Hirdetés
- Huawei G8 - próbálja figyelni a nagyokat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboj
tag
Sziasztok!
A napokban sajnos egy szerencsétlen mozdulattal összetörtem a ~5 éves Xiaomi Mi A2 Lite telefonom képernyőjét. Van itt esetleg valaki, aki telefonjavításokkal foglalkozik és ki tudná nekem cserélni, vagy tudtok esetleg ajánlani valakit erre? A telefon bár elég régi, meg vagyok vele elégedve, az én felhasználásomra továbbra is megfelel, és még éppen nem elég tepsi a mérete, amihez nagyjából tudtam alkalmazkodni. Először arra gondoltam, hogy újat veszek, de sajnos ahogy láttam/mondták manapság csak ennél nagyobb telefonok vannak a kínálatban, és nekem igazából már ez is a komfortzónám határán van. Nem tudom, hogy ez számít-e valamit, de az érintésvezérlése egyébként tökéletesen működik továbbra is mindenhol, még a kijelző "'pókhálós" részein is, csak ott nyilván olvashatatlan a kép.
-
tboj
tag
Persze, amit tudok, azt mindig meg is csinálom magamnak. A 10 éves laptopomban is magam cserélgettem eddig amit kellett, illetve atomjaira is szoktam szedni, ha újra kell pasztázni. Erről is néztem videót mielőtt kérdeztem, onnan is jött, hogy milyen egyszerű is ez. Persze akkor, ha valaki jártas a forrasztásban és van hozzá eszköze. Nekem viszont nincs és életemben nem is csináltam ilyet, emiatt pedig venni sem szeretnék hozzá eszközt, mert nem igazán tudom elképzelni, hogy belátható időn belül bármikor is szükségem lenne rá, minthogy eddig sem volt. Gondoltam csak találok valakit, aki ilyenekkel is foglalkozik, de ezek szerint nem ilyen egyszerű ez errefelé :)
-
tboj
tag
-
tboj
tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg olyan helyet ajánlani, ahol tudnának kapcsolókat cserélni a Logitech G203-as egeremben? Nincs már rajta garancia. A görgővel már csak görgetni lehet, klikkelést nem érzékeli vele, a bal gombja pedig már zavaróan sokat duplaklikkel. Az sem lenne baj, ha ez mondjuk az egér árának max. feléből kihozható lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei G8 - próbálja figyelni a nagyokat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest