- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
HANDO88 #40751 üzenetére
Egy hónap szünet után vmelyik nap beléptem a játékba. Jött a "na mit csináljak?" Kérdés. Elindítottam egy last standet. Most vagy lagos volt vagy csalók voltak nem tudom. Meccs közben ki is léptem. Azóta se hiányzik. Inkább mentem vissza tanulni. Tökéletesen el lehet lenni nélküle.
-
arnikusz
veterán
válasz
HANDO88 #38779 üzenetére
Nem extra-nem maxos jelen pillanatban, de hozza az átlagos 15 ezret, ha összejátszik a csapat 20-30 ezer közötti creditet LS-n, hétvégén DZ-ben is lesz tesztje nemcsak a napi+ farmolásra.
Specialized táska és Kegyetlen kesztyű nálam kötelezeő, ha esik egy jó zsák lehet berakok egy Reckless mellényt. A Bullfrog az elsődleges az MP7 csak mobra.
-
HKorn
veterán
válasz
HANDO88 #38779 üzenetére
Ezzel build-del, 99K képzettséggel hogy gyógyítasz?
Én alapból lecserélném a táskát egy specializáltra+ a maszkot egy refreshed-re.
Nálam összes szett úgy van összerakva, hogy a self aid az közel full-ra gyógyít. (2 db 6%-os self aid mod-dal)
Ahogy írták, szerintem staminából vegyél le, nekem 4800 és 340K a szívósság a Predator karakternél, tedd át tűzfegyverre, közelítsen a 7K-hoz. De amúgy szerintem egy arany/exo hibrid szett sokkal jobb, mint a predator.
A fegyver meg tényleg lényeges, hogy max közeli alapsebzése legyen, illetve az említett talentjei legyenek.
Amúgy én is mászkáltam sokat egedül DZ-ben amikor untam a banánt kint, ahogy Bombi is mondja rejtő pulse nyomogatod, aztán próbálsz ellenkező irányba menni. Balhéz szinte mindig a DZ1-2-3 környékén csinálják tapasztalatom szerint 6 és attól feljebb elég csendes szokott lenni.
Mondjuk általában, ha nem valamelyik rogue ölt meg, akkor a boss-ok
-
qukesz
senior tag
válasz
HANDO88 #38797 üzenetére
Én velem is megesett et hogy halomra lőttek. Szerintem itt a player-ket többsége átesett ezen. De én nem adtam fel.
Nyilván 1 vs 3 vagy 4 nem fair dolog, de ez része ajátéknak.
Te se add fel.
Sok csaló és minden más ellenére én is ugyanúgy bejárok a DZ-BE mert tényleg hangulatos.
Én már senkibe se bízok.
Sokáig én is csak a DZ -n kívül farmolgattam.
Itt tényleg megesik hogy elviszik a cuccodat.
Nekem is sokat segítettek itt a fórumon a srácok hogy és miképp lehet Pvp-re alkalmas build-et építeni.Vegyél fel barátnak ha gondolod!!!
-
VTom
veterán
válasz
HANDO88 #38779 üzenetére
Kevesebb stamina, több firearms, és felejtsd el a lila módosítókat. Kezdetnek.
Aztán az M4-en lévő fegyvetralenteket is át kellene pörgetni, igazából ezt a fegyvert lehet kukázni, ha PvP-zni akarsz.
Predatorhoz a kompetens, fogékony, kérlelhetetlen, halálos, ilyesmiket ajánlok.
A Predator egy DPS szett, a sebzés növelésére menj rá.DLC-ből a Surivalt ajánlom, mert annak baromi jó a hangulata. Az UG nekem nem tetszik, de sokan vannak akiknek igen. A last stand meg kötelező, pörgős PvP.
-
persil
nagyúr
válasz
HANDO88 #38779 üzenetére
Nezd, en kb ugyanilyen statokkal megyek, kiveve az elektronikat, ami 2* ennyi, mert szeretek a mobok ellen seekkerezni, turrettezni
Dlc-m nekem sincs
Tanacsot itt masok tobbet, jobbat tudnak adni, reszemrol csak annyi, hogy jatekosok ellen, ami hianyzik cuccban, azt probalom eszben potolni, bujkalassal, reflexekkel. Nem rohogni, komolyan mondom
Ha gondolod vegyel fel, noobok is megoszthatjak egymas kozt a tapasztalataikat, meg ketten tobb eselyunk is van
irevered neven futok -
aty-73
aktív tag
válasz
HANDO88 #37268 üzenetére
Szervusz!
Én pár hete vettem meg a game-et!
Eddig figyelgettem csak, mert szvsz sz@r volt az egész és most került használható formába, legalábbis az én konfigom-on. Most már csak a játszani kell, nem kell b@szakodni a problémákkal.ápdét: Nem keves kissé a "Kingston HyperX DDR3 1600 mhz 2*4 GB" RAM?
Cimbinek is HyperX DDR4-2133, 2x4GB volt és addig csak szívott. 2x8GB-ra váltás után megszünt a probléma. -
Elims
veterán
válasz
HANDO88 #37268 üzenetére
Nálam semmi gond.Hibátlanul megy a játék. ;-)
Dupla loot.Egzotik is volt.1 körből 1db.
Sniper,Arnikusz: Vmi hihetlen számokat raktok ki ide..esetleg a cuccaitok rákalibrált értékeit megírnátok?
Melyik tárgyaitokra miket kalibráltatok.
Vmi elképesztő!! :-)Survival vége.A vadász legyőzésére van vmi bevált fix tanács vagy csak lőni kell vhol és kész?Lila vagy inkább sárga fegyverrel menjek neki?
Jó lenne egyet egyedül lenyomni.Végig..Szerk.:
Baker: "...full idopocsekolas ez az ertelmetlen es tok unalmas farmolas."Na én ettől tartottam az elején.Ezért húztam volna a 30.szint elérését.Sajnos ugyanez bennem is felmerült már 2x -talán-.Pedig nekem még nincs vele sok 100 órám.
-
Anonymus23
veterán
válasz
HANDO88 #36412 üzenetére
Vagy csak átvágott az eladó, mert olyan nincs, hogy PTS-hez kód, mivel (mint ahogy a neve is mutatja) Public Test Server. Azaz azt bárki letölthette akinek van Division a könyvtárban.
Így kellene megjelenni, ha megvan az eredeti verzió is:
Értelemszerűen a bal oldali a teljes játék. -
micafighter
nagyúr
válasz
HANDO88 #36416 üzenetére
Igy van. A PTS az teszt játék, most nem aktivak a szerverek, a PTS verziónak a lényege hogy nagyobb patch előtt tud a játékos közösség bétatesztelni. Az ingyenes hétvégét vagy bétát követően ott maradhatott a játék a könyvtáradban, az nem ingyenes verzió, nincs a játéknak ingyenes verziója, max csak ott maradt a könyvtáradban kvázi emlékeztetőnek hogy "játszottál velem", és ha rámész akkor feljön hogy vegyél meg. Pontosabban feljönne, ha nem lenne meg neked, de mivel neked megvan, igy valoszinüleg azt kérdezi majd hova telepitse.
Tehát nincs "ingyenes" verzió a játékból, az a rendes játék amit te valoszinüleg az ingyenesnek gondolsz
Azt kell felrakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fujifilm X
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Formula-1
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- További aktív témák...
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest