-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dezs520 #37192 üzenetére
Írhattam volna tizenkettőt is. A lényeg a kis minta és az abból levont hibás következtetés.
A két szett egyformán jó ls-ben.
Egyébként én pl sokszor tapasztalom, hogy vagy nagyon könnyen, vagy nagyon nehezen halnak (pl lövöm és nem sérül). Szerintem sokszor a lag is képes tűzpárbajt eldönteni. -
törölt tag
válasz
dezs520 #37187 üzenetére
én alpha + savage + spec zsák és predator + savage + barrett karakterekkel egyaránt szoktam ls-t tolni és semmi különbséget nem érzek. ahogy fentebb is írták a másokhoz való "viszony" határozza meg az egészet, szóval ne kettő meccsből akarj messzemenő következtetéseket levonni egy szett hatékonyságát illetően.
tegnap amúgy nem tudom mi volt, két exotic is esett cca 8 küldetés alatt (tunnel, lexi). kár, hogy mindkettő showstopper volt.
-
arnikusz
veterán
válasz
dezs520 #37187 üzenetére
Még próbáld ki a 3 Alpha/3Predatort. Striker is jó. Deadeye nekem nem jött be. 3Firecrest/3 Taktikus ami szimpatikus. Bár tegnap 4Nomád/Specialized táska és Nimble tokkal farmolgattam a DZ-ben.
Az első csak csapatban, a második egyedül is elment, bár a Whiteshark nevű csóka ellen kevés volt végigírtotta a szervert. -
micafighter
nagyúr
válasz
dezs520 #31001 üzenetére
Pl ha nem predatorban vagy és van oldalfegyvernek egy 93R harmfullal akkor a menekülő játékost darkzoneban le tudod lassítani így nem tud elfutni.
Vagy mondjuk ha van egy kisebb szintű oldalfegyvered predatoryval akkor mindig átváltasz a mobokat/playereket last hitelni az oldalfegyverrel és folyton megy fel a hp-d.
Vagy mondjuk van egy kisebb szintű oldalfegyvered competent és adeptel, és amikor képességet használsz pl pulse átváltasz az oldalfegyverre, a talentek aktiválodnak, és visszaváltasz egyből a fő fegyverre, ami szintén megkapja az oldalfegyvernél aktivált competent és adept talentböl a bónuszokat.
Ilyesmi.
-
arnikusz
veterán
válasz
dezs520 #30765 üzenetére
December 10.-e után kitárgyaltuk a taktikát.
Gyorsan pulse heal láda, arany M60 és arany cuccok minél több, vírust felvenni, Divtechet gyűjteni, folyamatos gyógyszerellátás, evés ivás.
Kimentési pont DZ 2 parkolóház, fent indít és lefutni egy szinttel lejjebb pulse jönnek a Hunterek gránát és ki a heal láda és leszeded.
Ha nem megy holnap este 20. után mehetünk egyet. -
-=Jam=-
őstag
válasz
dezs520 #30765 üzenetére
Senkinek nem fontos megszerezni a vírust, az csak plusz pont. Egy div tech kell csak a pisztoly kraftoláshoz, de azt ládából is lehet szerezni. És igen ha más hív helikoptert oda is be tudsz szállni. A huntert meg szerintem végtelenül egyszerű lelőni. Fedezékbe bújsz, majd odavágsz egy gránátot, ekkor kiugrik a fedezékből, és egy sárga G36-tal 2mp ledarálni. Vagy egy sárga M44-gyel 1 fejes és fekszik.
-
micafighter
nagyúr
válasz
dezs520 #29794 üzenetére
Tervrajzot tudsz hozzá venni a bázis termináljában, és ha megvan a tervrajz akkor pedig tudsz kraftolni. Az értékek nem cserélhetöek modokon, ha nem tetszik amit gyártottál akkor újat kell csinálni. A kraftolás is random. ( a fő tulajdonság fix, ott csak az érték random, a másodlagos tulajdonságoknál az érték és a tulajdonság is random. Összefoglaló -> cheat sheet -> weapon mods segít.
A tervrajz vásárlásakor azt is figyelni kell milyen szintü modot tud a tervrajz, írja mielőtt megvennéd. Jelenleg 34es szint a legnagyobb.
-
arnikusz
veterán
válasz
dezs520 #29721 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
A 15.-ei a hónap utolsó napjáig folyamatosan megjelenik míg nem gyűjtöd be.
Amennyiben ez elmarad akkor a következő hónap első napján már "új" jelenik meg.
Nem kell sietni én meghagyom a fa alá.Tegnapi patch után ment mindenkinél rendesen a játék?
Nálam semmi gond nem volt. -
LucentTwo
tag
válasz
dezs520 #29648 üzenetére
Ha a Famas talentről van szó, akkor igen. Pontosság és a visszarúgás csökkenti a kapott bónuszsebzés.
Ezzel kapcsolatosan én is kérdeznék, azt hiszem volt róla már szó. Rájöttetek, hogy mi szólhat bele a sebzés számolasba. 20.4-es alapsebzésemre csak 2700 sebzést kapok, amikor 3100 körul kéne lennie. Nem halok bele persze, csak érdekel.
-
PETEE78
senior tag
válasz
dezs520 #29590 üzenetére
chc, chd-t kellene feltolnod, mert nagyon kevés. Farmolj olyan fegyver kiegészítőket, amik ezt tartalmazzák.
Azért egy kb 30 CHC-t jó volna elérned, hogy "harapjon" is a fegyvered. Az ehhez tartozó fegyver taleneteket is érdemes átnézni.A Famas kombónál, ha emlékszel a fegyverek nem tartalmazhatnak olyan kiegeket, amik a pontosságra adnak. Hogy mennyi plusz sebzést ad azt ugye sárgán jelöli a másik fegyvered sebzése mellet.
Feltétlen keress egy savage kesztyűt a chc chd és a plusz fegyversebzés miatt.
Ha nem esik semmi jó figyeld a heti vendor listát az összefoglalóból és próbálj onnan összeszedni egy-két hiányzó cuccot, aztán majd később le tudod cserélni.
És akkor még nem beszéltünk még a pulse és egyéb lehetőségek használatáról.
-
arnikusz
veterán
válasz
dezs520 #29590 üzenetére
Szia.
4Alpha mellé 2-es bónuszt adó zöld, vagy 2 sárga szett elem- ez Reckless/Barret mellény, Specializált táska, Savage(Kegyetlen) kesztyű.
G36 helyett az ACR-t javasolnám, vagy könnyű M4.
Kritesély és Kritsebzés növelése fegyverkiegészítőkkel, vagy olyan szett elemekkel amin van Kritesély, vagy Kritsebzés- vagy azt kalibrálsz rá.
A Pontos talent helyett más. Famast nem vettél 2 hete?
10842 a páncélod azt növelni kellene 13000-re.
Tudom, hogy nehéz mostanában, mert csak kevés páncéllal adja a szett itemeket, de csak a nagyobb páncélértékűekkel kell foglalkozni.
Összefoglalóban Norti linkelte a max. értéket a szett elemekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest