- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Tsaba-
tag
válasz
grizlisandor #96867 üzenetére
-
válasz
London apartman, írd be Marketplacere. Nem tudom, hogy a pici pénz nálad mit jelent, de ez egy jó szállás. Mellesleg itt lakunk a szomszédban
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Mindenhol jó, de legjobb otthon. A szegediek jellemzően otthon alszanak Szegeden.
-
válasz
grizlisandor #96753 üzenetére
Ha még nem döntöttél a menüt illetően, akkor a Makkos mellett én ajánlom a Kiskakas Csárda menüjét is. Mi a párommal nagyon elégedettek voltuk vele.
-
válasz
grizlisandor #96756 üzenetére
Ha menü, akkor Concept Bistro. 2400 forint körül van, pont ma ettünk ott, zseniális, mint egy a la carte. Össze sem lehet hasonlítani a többi tipikus menüzős hellyel, ez tényleg finom.
-
lorcsi
veterán
válasz
grizlisandor #96762 üzenetére
Ezek is jok, de a john bull kilog a sorbol
-
lorcsi
veterán
válasz
grizlisandor #96756 üzenetére
-
lorcsi
veterán
válasz
Melyik nap jonnel ?
a passzazson van egy talan koreai (?) bolt, lent pedig egy japan teazo
ehhez viszonylag kozel vanna berci edzoterem (?, szentjaromsag utca elso harmadaban a varos felol), a diakcsemege valami hihetetlen jo aron van.. ha szereted az ilyet.. megeri elsetalni ertemenure a falusi telercs mindent visz
csoki, edesseg temaban a csokisziget nevu helyet erdemes megnezni, random hogy epp van e nagyon jo deal… de ha van akkor eleg jo kulonlegesseget is ki lehet fogni
lehet amugy h jo ez a makkos bisztro is, topikban nekem is ajanlottak mar. De meg nem jutottam odaig
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Szegednek mennék, a 47-es rendben van.
-
forten
aktív tag
válasz
grizlisandor #78789 üzenetére
Beszélj le előre egy időpontot velük,hogy ne szívjál,tulajjal is egyetess.
-
válasz
grizlisandor #78784 üzenetére
Üdv!
Kisteleken van egy vizsgabázis ott tudják legalaposabban átnézni a verdát.Délelőtt vannak a hivatalos vizsgák,délután lehet meg tudják csinálni az átnézést.(legalább is régen így volt)
-
forten
aktív tag
válasz
grizlisandor #78784 üzenetére
Szia.
Én ide vittem 2x autót állapotfelmérésre.Egyébként,teljes átvizsgálást,és leírást adnak,Co,futómű,karosszéra,stb.Semmi gondom nem volt.S mindez 3.000ft,caklum-pakli.Időpontot kell kérni,már nyitáskor hívd őket.Mázlid van lesz mára szabad időpont.Önzetlenül segítek én szívesen,szeretem a Heinekent.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest