- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
HANDO88
senior tag
-
HANDO88
senior tag
Na azt hiszem ma van a napja hogy helyet szabaditsak fel a vinyón
-
HANDO88
senior tag
Nekem a minap a sniper nem vitt el a mobokig azok meg három soti lövéssel leküldtek padlóra.
-
HANDO88
senior tag
válasz
persil #38774 üzenetére
Én is mostanában kezdtem és bejárogatok én is de az nagyon lelomboz hogy esek-kelek.Esélyem sincs,2 másodperc alatt gyilkolnak le.Jobb fegyókat meg már nem találok hiába ládázok szorgalmasan és megyek helyeket felszabaditani.Sokszor sikerül elcsipni az utánpótlást is de semmit nem dob amivel előrébb lennék.
Csak az alap játék van meg,a dlc-ben vannak erősebb fegyók? Vagy nem jó a cuccom? Szivesen veszek minden tanácsot. -
HANDO88
senior tag
válasz
Anonymus23 #37271 üzenetére
Telekomos ZTE van 20 mb-os tanya nettel na de akkor is.
Gép napi szinten karban tartott. -
HANDO88
senior tag
válasz
Anonymus23 #37269 üzenetére
Pfffff,de hát ez igy játszhatatlan.Kép kimerevedik és mire újra indul halott vagyok.Ingyenesen is gáz lenne nem hogy pénzért.
-
HANDO88
senior tag
Hali mindenkinek,játszogatnék,szórakoznék egy kicsit de egy ilyen laggos sz@rral ez lehetetlenség.Másnál is ez áll fenn vagy csak nálam nem oké valami? Napok óta ilyen. Elkeseritő.
-
HANDO88
senior tag
válasz
Anonymus23 #36419 üzenetére
Töröltem a TPS verziót és telepitem a másikat, meglátjuk mi lesz. Hajnalban már többet tudok.
Majdnem 5 óra a telepitési idő.Mindenkinek köszönöm a tanácsokat,majd jelzem az eredményt.
-
HANDO88
senior tag
Hali mindenkinek.Segitséget szeretnék kérni.
Ma vettem meg a játékot,illetve egy kódot ami PTS verziót aktivált, az eladó azt mondta hogy lefrissiti magát teljes verzióra de mikor inditani akarom mindig csak ezt kapom.
HIBA
A Division szolgáltatásai jelenleg nem elérhetőek. Kérjük próbálkozz később
DELTA C-1-200Valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest