- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Én Battonyán használtam a Digi mobilnetjét 3 éve.
A Digi a mobilnetet a Telenor hálózatán keresztül tolja. Konkrétan Telenor SIM megy a 3G modembe. Én egy hekkelt T-mobile-os modemmel (gombokért kapni Aprón) toltam a Digis netet a Telenoros SIM-mel. Lemondáskor a kiscsaj csak pislogott, hogy miből veszem ki a kártyát. -
pmheros
őstag
"Társaságunk folyamatos fejlesztéseket hajt végre annak érdekében, hogy minél több területen elérhetővé váljanak széles sávú szolgáltatásaink."
Muhaha. Kollégámnál itt Dorozsmán 1 oszlopot és 50m kábelt kellett volna telepíteni, de évek alatt sem valósult meg belőle semmi. -
pmheros
őstag
Az én csomagom 25/5 -ös. A szerződésemen is ez van, de 25/3 -nál többet még nem láttam. De az előző csomagomban (15/1) sokat harcoltam velük, hogy a feltöltési sebességem nem közelíti a hirdetett maximumot. Erre mondták hogy azért maximum. Én meg magyarázhattam nekik, hogy ha sosem látom az 1Mbit-et akkor nem az a maximum.
Nálam a Barátság utcában, havernál pedig a Kék utcában (temető mellett) van a rendszeres szakadás. A szakadás nem tart sokáig kb fél-1perc, de elég bosszantó napi 20 alkalommal. Nettelen állapotban pingelve a modemem, azt még látom, viszont azon túl már nincs útvonal, ezért gondolom, hogy szolgáltatási hiba.
Igen van korlát. Régebben felhívtak telefonon hogy túlléptem a szerződésemben foglalt 200GB adatmennyiséget, és korlátozni fognak. Nem mondták miben, és hogyan. Abban a hónapban egyébként már 2TB körül lehettem a fel és le összmennyiségével. Egy időben mintha lassítottak is volna, de lehet hogy csak szimplán szar volt a netem. Ez mellett kicsit vissza is fogtam magam, már csak kb 500GB körül mozoghat a forgalmam havonta.
Egyébként meg Inviteles netet szolgáltat a kábeltv -s hálózaton a Szélmalom.
-
pmheros
őstag
Kb fél éve kezdte a szakadozást a net, ami mostanra napi 15-20 -ra nőt. A (feltöltési) sebesség az ígért fele alatt marad. És ugye rohadt drága.
Eleinte cseréltem router, újraindítottam a modemet, váltottam kábelt, nem lett változás. Aztán beszéltem egy másik sráccal dorozsma másik feléről akinél ugyanez a helyzet.
A TV csatornáikat meg egyre gagyibbakra cserélik le.
-
Rick4
félisten
A call blacklist pro és a root call blocker pro a tuti. Már nem emlékszem, melyik vot a jobb, de azon túl, hogy minden számot külön külön be lehet állítani, megy neki csoportok, sőt, még sms tiltás is, az ingyenes is elég korrekt.
Az viszont érdekes, hogy egy telómat újratelepítettem, és a haverom, akinek a számával a program működését kipróbáltam, nem tudott utána sem hívni, holott a program már nem volt fent. A megoldás az lett, hogy fel kellett tenni a programot, engedélyezni az ő számát, majd törölni a programot. Az SD-n volt a program, de nem volt telepítve, mégis működött...
-
SirRasor
addikt
Több netes receptből ollóztam össze, amin most már inkább változtatok:
Tészta
40 dkg liszt (ez tuti kevés..legalább 60-70 dkg belement a végére, hogy ne ragadjon a tészta)
5 dkg élesztő (langyos tejben felfuttattam, kb 10 perc)
3 mokkáskanál só
1 mokkáskanál cukor
1 evőkanál olaj
kis bors
annyi langyos víz, hogy összeálljon a tészta (2dl volt írva, ami soknak bizonyult)
kb. 30 percig hagyni kell kelni a melegben. De most hideg van! Picit bemelegítettem a sütőt kb 35 fokra és beraktamPizzaszósz
1 konzerv paradicsom (nagy, asszem fél kilós)
3 gerezd fokhagyma
bazsalikom, oregánó, majoranna, feketebors (őrölt) - ezekből mind csak érzéssel tettem
főztem, amíg csak lehetett..kb 10 perc max, na meg addig még úgyis kel a pizzatésztaFeltét
kolbászos pizzát akartunk, úgyhogy:
rúdkolbász kb. fele felszelve, hogy picit vastagabbak legyenek a szeletek
1 fej vöröshagyma feldarabolva (ha karikázom, akkor macerásabb enni)
~20 dkg sajt20 percig sütöttem az egészet régi sütőben 80%-os lángon..kb. így lehet a legjobban körbeírni a fokozatot.
Eredmény: pizzaszósz kb 2 pizzára elég, és most már tudom, hogy rendesen kinyújtva a pizzatészta is elég 2 pizzához, tehát ez így kb. 4 cm magasra feljött.
4 személyesnek írták, de mi nem vagyunk olyan nagyétkűek. Gyári 30 centisnek max a felét tudom megenni, tehát ránk pont igaz a 4 személy, de csak a 2 db pizza miatt.
-
Rick4
félisten
Én meg az auchan-ban szoktam veszekedni a többi vásárlóval, aki puszta kézzel csekkolja, hogy friss-e a kifli. Kb 3 mondat után eljutok a vén ge*i, k*rva an*ád-ig, mert sajnos az eladóknak is szóltunk már, és ők nem tehetnek semmit, nem szóljhatnak a vevőknek... Aztán persze van, mikor követem őket, és mondom jó hanogsan a véleményemet az előző cselekedetről.
-
-Tsaba-
tag
Én itt vettem legutóbb akksit:
Kálvária aksi, Árkád mellett -
-
Lacielvtárs
nagyúr
igen Uraim
beállítottam amiket mondatok és megy minden rendben
ma holnap megy a teszt de megjöttek egy csapásra a háttérhangok és az erősítő is olyan feliratot rakott ki a kijelzőjén, amit eddig még nem is láttam
istenek vagytok és nagyon köszönök mindent
ma is tanultam, hála nektek -
-
Na ne vonjuk már analógiát egy ilyen zugcég meg a PayPal közé. Még elképzelni se tudok ilyen párhuzamot.
(PayPal ugye ebay cég, az alap a bizalom, ezt csak egyszer lehet eljátszani egy 200 milliós felhasználási bázissal)
De végül is ki lehet vinni azt a vásárlásonkénti pl 10-15 usd-t Kínába. És az biztos. -
Rick4
félisten
Pont ilyen gennyláda a netrisk is, egyrészt ismerve az e-mail címemet, ők is írhatnának oda, nem megy az ember a weboldalukra, meg lépked a személyes menüjében üzeneteket keresve, szimplán ezt a hülyeséget kellene minden cégnek megtiltani... Másrészt amellett hogy tehetségtelen, szemét emberek dolgoznak ott, akik csak az ügyfélszerzésre koncentrálnak, utána már lényegtelen mit szeretnél. Van egy jó sztorim, bá ebből adódóan velük először és utoljára kötöttem szerződést, egy lakásbiztosítást cseréltem le, felhívtak 15x, majd megkérdezték minden rendben van-e, stb stb, ha másik biztosítást szeretnék, csak hívjam őket, vagy írjak, stb stb. Jófejnek tűntek, gondoltam ha eddig nem, akkor most.
Az egyik autó biztosítását velük kötöttük még novemberben. Nem jött a csekk, szóltunk telefonon decemberben, utána januárban, majd február 12-én is, nyugtattak, hogy majd jön, persze érdemi ügyintézés nem történt, a telefonhívás nem indított el semmilyen folyamatot. Február végén jön a levél a biztosítótól, hogy nem szűnt a biztosítás 12-ével, merthogy nem fizettünk. Telefon jobbra- balra, netrisk feltartja a kezét, és azt nyilatkozza, hogy sajnos ki kell fizetnünk a mabisz díjat is visszamenőleg novemberig, mert megszűnt a bizti, és idézik a törvény szövegét, részükről ennyi, 130K-s csekk a 25K-s helyett, és jól is van ez így..
Elolvastam az idézett törvényt, ami leírta ezt, viszont a biztosítóra vonatkozó rész egy vessző után volt, ahol is azt írja, hogy a biztosítónak igazolható módon (legalább ajánlott levélben) felszólítást kell küldenie a felmondás előtt 30 nappal. Ilyet nem kaptunk, jobb híján bementünk a biztosító központjába, szerettük volna elkérni a levél azonosítóját, hát, sajnos olyan nincs, jó, akkor a levél szövegét megnéznénk, hát, az sincs..... Tudunk róla, ezért vagyunk itt, elmondtam a törvényt, nem volt nagy vita, csak egyféleképp lehetett értelmezni... Oké, tiszta ügy, írjuk le. Leírtuk egy papírra, a hölgy elvitte hátra, 10 perc múlva jött a kinyomtatott szerződéssel, csekkel, és sűrűn elnézést kért...
A szemét köcsög netrisk arra nem volt képes, hogy a telefonhívásaink utána odaszóljon a biztosítónak, hogy nézzenek már utána, amikor meg baj volt, természetesen a vonatkozó törvény egyik felét rám nézve említi, majd a másik részét elhallgatva, tehát rám hátrányosan figyelembe se véve lezárja az ügyet.....Szóval nem csak a ppo-val van gond, van a többivel is rendesen...
-
Érdekes. Mármint az, hogy egy oldalon keresztül írják a top-up menetét, míg a kártya beregisztrálva módszer ennyi: "A másik lehetőség, hogy beregisztráljuk DOMBORNYOMOTT bankkártyánkat és annak segítségével tranzaktálunk. Ilyenkor szinte azonnali a pénzmozgás". És valóban ennyi. Szerintem a másik módszer csak mazochistáknak van fenntartva. Érdemes elolvasni, leolvad tőle az ember agya.
Egyébként mi volt a ppo.hu eset?
-
Ezt egy kicsit nem értem, hogy OTP-ről paypalra, unicrediten keresztül.
Gyorsabb megoldás? Beregisztrálod a kártyádat a paypalra, és amikor paypalon fizetsz, abban a pillanatban leveszi a pénzt a kártyádról és időben annyi a fizetés, amennyi idő alatt beírod a paypal jelszavad. Mindenféle időköz nélkül, azonnal veszi le a kártyáról. Legalábbis nálam, és eddig nem is tudtam, hogy van ennél lassabb megoldás is.
-
-
-
-
Szerintem ez egy sok sebből vérző kamu.
Érdemes megnézni a képet a műszerfalról, azaz a kilométeróráról. Ezt csak az hiszi el, hogy 1 millió km-nyi használat után ilyen állapotban marad, aki még nem látott sokat futott használt autót belülről. A külseje se erről árulkodik.
Bónusz poén, hogy a galériában az első kép alatt ami megjelenik hirdetés, hogy "odometer programmer". Szerintem ez egy ügyes gerillamarketing, a gyár felpörgetett egy abszolút vállalható, keveset futott Fabia km-órát 999999-re, és csapott neki egy hajcihőt, minimális költséggel nagyobb reklámot csinálva ezzel mintha valami orrba-szájba nyomatott reklámot csinált volna, mert így emberek egymást és magukat fogják győzködni hogy milyen jó autó is az a Skoda Fabia (és ezzel nem azt akarom mondani hogy esetleg nem jó, csak szerintem a sztori kamu).
Csak szerintem ott is túllőttek a célon, hogy a gyári motor, váltó, kuplung (pláne, mint kopó alkatrész...) és kipufogó van. Szerintem legalább egy komolyabb motorfelújítást be kellett volna írni, és a kuplung cseréjét hogy ne legyen ennyire mesebeli. -
SirRasor
addikt
Nem fog a gépem éjjel-nappal menni. Még egy kis fogyasztású gépet se fogok ezért összerakni
Nembaj, függetlenítem magam
Első lépésként a Google+t letörlöm. Letöröltem. Nem lehet. Valamiért a teljes nevemet odarakja a gmailhez, mert az a google fiókom. WTF? Ok, akkor megváltoztatom a nevemet! Mától Altaper Deltaper vagyok
Hopp, szólt a gugli, hogy gyanús a név, és ha 5 napon belül nem szolgáltatok infót a névről, akkor felfüggesztik a már letörölt google+omat. Hurrááá
Eszem megáll
-
-
ST05
őstag
jaj ez a legalapabb, ez vékonyabb lemez egy picit, ez ilye nszálcsiszolt acél,
aki érzékeny erre (én ) tapintása már kiráz a hideg, csak ez szemmel láthatóan már fényesebbre van kopva,,ha rám hallgatsz króm acélt végy!
ha szereted a fémet az az igazi zippo !
( meg statizstika is kimutatta hogy a hölgyek buknak a krómra -
-
maláj
addikt
SSD + W8 upgrade
Tisztelt Ügyfelünk !
Köszönjük megkeresését!
Ez az akciónk már sajnos nem él.
Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal továbbra is készséggel állunk rendelkezésére, melyekről teljes körű felvilágosítást kaphat honlapunkon, illetve ügyfélszolgálatunk e-mail címén; a 061/452 0090 és a 061/452 0091-es telefonszámokon.
Üdvözlettel: ED
-
Rawulf
őstag
Azért a helyi rendőr csávóról megvan a véleményem.
Egyszerűen elképesztő, hogy más állított, mint a valóság. Ennek a rendőrnek kijárna a fegyelmi.Önmagában az, hogy gyorsan nekiáll kireszelni az alvázszámot... és még van pofája azzal védekezni, hogy félt, hogy elveszik a kerékpárt.
Józan paraszti ésszel is nyilvánvaló, hogy orgazda. -
Rawulf
őstag
A kék terület mutatja, hogy meddig tudsz menni úgy, hogy cselekedni is tudj, ha odafutottál.
A sárga területre is egyből be tudsz szaladni, de akkor mást ebben a körben már nem tehetsz.
Más szinten lévő területre úgy tudsz menni, ha az egér scroll-t használod, különben nem tudsz oda kattintani. -
Rawulf
őstag
Van tutorial misszió is, de érezhető a játékon, hogy a régi UFO 1-2 kedvelőinek készült elsősorban a játék.
Hiányoltam már ezt a remake-et, bár a csehek remake-je sem volt olyan rossz.
Ahhoz képest, hogy körökre osztott az akció, hangulatos a grafika.
Az első 2-3 hónapban nagyon oda kell figyelni, hogy mire adsz ki pénzt. Viszonylag hamar bedurvulnak az idegenek.
Az elején sok mindenre kell figyelni, de amikor már az egész Földet lefedted álcázott műholdakkal, akkor már csak tartani kell a frontot.
Én vigyáztam minden országra és egyiket sem vesztettem el.
Én most azzal bohóckodom, hogy gyártom a pszí-hadtestet. -
SirRasor
addikt
Hát most erre mit írjak..azt próbáltam ki és nem megy; vagy legalábbis firefoxban nem rendeződnek középre a rekeszek.
EDIT: inkább keresek valami teljesen más megoldást, mert gugliban is csak 1 példányra, vagy 1 sorra, vagy 1 oszlopra van megoldás. Vegyítve nincs, pedig előre nem tudom.
-
SirRasor
addikt
Félreérthetően mondtam; ilyenre gondoltam: (piros az az adott képernyő)
Mondjuk 200x200-as "rekeszeket" csinálok szokványos menü helyett, és a fő oldalon semmi más se volna. Amennyi éppen elfér egymás mellett, annyi fér el, a maradék meg alatta, de mind középen. De ez csak akkor mutat jól, ha a fenti megoldást kivitelezni lehet.
EDIT: nem a windows phone ihletett meg
-
SirRasor
addikt
Elég kezdő helyzetbe van az enyém, de totál ugyanaz a dolog, úgyhogy az egyszerűség kedvéért a te kódoddal játszok
http://rasor.atw.hu/teszt.html
(csak még bemásoltam párszor a színes DIV-eket)
EDIT: ha át kezded méretezni a böngészőt, akkor észreveszed mi a bajom. Szóval azt szeretném, hogy minden egyes állapotban legyen középre rendezve az, ami éppen meg tud jelenni.
-
SirRasor
addikt
Persze, hogy működik, mert fix szélességű az első, amibe ágyazod a többit, és így ki tudod kalkulálni a szélességüket.
Az a bajom, hogy nincs fix szélesség. Így van rá egyáltalán megoldás?
EDIT: kitaláltam egy tök jó dinamikus elrendezést, amivel mobilon, tableten, desktopon, lényegében csilliónyi felbontáson is normálisan jelenne meg a főmenü, meg persze aztán minden más is, tehát ezért nem tudom a szélességet előre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest