- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
용 Bob
senior tag
Sziasztok,
Lehet, hogy totál hülye kérdés, de a Fang shieldhez mi lenne a "united nations" legendary?? Ilyet én nem is látok a térképen.
-
용 Bob
senior tag
No DmB klán tiszteletét tette....instant léptek a külföldi kollégák is. A hírük már megelőzi őket..
-
용 Bob
senior tag
válasz
Anonymus23 #52624 üzenetére
sakavi ellen pont most mentünk LS-ben és ki is vágott a játék....hogy az isten verje meg ezeket a nyomorult gyíkokat
-
용 Bob
senior tag
2 mission kell a heti ládához és nem bírom megcsinálni még soloban is kivág
-
용 Bob
senior tag
válasz
Anonymus23 #50150 üzenetére
Nekem sem kellett hozzá 10 percnél több
-
용 Bob
senior tag
válasz
Anonymus23 #49779 üzenetére
Én voltam az első (nem káromkodós)
Egyből láttam, hogy kolléga vagy és név alapján PH is beugrott, viszont nem tetszett, ahogy elkezdted fűrészelni a kis csomagomatSzerencsére volt mikrofonod, különben a 3. proxyd is elment volna
Nem tudom, hogy miért, de én HUN kollégákra nem szoktam lőni, ha nem adnak rá okot
Utána még közösen lefektettük azt a terminátor gyereket (azt hiszem wardix...vagy valami ilyesmi volt a neve)
-
용 Bob
senior tag
Lehet hogy a 3 hét kihagyás teszi, de mintha kicsit nehezebb lenne a Legendary. Striker 55% elite dmg, 80% armor dmg és nem hullanak úgy mint korábban. 290-es csapattársak esnek kelnek..
-
용 Bob
senior tag
válasz
#75376384 #49048 üzenetére
CHC:3%; CHD:54%; Head DMG:110%; Elite:22%; Armor:22%; skillhaste:45%
Főleg legendary és GE mission-re használnám. A képen az invitive táskával van összerakva, de lenegnady-n érezhetően többször fekszem. A fegyvereket csak nagyon távolról tudom használni, mert hamar leszednek.
Lehet megy vissza a +5% dmg heal.LVOA-c tervem van szerencsére, próbálok még egy healeres fegyót pörgetni, csak az nem egyszerű. Ma 10milla főnix creditet pörgettem el egy elektrós reclaimer táska 1370-ről való húzásához. Ebből egyszer dobott nagyobbat
-
용 Bob
senior tag
válasz
Anonymus23 #49043 üzenetére
Köszi!
szinte teljesen megegyezik az enyémmel. Én a Rentlessel használom, mert nem szeretek sokat bújkálni, ezért kell a +5% heal. De lehet kipróbálom a leleményessel is.
-
용 Bob
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #49013 üzenetére
Nem találtam normális 5 piece/rentless backpack tutorialt eddig, ezért érdekelne, hogy te milyen buildet használsz hozzá (remélve, hogy PVE-re kiészült)
-
용 Bob
senior tag
Még nincs vége GE-nek, de már látszik, hogy mire lehet számítani a következő napokban:
Gondoltam ma beugrok egy kötélvágás erejéig divtechet csenni
. Hát nem sikerült. Leszedem a tagot kimentés közben 1 fő, majd feltettem a kötélre a motyót.Erre jön Ivan72RUS és egy cimborája, ők leszednek engem. Szaladok vissza hozzájuk a CHP pontról, de mire odaérek egy 4-es rouge csapat leszedi Ivánékat. OK, akkor menjünk a rugó csapatra. Elég sok ügynök becsatlakozott, majd szépen elfeküdt mind a négy. Erre felveszem az előző lila ládákat (amivel kezdtem és Ivánék sem tudták kimenteni), amiben már van néhány arany is
. Ok tegyünk kötélre ismét. 20 mp-el a vége előtt újabb 4-es rouge csapat levágja. Itt mentem vissza GE farmolni
-
용 Bob
senior tag
Variációk egy "Ramoszra"
. És az ötletek csak ömlenek folyamatosan a public chet-en. Könny:
-
용 Bob
senior tag
Sziasztok,
Kb 1-1,5 hete, szinte minden nap kifagy a játék (nem deltával, csak megáll minden és csak ctrl+alt+del segít). Más is tapasztal ilyet, vagy nálam van hiba a készülékben?
DX11 közepes beállítás, legfrissebb AMD driver. Iszonyat idegesítő.
-
용 Bob
senior tag
Említették itt néhány oldallal ezelőtt, hogy solo Pier93 adja nagy eséllyel a CF motyókat. Ezen belül is a jutalom ládák. Snip3r leírta, hogy érdemes végig szaladni rajta.
Amúgy még mindig DZ szerintem a legjobb a CF farmra. 6-tól fölfelé Bossok. Ami még ennél is jobb, azok a fertőzés események. Nomádban egyedül is ki lehet takarítani egy ilyen UG-t. Ma nekem 3 db CF-et dobott, meg sok zöld ládát.
Abban meg, hogy kinek mikor adja be azt az itemet, amire legjobban vársz, már nem érdemes keresni a logikát. Nekem a Házzal volt kálváriám, most meg a CF strikerrel. Tavaly nyár közepe óta a nem dobja azt a nyomorult mellényt, ami még hiányzik hozzá. Ehhez képest szinte minden nap farmolok, most már többnyire csapatban, de semmi...majd csak kidobja egyszer, vagy nem
-
용 Bob
senior tag
válasz
xyvalaki #46473 üzenetére
Soloban borzasztóan gyenge a ragacs, pedig majdnem maxon vagyok vele. Azon gondolkozom, hogy 6K staminán kipróbálom és inkább tűzerőt rakok hozzá.
Csapatban viszont kellemes. 2 striker, egy ragadozóban szoktunk menni csapatban. Vérzést felrakom az ellenre, a striker társak meg befejezik a többit
-
용 Bob
senior tag
Ma 4. deltát kapom
...titeket is kidobál a játék?
-
용 Bob
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #46251 üzenetére
sorry 300 lett volna az
-
용 Bob
senior tag
Végre kiesett a mumus és ráadásul ugyanolyan talent-el, mint amit elloptak tőlem
@LucentTwo: Vagy keresni kell teamet. Tegnap mentem 2,5 órát egy német csapattal. 3k divtech Lonestar, striker CF meg egy rakat exo és a fertőzés eseményen már nem fért a pakkba a sok gold cache
Belefért még 3 manhunt goal isVegyél fel, ma mennék dz-be újra. 5-től leszek: Z3tor_hUn
-
용 Bob
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #46210 üzenetére
Jön egy ilyen "hacker huszár", aki leszedett kb 10 másik játékost rajtunk kívül. Gondolom ebből 5 legalább jelentette (tegyük fel, hogy a többiek nem ismerik a report parancsot), akkor csak lépni kellene ilyenkor a supportnak nem?
Volt aki beírta: "Enjoy your ban"
Vagy marad a panaszkodás a Divi fórumon.
Mindenesetre frusztráló. Le is álltam a PVP szett maxolásról. Inkább PVE-re költöm a divtech kreditet..Már amit nem lopnak el -
용 Bob
senior tag
Újabb lézerharcos "oreiki" néven...kerüljétek.
wallhack, rpm hack (falon keresztül egy lövésre feküdtünk mind a hárman)
Ma 3. alkalommal kapom a poor server connections üzit. Vagy ez miatt, vagy a cheaterek miatt kell szervert váltaniBant hány report-tól kap egy játékos ezt lehet tudni?
-
용 Bob
senior tag
Egyre jobban tetszik a survival, még azzal együtt is, hogy a kimentésnél ma 2x ledaráltak. Hunterek ellen van valami jó taktika? lila, kék cuccokban nem sok esélyt éreztem ellenük (csapatban kaptunk ki így is). Egyedül elég zorall lehet.
-
용 Bob
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #46029 üzenetére
Köszönöm!
Közben megtaláltam redditen is (nem voltam egyedül a problémámmal). Akkor a heti láda bukta utca, majd jövő héten.
-
-
용 Bob
senior tag
BUÉK!
20 perce várok survivalra, az normálisnak számít? Sokan másnaposak elvileg, mi lehet egy szimpla hétvégén...
Lassan lemegy közben egy Vikings rész.
-
용 Bob
senior tag
válasz
Anonymus23 #45992 üzenetére
PVE-n belül hogy sikerült 4 db-ot összeszedni belőle? Milyen módokban mentél?
Snip3r_HUN: Ez a 9/9 dolog fel sem tűnt. Köszi a tippet.
-
용 Bob
senior tag
válasz
arnikusz #45990 üzenetére
Tegnap néztem JakeTV streamjét. A skirmish arra volt jó neki kb, hogy bemelegítsen a DZ-re..utána csak kifosztás.
Viccesen hangozhat, de ez az előbbi dolog, főleg, hogy 1.8 óta minden nap vadásztam rá, olyan érzés kb. mintha ténylegesen kiraboltak volna. Az egész kedve elmegy az embernek tőle..
arról már nem is beszélve, hogy az egyik talent responsove volt
-
용 Bob
senior tag
válasz
arnikusz #45987 üzenetére
egyedül megyek 90%-ban és használom a rejtő pulse-ot, illetve a csomagot is csak az utolsó pillanatban rakom fel a kötélre, ha tényleg nem jár arra senki. Elkerültem már sokszor a kifosztást.
A mostanit én rontottam el a nagy izgalomban. Csak 30 mp volt egy meglévő kimentésnél és 12 mp-re értem oda. Gondoltam gyorsan felpattintom a Házat és örülünk. 3 csóka volt, ahogy megláttak egyből rugó on...
Valaki panaszkodott itt múltkor, hogy 4-es csapat sokszor kimentésre, vagy kisebb csoportokra vadászik. Egy ideje kezdem én is azt érezni, hogy ha nem játszol csapatban, akkor marad a PVE és a hátrány, ami ebből jön.
Technikailag nem tudom, hogy mennyire megvalósítható, de 1-2 fős dz run-ra lehetne külön szerver. Így a PVE és PVP izgalom megmarad, csak ha betámadnak, akkor van esélyed 1-2 ember ellen megvédeni magad.Én is egyedül szeretek többnyire farmolni. Headset nehéz, idegesít+ inkább zenét hallgatok közben kis fülessel. Csak kezdem unni, hogy mindennap van 1-2 loot amit leszed rólam 3-4 lusta csóka...
-
용 Bob
senior tag
Jól kezdődik az új év. Első House-om DZ-ben, amit el is vett 3 büdös gyökér.
Gyakorlatilag szívrohamot kaptam.
-
용 Bob
senior tag
Sziasztok,
Kíváncsi vagyok, hogy csak bug, vagy nálam van a hiba. Tegnap csapatban és ma szólóban is a D07 Operában nincsennek mobok. Tök üres a placc, pedig lilán világít a térképen.
-
용 Bob
senior tag
Még csak teszteltem, illetve kell hozzá még vagy 1000 divtech, hogy használható legyen.
A predator szettben járkálok nagyobb részt, mert GE alatt (amin meglett minden része) ebben farmoltam. Gyorsabban darálja a mobokat és magasabb pontszámúak benne a szett itemek.Fura is volt, amikor nomádban lőttem az elit mobot, félig hagytam az életerejét (bleed, majd elvégzi a többit), erre látom, hogy nem akar elföldelődni
Tegnap éjféig stremelt egy 4-es magyar csapat a twitch-en és volt egy nomád, akit 7-en lőttek, de nem feküdt ki. 3x adta be neki a max healt egymásután...
-
용 Bob
senior tag
válasz
#92704512 #45645 üzenetére
A Nomád most a legjobb solora szerintem, az erős heal miatt. Ha még bele is futsz egy 4-es csapatba, akik a lootot le akarják rólad szedni, könnyebb dobbantani ebben a szettben (pont tegnap teszteltem). Sokan vadásznak divtech farmolókra, ezt is tapasztaltam, de mindig sikerült meglépni. (1v1- rugó ellen meg nyertem is tegnap
)
Marconak van egy jó nomad solo build videója.
-
용 Bob
senior tag
Tegnap last minute, éjszak 1-kor jött meg a nomád utolsó darabja, egy backpack,így mindegyik szett megvan
Ma kicsit több kávé kell a melóban
-
용 Bob
senior tag
-
용 Bob
senior tag
Nekem ma volt a mélypont. Láda nyitogatás után majd elsírtam magam. 10 ládából 2 cf és egy shortbow. A többi mind sima zöld gear
-
용 Bob
senior tag
válasz
Nyethuszar #45231 üzenetére
Nem "zökkenőmentesen", de megvan a 3. lexington (még youtube-ot is kilőttem játék alatt). Ebből egyet úgy adott meg, hogy kidobott a szerver, majd sikerült még visszalépnem és jóváírta a GE creditet
-
용 Bob
senior tag
válasz
-=Jam=- #44503 üzenetére
Lassan alakulok. Most, hogy DZ7-8-ban garázdálkodom, kicsit jobban esnek a CF motyók. Ma 3-at sikerült behúzni. Én meg kínlódtam itt a HVT-vel, meg küldetés replay-el
Ezzel a szettel már van azért sikerélmény is
A CHD-CHC arányom most így néz ki:
Ezidáig egy könnyű M4 (brutal, gonosz, vérengző)-et használtam és mellé esett ma egy rendőrségi M4 is. A furcsa és amit nem értek, hogy a könnyű m4 21.4K sebzés és 188k dps-el, mindenben jobb volt, viszont a lőtéren (ugyanolyan fegyverkiegészítőkkel) sűrűbben és nagyobbat sebzett folyamatosan a rendőr m4 (fogékony, kompetens, pontos)...az létezik, hogy a talentek miatt van ez? Illetve +30k DPS van most a könnyű M4 javára, mégis kisebbet üt a próbababán
-
용 Bob
senior tag
Sziasztok,
Gyors kérdés: +18 CHD vagy +17000 DPS?
pvp karakter assault fegyver.
-
용 Bob
senior tag
Szaisztok,
Ilyen teljesítménymódosítót lehet még valahol szerezni?
Vendor reset listában és a terminál boltokban kerestem, de semmi...
-
용 Bob
senior tag
CF motyót milyen gyakran adnak a HVT főnökök? Érdemes egyáltalán időt pazarolni rá? Legyilkoltam már egy pár 35 célpont infós boss-t, de csak törni való kacatokat adnak
-
용 Bob
senior tag
-
용 Bob
senior tag
1 hónap után kaptam végre egy CF Lone star fegyvertokot. El is morzsoltam egy könnycseppet
-
용 Bob
senior tag
Sziasztok,
A golyóálló pajzs SMG kombót szeretném kipróbálni, de alapból csak oldalfegyverrel engedi használni. Sok tutorial videóban láttam, hogy így használják. Mi a trükk hozzá? + játék közben láttam olyat, hogy a tag előveszi, majd elrakja, majd megismételte többször. Ha eldoboma pajzsot, akkor ugye várni kell az újratöltés miatt. Ezt hogy csinálják?
közben megtaláltam egy YT commentben. 4 db D3-FNC gear.
players111: köszi a választ, közben megtaláltam
-
용 Bob
senior tag
A napi feladatokból mindig a túlélős kimentés hiányzik. Akárhányszor neki kezdek mindíg 0-ról, zöld cuccokkal kell elkezdenem? Nincs valami mentési pont hozzá?
-
용 Bob
senior tag
2 hónap alatt 3 db classed cuccot kaptam...annyi zöld felszerelésem van már a lerakatban, hogy mostanában már inkább szétszedem őket alkatrésznek.
5-ös szintű szűrőt hogy lehet szerezni? Vagy mi mutatja a számát?
Meghallom, hogy oroszul hadoválnak, elkezdek ellenkező irányba futni LOL
-
용 Bob
senior tag
G36C most a legjobb 328.000 DPS és 6500 tűzerő (ennyi max. amit kibírtam sajtolni a felszerelésből). Még több lehetne, de akkor az Alpha/4 set-et meg kellene bontanom.
MP4-re DZ kreditet gyűjtök. A talentekkel meg az a baj, hogy újrakalibrálni csak 1-et enged. A G36c-re állítottam egyet amit arnikusz ajánlott. A fogékonyt sorsolta. LVOAC-ot még soha nem dobott se DZ se sima boss..
-
용 Bob
senior tag
válasz
arnikusz #43979 üzenetére
Volt közben egy jó dz kör, amiben leesett shortbow champion és a megállító. Pakhan is meg lett ma (megvettem phoenix kreditért).
Se AR-em se M4-em nincs még sajnos. M4 volt csak alacsonyabb rankban. Aranyból van most g36c, AK-74, SCARL-L, TAKTIKAI ACR amik említésre méltóak.A ninja-ra fenem a fogamat. Azt milyen mission-on vagy helyen lehet beszerezni?
A tűzerő nem rossz most már, csak a szívósság bánta egy kicsit..Arra már rájöttem, hogy külön DZ-re és sima boss PVE-re kell egy-egy kiosztást csinálnom. Ezekre milyen build az ajánlott, mert teljesen tufa vagyok hozzá? Kb. 2 hónapja gyűröm a játékot, azóta teljesen berántott
Mai farmolás után:
KÖszi.
-
용 Bob
senior tag
Sziasztok,
A kiemelt célponttal próbálkozom (legnehezebb boss-al, ami már dob zöld geart), de a vége előtt a "gold enemy rush" folyamatosan ledarál. Kérdésem, hogy min kellene változtatnom, hogy ne legyen ilyen könnyű dolguk.
Nem szoktam egy helyben állni, probálok hátrálni, mozogni a lerohanás ellen, de az "aranyos" brigáddal szemben egyszerűen tehetetlen vagyok. Jelenlegi kiosztásom:
-
용 Bob
senior tag
Sziasztok,
2,5 hete játszom kb. a játékkal (eléggé rágyógyultam
, de 1 hete szenvedek egy idegesítő bug?-tól. Team text chatbe nem tudok belépni. Semelyik parancs nem megy /g /group /1.
A jelenség előtt volt egy DZ missmatch-eb két baráttal és azóta áll így a dolog. Valaki találkozott már ilyennel?
Olyan is volt már, hogy a csapattárs simán írt nekem csata közben, de természetesen én nem tudtam válaszolni. Mindig "unknown comman"-ot kapok....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest