- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino666
addikt
válasz
FoxiestFox #45711 üzenetére
Nyilván csak azokat árulják, amik hibásak - ha nem lenne semmi bajuk akkor miért akarnák eladni?
De amúgy meg minek vennél ilyen ősrégi telefont?
Nem volt rossz telefon, de azóta már lecseréltem kettő másikat is.
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #45707 üzenetére
Frászt, csak már lassan egy éve tönkrement haver HD2-je, és mentálisan felkészültem a gányolásra, plusz paypal elfogadja a maestrot
Megvette 40-ért, használta 3 hónapot, azóta nálam van felrobbantva, de még nem merült le!!!! -
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #45619 üzenetére
A mostani tízes rendszerrel nincs sok tapasztalatom (BB10-ről majd Lugosi beszámol), de a régi OS-t képtelenség volt megakasztani.
-
válasz
FoxiestFox #45614 üzenetére
Nekem is volt Gravis (a sima, ami felvenni csak 8 biten tudott). Hú de nagyon jó kártya volt.
És mekkora.Volt olyan ház, amiben nem is fért el rendesen.
Számomra az az időszak volt a számítástechnika fénykora. -
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #45610 üzenetére
Változó. Van, hogy Visa vagy XP driverrel is megy.
-
viperabácsi
addikt
válasz
FoxiestFox #45606 üzenetére
Nekem van egy soundblaster hangkarim ha érdekel.
-
Rick4
félisten
válasz
Kell 1-2K-ért egy soundblaster hangkari és megy is.
-
Rawulf
őstag
válasz
Attól még rá lehet erőszakolni.
-
SirRasor
addikt
válasz
FoxiestFox #45588 üzenetére
Kérek most egy CoD vs BF-et!
: FLAME ON:
Amúgy sose értettem miért izélnek ez a kettő között, amikor a *skillek* UT-ben/Q3-ban jönnek csak ki rendesen -
válasz
FoxiestFox #45575 üzenetére
Na pláne! Mennyiért vetted a lapost? Beszívtam a cégvásárlás kicsit elhúzódott és többe került mint terveztem uh még mindig nincs meg
-
válasz
FoxiestFox #45540 üzenetére
De a hely nincs definiálva
-
maláj
addikt
válasz
FoxiestFox #45337 üzenetére
mind a 2 egészségtelen
-
Atigepesz
csendes tag
válasz
FoxiestFox #45103 üzenetére
Kösz de nem vagyok egy nagy ivó.és ezt meg kár volna elpocsékolni
-
stopperos
senior tag
válasz
FoxiestFox #44975 üzenetére
Jól főznek, imádom a palacsintájukat. Én nem sírok, hogy meleg van.
-
stopperos
senior tag
válasz
FoxiestFox #44971 üzenetére
Nincs még klíma, de én egész jól bírom a meleget. Szerintem nem olyan gáz.
-
LordVader80
őstag
válasz
FoxiestFox #44959 üzenetére
Nekem semekkora
Egyébkét 7-eshez lesz használva. -
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #44906 üzenetére
Azt ugye csak kívülről látom, hogy az ő élete milyen, de az biztos, hogy a magyar járműiparhoz képest sokkal másabb egy nyugati ország járműipara, nagyságrendekkel előttünk járnak minden szempontból, tehát gyanítom fejlődni is egész másképp lehet.
Olyan ez, minthogy az embernek van egy gyereke, és elgondolkodik rajta, hogy a kisegítőbe írassa, hogy tutira osztályelső lehessen, vagy az elit suliba, ahol utolsóként is egész más dolgokat fog átélni, látni hallani....
-
válasz
FoxiestFox #44916 üzenetére
Én meg vagy 30 éve
Az az 1-2 mp ami látványos lehet azt a sport hírekbe is megmutatják de azt sem nézem meg. -
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #44916 üzenetére
gurultak a pályán, oszt kb ennyi, meg távirányítósautó-hang
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #44903 üzenetére
a varjú szava??
-
Vesztor87
senior tag
válasz
FoxiestFox #44761 üzenetére
Nekem is 6,7-et kapott a gép
Integrált vga-vak (AMD A5600k)
Lehet úgy van gémer gépem hogy nem is tudok róla?
-
tipuka
addikt
válasz
FoxiestFox #44728 üzenetére
újat na
éffél - féjegykórul thúdod kí fiddel ere máj
-
válasz
FoxiestFox #44728 üzenetére
-
HuMarc
veterán
válasz
FoxiestFox #44718 üzenetére
És? Lett valami következménye? Mondom, hivatkozzatok arra, amit írtam. Lehet, hogy kaptok egy hivatalos bocsánatkérést, többre ne számítsatok
-
HuMarc
veterán
válasz
FoxiestFox #44716 üzenetére
Akkor levél nekik + másolat a Homárnak. Szvsz.
-
HuMarc
veterán
válasz
FoxiestFox #44705 üzenetére
Ha 3, vagy annál több ember látható a képen, akkor az már egyértelműen tömegnek számít, így semmilyen személyiségi jogod nincsen. Ha nem, akkor igazából nem tudom. De biztos ott van valahol a tévé honlapján, hogy jogi út kizárva, és bármilyen felvételt készítenek, az leadható, ha más törvényt nem sért meg. De beperelheted őket jó hírnév megértéséért.
Egyébként: [link]
HARMADIK RÉSZ
SZEMÉLYISÉGI JOGOK
XI. CÍM
ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK ÉS EGYES SZEMÉLYISÉGI JOGOK
2:48. § [A képmáshoz és a hangfelvételhez való jog]
(1) Képmás vagy hangfelvétel elkészítéséhez és felhasználásához az érintett személy hozzájárulása szükséges.
(2) Nincs szükség az érintett hozzájárulására a felvétel elkészítéséhez és az elkészített felvétel felhasználásához tömegfelvétel és nyilvános közéleti szereplésről készült felvétel esetén.
Írsz nekik egy mailt, és erre hivatkozol.
-
válasz
Írásban jelzed feléjük hogy nem óhajtod magadat viszontlátni, ha meg megtörtént akkor nyilvánosan lesznek szívesek bocsánatot kérni. Btw, felismerhető voltál a felvételen?!
-
Luighi
senior tag
válasz
Úgy tudom közterületen azt vesz föl amit akar, aki akar, még ha belát magánterületre, úgy is. Hogy ez van-e finomítva személyiségi jogokra, pássz.
-
DarkByte
addikt
válasz
FoxiestFox #44697 üzenetére
Én régebben próbáltam 24 és 32kbit-es AAC+ rádió streamet hallgatni, mert azt még limitált net mellett is lehet. Szeged-Félegyháza vonalon olyan siralmas a lefedettség hogy esélytelen szaggatás mentesen hallgatni. Pedig ezt a sávszélt még az EDGE-nek is tudnia kellene.
Megnézném ugyanitt mi történne a YouTube-alMég akkor is ha már vannak pl. Android-ra olyan app-ok amik csak a YouTube videók hangsávját streamelik külön [link]
Városon belül mozogva valószínűleg működne. Csak Szegeden belül a távok akkorák, főleg autóval hogy én nem vacakolnék azzal hogy beindítsak ilyesmit. A mobilomon össze van készítve egy pakk zene, amint indítom a kocsit, csatlakozik össze a fejegységgel, nyomok egy play-t és szól a zene, szaggatás nélkül, jó minőségben.
Persze aláírom hogy nem egyformák az igényeinkEngem pl. halálra idegelne hogy jó szokás szerint a videóklipek végén 10-15mp-et pofáznak az előadók hogy "szábszkrájb", "klikk dö bátton belóv". Melóban is sokan YouTube-ról hallgatják a zenéket. Nem tudom, ez nekem már a lustaság azon foka amit nem vesz be a gyomrom. A YT tök jó ha a videóra is figyelek, de csak a hang miatt pazarolni a sávszélességet..
-
válasz
FoxiestFox #44697 üzenetére
Ez sem feltétlenül igaz. Bőven elegendő. Ezzel a mennyiséggel rengeteget lehet böngészni, chatelni,stb. Videókat meg nem mobilneten szoktam nézni. Egyébként böngészésnél is elég jól észrevehető a sávszél különbség. Itt egy példa is.
-
válasz
FoxiestFox #44649 üzenetére
Tucc oljant mondani ahol van teljes értékű numerikus pad?
-
válasz
FoxiestFox #44645 üzenetére
Még nem tudom, majd körülnézek, de ahhoz ezeknek el kell menni
Valami business class lesz használtan. -
válasz
FoxiestFox #44613 üzenetére
Éppen ma olvastam a választási bizotság szívhezszóló levelét.
"Fogyatékosságuk"...meg az a legősibb szakmát űző jó édes anyucikád, az...szellemi gyépések.
-
ShadowX
őstag
válasz
FoxiestFox #44601 üzenetére
Biztos is..."ezek" azért járnak ide, mert mikor befelé jönnek, akkor magyarok, amikor meg kifelé az Áfa-t kell visszaigényelni, akkor meg elfelejtenek magyarul. Szégyen, hogy egy külföldi olcsòbban vásárol itthon, mint én...
-
mimi82
aktív tag
válasz
FoxiestFox #44474 üzenetére
Azért kérdeztem 15-én szeretnék új ruhát magamnak. A Severbe!
Én 182cm 82Kg vagyok .
A pulóver XL-es jó rám .(rád is jó lesz gondolom).
A nadrág nem biztos lesz a te mértedbe. -
tipuka
addikt
válasz
FoxiestFox #44471 üzenetére
Jó pólókat a C&A-ban az Árkádban (de nem mindig, mindig figyeleni kell)
Összes többi cserkó és ott "Herkules"-t kell keresned, oda árok évek óta.~195cm vagyok és bő ruhákat szoktam venni, szóval biztos, hogy rád is van valami jó.
~ Az ALDI/LIDL felőli végén, a legeslegvégén a sarokban van, amikor majdnem kiérsz az ócskapiachoz, ott van a Herkules.
-
válasz
FoxiestFox #44474 üzenetére
Hú ez elég komoly.
Rád se lehet egyszerű ruhát kapni, velem sajnos ugyanez a helyzet.
Csak neked az y, nekem az x tengely mentén nem szokásos a méretem. -
DarkByte
addikt
válasz
FoxiestFox #44471 üzenetére
Csatlakozom. Ugyanez erős csontozatban lévő programozóra?
-
válasz
FoxiestFox #44463 üzenetére
Csak 1db 1155 CPU kell.
Szerver is van de nem használom HP XW8600 2db L5408 megy majd bele az 1db X5460 helyére,csak ehhez is még hűtőt kell találnom. -
maláj
addikt
válasz
FoxiestFox #44463 üzenetére
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #44418 üzenetére
Azért ott még nem tartunk, hogy vasárnap délelőtt szépen felöltözött emberek csöngetnek be egy WP8-as prospektussal.
-
válasz
FoxiestFox #44247 üzenetére
Nos igen szerintem annak az első részét is rémtett volt elkövetni (hatásvadász, olcsó ócska kis phos vót).
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #44247 üzenetére
Kíváncsi vagyok, 301 lesz-e a címe?
-
Luighi
senior tag
válasz
FoxiestFox #44176 üzenetére
Ő az.
-
Luighi
senior tag
válasz
FoxiestFox #44156 üzenetére
Van egy DP-HDMI átalakítóm, most vettem h kipróbáljam átviszi-é a hangot is. Szóval egyszer használt, 3 vagy 4k volt. Ez érdekel?
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #44156 üzenetére
Akkor már inkább átalakítót keress, és abba dugsz egy sima hdmi- hdmi kábelt.
-
Vesztor87
senior tag
válasz
FoxiestFox #44011 üzenetére
-
válasz
FoxiestFox #44082 üzenetére
Nekem azt hiszem pont ilyen hangfalcuccom van (bent van az irodában, nincs most szem előtt).
Ebbe a csatlakozóba meg bele egy kábel, ami a center hangfalba megy be, és azon van az összes vezérlőelem, hangerő, fader, balance asszem, meg egy fülhallgató csatlakozó. Van rajta egy kék led, első nap szerez az ember egy öntapadós post-it cetlit amivel leragasztja, olyan szépen süt szembeEzt most eladni vagy venni akarja valaki?
-
_Petya_
őstag
válasz
FoxiestFox #44082 üzenetére
Az egy 9 pines D-Sub csatlakozó. Amint történetesen a PC-ken soros portnak használnak...
Petya
-
pmheros
őstag
válasz
FoxiestFox #44079 üzenetére
soros ránézésre mert 9 pines, nem 15 mint a D-sub. (Legalábbis megjelenésre) -
válasz
FoxiestFox #44021 üzenetére
Én is végigtoltam mind a kettőt!
-
LÁZ
addikt
válasz
FoxiestFox #44015 üzenetére
egy privát tornádó nem lenne rossz
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #44002 üzenetére
Én még sárga monokróm monitoron játszottam a prince of persia-t, az királyság volt.
Sokan itt még nem is éltek, mikor ez a játék már ment.
-
pmheros
őstag
válasz
FoxiestFox #43991 üzenetére
Végig vitted ?
Van valami trükkje a Dark Trooper legyőzésének ? Mi a leghatékonyabb fegyver ellene ?11 -es pályáig is alig jutottam el. Ezen is küzdök mint malac a jégen.
(#43992) Luighi Ha már stratégia. Haverral a múlt héten szintén a 1995 -ös év nagy játékának a Command&Conquer -nek a web -es megvalósítását toltuk itthon "lan -on". Kétszer vert tönkre.
-
Zoli1222
addikt
válasz
FoxiestFox #43980 üzenetére
Sztem akkor az már nem is Marvel.
Ilyen filmekre sztem nem azért ül be az ember, egyszerűen csak ki akar kapcsolódni. Részemről várós. -
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #43980 üzenetére
Sajnos a Disney miatt kizárt, hogy R osztályú Marvel filmek jelenjenek meg.
-
válasz
FoxiestFox #43966 üzenetére
Akkor félreértettem, bocs!
Igaz, hogy most Rick-nek csalódást okozunk ezzel, ehh. -
válasz
FoxiestFox #43955 üzenetére
Én nem arról vitatkoztam, hogy valakinek az ismerőse mit gondol az autómárkákról. Én autómárkákról vitatkoztam.
Szerintem nem csak hardver témát lehet itt szóba hozni. De te is vetettél már fel a topikban autós témát.
Esetleg szerintem nem kell óvodázni, ha olyan téma kerül szóba, ami téged nem érdekel.
Ugyanakkor szerintem ne te mondd meg, hogy miről beszélgessenek mások.A kedvedért többször is leírtam, hogy szerintem, hogy érteni lehessen, hogy ez a poszt sem arról szól, hogy szerintem valakinek az ismerőse mit gondol valamiről.
-
duo
addikt
válasz
FoxiestFox #43961 üzenetére
hú de szép oldszkúl cucc
arany/bronzmetálban tisztára minden lében két kanál fíling -
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #43961 üzenetére
Tisztára mint egy hosszú kék sajt.
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #43958 üzenetére
Veszel egy jó 120-as Skoda coupe-t, és majdnem ugyanazt kapod, fillérekért.
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #43955 üzenetére
Az Espada a németországban dolgozó ismerősöm szerint kommersz autó.
-
válasz
FoxiestFox #43682 üzenetére
én programozóként is szívesen kimennék - ha csak alkalmazottként dolgoznék ... vennék ki szabit... Természetesen én csak, hogy járjak Dániába is
+ egy kis fizikai munka kikapcsolódásként jó lenne a progamozás és a négy fal helyett... Plusz mint tudjuk ebből az országból mindenki csak kalandvágyból megy ki külföldre dolgozni ...
-
tisn
addikt
válasz
FoxiestFox #43669 üzenetére
nos, uccso hszem a temaban, eleg uncsi
osszefoglalva a velemenyem:
bitpork ajanlata jo, amennyiben munkanelkuli vagy, szaktudas es ambicio nelkul, vagy kalandra vagysz
ha van ambiciod, szaktudasod, akkor perspektivikusabb angliaban / nemetorszagban munkat keresni, ha a nyelvet megtanulod, utana kvalifikalt munkat is talalhatsz (dania ilyen szempontbol joval kisebb terep), jobb fizuval, tobb lehetoseggel
(es a nemet angol fizetesek nemileg jobbak, lehet talalni bennlakasos, ellatasos munkat (szallodai takaritas) 500-700gbp, 800-100 ejro megtakaritassal)
Ennyi penzt meg tudsz keresni BPn, ha talalsz a szaktudasodnak, iskolaidnak megfelelo munkat (lidles kajabol es olcso albibol/munkasszallasbol nemileg kisebb megtakaritassal), de latod legalabb hetvegen a csaladod
-
válasz
FoxiestFox #43669 üzenetére
Nem trollkodik, csak keveri a Gizikét a gőzekével.
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #43637 üzenetére
Na igen dying_star. Ezzel én is így vagyok. Szívesen mennék bitporkkal dobozolni, de benne vagyok most pár projektben, amit nem hagyhatom ott most.
-
válasz
FoxiestFox #43622 üzenetére
Az előző novemberben volt. A következő meg szervezés alatt, de nem tudom még biztosra a dátumot.
-
pmheros
őstag
válasz
FoxiestFox #43634 üzenetére
Tegye fel a kezét aki el is megy erre a munkára, és nem csak okos
-
válasz
FoxiestFox #43569 üzenetére
Ja, az Latitude volt, Latitude D-akárhányszáz. Gondolom a számozás valami olyasmi lehetett mint a Thinkpadnál.
Jó kis gép volt, utána - jóindulatú volt a cég mondjuk, de hozzá nem értő - kaptam egy újabbat, de gyengébbet (fele ram, HP egyébként is). Azt már igazából nem is használtam, olyannyira nem volt jó. -
válasz
FoxiestFox #43567 üzenetére
Régen (10 éve?) volt egy céges Dell D500-am (lehet hogy a számot a típusban nem jók írom), azzal nagyon elégedett voltam.
-
válasz
FoxiestFox #43561 üzenetére
Hát nem tudom, hogy mi lesz ha ezt cserélni kell. Szerencsére az még odébb van, általában olyan 5-6 évente cserélem az irodai gépet, ez konkrétan nem tudom hogy pont mikori de olyan félidős lehet. Mindenesetre majd ha a tudása, teljesítménye nem lesz elég, akkor nézni kell valamit. Remélem addig a gyártó visszatalál a helyes útra.
-
válasz
FoxiestFox #43563 üzenetére
előtte volt T410-em
előtte meg T500-am
-
válasz
FoxiestFox #43559 üzenetére
tudom egyedül vagyok ezzel de nekem x230i-m van szigetes billel és nem cserélném le a régire
... háttérvilágítás, kevésbé fényesedő gombok...
1 negatívum a jobb egér gomb gomb (AltGr-Ctrl) printscreenre cserélése ...
-
válasz
FoxiestFox #43559 üzenetére
Ja, láttam a tesztet a mostaniakról, talán múlt héten volt itt a ph-n. Hát meg nem venném az tuti! Az eszem elmegy, hogy ha valami jó, működik, bevált, veszik a népek, akkor mi a náthás f... fenének kell változtatni rajta!
-
válasz
FoxiestFox #43555 üzenetére
Hali!
Konkrétan ezt a hirdetést néztem. 47K hdd-vel, +12K a jó akksi, de nem tudom mennyire elég a 2 giga ram, inkább 4-el kérném. Szerinted? A tied magyar billentyűs? Meg tudnád mutatni?
Köszi, üdv!
mod: mi az az NMB?
-
tixem
addikt
válasz
FoxiestFox #43344 üzenetére
Én a Koch Sándornál csináltam, ajánlom. Az Origót nagy ívben kerüld, lehúzós szarr***ó banda. Ráadásul a Telc jobban elfogadott, és egyszerűbb is megcsinálni, a hétköznapibb dolgokra megy rá nem a száraz nyelvtanra mint a rigó utcai.
-
sp3rhead
tag
válasz
FoxiestFox #43241 üzenetére
jobban örülnék fuvarnak, jártam már ugy, hogy belém kötöttek a tázsvirek, és akkor még semmi érték se volt nálam... de ha nincs más, kénytelen vagyok..
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #43159 üzenetére
+1
-
tipuka
addikt
válasz
FoxiestFox #43157 üzenetére
nem, egy cseppet sem.
a tavaszt és az őszt szeretem.
bár inkább az előbbit, ha választani kellene
pilóta keksz: +1
csúszik, lucskos, hamar sötétedik, semmi zöld nincs, depis mindenki, meg a kertben se ehető semmi (max ha a macskát kirántom), stb stb...
-
válasz
FoxiestFox #43159 üzenetére
Akkó is vesszen a tél!
Nyáron simán bekapcsolod a klímát, vagy mehetsz strandra, télen meg tiszta dzsuva minden, hordod szét a sok latyakos sarat, hideg van, akár hogy felöltözöl, a levegő, amit beszívsz hideg, lassú a közlekedés, vigyázni kell, el ne csússz... -
lorcsi
veterán
válasz
FoxiestFox #43157 üzenetére
mitől élhetetlen ?
-
tipuka
addikt
válasz
FoxiestFox #43155 üzenetére
A f@$*t.
Majd egyszer, ha lesz egy használt autóm, akkor eshet, akkor nem érdekel.
Vagy essen csak feléd, engem hagyjon békén. -
fero02
nagyúr
válasz
FoxiestFox #43126 üzenetére
-
válasz
FoxiestFox #43023 üzenetére
A lehető legrosszabbak. Pont a Splinter Cell miatt utáltam meg anno: napokig nem találtam megoldást egy pályán ahol az volt a kitétel h nem lehet lebukni. Nem volt neki megoldása szimplán, mint utólag kiderült a biztonsági másolat volta miatt. De ez elég volt, köszönöm.
-
DarkByte
addikt
válasz
FoxiestFox #42918 üzenetére
Oké. Leesett mi a baj. Bakker lehetek akármilyen idős egy-két j-ly különbséget az életben nem jegyzek meg rendesen. A muszáj is sokáig tartott mire helyesen rögzült.
Szóval: fojtószelep.
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #42895 üzenetére
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #42895 üzenetére
Most értem haza Pestről, ott totál száraz minden, Újhartyán után viszont már szállingózott a hó. Kecskemét után a bátrabbak 60-65-tel nyomták, én 75-tel száguldoztam..
Megmértem, 50-es tempónál a fékbe állva, abs-sel 80m volt a fékút a friss hóban.
Kíváncsi leszek, reggel mit mondanak a hírekben, hány autós fordul az árokba...
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #42892 üzenetére
Pedig már arra készültem, hogy hó és fagy nélkül söprögethetem majd a kullancsokat nyáron.
-
Archttila
veterán
válasz
FoxiestFox #42847 üzenetére
Termeszetesen nem, de bizonyara a tobbseg szereti az informatikat
-
Digital
addikt
válasz
FoxiestFox #42833 üzenetére
Tudom, beugrott!
Folyton a telefonod nyomkodtad -
Digital
addikt
válasz
FoxiestFox #42829 üzenetére
Nem talán H.G. a monogramja?
-
Digital
addikt
válasz
FoxiestFox #42829 üzenetére
Melyik az?
Na látod tuti a hely! -
Digital
addikt
válasz
FoxiestFox #42827 üzenetére
-
Digital
addikt
válasz
FoxiestFox #42808 üzenetére
Háj!
Én tudok ilyen lehetőséget, bár jómagam lassan egy éve nem volta szeánszon!
Helyszín Szegeden a Kecskési Művelődési Ház, kb kéthavonta egyszer. CoD4, Ut, Grid...stb vannak terítéken. Kezdés szombat 1/2 4- vasárnap hajnalig. Belépő 500k/alkalom. Van Gigabites szviccs, LAn kábel. Este 10 körül be szoktunk hajítani egy pizzát, mindenki fizeti a sajátját!
Úgy tudom február 7.-re szerveznek találkozót!
Elérhetőséget priviben tudok adni! -
GrotESC
aktív tag
válasz
FoxiestFox #42813 üzenetére
Én is szívesen csatlakoznék, ha a környéken lenne LAN party. Fülei mellett lesz Péteriben is, ami szintén nem a környék, de közelebb van!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Pár éve a forráskúti művházban (teleház, stb funkciók egy helyen) volt ilyen parti szervezve.
-
pmheros
őstag
válasz
FoxiestFox #42812 üzenetére
Tehát jól fogalmaztál .
Eszemben sincs vitázni, mert hogy nagyrészt egyetértek.
Eddig azt hittem csak én éreztem ezt, ezért kellett rákérdeznem megerősítés gyanánt.
-
Syl
nagyúr
válasz
Nyilván.
-
pmheros
őstag
válasz
FoxiestFox #42808 üzenetére
Azt gondolod amit írtál, vagy rosszul fogalmaztál ? CoD4 -től újabbak a buták ? (Csak kíváncsiságból kérdem)
(#42809) Szemi82 Annyiért ajándéknak tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest