-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
ult1mate #39768 üzenetére
Nézd én láttam amit láttam. Estek keltek majd valami történt és fényévnyi távolságból Widdz Famas-al 0.0001 sec alatt ölt. Nem egy videójában lebukott már, hogy no recoil és társait használja szóval kár védened ezt a herot. Famas-al nem lősz le senkit egy pillanat alatt olyan messziről. A társai meg röhögve mondták, hogy nice damage Widdz.
-
-
válasz
ult1mate #31631 üzenetére
Igazából az a csoda, hogy nem volt már korábban problémád. A tiédnél 1 generációval frissebb procik (4xxx sorozat) is kevésnek bizonyulnak néha a Division alatt ráadásul RAM-mal sem vagy eleresztve ahogy nézem (8GB manapság az bare minimum kategória, nálam pl. 5GB felett fogyaszt csak a RAM-ból a játék).
@VTom: ugyan úgy 6700K-val és 980Ti-vel tolom, de nekem továbbra is HDD-n van a játék és 1x nem volt olyan gondom, hogy belassulna a játék textúra betöltés miatt, igaz nem egy ősöreg HDD-n van a játék ami mondjuk még szét is lenne töredezve mellé.
-
VTom
veterán
válasz
ult1mate #31628 üzenetére
Nekem addig volt textúra töltögetés indításkor, amíg HDD-n volt a játék. Amíg nem érte el a VRAM a 2.1GB betöltést, addig nem jelentek meg normálisan a textúrák (kb. 5-10mp)
Mióta átraktam m.2 SSD-re, ez megszűnt. Érzésre a játék is simább lett, bár azt nem értem miért.
Mondjuk nálam futásnál soha nem jelentkezett ilyen, de játszottam már olyannal, akinél hasonló probléma volt.
-
válasz
ult1mate #30009 üzenetére
öööööööööööööö, nem. azok a fránya lusta matematikusok le szokták hagyni a nullát a tizedes szeparátor elől. a .14% valójában 0.14%ot jelent.
az eredeti lista az 1.5 named gear fülön van, sajnos a copy-paste megölte a formázást (a wt5 world tier 5öt jelent).
-
-=Jam=-
őstag
válasz
ult1mate #29810 üzenetére
Nem mindig a 3. talentet pörgetem nyilván, ha oda jót adott. De ha neked egy DPS karakterhez az ádáz kell, akkor sajnos addig vagy kénytelen farmolni, amíg vagy ki nem dobja 3. talentnek és akkor másikat tudsz pörgetni, vagy kidob egy olyat, amin az első kettő a jó, és harmadiknak tudod pörgetni az ádázt.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
ult1mate #29757 üzenetére
Szeretem mikor kapok egy ilyen kérdést, talán előbb nézd meg, mielőtt te nézel hülyének engem.
A fegyveren lévő talentek közül a harmadikhoz nem kell se firearms, se stamina, se electronics, hogy aktív legyen. Az mindig él, ezért kell oda olyat pörgeti egy DPS karakteren pl., ami electronics-hoz kötött lenne, és normál esetben nem lenne aktív.(#29760) RazoR:
Nyugodt vagyok
-
arnikusz
veterán
válasz
ult1mate #29622 üzenetére
Bázis -fejlesztett fegyverzet bolt( Advanced Weaponry Vendor) - feljavított ACR (Enhanced ACR-E)-halálos-LMB mesterlövész - ádáz talentekkel lévőt kell megvenni, ha van credit legyen 4 stahsba elfér.
LMB mesterlövész talentet kell pörgetni.Összefoglalóban mindig elérhető az aktuális heti Vendor kínálat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest