- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
sherlock82 #80066 üzenetére
Csak a saját filmjeiket és sorozataikat szinkronizálják, de azt se mindet. Amit meg vagy átvesznek azt nem, mint pl. HBO vagy SyFy sorozatok.
-
válasz
sherlock82 #80066 üzenetére
Nincs hozzá szinkron licenc? De nem baj, magyar szinkronnal nézni kb mindent bűn, főleg sorozatokat, ahol kb Ed Wood-i igényességel készül a magyar hang.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
sherlock82 #79878 üzenetére
Az a Lois and Clark volt. .
Pont valamelyik nap futottam bele introjaba. Jo volt szerintem.
-
wolf88
aktív tag
válasz
sherlock82 #79764 üzenetére
Feltéve,ha berendelik. Hajlandóság meg van, csak évadonként tárgyalták,tárgyalják Sly fizuját. Semmi sem biztos még,de akár 4 évadon túl is folytatódhat.
-
wolf88
aktív tag
válasz
sherlock82 #79759 üzenetére
Valamelyik kormányszerv beszervezi Manfredit, ők csaptak le rá az éjszaka közepén. Ők hagyják, hogy továbbra is vigye a piszkos dolgait,cserébe az ő útmutatásukkal együtt vagy jelent a maffiáról. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
sherlock82 #79759 üzenetére
Semennyire nem lett lezárva. Benne van a folytatás,
Szerintem.hiszen közölték vele, hogy már "nekünk dolgozol". Most, elvileg még nagyobb xarban lesz, mint eddig bármikor. [ Módosította: radi8tor ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz
sherlock82 #79597 üzenetére
Sokan látták. Használd a keresőt.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Valóban k. jó, sokan itt a Tulsa Cring-re esküdnek, annál sokkal jobb, szerintem.
-
lemmy9
őstag
válasz
Valaki biztos.
-
dellfanboy
őstag
válasz
sherlock82 #74947 üzenetére
most jon az s2. nemrossz, láttam már rosszabb sorozatot.
pl. ez a true detective s4 vmi irto gyenge, ez a legutolso epizod is.
-
.LnB
titán
válasz
sherlock82 #74947 üzenetére
Nagyon jó.
-
válasz
sherlock82 #74689 üzenetére
Ha magyar valóságot szeretnél, akkor ajánlom figyelmedbe a Munkaügyek című sorozatot!
-
Pitterix
őstag
válasz
sherlock82 #73375 üzenetére
Jó volt az, igazi vérméh.
-
válasz
sherlock82 #72023 üzenetére
Igazad van, az a szál valahogy el lett felejtve.
Más:
Titans S04
Végre működött ez
a sorozatban, nem mintha eddig nem ez lett volna a fő szál!darkos, okkultistás dolog Történetvezetés
, meg a látványon is gyúrhattak volna, meg a kötelező Neflixsok logikátlanságot tartalmaz se tesz hozzá semmit.propaganda
Raven! -
RetepNyaraB
veterán
válasz
sherlock82 #72021 üzenetére
Testvére? Gyár? Melyik witcher ez?
-
pècsimunkás
addikt
válasz
A 3. èvadot megnézem szabadság után.
Nálam az első 2, az 10/10! -
Dendytv
senior tag
válasz
-
válasz
sherlock82 #72021 üzenetére
Főhősünknek van
, lemaradtam valamiről?testvére
Milyen ?nő és milyen gyárat -
janos666
nagyúr
válasz
sherlock82 #71606 üzenetére
Gyermekkoromban nekem sem volt, de most már az (közel 20 évvel később, mert kicsit '90 előtt születtem, és "most" pár éve néztem meg újra néhány random részt Netflix-en). Sőt, szinte teljesen megfordult a karakterekről a véleményem.
-
Jaded
őstag
válasz
sherlock82 #71592 üzenetére
Igazából ha kicsit “mögé” van nézve, akkor teljesen általános dolgokról van szó: új munka, kirúgtak, előléptetés, nincs pénzem, vége a kapcsolatomnak, házasság, gyerekvállalás, stb. Ez ugyanígy igaz a mai világra is, a humor az egy erős körítés, de nem igazán tud outdated lenni szerintem.
-
itroh
tag
válasz
sherlock82 #71525 üzenetére
Franc tudja, nekem a Strike Back is bejött anno.
-
Tempes
tag
válasz
Szerintem már elhangzott ajánlásként a warrior. Talán az ami hasonló stílust képvisel még.
-
blg
senior tag
válasz
[link]
08.08 – Disney+: Gyilkos a házban (Only Murders in The Building) 3. évad -
Yodamest
veterán
válasz
sherlock82 #71412 üzenetére
Meg kell nézni, úgy teljes a story, nem olyan borzalmas az mint amilyennek mondják. Annyi, hogy a Banshee amúgy egy jó 9-es sorozat és a 4. évad meg mondjuk 7.... szóval csak önmagához képest gyenge, de lehet sok más sorozathoz képest nem lógna ki a lóláb.
-
S e t h
nagyúr
válasz
sherlock82 #71391 üzenetére
Egy ember ír egy véleményt és máris indroktinálva vagy?
Nincs véletlenül kölcsön pénzed? Becsszó megadom.
Egyébként nézd meg nyugodtan. -
Laraxior
titán
válasz
sherlock82 #71391 üzenetére
Úgysem fogod tudni megállni, és amúgysem érdemes. Kapott rendes befejezést, csak kicsit össze lett csapva, de kihagyni semmiképpen sem éri meg.
-
válasz
sherlock82 #71388 üzenetére
A banshee nagyon tetszett annó. Most nézem, hogy létezik banshee origins. Ez utóbbi milyen pozíciót foglal el az "alap" sorozathoz képest?
szerk: közben megtaláltam a topikban.
-
Frod
addikt
válasz
sherlock82 #71388 üzenetére
A 4. évadot majd hagyd ki - teljesen szétrombolja az addigi élményt.
-
nikilauda
senior tag
válasz
sherlock82 #71291 üzenetére
Picit más jellegű, de elég jó:
Warrior -
itroh
tag
válasz
Banshee ?
-
itroh
tag
válasz
Nekem is gyengébb volt a második, a sok kavarás az akció kárára történt. Mondjuk
2.7-ben ami volt a klubban, ott azért felültem az ágyból -
nikilauda
senior tag
válasz
sherlock82 #71265 üzenetére
Már van 2. évad
-
nubreed
veterán
válasz
sherlock82 #71097 üzenetére
Szerintem mindenképp megéri a ráfordított időt. Ahogy azt mondani szokták, méltatlanul alul értékelt alkotás, és most nem az IMDB pontszámra gondolok, hanem a népszerűségére. Bár lehet, hogy titokban mindenki ezt nézte csak senki nem beszélt róla.
Mondjuk egy biztos, nem való mindenkinek, erősen 18+ -os sorozat, brutális, véres, kegyetlen, de akit ez nem zavar, értékelni fogja, hogy mennyire minőségi alkotás egyébként. -
k-adi
nagyúr
válasz
sherlock82 #70786 üzenetére
jó is az a Sherlock
-
Armandus
tag
válasz
sherlock82 #70682 üzenetére
A magyar szinkron Magyarországon valóban világhírű.
-
Ellia
addikt
válasz
sherlock82 #70490 üzenetére
És kaszát is kapott.
-
válasz
sherlock82 #70232 üzenetére
Van valami köze a filmekhez?
-
Ellia
addikt
válasz
sherlock82 #70232 üzenetére
Matiné cucc, a lecedet meg tartsd alacsonyan mert az is nehezen fogja megugrani.
-
woodworm
veterán
válasz
sherlock82 #66652 üzenetére
Inside Man (2022)
(Az ember a rács mögött)Mondjuk a bbc-re keresve a topikban a második találat a tiéd után.
-
Pitterix
őstag
válasz
sherlock82 #65774 üzenetére
Nézhető azért az is.
Nekünk is bejött feleségemmel.
Lehetett volna még egy évad.... -
paatrick
őstag
válasz
sherlock82 #65774 üzenetére
Tudom most nagyon nem leszek PC, de az első évadot férfi írta és rendezte, a 2-3-4-et meg ugyanaz a nő
Érződik is a különbség, az első évad tényleg jópofa olyan mai érába emelt Tüskevár, Pál utcai fiúk utánérzés, nem is akar több lenni egy feelgood magyar sorozatnál.
A 2. évadban már érződnek a problémák, amire tényleg a 3-4 teszi fel a koronát ahol azt kívánod hogy minél jobban döglődjön meg a szereplő mert mindből sikerült egy életképtelen parasztot csinálni, annak nevében hogy "ilyenek a mai fiatalok"Bárki aki elkezdi, az az első évaddal fejezze is be.
-
wolf88
aktív tag
válasz
sherlock82 #63119 üzenetére
Legegyszerűbb,hogy először előfizetsz az egyikre,aztán a másikra. És amelyik jobban bejött,arra fizetsz elő. Sokan csinálják azt,hogy csak időszakosan fizetnek elő egyik illetve másik szolgáltatásra. Összevárják a tartalmakat,amik érdeklik és lezavarják 1 hónap,2 hónap alatt.
-
paatrick
őstag
válasz
sherlock82 #63124 üzenetére
Amúgy most rákeresve a Netflixnél dolgoznak kb 11 300-an. Ebből elbocsátanak 150-et
az nincs 1,5% se. Messze van a belső válságtól.
Másrészt már korábban felvetettem hogy simán lehet ez a 220-250 millió előfizető a csúcs amit el lehet érni. Esélytelen hogy mondjuk egész EU-t vagy Amerikát lefedje valaki, mert sokakat nem érdekel, van ahol meg egy 4 fős családnak van 1db előfizetés és pont elég is.
-
l.skywalker
titán
válasz
sherlock82 #63124 üzenetére
Én javaslom, hogy ne ilyen hozzászólásokra alapozd a döntésedet.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Azért az erős túlzás, hogy a nyetflix menne a süllyesztőbe... igen, "hanyatlik", mert covid lockdown után az emberek kimozdultak és lemondák az előfizetést, mert a TV-n kívül is van élet (wow?), na meg az ukrán háború miatt is romlottak a számok, de azért bőven messze van a hanyatlástól... szeretnék én olyan cégbirtokos lenni akinek "így hanyatlik" a cége
-
l.skywalker
titán
válasz
Teljesen eltérő is lehet a különböző szolgáltatások kínálata. Van ami az egyiken mindig, a másikon sosem lesz. Arra fizess elő, ami érdekel.
De hol írtak róla rosszat? Alig pár órája érhető el itthon
És nem "csatorna" ez, hanem videó streaming szolgálatás. A Disney csatorna egészen más
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Hát amelyiken több érdekesség van számodra. Tök mindegy, hogy megy-e majd a süllyesztőbe, bármikor lemondhatod. Én most pl. a Disney+-ra fogok egy hónapra, megnézek mindent, ami érdekel, aztán jön meg jött pár dolog Netflixre az elmúlt fél évben és akkor arra egy hónapra és így tovább.
-
Pitterix
őstag
válasz
sherlock82 #63064 üzenetére
No, meglátjuk.....
Az elején szerettem én is. -
nubreed
veterán
válasz
sherlock82 #62947 üzenetére
Pont tegnap fejeztem be a Reachert. Nagyon tetszett! És azon filóztam, hogy lesz-e 2. évad. De az jó hír, hogy lesz.
-
spiky03
veterán
válasz
sherlock82 #62947 üzenetére
Király, várjuk
-
Mik76
senior tag
válasz
sherlock82 #61796 üzenetére
Eppen tegnap jutott nekem is eszembe. Mi is volt a baki a magyar vetitesnel? Osszekevertek az epizodok sorrendjet vagy mi..
-
parkr
őstag
válasz
sherlock82 #61790 üzenetére
Ja, én csak a végére gondoltam
-
la_cc
addikt
válasz
sherlock82 #61790 üzenetére
Szvsz a Sopranos mai szemmel elég uncsi sorozat, kb. csak a picsogásra emlékszem meg, hogy állandóan ettek.
Ettől függetlenül seed-elem magon 3,5 éve...
-
parkr
őstag
válasz
sherlock82 #61787 üzenetére
Sopranos visz mindent
-
bobalazs
nagyúr
válasz
sherlock82 #61787 üzenetére
Azt nem nagyon néztem, csak pár részt. A Polip azt nézem volna pár éve, YouTubein elkezdtem de hiányoztak részek sajnos. Jó öreg Cattani felügyelő.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
sherlock82 #61784 üzenetére
Hogyne lenne, mindenkinek van. A Knickst kivételesen normálisan lezárták. Ettől mondjuk még tarthatott volna tovább, de ez van.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
sherlock82 #61775 üzenetére
Nekem a The Knicks nevű sorozat jutott tegnap eszembe, hogy milyen fasza volt, épp játszottam a Vampyr nevű játékkal és volt benne egy doki aki lőtte magát.
-
válasz
sherlock82 #61775 üzenetére
Mindenkinek van ilyen megsiratott kedvence. Nálam ez a Manhattan volt valami kisebb kábel csatornán futott amcsiban és csak 2 évadot élt meg. Kár, besz@rás jó volt.
-
válasz
sherlock82 #61483 üzenetére
Én nézem , nekem tetszik
-
remi67
tag
válasz
sherlock82 #61434 üzenetére
Mármint a NF-en kívül?
Tudnánk, akár többet is, de az egyik se legális. A 7 évad 720p-s ripelése 200 GB fölött van, de a reset vagy spinoff (vagy mi) egyetlen évada meg 80 GB verzióban is van. -
blg
senior tag
válasz
Netflix
-
törölt tag
válasz
Gondolom majd az HBO maxra előbb-utóbb felkerül.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háború Izraelben
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest