- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
xPraetoriaNx #30846 üzenetére
Az uninstall honnan kell? a könyvtárában nincs ilyen exe, az ubi oldalon sem találok ilyen opciót.
Windows programok telepítése és törlésénél kell?szerk: asszem +van, egy szinttel fentebbről kell, mint ahol én néztem az uplayben.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
xPraetoriaNx #30846 üzenetére
Ezt a módszert nem ismertem, én azt írtam, amit én is csináltam, de ha így is működik, akkor valóban egyszerűbb.
-
vaakuum
addikt
válasz
xPraetoriaNx #30825 üzenetére
Kikapcsolt fedőréteggel semmit nem csinál az F12-re... én legalább is ezzel szívtam meg, amikor a legjobb survivor eredményemet akartam lementeni.
-
Gtaati
őstag
válasz
xPraetoriaNx #30680 üzenetére
Helló!
Hát nálam is jelentkezik néha ez a probléma, elég vicces, hogy futok aztán egyszer csak ledobja elém 2-3 méterre az ellenfeleket...... pedig nem hiszem, hogy a géppel probléma lenne: I7 6700 4000Mhz, 16giga Ram 3000Mhz, R9 390 8GB(1100/1600Mhz) és a játék egy samsung M.2 SM951-es ssdről fut.
-
AtiGef
senior tag
válasz
xPraetoriaNx #30680 üzenetére
Szia,
Nekem is problémám van ezzel a loading dologgal. (mondjuk nekem HDD-n üzemel a dolog).
Sajnos nekem mindig picit meg kell állnom, hogy betöltse, különben a cimborák csak néznek, hogy miért futok az ellen ölébe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OTP Bank topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Fujifilm X
- Androidos fejegységek
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest