- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pmheros
őstag
válasz
CSorBA #37835 üzenetére
Koszos bizony.
A #37826 -ban utalt az alacsony testtömegére (korábbi háttér infóval rendelkezőknek) . Mivel a rákövetkező mondatomat a roppant erejére próbáltam irányítani, így egy halovány felvezetésként került az "izom" szó OFF- ba.
Ezt veheted az írásos kifejezés művészetének
-
válasz
CSorBA #30946 üzenetére
Nekem a rekord szállításom épp mostanában volt Kínából, 51 v 52 nap körül.
Ha ingyenes postával jön, akkor is van egy követési száma, ami Kína esetén CN-re végződik, de nem vennék rá mérget hogy Hong Kongból nem-e HK a vége. Nekem is hihetetlen volt, de a Magyar Postánál simán lehet élőben trackingolni, még külön mobilra optimalizált oldaluk is van rá (asszem m.posta.hu/nyomkovetes vagy mi, a desktop változata http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes).Simán működik, és szinte percre kész. Mikor hétfőn hozta a szám, hogy vámkezelés befejezve, kedden hogy megpróbálta kihozni csak az értesítőt dobta be, kedden este már mentem is be érte és ott volt.
Ha csak pár évvel ezelőtt valaki azt mondja hogy a Magyar Posta eljut erre a szintre, nem hittem volna el. -
válasz
CSorBA #30946 üzenetére
Egy Jó barátomnak kellett volna 1db speciális tranzisztor (PNP) először arról kellett meggyőznie a kínai eladót,hogy nem 1000 és nem 500 és nem is 100db kell ha nem 10db is elég lesz.Meg is érkezett és ki derült,hogy "csak" a tranyó száma stimmel.Rányomtatták valami hasonló formájú NPN tranyóra azt a számot ami nekünk kellett...
-
-
válasz
CSorBA #30743 üzenetére
Ne lájkoltasd! Hanem vegye mindenki a fáradtságot és rendeljen online tőlük! Nagyon korrektek, olcsók és gyorsak! Én szoktam tőlük vásárolni, és meg vagyok elégedve. Más kérdés h amikor egy ilyen fess fiatalember mint én lemén oszt a lyányok jól megnézik, akkor kapok fura pillantásokat amikor a gyerekkorom kedvens sci-fi meg fantasy regényeit kérem
-
-
válasz
CSorBA #30723 üzenetére
Mind 2 megoldás és ha van még esetleg csörlő is az autó orrán/hátulján azzal is érdemes kikötni
Kézifék az inkább nyári megoldás télen befagyhat.
Ha nagyon lejtős az út akkor sebesség+kézifék és az első kereket érdemes nekikormányozni a patkánaklugosi: Én úgy vélem fotoshop-al öntötték le
-
-
tixem
addikt
válasz
CSorBA #25603 üzenetére
A nevét nem tudom, de a Petőfi Sándor sgt-n van egy antennás bolt, mindigtv stb. Nagyszüleimnek is itt vettünk ilyen antennát, igaz drágábbat. De szerintem olcsóbb is van.
Maxtronic még esetleg a Berlini körúton a buszmegállóban a mézes bolt mellett.Megvan: Faragó utca és Petőfi találkozásánál.
-
válasz
CSorBA #22323 üzenetére
Az én routerem a melegedés miatt ment tönkre, szobában. Úgyhogy szerintem a meleg többet árt neki mint a hideg.
De azt megteheted, hogy ha a melegtől tartasz, hogy ráraksz egy pc-hűtőventit, oda ahol a rácsos szellőző része van. Mehet szerintem arról a tápról amiből az áramot kapja a router.
-
-
Rick4
félisten
válasz
CSorBA #20537 üzenetére
nem igazán ntfs, synology nasban volt, synology hybrid raid-nek híjják...
Köszi, már nézegetem ezeket, nem tudom a kürt mit tud, mennyire tuti a hozzáértésük és a technológia, de lenne 15GB-nyi cucc, nem sajnálnám a pénzt érte. Kib.szott nagy ürességet érzek, minden megsemmisült amit az elmúlt 11 évben fényképeztem. És nem magam egy szél pöcsben a tükör előtt, hanem szülinapok, házassági évfordulók, utazások alatt, egyszer jó lenne őket visszanézni.
-
Rhino666
addikt
-
Rick4
félisten
-
martonx
veterán
válasz
CSorBA #20398 üzenetére
neki kell kérvényeznie, neked viszont mint a lakás tulajdonosának kell írnod valami nyilatkozatot, hogy nálad lakhat hivatalosan. Vagy valami ilyesmi. Az okmányirodán adnak ilyen nyilatkozatot, ha jól rémlik (én mint életvitelszerű albérlő, már párszor jelentettem be magam más lakásába).
-
macilaci78
nagyúr
válasz
CSorBA #20398 üzenetére
Hoz egy piros fecnit (fektetett A/4 laptól kissé keskenyebb) az okmányirodából, kitölti a saját adataival, új tartózkodási helyével (Te címed), keltezi, aláírja, aláírod, az okmányirodában húz egy 4-es sorszámot, felmegy az emeletre a II. váróba, vár, szólítják, köszön, odaadja a piros fecnit, személyit, leendő hajdani lakcímkártyát, aláír, átveszi az újat, megköszöni, köszön, hazamegy.
Tegnap voltam, ma nincs nyitva, holnap lehet menni.
-
fo_di
őstag
válasz
CSorBA #20351 üzenetére
a reflektor tv helyén indult az rtl 2
eddig nem volt szerintem az analóg csomagban, gondolom, ebbe nem fognak már semmit betenni (az utóbbi időben csak fogy az analóg csomag)múltkor a tescoban meg akartam kérdezni az ottani tpontban az analóg kiosztást (mert már jó egy éve nincsen átmeneti technikai akadály miatt analóg lista...), a csaj a pultban azt se tudta, eszik-e vagy isszák... (ez alapján ne számíts sok jóra ezt illetően már)
szóval az analógot még tartják, de az újakat már mind a digitálisba teszik, hogy az emberek lemondják az analógot és vegyék tvnként a dobozokat -
-
válasz
CSorBA #19873 üzenetére
Éppen én is ezt mondtam a múltkor, hogy ez egy tök jó dolog lenne ha be lenne építve. Sőt korábban olvastam is egy telefonról amiben beépítve van, de természetesen akárhogy keresem, nem találom.
Amúgy ennek az itripnek a gyártója csomó minden máshoz is gyárt ilyen kiegészítőket, tök sokféle van. És jól és megbízhatóan működik, szóval én ajánlom őket.
-
pschio
őstag
-
-
válasz
CSorBA #17184 üzenetére
Gondolom most nem fogok egyezni a tömegvéleménnyel, de szerintem is illett volna válaszolnod az üzenetre. Legalább annyit, hogy előbb nézz már szét a fórumban, most nem érek rá. Szerintem abszolút nincs igazad amikor a másik felet tartod ebben a sztoriban neveletlennek. Ha írnak neked egy privátot, arra - szvsz - elég nagy fokú illetlenség nem válaszolni.
Az meg nem is enyhe ferdítés, hogy nem vagy képes "azonnal" válaszolni privát üzenetre, mert a 4 nap az még papír alapú levél esetén sem azonnal...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest