- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeg
őstag
Sziasztok!
32GB vagy 64GB micro sd kártyát vennék, valami fürgébb változatot. Sürgős a dolog, ha valakinek akad ilyesmi eladó(és nem áfás új áron) jöhet priviben -
zeg
őstag
PS2 konzolt kellene hardveresen 'okosítani' SCPH-39004, erre keresek hozzáértő, tapasztalt embert
Árban megegyezünk. -
zeg
őstag
Mikrofont keresek megvételre, vagy kölcsönbe/bérletbe.
Nekem nincs hangom, viszont ismerek valakit akinek igen, karaoke-ra kellene. -
zeg
őstag
válasz
lugosi #53138 üzenetére
Gondolom ezt a turbós, euro nagyonsok ecoizés járgány is 'felfogta', főleg ha városban pöfögsz vele sok majdnem hidegindítással, 5 literből. A szűrők meg ráérnek 30ezer kilométerenként, majd próbálom autópályán megtenni fix 90km/h-val tempomattal ezt a pár tizezret, lehet hogy így 50ezrest is ki fog bírni!
-
-
zeg
őstag
válasz
ebegab92 #53110 üzenetére
Ezerkettes Ecotec-es opel astra G-re azt mondták, hogy eszi az olajat. 300ezer kilométer felett ment el mielőtt eladtam úgy, hogy csak gyűrűztettem, de azt is csak ajánlásra, nem kötelező jelleggel. Olajat meg egyáltalán nem ette, sem gyűrűzés előtt, sem a motorbontás után. A kezdetektől történő használat a fontos, az olajcsereperiódus pl 10-15ezrenként(+olajszűrő,légszűrő,üzemanyagszűrő), a bemelegedésig nem taposás, hiba esetén azonnali javítás prémium minőséggel. Az agyondícsért benyás honda jazz-t is szarrá rúgom neked 50ezer kilométer alatt, a japán alkatrészekre meg a gatyádat is ráköltheted(feltéve ha azt akarod hogy az autó továbbra is japán minőséget képviseljen, amihez az eredeti mocsokdrága japán alkatrészek kellenek)
-
zeg
őstag
!!Jiayu G3T telefonom ROMcseréjéhez keresek hozzáértő, tapasztalt fórumtársat. Az adataim lementve, akár ROM-ot tudok adni('gyárira' kellene visszacserélni), teljes kitakarítás kellene!! Óradíjban megegyezünk
-
zeg
őstag
válasz
macilaci78 #52361 üzenetére
Én meg az 'olcsó' a gázon mosolygok. 1000km-t teszek meg 'kerregővel' országúton vagy 800-at BP.-n mire villogni kezd a jelzés a 44 lityis tankomra, miközben ott virít az 5 csillag a törésteszten és vagy 20 centivel vagyok kisebb mint egy H astra de vele azonos súlycsoportban, 200Nm-rel a hátsóm alatt.. Engem ez a csapatszállításos-áruszállításos téma nem érint, nincs 5 fős családom, sem házaló kalmár nem vagyok
És persze lesz@rom hol és mennyiért van gáz, nekem megfelel bármelyik kicsit jobb minőségű üzemanyagkút.
-
zeg
őstag
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált egy Toshiba 2,5"-os 1TB-os MK1059GSM [link] notivinyó.
Ár (fix): 11K. -
zeg
őstag
válasz
FoxiestFox #51928 üzenetére
A kifogástalan állapotban levő, egykor felsőbb kategóriát képviselő 37 centi körüliek még többet is.
Főleg manapság, hogy a C64-Amiga-FamiClone stb. rajongók is ezekre vannak rákattanva
Ilyen 'finomságot' keresek én is, de valami hiperszuper csodatévéből kicsit nagyobbat is megfontolok
-
zeg
őstag
PS 1 konzolomhoz keresek s-video/scart jelet fogadó crt tévét vagy monitort. Csak kifogástalan állapotban levő érdekel. Lehetőleg minél kisebb legyen(pl. Videoton SuperStar 14), nagyobb is érdekel, de a fene pakolgat egy 50 kilós dögöt. Lerúgott szétkarcolt sz@rok nem érdekelnek, gyűjteményemet fogja kiszolgálni.
-
zeg
őstag
válasz
bitpork #47807 üzenetére
Pont ezt a szart hallom most én is
Lejövök havonta 2X Szegedre, erre alvásidőben nyakonöntenek valami ganaj zenével és ezzel társul a dögmeleg fos idő. Alig várom már hogy holnap visszamehessek a csendbe és nyugalomba,a hűvös vidéki házikómba. Ha venni akarok valamit amúgy is Pestre megyek, Szeged meg részemről le van sz@rva, inkább felhívom az ősöket telefonról.
-
zeg
őstag
válasz
FoxiestFox #46819 üzenetére
Desktop.
-
zeg
őstag
Gyorsba kellene nekem ddr3 ram. 1db 1gigás is elég lenne.
-
zeg
őstag
Olyan alaplapot keresek, amelyiken van 8db sata port, és legalább 3db 'sima' pci mellette. Valami régebbi darab is megfelel, nem szándékozom huszonezreket adni érte.
Esetleg megfelelene 'sima' pci-os sata bővítőkártya(k) is legalább 4db sata porttal.
Bármelyik megoldásnak kezelnie kellene a 3TB méretű vinyókat. -
zeg
őstag
válasz
LordVader80 #45858 üzenetére
CoPilot, TomTom, Navigon, Sygic, Route66 ami most hirtelen eszembe jutott, mind offline navik
Garmin néven csak Ausztráliára van, egyébként az említett Navigon néven fut.
-
zeg
őstag
Eladóvá vált egy ZTE GRAND X IN telefon. Tmobil függő, 2015 januárig garis, 2013 nyarán cserélve volt(zte nem javít készüléket), azaz alig több mint fél éves készülék, másfél hónapja a dobozában pihen. Nincs wifi gond, érintőkijelző probléma, fagyás satöbbi, csak azért adom el mert 2 SIM kártyás készüléket vettem. Karcmentes, fóliás és gumitokban hordott, dobozzal töltővel fülessel.
Ár: 25K, vasárnap délutánig eladó Szegeden
[link] -
zeg
őstag
válasz
lugosi #43847 üzenetére
Mint említettem volt, szakmát váltott, tanul németül mert bár nem különösebben érdekli más véleménye, a beilleszkedéshez szükséges a német nyelv alapvető ismerete.
Szerinted a Mercedes fellegvárában mi lehet a vélemény a BMW-ről?Azt gondoltam ha leírom a város nevét magadtól rájössz
Bizonyára ezért tesz erőfeszítéseket a továbblépéshez, mert olyan nagyon meg van elégedve az ottani körülményekhez képest kapott fizetésével(nekem annyit mondott hogy jól érzi magát, jobban mint M.o.-n munkanélküliként, vagy alulfizetett melósként, látja a jövőt és lehetőséget és nem szándékozik visszajönni). Az, hogy te nem tudod elképzelni hogy egy átlagos német mérnöknek egy 30millás autó annyi, mint egy magyarnak a 3 millás Suzuki, szerintem nem az én kábulatomról szól. Sokkal inkább annak a sok nyomorultnak, akik attól mert beleülnek egy új suzuki árát sem érő, mások által telefingott ex-prémiumba, vagy ha fussa egy új tucatautóba(a bmw is bizony az, nem tudok úgy megtenni két falu közt 20 kilométert hogy ne fussak bele legalább 1-be, akkora egyéniség és prémium)még olyan messze jár az illető a valódi prémium életszinvonaltól, mint Makó herceg lova Jeruzsálemtől. Tán csak nem BMW-d van?
-
zeg
őstag
válasz
lugosi #43826 üzenetére
Onnan veszem, hogy a magyar júzerekkel ellentétben az én rokonom ott él és dolgozik mára többedmagával hosszú ideje(Stuttgart), így van némi élettapasztalata az ottani életszemléletről, kommerszről meg minőségről. Maradjunk annyiban, hogy ott a 30misis, robotokkal csilliószámra kihányt autók jónak számítanak, de semmivel sem többnek. Persze ezt egy magyar el nem tudja képzelni a sz@ros 140ezres fizetéséből(jól emléklszem hogy valami lyesmi netto fizetést állított legutóbb a statisztikai hivatal?)
-
zeg
őstag
Azért azt tegyük hozzá lehet hogy magyarisztánban menő valaki a 7-es BMW-vel, de arrafele ez a kommersz, Opelasztra kategória. Ja, és a 'bmw jó autó, de a merci az igazi' nézet van arrafele
(kicsit jobb mint a kommersz, az már annyira státusz mint errefele egy Insignia), A németek fele tuskó veled mert külföldi vagy, szóval hiába a pénz, ha az emberek sz@rba sem néznek ott KUKÁSKÉNT, de vissza lehet jönni nagybömöst mutogatni, önbecsülést kicsit rendbetenni itt, az ugaron..
-
zeg
őstag
Hív engem is folyamatosan, de többdiplomás mérnökként, egy vállalat műszaki vezetőjeként nincs túl nagy kedvem kimenni kukásnak, még ha pozíciómhoz képest a magyar átlaghoz képest is sz@rul fizetnek meg
Maradnék az angolszász vonalnál, ha már mennem kell. (hányok a német nyelvtől)
Jövő héten ügyintézés miatt M.o-.n lesz, majd kifaggatom részletesen -
zeg
őstag
Rokonom németország nyugati részén dolgozik mint kukás legálisan, bejelentve, nulla munkatapasztalattal, törökökkel és afrikai négerekkel, nulla felelősséggel. Nem dolgozzak halálra magát, és nem b@szogatják a főnökei. Nyelvet alig beszél, telefont nem meri felvenni mert nem érti a nyelvet, ezért pl személyesen ment az 'állásinterjúra', jelenleg tanfolyamra jár hogy tanulja a germán karattyolást. Egy vietnámi pártól bérli egy ház felső szintjét, havi 500 euróért. Ezért az összegért olyan tiszta és jól felszerelt szobát mosdóval biztosítanak számára, amit jónéhány magyar megirigyelhetne. Volt kint ismerős, ő segített neki bankszámlát/telefonszámot csináltatni. Kábé 400eHUF összeget szánt a dologra benyával,kaucióval mindennel, két hónap alatt megkereste. Havi 1500eurtó keres, mire kifizeti a kaját az albival, bérlettel meg benyával együtt(és nem sz@roscsigát meg takonnyal kent kenyeret eszik mint az átlagcsóró magyar), kábé 700(hétszáz) félrepakolható euro marad a zsebében. Köszöni jól érzi magát, most talált egy jobban fizető állást arrafele, nem szándékozik visszajönni magyarisztánba.
-
zeg
őstag
válasz
Vesztor87 #42462 üzenetére
Akad olyan barom aki egy panelért 11.5 misit ad? Ennyiért már Budán veszek panelt, nem itt lent Szegeden. Alapból nem adnék egy betonlukért 8 misinél többet még ha Miele konyhája is van(főleg ha a 7.-re kell menni), sz@rból nem lehet várat építeni, akármennyit beleöl az ember.
[ Módosította: stevve ]
-
zeg
őstag
válasz
RaPiDsHaRe #42090 üzenetére
Eladóvá vált egy Maxell 1TB-os külső 2,5"-os (notebook) merevlemez.
2012 júliusában vettem az Auchan-ban, blokk van, garanciát nem tudom van-e még rá, dobozt csak akkor keresek ha van érdeklődő. USB 2.0-ás nem plombázott ház, némi felárért usb3.0-ás 2,5"-os házat adok hozzá. Egyszer megpakoltam fájlokkal, azóta néha ránézek de soha nem volt napi használatban, sem hurcolászva.
Ár: 17db ezres. -
zeg
őstag
válasz
FoxiestFox #41960 üzenetére
Az Aalchemy Quantum3D 8164-hez(bocsi, nem 8192) spéci tápegység kellett, de mivel ezek komplett gépekben voltak, így nem volt probléma a tápegységbe belepakolni 3.3V és 2.7V feszt. Mivel manapság a megmaradt példányok már nem konfigban vannak, így külön tápegységet kell fabrikálni, ami pár ezresből kijön.[link] Ezekre a kártyákra volt rászerelve egy tápkártyácska, melynek csak annyi feladata volt, hogy a spéci táp csatijából csinált szépen illeszkedő csatlakozókat a quantumnak, így nem kell sorkapoccsal meg kábelsarukkal dolgozni. Szerintem ez tápkártya nem az, amire te gondolsz, és általában a kártyákat ezekkel együtt adogatták el, sajnos esetemben maradt a kábelsarus megoldás.[link]
A voodoo6000-hez csak egy külső táp volt.[link]
-
zeg
őstag
Akad valakinél eladó, legfeljebb néhány száz megás Compact Flash kártya?
-
zeg
őstag
Nem kellett sokáig vinyót keresnem az öreg laposba, fórumtárs jelentkezett
-
zeg
őstag
válasz
FoxiestFox #41869 üzenetére
-
zeg
őstag
Notiba keresek 2.5"-os IDE/PATA HDD-t, a jelenlegi 20megás helyére(286-os noti). Csak kifogástalan állapotú, nem zörgő/csattogó haláltusáját vívó darab érdekel, minél kisebb kapacitással, legfeljebb néhány száz mega.
-
zeg
őstag
A 'kisbüdösben' (Berci) egyetlen valamire való személyi edzőt sem fog találni, csak lepukkant gépeket és koszt(de legalább olcsó). Majd ha elér a fórumtárs egy komoly tapasztalti szintet, akkor spórolásból talán érdemes lemerészkedni(ha erős gyomra van). Addigra már akármelyik aprócska konditeremben maga dobja össze az aktuális edzéstervet valós időben
Anno még 2007 körül Eszteró Zsolt adott órákat az EnergyBlock-ban, jó humorú, profi testépítő, megkövetel de élvezetesek az órái. Nem tudom manapság mi a helyzet vele, de bátran ajánlom.
-
zeg
őstag
válasz
DarkByte #41522 üzenetére
Egy valamire való személyi edző alkalmi/óradíja 3 db ezresnél kezdődik, de inkább 5 ezer körül van. Kábé 9 alkalom kell egy teljesen kezdőnek, ezzel 3X-4X végihalad az edzésterv gyakorlatain. Ezen alkalmak során az edző feladata a táplálkozási tanácsadás(amelyik nem ismeri a fokozatosság elvét az egy barom, nem személyi edző), a gyakorlatok ismertetése és pontos végrehajtatása, valamint a motiváció. Az első alkalmak során fel kell mérnie az edzettségi szintet, és el kell készítenie az edzéstervet írásban, melyet a többszöri alkalmak során -ha szükséges- korrigálni kell. Ha megismerted a gyakorlatok pontos végrehajtását, 1-2 hónap mehet alapozásra, edző nélkül. Majd az edző állapotfelmér, és új edzéstervet készít. Érdemes néhány havonta végigmenni edzővel a terven és finomítani, a fejlődésednek megfelelően módosítani. A személyi edző biztosítja a fizetett edzések során a gépek használatát, ha nincs a teremben tisztelete, akkor komolytalan. A személyi edző legyen fitt, izmos, mutasson példát az edzeni akaróknak. Tömören ennyi, ami hirtelen eszembe jutott egy jó SZEMÉLYI EDZŐről.
-
zeg
őstag
A papírdobozt keresem elő ha van érdeklődő, azon valószínű szerepel a garanciaidő, blokkon nincs rajta. A külső usb ház(az usb2-es maxell a gariérvényesítéshez kell, szvsz nem 1 év) nem eladó csak vinyóval, az usb3.0-ás ház külön meg majdmeglátjuk, jobb szeretném azt is a külső tároló mellé adni, ha akad komoly érdeklődő.
-
zeg
őstag
Eladóvá vált egy Maxell 1TB-os külső 2,5"-os (notebook) merevlemez.
2012 júliusában vettem az Auchan-ban, blokk van, garanciát nem tudom van-e még rá, dobozt csak akkor keresek ha van érdeklődő. USB 2.0-ás nem plombázott ház, némi felárért usb3.0-ás 2,5"-os házat adok hozzá. Egyszer megpakoltam fájlokkal, azóta néha ránézek de soha nem volt napi használatban, sem hurcolászva.
Ár: 17db ezres. -
zeg
őstag
Minél kisebb, 14"-os esetleg 15-ös tft monitort keresek megvételre. Régi p1-es géphez menne a böszmenagy crt elektronágyú helyett. 17-es nem kell(pocsékul néz ki rajta a 320*240-es de még a 640*480 felbontás is). DVI előny, van dvi-os pci-os kártyám. Karcos kijelzős, hiányos darab nem érdekel.
-
zeg
őstag
Egyelőre nincs több eladó vinyóm, köszönöm a bizniszt minden kedves vevőmnek
.
-
zeg
őstag
Keresek Abit ic7, ic7max NB hűtőt, a venti érdekel elsősorban. Ilyet:
Pont ilyen méretű ventit keresek a már meglévő bordába, másmilyen nem érdekel. -
zeg
őstag
Keresek 40mm-es fordulatszámszabályozós ventit. Vastagsága lehet 10 vagy 20mm. Csak kifogástalan állapotú érdekel(zörgős leharcolt nekem is van). Más méret nem jó, és csak fordulatszámaszabályozós kell .
-
zeg
őstag
!!! ELKELT: 2.5'' , 500GB, Hitachi HTS5450B9A300, 9.5K
-
zeg
őstag
Eladó HDD-k:
- 3.5'' , 1TB, Samsung ST1000DM005, 2012.04 , 9K
- 2.5'' , 500GB, Hitachi HTS5450B9A300, 9.5K -
zeg
őstag
válasz
ShadowX #40433 üzenetére
Én laza 10hónapot töltöttem putripesten, kezdve a Rózsadomb alján köpésre a Göncz-rezidenciától, aztán a hirhedt Flórián téri paneldzsungel legtetején, majd a II. kerület elitrészében. Lehúztam néhány hónapot Győrben, Kiskunhalason 1 évet, Bácsalmáson 3 hónapot. Lövésem sincs miért vannak elájulva BP-től. Van sok üzlet ahol hamar elb@szhatja az ember a pénzét, tömegnyomor cigányokkal meg zombi panelprolikkal, meg továbbo sokszázezer beképzelt öntelt frusztrált lelkinyomorék. Normális ember elvétve. Az összes város közül ahol éltem és dolgoztam ez a legtrágyább, Magyarisztán putrija, tükör erről az elb@szott országról.
Persze ez nem jelenti azt hogy ha megint pénz jön szembe velem, ne mennék vissza oda(is).
-
zeg
őstag
Már nem keresek 2002-es minőségi atx házat.
-
zeg
őstag
Eladóvá váltak a következő 3.5''-os HDD-k :
- 1TB 7200rpm, 32M, Samsung Barracuda ST1000DM006, 10.000 Ft
- 1TB 7200rpm, 32M, 2012.04, Samsung Barracuda ST1000DM005, 10.000 Ft
- 500GB WD , 2007.09, WD5000AAKS, 5.000FtÉrdeklődni priviben, csak Szegeden átvehetők.
-
zeg
őstag
Kiváló állapotban levő, legfeljebb 2003-as csúcs(pl. casetek, chieftec, ibm, dell) MIDI ATX házat keresek megvételre. Szétfúrkált, összetaknyolt, horpadt szemét nem érdekel.
-
zeg
őstag
Full ATX midi házat, márkásat(dell, fuji, ibm, hp) keresek megvételre, csak megkímélt, barkácsolástól mentes darab érdekel. Kizárólag olyan jöhet szóba, melyet legfeljebb 2002-ben készítettek(vagy akkor már kapható volt), mivel 2002-es konfigomat szeretném belepakolni. Plexi, oldalventi, spéci gyári hűtéskialakítás előny.
Nem sürgős, és nem mindenáron.
Most valami átlagos elölhátul 1-1 8 centisventis maxadata(T-system) házban van a konfig, de nagyon melegszik, vágatni meg nem akarok. -
zeg
őstag
válasz
macilaci78 #39965 üzenetére
Az a 10 év gari arra is vonatkozik, ha naponta kínálnám meg gőzborotvával...persze nem lenne gond a rozsdával, ha nem lepukkant kátyús szekérútak kötnék össze M.o. kistelepüléseinek többségét.
-
zeg
őstag
válasz
bitpork #39943 üzenetére
Az enyémre nem kell.
Mert már ráköltöttem, csak prémium alkatrészekkel, a legkisebb rendellenességre is azonnal reagálva, gyakorlatilag az autót lecseréltem, mivel nekem a megbízhatóság mindennél fontosabb. Ezért nem fogom eladni a következő 200ezer kilométerig. Aztán amikor már komoly felújítást kérne a motor, majd a magát autókereskedőnek nevező nepper valsózínűleg továbbadja 300sokezrest visszatekerve 225ezres kilométerállásal valamelyik nyomorultnak. Nekem nincs pofám a leendő vevő arcába hazudni.
-
zeg
őstag
válasz
martonx #39939 üzenetére
Pontosan erre az elhatározásra jutottam én is, mielőtt vettem bele új klímát és motorfelújítás címen gyűrűztettem összesen majd' 300e-ért. A választék szétrúgott és óratekert 30-50ezres olajcsere periódussal, fűszerezve a tulaj/eladó pofátlan aljas hazugságaival. 8 évesen valós 200ezer km felett minden autó egy időzített anyagi bomba, azt pedig egyetlen szerelő sem vállalja be nekem, hogy megjósolja mi fog szétmenni a következőfél-egy év alatt, és ez nekem mennyibe fog fájni. Lengéscsillapító, klíma, üzemanyagszívattyú, generátor, vagy a lambda szonda, esetleg kipufogódob sz@rja össze magát a legváratlanabb helyzetekben, még a legegyszerűbb taposóautónak gyártott tömegtípus-benzinesben is, a dízelesek még további sz@patással 'kedveskednek' a leendő csóró tulajnak, főleg ha valami használt elektronikával tömött, autómata váltós turbós, kettőstömegűs prémiumba=sz@póroller ülne a júzer abban a reményben, hogy olcsón sikerül kategóriát ugrania.
-
zeg
őstag
válasz
kispéé #39810 üzenetére
Bécsi körúti bontó(SKPC), van hozzá spéci forrasztóállomásuk. Ami utólag kerül javításra soha nem lesz olyan tartós, mint a gyári. Felejsd el hogy évek múlva is működni fog. Vegyél új alaplapot vagy dobd ki a notit ha túl drága az alkatrész és vegyél másik notit, ez az egyetlen hosszútávú és biztos megoldás, minden ilyen BGA-s borzalomra.
Szvsz ha hosszú távra tervezel, érdemes még működőképes állapotban beszerezni a pótalkatrészt, mert természetesen pont akkor nem lesz elérhető és annyiért olyan alkatrész, amikor éppen a legrosszabb pillanataban besz@rik a cucc. -
zeg
őstag
Már nem keresek 478-as p4-es lapot.
-
zeg
őstag
válasz
Rawulf #39689 üzenetére
Szeretném megpakolni gigás rammal, amolyan nosztalgiagépnek. Gyakran a 2ramos lapok a gagyi-alsó kategóriát képviselik, nyílván nem azért vettem 533-as FSB-s 3.06GHz processzor ritkaságot, hogy valami vérgagyi asrosckban nyomorogjon. A lapba !!AGP!!-s Radeon 3850 fog menni, amit nem tolok be akármilyen ócskaságba.
-
zeg
őstag
A következeő 478-as lapot keresem 3.06Ghz p4-es procimhoz:
min.FSB 533, 3-4 X DDR1, AGP, full atx. Különleges, vagy legalább valami prémium darab legyen(epox, soyo, iwill,tyan, dfi, foxcon előnyben). Asrock, Acorp, Soltek, Biostar satöbbi szutykok kizárva. -
zeg
őstag
Már nem keresek FSB 533-as P4-est, úton van egy 3.06GHz-es példány
-
zeg
őstag
válasz
macilaci78 #39033 üzenetére
F-sBSel óasaotvn nyogan rgaad!
-
zeg
őstag
P4-es 478-as foglalatba illő procit keresek megvételre, max 533-as FBS, NEM CELERON, 2.5GHz felett.
-
zeg
őstag
válasz
lugosi #38499 üzenetére
Tehát ha kevesebbért adja el mint amennyire értékelték, akkor 0 jövedelme származik belőle, amiből nincs mit leadózni? Tehát azt csinál a pénzzel és addig ami jólesik neki, vagy x év után mégis csak le kell adóznia az örökölt, de 0 szerzett jövedelemmel megszerzett ingatlan árából?
-
zeg
őstag
válasz
bitpork #38496 üzenetére
Oks, de ez most a jövedelem(eladási érték minusz vásárlási érték különbözet) utáni adózás ha másik ingatlanba invesztál, mennyi ideje van másik ingatlant vásárolnia adózás nélkül? Ha nem invesztál másik ingatlanba hanem befekteti/leköti az összeget, akkor hogyan kell adóznia, ha az ingatlan kevesebb mint 1 éve van nála?
-
zeg
őstag
Hátha valaki ingatlanjogban ismerős fórumtárs jár erre:
Ha eladásra kerül egy lakás 10misiért és az illető nem szándékozik másikat venni helyette hanem a számlámján hagyja az összeget akár évekig, kell az összeg után adóznia? -
zeg
őstag
válasz
Lacielvtárs #38156 üzenetére
Köszönöm, még várok más tapasztalataira is
-
zeg
őstag
Megbízható, precíz, becsületes, hozzáértő gépkocsi klímaszerelőt keresek. 2 éve cserélték a klímát újra, és kellene olyan szegedi szerelő aki megnézné. Semmi baja, és szeretném ha sokáig így is maradna. Jöhet privátba is, saját tapasztalattal
-
zeg
őstag
nebassz, nyócázért még egy kapucsínót sem kapok az Erzsébet körúton a sz@rbucksban.
A starbucks a sex és new york nevezetű agyatlan pics@sorozatban lett agyonreklámozva, azóta lett 'sikk' 1200Ft-ot adni egy olyan kávéért, ami a hozzá képest félárú Frei(Libri) kávézók különlegességeihez viszonyítva az otthoni, zacskós Palomával töltött kotyógó szintjét adják.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest