- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Tsaba-
tag
válasz
Zoli1222 #95061 üzenetére
NovaPhone-t ajánlom, nekem onnan van a Teclast tabletem de csak simán is foglalkoztak volna vele (egyelőre még garanciás volt).
Elemental: Legutóbb a Starlight-nál javíttattam gépet (napfénypark), kicsit drága az "óradíjuk" de kb időre megcsinálták és eléggé segítőkészek is voltak. Meg könyebb is pakolni/pakolni mint a City Pc-nél...
-
quailstorm
félisten
-
Rick4
félisten
válasz
Zoli1222 #65775 üzenetére
De a lényeg az én történetemben nem a hőmennyiségmérőn van, hanem azon, hogy előtte meleg volt, és elzárták 1/3-ával a bejövő csövet. A hőmennyiségmérő a dologban csak egy plusz, ami a régi, légköbméterre történő számolás mellett a fűtési szokásokat is figyelembe veszi. Tehát nálad a hiba nem a hőmennyiségmérő. Ha a radiátorodon mérhető akár egy infra hőmérővel a hőmérséklet, és az kevés, akkor ezen bizonyos tekintetben lehet változást eszközölni, nem kell elfogadni, hogy ilyen. Persze vannak olyan helyzetek, mikor fizikailag problémás, pl messze vagy a hőközponttól, rossz a tervezés, a csővel, az áramlással van gond, akármi lehet, azon túl, hogy az elégedetlenségedet is közlöd, ezeknek az infóknak a birtokában hamarabb el lehetne jutni a megoldáshoz.
-
Rick4
félisten
válasz
Zoli1222 #65750 üzenetére
Én arról beszéltem, ahol ezelőtt nyitott ablaknál 27°C volt, utána hőmennyiségmérővel, mert egyharmados bejövőcső- elzárással lett 25°C, és -30% fűtésdíj, nálatok egészen más a szitu, tehát nem is értem, ez most hogy jön ide. Csak mert egy közös pont van, hogy nektek is van fent egy hőmennyiségmérő? A hőmennyiségmérő nem tehet arórl, hogy nálatok csak ennyi mérhető.
-
-
rptr
tag
válasz
Zoli1222 #65733 üzenetére
Ha zajtol mentes szobat/lakast szeretnel (vagy inkabb extra zajtol), akkor en erost az olajradiatort javaslom.
8-10e-ert mar lehet kapni ezt is. Volt egy rakas akcio is mostanaban.
Nekem kicsit jobban bevalt, mint barmilyen hosugarzo, nameg a folyamatos bugas mellett nem lehet normalisan aludni se (8 es 12m2-es szobaban szoktuk hasznalni, ha epp a futes keves lenne). -
-
ShadowX
őstag
válasz
Zoli1222 #61966 üzenetére
Nem a kamionosokra irányult elsősorban a mondandóm. A tapasztalat azt mutatja, hogy szinte senki nem fordítja a fejét, legyen az biciklis vagy kamionos. És ne mondd nekem, hogy nincs olyan helyzet, hogy a kamionosnak is fordítania kell a fejét. Ma is szemtanúja voltam egynek (vagyis annak, hogy a kamionos semmit se csinált, még a tükörbe se nézett...majdnem egy bmw bánta). Ez a kép sem az autópályán vezetést szimulálja, hanem mondjuk egy városi kereszteződést, ahol neki is illik szétnézni (mindegy, hogy mekkora a tükör).
-
szumoo
senior tag
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Zoli1222 #42251 üzenetére
Utólag visszaolvasva rosszul írtam. Kifejtem, hogy hogy értettem.
Életemben autóban nem sokszor kerültem életveszélyes helyzetbe, szerencsém van. Ebből viszont kettő a 43-ason jött össze. Egyszer azért nem lett baja se a kocsinak, se nekem, mert lehúzódtam ("lehúzódtam"=lementem) az útról a fűre, az árok szélére mert egy kamion úgy előzött meg, hogy őt nem érdekelte, hogy ott vagyok, ő ment vissza a sávba. Ez lakott területen belül történt, én betartottam az 50-et, ő meg, mivel úgyis rövid a település, 70-nel előzött, minek lassítani.
A másik alkalommal összetört a kocsim, más hibájából, igaz nekem semmi bajom nem lett és a kocsit is fizette a másik fél kötelezője. Mind a kettő a 43-ason volt, kamion mind a két dologban volt.Mindettől függetlenül, rosszul írtam. Nem úgy értettem, hogy kamionsofőr=unintelligens, hanem úgy értettem, hogy unintelligens kamionsofőrökkel találkoztam azon az úton. Találkoztam már tök normálisokkal is, pl szlovák kamionosokat szokták szidni, konkrétan a múltkor országúton egy éppen jelzett nekem, mert ugye messzebbre belátja az utat, hogy nyugodtan előzhetek.
Tehát az általam leírtak valójában arra akartak vonatkozni, hogy azt az utat nekem beárnyékolják azok a kamionsofőrök, akik unintelligensen viselkedtek. Közöttük is vannak ilyenek, ugyanígy az egyetemi tanárok között is ismerek ilyeneket pl. Sajnos.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Zoli1222 #25130 üzenetére
Legtöbb helyen nincs kiírva semmi, egyedül a pizzafutárnál találtam kiírást, ők vannak déltől.
Én már rendeltem is, lusta vagyok főzőcskézni így másnaposan(#25131) bitpork:
Én nem itthon szilvesztereztem, karácsonyoztam, így nincs tele a hűtőm kész kajákkal. Muszáj beérnem pizzával -
-
-
-
válasz
Zoli1222 #15812 üzenetére
én szegeden csináltam és 1,5 hónap múlva én mentem be hogy mi a rák van - remélem rt06 kompatibilis kifejezés -, s kiderült a szekrényben van csak valaki lusta volt bepipálni a gépen, hogy megjött, így én akkor kaptam sms-t hogy mehetek a jogsimért mikor már megkaptam
valszeg neked is ott lehet már csak értesíteni felejtettek el elvileg péntekenként van 2 óra amikor soron kívül be lehet menni átvenni különben sorszámot kell húzni ...
-
-
Agyasima
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone topik
- Metal topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest