Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sherlock82
senior tag
Ijfú Sherlock végére értem, izgalmas és fordulatos volt végig ez a sorozat.
Remélem lesz egy évad még belőle, bár nem sok esélyt látok.
Lezárás sem a hagyományos módon történt, de amúgy nem rossz.
Ajánlom.
-
sherlock82
senior tag
Q ügyosztály sorozat verzióból az első 3 részt megnéztem. Amúgy nem rossz kis sorozat, a film változat nyilván más, nem is szabad azokkal összehasonlítani . Aki aesetleg látta már az új sherlock-ot legyen kedves írjon pár sort hogy mi a véleménye róla. köszönöm ezúttal is !
-
sherlock82
senior tag
Young Sherlock, Prime - on , 03-04 től.
Nem tudom hány bőrt lehet még erről a karakterről lehúzni, de hát rendezte Guy Ritchie szóval ez nekem elég, ennek is adok egy esélyt.
-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
" Egy Sydney Sweeney, na vele el lehetne adni, de nem tudom mennyire vagyunk már vele eltelve "
Szerintem senki nem bánná hogy ha benne lenne a sorozatban.
Az eredetiben 4 - 5 hozzá hasonló karakter simán volt.
Úgy h hajrá. Legyen humoros, történettel és karakterekkel. -
sherlock82
senior tag
Új Baywatch sorozat indul

" Stephen Amell főszereplésével készülhet el az új Baywatch sorozat, aki nem mást fog alakítani, mint az anyasorozat főszereplője, David Hasselhoff által alakított Mitch Buchannon fiát, Hobie-t, akik korábban Jeremy Jackson és Brandon Call is eljátszott"
26 -27 évadban fogják sugározni, a helyszíne Dél-Kalifornia marad, bár a forgatásra lehet, hogy Ausztráliában fog sor kerülni.
Nagy csodát nem várok tőle, de pár csinos lányra esetleg lehet benne számítani.
-
sherlock82
senior tag
mephi666
dellfanboyJól emlékszem, hogy voltak benne görögök,
de az olasz is stimmel,.Bolton egyébként ilyen deviáns rossz gyerek volt, aztán ahogy múlt az idő egyre többet volt központi karakter. Vége fele eléggé megkedveltem.
Emléksz volt amikor eltemettek a földbe egy időkapszulát aztán sok év után kiszedték a földből.
A bár ahova jártak azt hiszem Sharky névre hallgatott.
-
sherlock82
senior tag
válasz
mephi666
üzenetére
Az a no.1. volt nekem is. MTV egyik legjobb sorozata volt mióta tv-zek.
Az alapszereplők - a görög család többek közt -, iskolai tanárok igazi karakterek voltak, aztán a vége fele, azok a szereplők lettek már középpontban akik az elején csak epizodisták voltak mikor már a főhősök kikoptak.
Az akkori diákok és családok életét is bemutatta.
Talán ebből is látszik hogy Ausztrália mennyire befogadó állam volt mindig, rengeteg náció szerepelt a sorozatban.
Szívesen újranézném, nem bánnám ha valaki műsorra tűzné .
-
sherlock82
senior tag
His & Hers azaz Mindennek két oldala van.
Végére értem, csak ajánlani tudom ezt a 6 részes sorozatot. Fordulatos és izgalmas. Pszichothriller sorozatnak van bekategórizálva, abban az elmúlt időkben az egyik legjobb.
-
sherlock82
senior tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Igen, értelek, csak én ilyen régi vágású gyerek vagyok és nem gondoltam hogy ázsiai nő az iskola igazgató egy hétköznapi kisvárost bemutató krimiben.
Pár éve posztoltam ide h egy négernő vagy egy nő ne legyen szerintem James Bond mert az a karakter évtizedek óta férfi és és sok jellemvonása miatt se lehet ne nő. Erre valaki felháborodott és szidott engem meg a rendszert hogy miért lehet így gondolni mint én ?!
Ne félj utána kapott hideget meleget itt hogy a gondolatait tartsa meg magának.
-
sherlock82
senior tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Igen, ez az.
Minden sorozatban beletesznek akarva akaratlanul mindeféle nációt ha kell , ha nem.
Nem ragozom tovább, mielőtt valaki lelkére veszi a dolgokat és túlzásba esésnek érti.
Egy példa ebből.
Egy középiskolai iskolaizgató egy amerikai kisvárosban egy ázsiai nő .A problémát amire gondolok a fentiekben talán egy YT videó mutatja be.
Ezért NEM Készülhetne El MA Az AMERIKAI PITE . címet viseli
-
sherlock82
senior tag
Minden történetnek kettő oldala van
2 részt néztünk meg belőle. Eddig izgalmasnak tűnik a sorozat, ha így marad akkor nem lesz rossz.
Mondjuk nekem továbbra sem szimpi ez a " netflix vonal " de enélkül lassan más nincs sorozat.
Ezt leszámítva tetszik. -
sherlock82
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Ilyenkor jut eszembe mikor a barátaimmal arról beszélünk hogy a magyar szinkron világhírű. Viszont egyre többször érzem azt hogy volt valamikor. Bár szerintem ez inkább a szellemes párbeszédekre vonatkozott akkor is.
-
sherlock82
senior tag
Hét számlap
Előfizettünk a Netflixre, - remélem több szerencsénk lesz vele mint a disney volt - és ez az első sorozat amit megnézünk. Eddig a 3 ból egy részen vagyunk túl, tetszik ez az agatha christie feldolgozás. KÍváncsi vagyok a hogyan alakul a sztori.
-
sherlock82
senior tag
Kollegám ajánlására most kezdtem neki a SAS Rogue Heroes c sorozatnak.
Eddig tetszik, kíváncsi vagyok hogyan alakul a sztori a további részekben. -
sherlock82
senior tag
Nagyon rendes a Disney + tól hogy feltették a Szivek szállodáját de igazán mellékelhettek volna magyar nyelvet is.

Szerintetek elképzelhető hogy egy korábban levett sorozatot a stream szolgáltató vissza fogja tenni és ismét elérhető lesz ?
-
sherlock82
senior tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Köszönöm szépen így már tiszta.
-
sherlock82
senior tag
Tegnap egy ismerősnél bekapcsoltam a Netflixet és arra jöttem több sorozat kizárólag angol nyelven van annak ellenére, hogy magyar nyelvre is szinkronizálták már nagyon régen . Ez mitől van szerintetek ?
-
sherlock82
senior tag
-
sherlock82
senior tag
dgyuri0123
Ebben bíztam én is hogy folyt . köv .wolf88
Köszönöm ! Akkor most majd beindul a sztori.
-
sherlock82
senior tag
Jó reggelt, megnéztem a Tulsa King utolsó részét.
Vége azért nekem teljesen tiszta, ha valakinek van valami ötlete írja már meg nekem valamilyen formában - legyen kedves - hogy itt most mi történt ?
-
sherlock82
senior tag
Ennek a Kingston filmnek neki fogok állni köszönöm.
bobalazs
Keresőt ezentúl használni fogom.
-
sherlock82
senior tag
Egy ismerősöm ma reggel ajánlotta nekem a Kingstown polgármestere c sorozatot, olyan jókat mondott h kénytelen leszek neki állni !
Látta már esetleg valaki ? -
sherlock82
senior tag
Előfizettünk hbo alkalmazásra és a sorozatok közt megakadt a szemem azon aminek a címe : Tokio Vice
Aki látta, az milyen véleménnyel van róla? : )
-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Köszönöm, rákeresek arra is. : )
-
sherlock82
senior tag
Lehet hogy szokatlan, de én a napokban láttam először a Mi kis falunk c sorozatot.
Ez a sorozat közelebb áll a magyar valósághoz szerintem, mint bármelyik amit az elmúlt években láttam.
Pár részt láttam eddig mindössze , de nagyon tetszik.
-
sherlock82
senior tag
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Nekem nagyon tetszik.
Sokat nem tudtam az 1800 évek SF - ról, de jelenleg nekem jobban tetszik mint a Banshee. PEdig az is. No.1. -
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
hülye vagyok. Reggel volt még.
Warrior - ra gondoltam nem a Witcher - re.
Az is a 3. évadnál jár éppen.
-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
The Witcher ,
szerintem izgalmas volt kifejezetten. Kíváncsi vagyok hogy alakul főhősünk és testvérének a sorsa.
Mondjuk azt a nőt aki a gyárat vezette őt hiányoltam, szimpi volt. -
sherlock82
senior tag
Köszönöm mindenkinek aki a Warrior ajánlotta nekem a Banshee után, ez legalább annyira megtetszett.
3. évad 8. résznél járok, nem tudom meddig tart ezaz évad vagy maga a sorozat de mindenesetre nálam az egyik legizgalmasabb. -
sherlock82
senior tag
Harcos első évadjának a végére értem, második évad beszerezve.
Kíváncsi vagyok miképpen alakul főhősünk sorsa. -
sherlock82
senior tag
Banshee sorozat után, - már ha lehet - ajánljatok valami hasonlót.
4. évad valóban kicsit más mint az előzőek, de összességében tetszett.
Job karakterét alakító színész valami fenomenális volt.Más.
Gyilkos a házban c sorozatnak a 3. évadja megjelenik idén szerintetek ? -
sherlock82
senior tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Szerintem van így ezzel más is

-
sherlock82
senior tag
Itt a forumon ajánlottátok nekem a Banshee sorozatot. II. évadot most kezdem el nézni. Nagyon lekötött eddig, bízom a remek folytatásban.
-
sherlock82
senior tag
London gangs második évada nem nyerte el a tetszésem. Ebben már minden van csak európai ember nem .
Az első részben hiányzó családot hiányolom.
Na mindegy.
Ha esetleg ismer valaki hasonló sorozatot mint a fenti kérem írja meg nekem.
Birmingham bandáit már láttam, az tetszett.
-
sherlock82
senior tag
Az elmúlt időben ajánlotta valaki nekem a London gangs
sorozatot most értem az első évad végére nekem kifejezetten tetszett.Olvastam hogy lesz következő évad is kifejezetten várom mert az első évad első fele kifejezetten tetszett utána picit nyilván belassult de szerintem ebben még van történet.
-
sherlock82
senior tag
Visszagondolva a Topmodell meg a Homok titkai maga korában nézhető volt. Csak kb 30 év eltelt azóta.
Emlékszem a Macguyer egy része elvileg Budapesten játszódott, na annak végképp semmi köze nem volt a magyar fővároshoz.
Főleg hogy valami albán kinézetű kisgyerekről szólt azaz epizód.
Alig vártam annak idején hogy a korábban a Pro 7 - en német nyelven leadott Rém rendes családot magyarul is láthassam.
-
sherlock82
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Akkor vettem Blackberry telefont mert az első évadban neki is az volt.
-
sherlock82
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A magyar szinkron világhírű volt mindig is, lásd Romhányi László stb..
Az évek során sajnos ez megkopott de a mai napig szerint nagyon klassz szinkronszínészek vannak.
Nyilván ha valaki angol nyelven megnéz valamit és esetleg meg is érti utána a magyar szinkron biztos hogy szokatlan, de ezért nem a magyar nyelv a hibás. -
sherlock82
senior tag
Nemzet Aranya ( Disney + ) sorozatot befejeztem. Csodát senki se várjon egyszer nézhető, olykor fordulatos. A korai Családi mozidélután a Disney -vel műsor időszakát juttatja eszembe .
-
sherlock82
senior tag
-
sherlock82
senior tag
Disney pluszon tegnap este nekiálltam nézni a Nemzet Aranya c sorozatot.
Első rész után izgalmasnak tűnik. -
sherlock82
senior tag
Közelmúltban valaki jellemzést írt egy bbc sorozatról ami a netflix - en volt látható.
4-5 szereplős volt benne egy pap.
Krimi volt a műfaja.
Tudnátok benne segíteni nekem mi volt a címe? -
sherlock82
senior tag
Candy: Halál Texasban
5 részből álló Disney + - on látható krimi - filmdráma.
Nekem nagyon tetszett izgalmas lett a film ( sorozat ) végére.
Jessica Biel -t a Szupercsapat óta nagyon kedvelem. -
sherlock82
senior tag
Egynyári kaland
Az első évad tetszett, a második nem volt rossz, némileg hajazott az elsőre, de a 3. és 4. az valami katasztrófa.
Ha valaki egy vidám vicces magyar sorozatot szeretne látni annak az első kettő évadot ajánlom, de a többit semmiképpen. -
sherlock82
senior tag
Pár napja nézem a Gyilkos a házban c sorozatot.
2. évadnál járok már, de nagyon megtetszett.
Remélem sokáig folytatják még a rendezők. -
sherlock82
senior tag
köszönöm a tippet mindnekinek a netflix téma körben
l.skywalker
jogos, igazad van!
wolf88köszönöm, megnézem mindkettőt.

-
sherlock82
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Igen, a cikkek nagyrész így utána olvasva nem más mint hatásvadász volt. Ezért is nehéz középen maradni a cikkek tengerében.

https://www.napi.hu/tech/netflix-elofizetes-visszaeses-elbocsatas-letszamleepites.752602.htmll.skywalker
63060Ebből a hozzászólásból kiindulva nekem úgy tűnt nagyobb a füstje mint a lángja. Aztán nem tudom, lehet érdemes lenne mindkettőre előfizetni.
Bad Pritt
Köszönöm neked is a választ

-
sherlock82
senior tag
Azon gondolkodtam hogy előfizetek a Disney plusz csatornára, de annyi rosszat írtak róla hogy elgondolkodtam hogy inkább a netflix -re szavazok. Arról meg több helyen azt írják hogy megy a süllyesztőbe mert a covid járvány vége óta hanyatlik.
Ti mit javasoltok, melyikre fizessek elő ?
-
sherlock82
senior tag
Tegnap kezdtem el nézni az Ozark c sorozatot.
Első részen vagyok túl, kíváncsi vagyok a folytatásra, izgalmasnak ígérkezik. -
sherlock82
senior tag
Napokban olvastam egy hosszabb cikket a Reacher c sorozat folytatásáról.
https://www.digitalspy.com/tv/ustv/a38950912/reacher-season-2-release-date-amazon/
Ha minden jól megy jövő év elején folytatódik.
-
sherlock82
senior tag
válasz
drachoHUN
üzenetére
Emlékszem a Vico forgalmazta a Nairobi c filmet.
Kenyában játszódik és vadászatról szól.
Az előzetesében azt a pár jobb jelenetet bemutatták, aztán filmben azt leszámítva kb. semmise történt.
Itt is van a link :
https://www.youtube.com/watch?v=QSUACNjiG1A&ab_channel=TheDFery
01:30 tól.
-
sherlock82
senior tag
Reacher
2 rész van nekem már csak vissza a sorozatból.
A karakterek tetszenek nekem, főleg az hogy nem nagy hanem kicsi amerikai városban játszódik a film.
Tom Cruise filmjei után valami ilyesmire számítottam.
Remélem lesz belőle több évad.
A rendőr nő nekem nagyon szimpi benne.
-
sherlock82
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Martin Freeman az egyik kedvencem a Sherlock óta.
Köszönöm az ajánlást.
-
sherlock82
senior tag
Besúgó sorozathoz annyit hogy a megszokott haza sorozathoz képest szerintem kiemelkedik, de nyilván nem egy aranyélet.
Ennél rosszabb sorozat ne legyen a magyar készítőktől, akkor nagy baj nem lesz.
Nem tudom lesz e az évadzáró után esetleg folytatás, de az olvasattok alapján nem hiszem. -
sherlock82
senior tag
Ma esti program a besúgó c sorozat új része.
kíváncsi vagyok az újabb fordulatokra.
-
sherlock82
senior tag
Látom tudjátok mi a jó. A polip maga korában nagyon komoly sorozat volt!
Sopranos is tetszett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Parkside szerszám kibeszélő
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Autós topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Janaboy