- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Biztos te is csak nem ismered fel a nagyon sok PvP tapasztalatot
2x játszottam ellene, a második kör elején beírtam, hogy srácok vigyázzatok, a SakaVi aimbot cheater, 5 perc játék után az oroszok kezdtek el kilépegetni a csapatból, mert a csodaPvP srác rektelte őket az M700-al. Gyorsabban villogot a kill kiírása, semmint ahogy lőni lehet az M700-al -
Snip3r_HUN
addikt
-
törölt tag
A fegyvert nem lövésre kell használni. A skilljeid kapják meg a fegyverek talentjeit. Az alap ar képességben (vagyis a páncél sérülésben) nem vagyok biztos.
Azért mondtam azt az lvoac tervrajzot, mert azon élni fog minden talent, külön stat ráfordítás nélkül is. Pénz pedig nem kell a gyártáshoz, csak nyersanyag.
Való igaz, meg kell vele tanulni játszani, mert teljesen más stílust igényel, mint mondjuk egy striker.(#49089) xyvalaki: én is azért nem játszom vele mostanság (meg időm se sok van). Próbáld ki a wildlands-t, meglepően szórakoztató lett az is, nem kevés tartalommal.
-
törölt tag
Sticky, seeker egyaránt van akkora hatótávolságú, hogy az első “lövés” mindegyik esetében mehet max életről. Néha kapható 204es lvoac tervrajz. Abból csinálj egy páncél-elit-predatory és egy páncél-elit-skill visszatöltős fegyvert.
A taktikus sose arról volt híres lefacetankelt (fúj de ronda szó) volna bárkit is, inkább fedezékből operál. Csapatban az inventive többet ér, mint az 5% heal, pláne ha van gyógyítós fegyvered. -
arnikusz
veterán
Én mivel itthon vagyok a következő köröket csinálom.
A 4 alton napi 2-szerkörbeszaladok az 12 db 1500-as láda, este pedig ha lesznek Játékostársak akkor Lexi farm. Ja és Heti HVT-k.
Ma még vagy 300 divtech, meg aStrikert visszarakom a 2. Altra a Nomád és Predator jobban fekszik rugó vadászatra. -
Anonymus23
veterán
Ezek közül a Lexington
A korábbiaknál jó volt a Hudson is, de ott nagyon sokat kell futni, de mivel úgy sem él se a második, se a harmadik módosító, most is jó lehet.De lehet lesz majd megint valamelyik map, ami gyors és sokat ad.
Pl Legendary-k közül a Warengate az olyan, ahol sokat lehet kempelni, azaz a jelenlegi módosító sokat segíthet, 4 ember gyorsan le tudja tolni.
Ma pl Napalmot is, szerintem nem volt több mint 20-25 perc megcsinálni négyen, 1 jó reclaimer és 3 DPS, lement pikk-pakk. Az is kempelős pálya, de alapból hosszabb mint a többi. -
alibiman
aktív tag
Semmi gond nincs azzal, ha valaki 1vX-ben el kezd nyomulni. Én a hordákat nem kedvelem.
Az más kérdés, hogy ha ezt feszkó levezetésnek használtad, szólj, ha feszkósan autóba ülsz, aznap inkább otthon maradok.
Ma délelőtt egyedül mentem a DZ. Olyan tömegnyomor volt, mint a 6-os villamoson a 60-as években, minden kifosztva. Nem lettem ideges, szépen kijöttem, és mást játszottam.
-
xyvalaki
aktív tag
Nem fog működni. Kell a 9K. Nem nyersz sebzéssel annyit mint amennyit veszítesz a vérzésnél. Ha jól rakod össze, nagyon jól működik. Tény hogy a 9K HP nem jelent semmit, van 400K életerő amit simán le tudnak szedi. De sokszor nem csak az vérzik akit meglősz hanem a társai is. Volt hogy hárman estek el egyszerre. A medikitt nem sokat segít. A reclaimer sem. Az egyetlen ami "valamit" ér az az egzotikus sebzéstűrés
-
LucentTwo
tag
Annyi soloban is összehozható, ha szerencséd van és ügyes vagy. Ma pont egy normális csapattal dobott össze 2óra alatt 300+ összejött. Sajna én PS4-en vagyok azért tolom sokszor soloban.
Tolom a heti betöréseket, eléggé fájdalmas a csapat nélkül. Most csak engem kapott el újra a division. Clear Sky 8perc, szenvedés volt. :/
-
Snip3r_HUN
addikt
Minden nap 2 db napi ug misszió van, egy hard és egy challange ezekre jár a plusz phoenix credit is. Daily Hard Op és Daily Challage OP néven vannak. Mivel csak napi kettő van, ha egyszer már letoltad ezeket ma akkor mégegyszer nem számolja el csak ha holnap ismét lejátszod.
-
-
Snip3r_HUN
addikt
Ha jó dolgot kapsz és nem akarod bukni akkor mindig 9 item legyen a zsákban, így ha megölnek csak 3-af buksz és ha mázlid van nem azt ami kellene. (Kivéve persze ha levágják.) Na meg érdemes nézni a térképet mert ahol több landmark sem él ott tuti hogy lesznek a környéken.
-
Anonymus23
veterán
Konkrétan 5 House és 5 Big Alejandro, kizárólag PvE kaptam őket.
DZ-be csak divtech farmra megyek be, nem szabad azzal a vérmes reménnyel bemenni, hogy itt szeded össze életed lootját, mert sajnos itt köcsög törvények uralkodnak.Pl hárman farmolgattunk, amikor is jött egy rugó és elkezdett bennünket lőni, nomádban volt, elég komoly sebzése is volt, 3x vagy 4x (nem tudom mennyi a max) pukkant el neki az élesztős ulti, de csak lelőttük, én pl full PvE szettben voltam elitsebzés + páncélsebzés mindenhol, de csak meglett a végére.
Ilyen ez, 1v3-ban is betámadnakm ha úgy érzik...
Mondjuk ismerős volt a neve, csak nem tudom, hogy honnan W4zzzo vagy mi....Bocsánat, most jut eszembe, hogy az egyik House-t azt a DZ-ben kaptam, a legalacsonyabb GS és leghaszontalanabb tálentekkel
-
LucentTwo
tag
Tegnap mi is találkoztunk egy nomádossal aki egyedül farmolt, mondom tesómnak próbáljuk ki a predátor szetteket amit viselünk. (Még nagyban mi is divtech farmolásban vagyunk) Az egy dolog, hogy szépen vérzett és leszedtük, de 3-szor adta be a nomadot és utána még az ulti.
Alig várom, hogy én is összerakjam a sajátomat.
-
arnikusz
veterán
Nézd meg a talentek tulajdonságait.
Fogékony alapból közelre + 10 % sebzés. Kompetensnél ugyanez a 10% képzettséghasználata után.
Könnyű M4-et pörgess ilyet ha van tervrajzod, annyi, hogy a pontos talent helyett mást pl. adept, kérlelhetetlen, halálos stb.DPS nem mérvadó, a vérengző mobok ellen jó.
Van pl. egy LVOA-C-m fogékony, halálos, kompetens, 0.2 tizeddel marad el a max. sebzéstől ( majd 1.8-ban kimaxolom), de Skull kesztyűvel nagyon adja. -
-=Jam=-
őstag
A Police M4-nek kisebb az RPM-je, azért sebez nagyobbat meg a fogékony talent miatt, ha a közeli bábut lövöd, de a könnyű M4 sokkal jobb. Főleg elitek ellen a vérengző miatt.
(#44506) mert_csokis: Ha hiányzott a lemez, és a kódot se veszi be, akkor valaki visszavitte, és újracsomagolták...
-
alibiman
aktív tag
Tegnap összevissza farmolgattam a Dvisionban, pár bosst, pár HVT-t, meg célpontgyűjtős küldetést csináltam.Kaptam három exot, egyet az egyik bosstól, egyet bónuszként, egyre meg már nem emléxem hol, valamint három CF cuccot. Az exok kuka, a CFek talán még jók lehetnek. A kérdésedre válaszolva, igazából nagy szabályszerűséget nem lehet felfedezni, hogy mikor, hol kapsz CF-et. Menni kell, aztán esik valahogy.
Elmentem a DZ-be is kis terepszemlére, meg kitapasztalni a helyi bossokat. Jó párat lemészároltam, semmi értelmeset nem dobtak.Pedig tegnap többet toltam a DZben, mint kint.
A DZs farmolással kapcsolatban volt pár (nekem új) élményem. Volt valami lezárt dobozom, gondoltam kimentem. Pont volt egy kimentés, jó időzítéssel odaszaladtam, hogy az utolsó pár mpben felakasztom, Nyüzsögtek ott páran, gondolom, akik hívták. Kivártam az utolsó pár másodpercet, odaszaladtam felakasztottam. Na ezek meg berugóztak, és lenyomtak egy pillanat alatt. De már nem tudták a cuccomat elvenni. Estemben még láttam, hogy az egyik csákó valami _rus volt.
A másik, sétálgatok a DZben, az egyik nagyobb kereszteződésben egy csomóan kavartak valamit, mikor közelebb érek, akkor látom, CCCP_izék voltak, pillanat alatt berugóztak, elégtem. Biztosan boldogok lettek, egészségükre!
Nekem van egy olyan érzésem, hogy ezeknek orosz srácoknak valami orbitális frusztrációjuk lehet. Az, meg aki CCCP-s nevet választ, nem is tudja, miről beszél. Most nem játszhatna, ha a CCCP még létezne, de ez lenne a legkisebb baja az idiótának.
-
Nightfall75
tag
HVT boss-ok soha nem fognak CF-et dobni, csak exoticot, de azok közül is csak a szarokat (Eir, Hildur páros). A 15 LZ bosst érdemes farmolni, mert ott mindegyiknél 3% az esély CF itemre. LZ-ben jelenleg ez az egyetlen lehetőség CF farmra, illetve még a FP cache nyitásakor van 1% esély Classified-ra.
-
arnikusz
veterán
35 pontosra nem egyedül.
Ha egyedül akkor taktikus, vagy reclaimer cf turrettel megállítja őket.
Egyébként be lehet menni az épületbe heal láda és turret teszi a dolgát, vagy seeker.
A 45 pontost egyedül max, ha lángszórósok.A korábbi GE eseményre volt egy 3 D3- 2 firecrest- Ninja kombóm, az hatékyony volt, még azt anyomorult Stolen Signalt is megcsináltam csapatban heroicon benne.
-
Lefty
addikt
Ez igy meg mindig nagyon ossze-vissza build. Ha DPS-re gyursz elso korben, akkor tuzfegyver 8000 felett, stamina max 3000 (de a szivossag legyen 300e korul ettol fuggetlenul), elektro pedig a maradek (de 140e korul legyen). Ezek a fegyverek nem jok, talentek sem sajnos. AK-nak alacsony az rpm-je, azt hagyd. Konnyu M4 vagy LVOAC, illetve pakhan nagy sebzessel, vagy smg-k kozul MP5, AUG. Arnikusz mar irta az erdemesebb set kombokat es fegyvertalenteket. En az arany/exo szettet preferalom a fenti iranyertekek mellett: virgonc melleny, specializalt taska, refreshed maszk, skull kesztyu, shortbow terdvedo es nimble tok.
-
arnikusz
veterán
Van egy könnyű M4 DZ Park Avenue 416 ezer DZ credit kipróbálni jó lehet.
Mentsél ki ládákat lila és arany és hamar meglesz.Ninja bike exotic elem heti láda, field láda, exitic láda, DZ boss, DZ suplly, DZ fertőzés i esemênyből eshet.
Dz -re Banshee Predator Ninja kombó. Banshee 2 eleme 20 % plussz DZ creditet ad.
Így Ninjabike 3 Predator, 2 Banshee ajánlott. A Predator megkapja a 4 - es bónuszt, a Banshee megkapja a 3-as bónuszt Ninjabike használata esetén. -
arnikusz
veterán
Bansheet PVE-e no.
Legyen 4 alpha, vagy 4 nomád, vagy 4 predator.
Ha van ninjabikeod akkor 2/3- as kombinációk.
Fegyver AR Könnyű M4. Lmg- Pakhan.
Keménység 300 ezer, tűzfegyver 7300,
Fegyvertalentek: fogékony, kompetens, adept, kérlelhetetlen, halálos, brutàlis.
Mid van most szettekből, vagy amit korábban linkeltem arany/exoticus. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest