- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Gringo
senior tag
válasz
Synaptic #28969 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=I1kCSznmDeA
Hasonlítsd össze, és még ez sem maxos. Mindent lilára kell rakni... Járd be a vendorokat a DZ-ben, valamint a központban, hátul a sarokban jobb oldalon is.
1.3-ban ez kb 1 napba tellett, mire lilák lettünk... Itt szerintem könnyebb lesz. -
válasz
Synaptic #28995 üzenetére
csak én nem mentem be kék cuccokban dz-be. illetve de, aztán ahogy megláttam a lila+sárga mobokat, már jöttem is ki onnan. nem igazán arra találták ki a dz-t, hogy ott kék-zöld cuccokban sétálj, ahhoz minden szinten túl erősek lesznek ott a mobok, de erre már magadtól is rájöttél. szóval arról, hogy te ennek ellenére mindig vissza-visszamész, a viccbéli vadász jut eszembe, ahol a sokadik alkalom után már megjegyzi a medve, hogy vadász-vadász, te szopni jársz ide.
-
válasz
Synaptic #28995 üzenetére
Ez komoly?
Duvi valaszolt neked.
2x erosebb a karaktere ugyanazon a szinten. Egyszeruen rosszak a cuccaid. Szerezz jobbat. Ez ilyen jatek, ha mar itt elakaddz, kesobb csak tobb bajod lesz.Csinalj tobb hp-t, kevesebb skillt.
Annak sincs ertelme, ha fogom a karim, es felboostollak...
-
-
LeonAran
tag
válasz
Synaptic #28473 üzenetére
14. szintnél érdemes bemenni a DZ-be. Ott jól meg tudsz erősodni. Aztán 19, 24, 29. Persze közben is bemehetsz. De ezek a csúcs játékos szintek a DZ-ben. 15-ös dz szintel mar kinyithatsz minden lila cuccos ládát. És az mindegy hogy a külső világban milyen szinten vagy. Csak legyen legalább 3-mas szintű szűrőd!
-
Anonymus23
veterán
válasz
Synaptic #28459 üzenetére
Nem kellett volna megfogadnod a tanácsot, hogy csak a fő küldetéseket csináld.
Indulj el a legkisebb pontszámú kerületben és farmold ki, és mire a következő nagyobb pontszámúhoz érsz, akkor már annak a felső szintjén leszel, és nem annyira nehéz. Másrészt már itt is fontos, hogy folyamatosan ami esik, Tűzfegyver/Stamina harmonikusan, minél nagyobb páncélértékkel, elektronika, meg ahogy sikerül.
A másik meg, hogy csinálni folyamatosan ahogy a fő és mellék küldetések adják, fejleszteni a BOO-t, és használni a kapott cuccokat, adottságokat és képzettségeket. De ha maga a játék nem tetszik, akkor evvan.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Hát őszintén szólva nem nehéz kitalálni, ha megnézed az inventory-t, hogy mi mit csinál. Nem, nem voltam profi cuccokban, hogy is lehettem volna? Egyszerűen csak megnéztem, hogy jé nézd már ez növeli a jelenlegi statokat akkor csak felveszem.. Nem azt mondom, hogy értsd meg az egész játékot rögtön az elején, mi hogy számolódik, minden kis elem stb. de azért ha csak azt nézed, hogy tűzfegyver/élet/elektronika akkor egy átfogó képet már kaphatsz a dologról.
-
válasz
Sokunk 1.4 előtt sem adta fel a játékot, azért mert sokszor igazságtalan volt, tele volt buggal és alig lehetett lelőni az NPC-ket, te meg véletlenül belefutottál egy hibába és máris visszakéred a pénzt, ahelyett, hogy esetleg keresd a megoldásokat pl. redditen vagy ubisoft fórumon
Nem mondom, hogy nincs igazad, de tökéletes játék nincs, ezt meg ráadásul most már elég gyakran javítják, csak meg is kell nekik írni, hogy tudjanak a hibáról.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Synaptic #28456 üzenetére
Azért te se vagy semmi
Az ellenfél mindig pár szinttel magasabb, mint te, hogy ne legyen túl könnyű a játék. Ez nem a COD, ahol a játék az öledbe rakja a tökéletes geart. Itt neked kell alakítgatni, felépíteni a karaktered -> DPS/Tank/Skill build. Valószínűleg túlságosan rámehettél a DPS statra ha 2 lövésből haltál vagy egyáltalán nem vettél/szereztél új cuccokat és még szinte kezdő rucikban voltál. Ennyi volt a probléma erre te a játékra fogod hogy biztos bugos meg szarMég 1.3-ban, a játék legrosszabb időszakában sem haltam 2 lövéstől DPS-ként
Azóta pedig nagy mértékben csökkent a mobok sebzése.
(#28459) Synaptic
Ha ez valóban igaz, hogy a térkép bal oldalán lévő küldetések (mert egyébként keletre haladva egyre nehezednek) 25-ös szinten voltak amikor te 12-es vagy akkor, mint feljebb írták: menj be a Dark Zone-ba (Fekete Zóna) majd ki az valszeg megoldja. -
-=Jam=-
őstag
válasz
Synaptic #28456 üzenetére
Nem túl magas az ingerküszöböd, ha ezért egyből visszatérítést kértél...
Egyébként lvl4-es karakterrel simán tudsz olyan területre menni, ahol 6-7-es mobok jönnek.Ha meg az is a bugnak köszönhető, arra ennyi lett volna a megoldás:
"I solved it by entering and leaving the dark zone."
-
PETEE78
senior tag
-
válasz
Synaptic #28439 üzenetére
Tényleg bug lesz: http://forums.ubi.com/showthread.php/1525084-NPC-level-locked-at-lvl-25?highlight=level
A friend of mine was lvl 20 and logged into continue his Division journey but for some reason no matter what area the missions and npc were set at lvl 25. I had given him a boost so he did have a few lvl 30 items in his stash but that has not impacted the npc when I have leveled my other 3 characters.
Either way he sold of every lvl 20 item and then the missions and npc reset. If it was due to the selling or not I do not know but maybe someone can have a look and see if there is an issue here.
Thanks!
Esetleg írjatok ti is a topikba, hogy minél előbb kivizsgálják.
-
arnikusz
veterán
válasz
Synaptic #28428 üzenetére
Nem az.
Nem nagyképűség, de 3 karaktert egydül húztam 30-ig, a 4.-nél volt segítségem.
De a többiek is így indultak anno márciusban és amire hamar rájön mindenki ez egy csapat alapú játék és úgy érdemes tolni.
Nem vagyok über játékos, nem is leszek, csak folyamatosan próbálgatok és olvasva a fórumon megfogadom a Játékostársak tanácsait és kipróbálom a javaslataikat, ez csak így fog menni.Zöld szetteket cserélni jobb kékre és fegyvereket is.
Amit Norti írt tegnap az újoncoknak álljatok össze.
-
válasz
Synaptic #28428 üzenetére
12-es szintű vagy jelenleg, nyilván ahhoz skálázódnak az ellenfelek már a kisebb területeken, nem az eredeti szinthez.
Gearelődj kicsit, vehetsz nagyobb szintű fegyvert, cuccokat vagy csinálj mellékküldetéseket a régebbi kerületeken, akkor fel tudsz fejlődni 13-14-es szintre és onnantól könnyebb lesz.
-
arnikusz
veterán
válasz
Synaptic #28415 üzenetére
Estig csináld meg az Elektromos relé küldit balra fent és oldd fel a safehousekat.
Szedegesd fel a a teló felvételeket echokat.Ha 19.30.-kor tudok géphez menni letolom neked a Lexingtont meg a mellette lévőt.
Bázis fejlesztés volt már?Amit Anonymus ír úgy van.
Csak szólok jobbra fent már 25 felettiek vannak, de a safehousokat tényleg feloldani, mert azok most 15-16-szintig adhatnak egyet szintet is akár.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Synaptic #28415 üzenetére
A te szintedhez is szintezi a játék az ellent.
Teszem azt 25-ösként visszamész a 3-5-ös kerületbe, akkor az unalmas lenne.
A másik meg, hogy a kerületek szintjei csak az első végigjátszásnál érdekesek, azt mondja meg, hogy milyen szinttel érdemes oda bemenni, hogy ne legyen túl könnyű, de túl nehéz sem.Ha eléred a 30-as szintet, akkor már mindenhol 30-as ellenfelek lesznek.
-
arnikusz
veterán
válasz
Synaptic #28408 üzenetére
Ava milyen szintű ha hozzá mentél akkor ő magasabb lehetett.
A safehouse-okat tessék felodani - odamenni és a szekrényből az xp-t felvenni.
A kék ötszög küldik magasabb XP-adnak azokat is.
DZ-be is menj be ott világít.
Főküldetés- nagyobb ikon kék pajzs, zöld 6 ágú csonkolt csillag, sárga elektromos.Küldetések elég a normál majd később a napiban csinálod hardon.
-
arnikusz
veterán
válasz
Synaptic #28398 üzenetére
DZ-ben?
Mik a jelenlegi szetted jellemzői?
Lehet csaló, de ugyanúgy jól felépített build-jó taktikával régen együtt játszó csapat simán leszed.Hamarabb meglát, először lő és elnyomja az okosságokat rögtön hátrányból indulsz, épp ezt konzultáltuk tegnap este a csapattársakkal.
-
válasz
Synaptic #28293 üzenetére
Újoncoknak
Van egy játékoslista (összefoglaló elején), amibe be tudjátok írni magatokat és találhattok is aktív játékostársakat.
Aki esetleg PS4-en, Xboxon tolja (mert akadnak újra többen), csináltam külön fület, oda beírhatjátok magatokat (mivel a linkelt PS4, Xbox listák jó régiek sajnos).
A listák alján vannak a friss játékosok, ez nagyobb segítség lehet Level 1-30 között a küldetéseknél, ha összeálltok.
30 szint felett bárkivel tudtok majd játszani.
Érdemes beregisztrálni és használni a Discordot, ott is találhattok játékosokat (igaz, főleg 30-as szint felett).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest