést. a helikopterbe azonban már öten akartunk beszállni. ilyen tolongást se láttam még. jó volt hallgatni, hogy isac folyamatosan egy újabb hunterre hivta fel a figyelmem. -
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #54061 üzenetére
ennyi idő után tanultam csak meg... a mai nap keserű tanulsága: survival nevesitett bossokra nem hatnak a módositók.
-
törölt tag
Szerintem pedig úgy, hogy minden csoportból kaptak az emberek. Itt is kapott olyan, aki bőven sokat játszott vele és olyan is, aki valami miatt alig. Ha csak sok órás és yt huszárok játszhatnának, akkor azért menne a sírás. Egyébként alapvető dolgokat bárki észrevehet. Nem a balansz lesz a fő célpont, hanem az, hogy mennyire működik normálisan a játék. Ilyen tekintetben pedig irreleváns az első részbe pakolt órák száma.
-
törölt tag
válasz
arnikusz #53122 üzenetére
Értem köszi a válaszokat. Most hétvégén meglátom mennyire szippant be a második rész, aztán annak függvényében csinálom meg a feladatokat (vagy nem). A legutóbb amikor játszottam vagy fél éve, akkor volt ez az ismeretlen “loading” bug. Remélem az változott, mivel azzal kb játszhatatlan volt az egész.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #53117 üzenetére
Én azt mondtam volna, hogy az AC miatti sírás fordítottan arányos a meghívó valószínűségével, de úgy tűnik ez se jött be.
Érdemes visszatenni ezt a részt? Mennyire csinálhatók ezek a pajzsos (vagy milyen) feladatok? Egyedül lehet? Pvp v pve? -
törölt tag
nekem is, de uplay az amivel már egyszer befürödtem. letöröltem telefont és authenticator is ment vele a kukába. ennek az lett az eredménye, hogy kizártam magam uplay fiókomból.
hónapokig nem tudtam közvetlen belépni. csak úgy tudtam játszani, hogy steam-en keresztül inditottam el a játékot. aztán azért is gondolom, hogy játszani se lehet steam nélkül, mivel azt is inditja. az meg ugye nem megy bejelentkezés nélkül.
-
törölt tag
A steames verziora is kell a két lépcső?
Nekem össze van szinkronizálva a kettő és úgy tűnt egyik nélkül el se indul a másik.
A steam fiókom meg a lehető legnagyobb védelem alatt van.
Csak azért kérdezem mert mostanság nem sok időm/lehetőségem a bugok miatt van játszani és kell e aggódni? -
törölt tag
válasz
foxymaxy #51032 üzenetére
Nekem is játszhatatlan az utóbbi időben. Korábban semmi gondom nem volt. Most pedig van ez a képernyő fagyás, a folyamatos loading és a legidegesítőbb mind közül, amikor megnyitom az inventoryt akkor semmit se jelenít meg. Így felszerelést módosítani kb lehetetlen. Az a szerencse hogy kb mindenre van egy loadout.
-
törölt tag
válasz
FireKeeper #50999 üzenetére
hát ha már ez is ennyire piszkálja a csőröd, akkor ez a játék nem neked való.
szokj hozzá, tele van megmagyarázhatatlan dolgokkal. el kell engedni. sztori szempontjából se lesz lényeges, mivel ilyen ajtók mögé nem szoktak tenni semmit.
-
törölt tag
válasz
FireKeeper #50993 üzenetére
egyik zárt ajtót se tudod kinyitni? se underground, se lz, se küldetés vagy csak egy bizonyos ajtó nem nyilik valahol?
egyébként ha ez vigasztal egy olyan ajtó se dereng, ami mögött életed lootja lenne.
-
törölt tag
Kipróbáltam amherst legendaryn. Ez volt az első alkalom és az utolsó is. Ekkora egy szar fos küldetést nem is értem hogy találhattak ki. Remélem a második rész is a 100% blind fire acc és a gravitációt megszégyenítő, súlytalan, nyúlként ugráló rusher ellenfelek miatt lesz “nehéz”.
Rant off -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #50765 üzenetére
látod, elég volt csak beírni ide.
azzal azt akartam érzékeltetni, hogy messziről jött ember azt mond, amit akar.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #50763 üzenetére
kár, hogy csak ez az egy screenshot van róla... nekem is két kártyaszámláló van a házamon.
gondolom utána tudna számolni, de miért is tenné? mondjuk ott a másik kérdés, hogy miért hazudna ilyet bárki is?
-
törölt tag
válasz
arnikusz #50723 üzenetére
Korábban már leírtam, hogy miket csinál. Nem mondtam, hogy teljesen játszhatatlan csak roppant zavaró. Annyit meg úgy se játszom.
(#50724): ez biztos, hogy nem az ubi sara (kivételesen), más is írta korábban itt, hogy w10 problémái vannak.
Egyébként is, már csak a shield-ek miatt játszom. Azokat meg ahogy néztem, nem lesz annyira bonyolult megcsinálni.(#50722): szóval azt mondod, hogy többet szidtam az 1100 órám alatt, mint te a többszöröse idő alatt?
Ezt kikérhetem magamnak?
Amúgy se vagyok negatív, csak realista és az eddigi tapasztalatokra hagyatkozom. -
törölt tag
válasz
Gubu0101 #50691 üzenetére
igazából ott csak az 5 hunter kill, amivel picit túltolták a dolgot. már csak azért is, mert az éppen folyó csatába "beleszólhat" egy arra járó másik játékos is és leszedheti előlünk az ellenfelet (vagy ad egy 2. hunter killt). tekintve, hogy jó páran vissza fognak térni arra a játékmódra, szerintem erre lesz is esély.
-
törölt tag
kipróbáltam 3 randommal a madisont. hiába irtuk a chatbe, csak ketten lőttük a medicet. esélytelen volt, mivel mindketten taktikusban voltunk. egyébként elképzelni se tudom, hogy a "kill the medic" mondatnál hogyan kellene egyszerűbben leirni a feladatot. vagy mit hisznek, mi lesz, ha lövik az állandóan felgyógyuló 3 ügynököt?
-
törölt tag
válasz
Micsurin #50638 üzenetére
hát, akkor valóban a windows lehet a ludas. őszintén szólva annyira már nem érdekel a játék ennyi idő után, hogy visszaálljak win7re.
ahogy néztem a shieldeket meg lehet csinálni különösebb szenvedés nélkül, azon kivül pedig nem fogok valami sűrűn játszani. a wildlands se jött be annyira, szóval azt se sajnálom.
nem beszélve arról, hogy egyetem miatt igényeltem pár kulcsot ilyen-olyan programhoz és azok egy része géphez kötött.
azért köszi, hogy leirtad a tapasztalataid, jó tudni a megoldást. ha egyszer nagyon kiidegel lehet mégis visszateszem, de nem sok esélyt látok rá.(#50649) dvd24: hatot biztos nem kaptál.
ez a neve a boo-val kapcsolatos shieldnek. vagyis ezt irja ki valamiért.
-
törölt tag
válasz
Nightfall75 #50620 üzenetére
azt az exotic cuccokkal kapcsolatosat nem teljesen értem. remélem fel kell halmozni, hogy egyszerre meglegyen mind és nem visszamenőlegesen nézi. ha az előbbi, akkor előre boritékolom, hogy egy bliss és rhino se fog esni a következő x hónapban.
-
törölt tag
válasz
Nightfall75 #50631 üzenetére
közel 1100 órát nekem is hiba nélkül működött. aztán valamikor március környékén félretettem és pár hete megint elővettem. azóta minden baja van. a géphez semmilyen módon nem nyúltam, csak windows reinstall volt.
ja igen, azt elfelejtettem, amikor belépek az inventoryba és semmit se tölt be. talán a legidegesitőbb mind közül.
-
törölt tag
Nekem az utóbbi időben játszhatatlan sokszor. Nem tölti be a pályát, emiatt folyamatos loading. Pár másodperces képernyő fagyások. Késik a hang. Van hogy 1-2 perccel később adja be őket. Addig meg csak annyi hang van a játékban, hogy megy a zene és hallom a saját fegyverem. Röviden ennyi.
Wildlands is játszhatatlan lett a Sam Fisher patch után.Korábban egyik játékkal se volt gondom.
-
törölt tag
válasz
feltamadas #50596 üzenetére
nincs semmi, törd be.
-
törölt tag
válasz
tamasas0913 #50534 üzenetére
Hát a gépünkben a vga a közös. Nekem régen nem csinált ilyet (se), mostanság kezdte el. Szóval lehet valami félresikerült driver lesz a ludas.
Olyan nem szokott történni, hogy akárhol futsz, majd a karakter hirtelen elkezd sétálni és a jobb alsó sarokban elkezd pörögni a “loading” felirat? -
törölt tag
válasz
tamasas0913 #50528 üzenetére
az akadás pontosan milyen? "megfagy" a képernyő pár pillanatra (esetleg 1-2 másodpercre), majd folytatódik a játék úgy, mintha az akadás meg se történt volna? értsd, pl futsz az utcán, kijelző ledermed, majd mikor megint megy a játék már pár méterrel odébb vagy.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #50311 üzenetére
szerinted mi a célja? "jól" játszani vagy másokat idegesíteni? ha tippelni kellene azt mondanám, hogy a második a jó válasz. azt pedig az ilyenekkel eléri. akármi van, szó nélkül ott kell hagyni a csalókat.
nem tudom ezt most minek írtam le, mivel ezt a beszélgetést már egyszer lefolytattuk és akkor se jutottunk dűlőre.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #50297 üzenetére
biztos nem tetszett neki, hogy minden kill-t neked számol.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #50168 üzenetére
és rengeteg türelem
-
törölt tag
kapott plusz 3 napot, ahogy néztem. már nem deltázik, csak játszhatalanul lagol. valamennyire hozzászoktam a falon átlövő mobokhoz (ugye nem is vagyok olyankor fal mögött), de a láthatatlan ellenfelekhez még nem sikerült. az előbb a konzulátuson, társaim lőtték a levegőt én pedig összeestem a semmitől. aztán hirtelen ott termett egy kisebb hadsereg. de jó is ez.
egyébként a smart ammo mi alapján jön elő? azt láttam, hogy van cd-je és kiirja, ha elérhető, de azt jó lenne tudni, hogy mi hozza elő.
-
törölt tag
válasz
#75376384 #50091 üzenetére
Ha valaki esetleg hasonló hibába futna itt a megoldás. legalábbis annak tűnik cirka fél óra játék után.
Miután lefuttattam minden létező ellenőrzést ssd-re és a gépet is újra raktam ugyanúgy megmaradt a pár méter séta utáni folyamatos “loading” és az azzal járó hibás pálya, séta stbstb.
Kipróbáltam a játékot wi-fi stickkel és mobilnettel is. Előbbi ugyanúgy rossz volt, utóbbi be se töltötte a játékot.
Wildlands az egyetlen amivel mostanság játszottam. Ott is a vége fele elkezdtem tapasztalni egyfajta akadást és fps droppot, amit semmi se indokolt. Amúgy semmivel se volt gond (office, chrome, programok sulihoz), ezért is volt fura az egész.
Végezetül a megoldást a lehető legegyszerűbb dolog nyújtotta. Ki kellett takarítani a gépet.
Bár nem volt kiugróan piszkos, valószínű egy porszem mégis a lehető legrosszabb helyen volt.
Köszönet mégegyszer Anonymus kollégának a segítséget és a türelmet. Sry, ha off volt. -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #50093 üzenetére
frissitettem a drivereket, most kabelrol jatszom, szoval azt a problemat is athidaltam, ami regen okozott csatlakozasi nehezseget.
tegnap eloszor sima vinyora raktam, ott is elojott ez a "loading" dolog. majd utana attettem ssd-re.
ssd-vel kapcsolatban nem tapasztaltam semmilyen visszaesest, most jatek eseteben jott csak elo. nyilvan nem "porgeti" annyira egy chrome, mint ez, de ugy gondolnam, hogy valamit csak eszre kellett volna vennem, ha rossz lenne.ranezek akkor ssd-re. bar fura, mert akkor ezek szerint az elmult ket honapban mindket merevlemezem elkezdett ennyire leepulni.
-
törölt tag
bar a betoltes a regi onmagahoz kepest sokkal lassabb, ma vegre tudtam jatszani. bementem dz-be es 10 meter seta utan elkezdett tekerni a loading felirat, de olyannyira, hogy a karakter a leheto leglassabb setara valtott.
valakinek van barmi otlete, hogy mi lehet a baj?
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #49141 üzenetére
persze lehetne, de arról a játékról beszélünk, ahol minden miatt sír a community egy része. szerinted mi lenne ebből? most is bejelentettek ugye drop rate / div tech mennyiség emelést. még nem is jött a patch, de a látnokok szerint ez is kevés lesz.
vasárnap online voltam pedig. kipróbáltam az új ghost recont. amúgy melózok és be akarom fejezni az msc-t. ezek miatt kb semmi szabadidőm.
-
törölt tag
válasz
akoska07 #49131 üzenetére
ezt uplay topikba írtam:
"Ma olyan 10 körül küldtem nekik jegyet. Délben jött a válasz, hogy verify e-mailt küldött igazoljam, hogy én vagyok és akkor tud segíteni. Igazoltam, majd most 7 órakor jött a válasz hogy eltávolították authenticatort."
(#49132) Anonymus23 hiszen nem is olyan régen a battlefront esetében is mennyire bevált a fizetős tartalomhoz kötött előny rendszere. ja várjunk csak..
igaz az arányok picit mások, az elv ugyanaz. -
törölt tag
válasz
xyvalaki #49121 üzenetére
ezt írtad:
"Én is arra írtam, a CF kritika csak ráadás. Szerintem az a 100 divtech nagyon karcsú. Igazán lehetne több is benne. Nekem nem nagyon kell, de aki most kezdi és alacsony a GS annak jól jönne. Egy 14xx térdvédőre sokat kell tekerni."majd azt, hogy nem kell szó szerint érteni. mintha egy ilyet lehetne máshogy. megpróbáltam úgy kb. mindenre észérvekkel rácáfolni, de nyilván én nem értem.
még véletlenül sincs olyan opció, hogy szarul lett megfogalmazva az újabb sírás.
az remélem megvan, hogy supply pl csak season pass tulajoknak van. azt pedig alapból nem sokan veszik meg az alapjáték mellé. ez olyan, mint az underground és a ge viszonya. nem véletlen nem ontja a tokent az se.
(#49125) akoska07: magyar supportnál próbálkozz. nekem hasonló problémám volt, csak én leformáztam a telefont és azért veszett el. kb két nap alatt megoldották.
-
törölt tag
válasz
xyvalaki #49115 üzenetére
A játék alapeleme a farmolàs és a grind.
Az armor nerf előtt sokkal rosszabb volt a szitu. Aztán jött a mindenre olcsóbb, fegyverre több mint három pörgetés, optimalizació és társai. Ez rengeteg könnyítés. Most már ott tart a játék, hogy valamiből egy szar is lehet később jó és már a páncélra se kell figyelni. Ugyebár cf itemen kettőt lehet tekerni. Aki hamar letérdel is lehet fullos szettben, rossz napja van, vagy éppen valami lagos szutyok szerveren van.
Aki pedig rosszul játszik és nem érti az alapvető mechanikákat az attól a picit több div techtől se lesz jobb. Hogy éppen mit dobott el se mérvadó.
Rossz cuccban pedig megtanul játszani, rájön hogy a futás hasznos és nem lesz az, hogy sokkal könnyebben az ölébe hullik a fullos striker, majd feljön fórumra sírni, hogy bement dz-be, lelőtték és amúgy is ebben a szarban mindenki csal.
Kicsit messzebbről kellene nézni az összképet és nem leragadni ott, hogy 100 div tech kevés.
Persze mindig sokkal könnyebb valami miatt anyázni, mint elgondolkodni az esetleges okokon. -
törölt tag
A fegyvert nem lövésre kell használni. A skilljeid kapják meg a fegyverek talentjeit. Az alap ar képességben (vagyis a páncél sérülésben) nem vagyok biztos.
Azért mondtam azt az lvoac tervrajzot, mert azon élni fog minden talent, külön stat ráfordítás nélkül is. Pénz pedig nem kell a gyártáshoz, csak nyersanyag.
Való igaz, meg kell vele tanulni játszani, mert teljesen más stílust igényel, mint mondjuk egy striker.(#49089) xyvalaki: én is azért nem játszom vele mostanság (meg időm se sok van). Próbáld ki a wildlands-t, meglepően szórakoztató lett az is, nem kevés tartalommal.
-
törölt tag
Sticky, seeker egyaránt van akkora hatótávolságú, hogy az első “lövés” mindegyik esetében mehet max életről. Néha kapható 204es lvoac tervrajz. Abból csinálj egy páncél-elit-predatory és egy páncél-elit-skill visszatöltős fegyvert.
A taktikus sose arról volt híres lefacetankelt (fúj de ronda szó) volna bárkit is, inkább fedezékből operál. Csapatban az inventive többet ér, mint az 5% heal, pláne ha van gyógyítós fegyvered. -
törölt tag
válasz
#14121216 #48659 üzenetére
ne zárj ki teljesen egy fegyvert, mert két ember azt mondta amit.
próbáld ki a bullfrog - m4/lvoac párost (értelemszerűen közel-közép és közép-nagyobb távokra). lehet neked jobban bejön majd. egyébként, ha a táskára stabilitást pakolsz, máris kezelhetőbb lesz és a talentje se "romlik".a ház - random ar kombóval pedig az a baj, hogy a kesztyűre pakolt fegyver sebzés esetén az egyik gyengébb lesz.
-
törölt tag
válasz
akoska07 #48602 üzenetére
mennyivel hitelesebb az a kijelentés, hogy ennyi csaló van, mint az, hogy ennyire egy lagos szutyok az egész? lassan már ott tart a topik, hogy mindenki csal aki lelőtt.
egyébként, hogy kell elképzelni a dolgot? vérjóska elindítja a játékot, gondol egyet megpróbálja tisztán, de lelövik kétszer és ezért "fúú most megmutatom" bekapcsolja a csalást?
arról miért nem panaszkodik senki, hogy adott napon/szerveren simán le tudta lőni az ellent, de ő rendszeresen túlélte pixelnyi élettel? mert van ilyen és ha az itteni topiklakókkal megeshet, akkor előfordulhat másik játékosnál is. ja bocs nem nekik godmode cheat van...lehet nem ártana kicsit objektívebben szemlélni ezt az egészet, mert elég vicces ez a "bekapcsolta az okosságot" duma. kb mint az, hogy "nekem a nomád sose pukkan el". ja hát persze, hogy nem.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #48472 üzenetére
az a neve az achinak, hogy "They got Alex!" ez a 10k kill.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #48463 üzenetére
-
törölt tag
El kell dönteni, hogy mit akarsz csinálni. Ha farmolni, akkor azt maximum 10. hullámig, soloban érdemes. Ha minél több hullámot akarsz legyűrni, akkor egyértelműen csapatban kell. Ha tippelni kellene azt mondanám, te vegyíted a kettőt, de annak kb semmi értelme.
Nem engedte kimásolni a szöveget, ha valaki krit pontos achit gyűjt ez jó lehet. Sok sikert a grindhez.
-
törölt tag
egy dolog amit észrevettem, az pedig nem más mint az orbitálisan nagy lag mindenhol. eddig se volt egyszerű, de az elmúlt időszakban szerintem rosszabbodott. ez okozhat "könnyebb" halált.
a ritkábban eldurranás pedig egyszerű rng. gondolom akkor nem szólt volna, ha minden szükséges szituban bejönne neki legalább egyszer a random. az ember sokszor észre se veszi, hogy "hopp kiment egy lehetőség", de az egyből feltűnik, ha összeesik. -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #47921 üzenetére
-
törölt tag
válasz
xyvalaki #47912 üzenetére
nekem undergroundban az elmult ket napban a stickyvel vannak bajaim. ralovom mobra, felrobbantom rajta csak a sebzest felejti el beadni. vagy a masik, hogy egybol ledobja magarol. kozben hiaba nyomkodom a skill gombot csak masodpercekkel utana veszi be a robbanast.
(#47910) TommyS_27: gondolom a magyar
ferditesforditas, ennek a szovegezesekor is kitett magaert. -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #47749 üzenetére
mert jó eredményt posztoltál és itt páran azt hiszik, hogy rajtuk kívül csak a csalók képesek ilyenre.
ugye az ő eredményeiknél kizárt az az opció, hogy csak számukra "jó a szerver".
én alapvetően nehezen hiszem el, hogy nem csak a lag szivat, de a tegnap az az ls meccs amiből kiléptünk már mindennek a legalja volt. kedvencem az volt, hogy mentünk a b-re és egy busz mögött voltam fedezékben, majd a srác a kerekek között lőtt át hiba nélkül jó messziről, egy pillanat alatt összeestem.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #47499 üzenetére
a cf szetteknek köszönhetően, azért csak sikerült eljutni odáig, hogy már az ss se kihívás. emlékszem korábban miket nyilatkoztál róla.
-
törölt tag
válasz
TommyS_27 #47436 üzenetére
kommentek között:
"Hey guys, I made a mistake while making this video, just wanted to let you know that the Shield caps out at 120,000 skillpower and NOT 125,000. This does indeed mean that you not need the 1 skillpower mod and that all of your mods can be 3% skill haste.Not sure how or when I made this mistake, but i'm sorry."
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #47385 üzenetére
én teljes mértékben megértem, hogy megpróbálja valamilyen módon eladni magát. ez a "show" része. azt viszont sose értettem mikor elmondod valakinek, hogy megcsináltuk már ezt a küldetést párszor és megvan a bevett rutin, rajta viszont látható a balfszkodás (ami érthető, mindenki kezdte valahol), de mégis meg akar mindent magyarázni. ráadásul semmi olyan tanácsot nem fogad meg, amivel mindenki játékát élvezhetőbbé/egyszerűbbé tenné.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #47361 üzenetére
Nekem pár napja esett egy, bár a nevére nem emlékszem. Ha érdekel este dobhatok be róla képet. Szép neon kékes, lilás.
-
törölt tag
Hudsont próbáld. Gyorsabb, könnyebb, kevesebb ellenfél, kevesebb loot, nincsenek üres járatok, mint pl lift várás. A menetnek a ge credit szab határt nem a teli zsák. Ráadásul a végén 3 boss van. Így az achi és a ge credit egyaránt gyorsabban jön.
Ez is könnyen hányinger közeli állapotot tud eredményezni egy idő után, de felüdülés ramoshoz képest.Nekem eddig hunter teljes. Firecrest, alpha 1-1, taktikus 2 híján van. Szerencsémre taktikusból táska, mellény hiányzik így a mostani népszerű taktikus “verziót” már össze tudom rakni. Elnézve az 5-6 bónuszt annyira nem lesz az jó, hogy megérje lecserélni a barrett/virgonc inventiv/relentless “kombókat”.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #46733 üzenetére
mivel egy ideje nem jött patch a játékhoz, szerintem ez még aktuális. már máshol is olvastam nem is olyan régen, de ne kérdezd hol.
egyébként meg http://lmgtfy.com/?q=division+manhunt+bug
-
törölt tag
Redditen van fent egy secret room exploit. Mindenki használja ki amíg lehet. Remélhetőleg érkezik rá minél hamarabb patch.
-
törölt tag
Uplay topikba már leírtam korábban. Én megpróbálkoztam a magyar supporttal és elég hamar megoldották a problémám (pontos időre nem emlékszem ott leírtam).
A uplay kétlépcsős azonosítás szerintem egy szenny, amennyiben azonban steam fiókjában is matattak ott viszont tényleg nem ártana bekapcsolni a plusz védelmet. -
törölt tag
válasz
Lifer092 #46530 üzenetére
Ezzel nem feltétlen értek egyet. Én mondjuk szívesen olvasom ha pl build v játék mechanikával kapcsolatos dolgot ír. Azt viszont nem tudom hova tenni, amikor makrónak/csalásnak/suttyó viselkedésnek próbál valaki létjogosultságot adni. Azért is kérdeztem amit.
(#46535) MikaVejneGI: Összeszokott csapatban, ha társaid tudják mi a mob feje felett a jel és tudnak is oda lőni (mmint fejre), akkor adj neki esélyt. Az mdr, m700, x-45 hármassal szinte minden távot le tudsz fedni. Csapatban kazánajtó se feltétlenül kell, neked a jelölés a lényeg szóval mehet valamennyi elektronikára. Így csinálhatsz akár support szerű valamit is. A cf szettekkel és a stamina rebuffal (szép magyar szó) úgy megszaladt a power creep, hogy sokkal több lehetőséged van kísérletezni.
-
törölt tag
válasz
TommyS_27 #46520 üzenetére
ezt amúgy hogy kell elképzelni? van a normális kiegyensúlyozott felnőtt nő/férfi/családapa/családanya, aki amint meglátja a töltőképernyőt átmegy full retardba?
a listádból egyébként kimaradt: "ez csak egy játék, a való életben még a legnagyobb állat is tök jó fej, de ne lássalak meg dz-ben, mert jól lelőllek nyenyenye.."
a makró pedig csalásnak minősül még az olyan kis szar cégeknél is, mint a blizzard.
-
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #46424 üzenetére
én inkább úgy gondolom, hogy ezekbe (emote, chat) mindenki azt lát bele amit "akar". az akarást azért tettem idézőjelbe, mert nem szándékosan teszi ezt. lehet valakit éppen azért érint különösen érzékenyen, mert szar napja volt. van, hogy egy emote nem feltétlen rossz.
egyébként pedig, azt piszkálják, aki hagyja. azon felhúznia magát az embernek, hogy mit csinált a másik a legnagyobb hülyeség. komolyan ennyire számít, hogy egy utolsó játék pvp részében mit mondott/tett egy számodra jelentéktelen ember karaktere?
ahogy alibiman is írta, ki kell röhögni. annál jobban semmi sem idegesíti a sok frusztrált suttyót. -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #46361 üzenetére
hogy tapasztaltátok, megéri ketten menni? 10. hullámig összejön úgy is a két nyitás? két ember esélyei a túlélésre szerintem sokkal nagyobbak és annyival gyanítom nem nehezebb az egész, pláne a 8. shotis kör.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #46357 üzenetére
Valahol olvastam (lehet hülyeség), hogy két ember esetén is még ilyen olcsók a jutalom ládák. Ha valaki próbálta cáfoljon meg pls.
Tegnap egyébként kipróbáltam pier farmot. Volt, hogy 5. kört azért buktam mert a pixelnyi életes boss elbújt. A másik kedvencem, hogy túl nagy távolság esetén a közelembe teleportálja a mobokat. Így wave 8 esetén pl esély sincs magam köré gyűjteni majd elfutni. Ugye “végtelen” körök esetén (boss, data) se állandóan, hanem kisebb hullámokban jönnek.
Amíg probálgattam, három ládát sikerült nyitni. Mindegyik cf volt. -
törölt tag
válasz
#35434496 #46313 üzenetére
nomad, working as intended
érdekes, hogy redditről törölték (megint), pedig ez egy figyelemfelhívó videó.pedig már több napja kint van
ez egy másik, emészthetőbb minőségben. -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #46296 üzenetére
este úgy alakult, hogy későn jutottam vissza gép elé (ezért nem is írtam signal miatt, na meg offline is voltál
). gondoltam leülök mókázni. mit tudtam én, hogy ennyire retek szitu lesz?
(#46297) arnikusz: D3-ban voltam, sokszor ez mentette meg a helyzetet, mivel mindenki engem lőtt. mókás volt látni, hogy erőlködtek a hunterek a szaros fejszékkel. megkarcolni se tudták a pajzsot.
-
törölt tag
Tegnap este randomokkal háromfázisos ug-t mentem párat, öt nehezítéssel. Rendszeresen beírtam a chatbe a lehető legbutább angollal hogy váltson boxot (mivel mindegyik élesztős volt) ha nem reclaimerben van és ezt több groupon keresztül. Én nem tudom mit vártam... Egyszer egyiktől jött egy válasz, hogy reclaimerben van és azért nem teszi le soha mert lassan tölt újra és a hunterek ellen tartogatja. Persze a másik két társunk sima boxot használt, amit vagy lerakott vagy nem. Miután meggyőztem a reclaimert, hogy ne szivasson minket elkezdte használni a boxát. Erre a másik kettő is elkezdte használni és rendszeresen a reklám után pakolták le...
Értem én, hogy valaki tanulja a játékot, de pont emiatt fszé’ nem lehet chatet olvasni. Legalább esett egy House. PvPredatorba milyen talentekkel jó a ház? Illetve milyen módosítokkal érdemes a szettet összerakni? Felszerelés, fegyver egyaránt érdekelne. Köszi -
törölt tag
válasz
malystryx #46257 üzenetére
Pedig leírtál szinte mindent. Dz, resistance, open world bossok, 400k láda majd abból pxc, ott az UG is. Mindenki ezt csinálja, de nem mindenki képes elfogadni, hogy pár óra játékkal nem dobál (szerencsére) olyan sok mindent. Ha az elégedetlenkedők által elfogadott drop rate lenne a játék gyakorlatilag értelmét vesztené. Mivel csapatban jatszatok, így meg tudjátok osztani egymás között. Ha haverodnak olyan sűrűn és jól adja mint állítod akkor elég hamar mindkettőtöket el tudja látni felszereléssel.
Resistance farmrol van fent videó, csak wave 8-ig kell eljutni, ami nem vészes.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #46240 üzenetére
Boo vendornál van elektronikás dte mod. Igaz csak 3%-os, de elektronikás buildekhez szerintem az is jól jöhet.
(#46245) malystryx: a gond az, hogy pár óra játéktól elvársz általad támasztott nagy dolgokat, majd ez alapján (tévesen) megítéled a helyzetet és ide jössz kiönteni a sót. Játszani kell vele sokat és akkor kapni fogod ami kell. 2 óra dz, pár resistance esve az lfsz. Én pl 900 óra után se kaptam még használható barrettet, csak olyat amin legalább kettőt kéne pörgetni. Hosszútávon neked is ugyanakkora esélyed van cf exo dropra mint bárki másnak (kivéve Sniper).
-
törölt tag
roppant fontos kerdes. melyik az az animacio amikor felemel egy tablat?
ketszer lattam eddig jatekosnal, de a boltban nem talalom. az egyetlen dolog amiert kepes lennek penzt adni. -
törölt tag
válasz
NandorHUN #45957 üzenetére
Most jött ki az 1.8. Emiatt elég sokan visszajöttek.
Amugy nem értem mi ez a “haldoklik” dolog. Ez nem egy cod vagy bf, ahol rá vagy szorulva a minél alacsonyabb pingre. Itt általában két dolog miatt kell játékost keresni. Az egyik az éppen aktuális global event miatti küldetés farmolás (bár ez is csinálható egyedül, ha van elég jó cuccod) a másik a heti legendary/incursion körök. Előbbi alatt sose gond az mm, utóbbira jó ha vannak ismerőseid, mert randomokkal nagyon szar tud lenni. Itt a ph közösség elég aktív, szóval biztos találsz magad mellé játékost.
Ami pedig a (problémásabb) pvp részt illeti. A szervereket az ubisoft adja, ezzel szerintem mindent elmondtam.Csak nagy játékos szám esetén akasztja meg jobban az amúgy se remekelő rendszert.
Ha van dlc-d akkor az ls párosítás se gond, mert az európai régió ilyen szempontból elég jó tud lenni, a nap bármelyik pontjában. UG pedig az 1.8 miatt megint népszerű, így ott se probléma embert találni.Ha negatívumot kellene mondani a játékokról, akkor részemről mindenképp a rossz szerverek és a csalók lennének a lista élén (engem ez ls-ben zavart mindig is). Bár utóbbit sokszor túlreagálják, mert a lag sokakat megtéveszthet.
A játékbeli tartalomra nem lehet panasz és a pve részben csalók sincsenek. Szóval nyugodtan ruházz be rá, ha ezért kérdezted. -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #45943 üzenetére
Hisz ismersz, sosincs a pörgetésre pénzem/nyersanyagom.
Egyébként egy picit túldramatizáltam, mert szerdán már otthon leszek, szóval most be tudom húzni. Azért köszi. -
törölt tag
Camp Clintonban mp5 tervrajz. Szegény ember háza...
Nyilván megint akkor, amikor “nyaralni” vagyok.
-
törölt tag
válasz
freeknight #45823 üzenetére
Hagyd a hard szintet. Négy fős csoportban néhol még a normal is nehéz, ha van a csapatban akár 1-2 gyengébb játékos (ami kezdőknél nem ritka). A későbbiekben úgy is újra fogod játszani az összes küldetést elégszer.
Amit a szenvedésért kapsz lootot pár szinten belül kukázhatod.
World tier, de leginkább lvl 30 előtt a dps és a gyógyító skillek mindent felülírnak.
Két dolog miatt lesz jó a hard. Jár hozzá egy commendation és egy uplay achi, de ezeket bármikor megcsinálhatod a későbbiekben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest