Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kolosszális teleppel hajt lapot a Magic V6
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
Ez: Dexter: Eredendő bűn várhatóan hány részes? Mert nem akarok belekezdeni míg nincs kint az összes.
-
Essejó
veterán
Ashoka Season 2 link
-
Essejó
veterán
Ez valamikor szóbakerült már? link Az első rész végül is tetszett.
11 évad talán. -
Essejó
veterán
Szóval ledaráltam a The Acolyte-t. Nem jó, de van ettől sokkal rosszabb is, ráadásul azt még George Lucas fémjelezte. link
A kérdést spoilerbe teszem:
Szóval mikor Osa és a Vaskalapos elhagyja a névtelen bolygót, akkor a barlang bejáratában feltűnik egy elég fura alak (lény) Van rá tipp, hogy ki / mi lehetett? -
Essejó
veterán
Az éjjel elkezdtem nézni a Alkoholyst-ot, anno felfüggesztettem a végéig a nézését.
Tisztára örülök, hogy igazam volt, és a méregkeverő volt a sisak alatt. -
Essejó
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Pont le xxxrom a játékokat!
Talán a Netflix átveszi majd mint annyi mást. -
Essejó
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Hány rész várható? (8?)
-
Essejó
veterán
Nem tudjátok, hogy a Resident Alien harmadik évadának miért állt meg a magyar felirat fordítás a harmadik résznél?
-
Essejó
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Bár úgy rémlik a lézer korbács már korábban is szerepelt egy másik SW filmben.
-
Essejó
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Esetleg lehet a méreg keverő is, akit ott hagyott a kötélen lógva. Helyben volt, és tudta, hogy fel akarja adni magát a Jediknek. -
Essejó
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Vagy esetleg a nem látott arcú Alkoholyst, akki később a másik ikert Jedi gyilkossá neveli. Különben, hogy kerül hozzá. -
Essejó
veterán
Na szóval. Az Acolyte ban a tesó rágyújtotta a szobát, hogy ne menjen el Jedinek, de az összes többi mibe halt bele? -
Essejó
veterán
Lehet valami baj van velem? El kezdtem nézni a Marsra magyart, és kb 10 percig se bírtam. Miután virágbolti 48 óráig meg kell tartanom, de utána törlöm a csába.

-
Essejó
veterán
válasz
lezso6
üzenetére
Nekem a Szeretünk Doki jobban bejön.
-
Essejó
veterán
Van aki látta már ezeket?
Port.hu allert! -
Essejó
veterán
Köszi mindenkinek, meg lett!
-
Essejó
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Vannak megválaszolatlan kérdések.
Az S01 végén az Áldottat erőst szivem lövik, hogyan támadt fel a második évadra. Meg ugye tudnak már klónozni, akkor a meghalt Spartan-okat miért is nem támasztják fel? -
Essejó
veterán
Ez nem tudom mennyire fér ide, de végül is mini sorozat és szét röhögöm magam. [link]
-
Essejó
veterán
Én kibékülnék egy jó kis Warhammer 40000 sorozattal is

-
Essejó
veterán
Sziasztok.
Ki tudja, hogy a Mi kis faluk elsö félévadát mikor zárják? -
Essejó
veterán
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Ha már így elökerült el is kezdtem újranézni, és simán berántott a sorozat. Időben kellett ma kelni, ezért sikerült is reggel fél hatkor ágyba kerülnöm.

-
Essejó
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem volt halálos áldozat! Egy idös férfi vezette a másik kocsit, és tán nem volt bekötve meg meg próbált rájátszani a sérülésre, hogy maradandó károsodást kapott.
-
Essejó
veterán
válasz
Komplikato
üzenetére
Nem, csak Buci totál beállva karambolozott és miatta lőtték le a sorozatot.
-
Essejó
veterán
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Akkor azért nem találom ezen a néven, pedig már egy ideje keresgélem.

-
Essejó
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Mondjuk nem mai darab már, meg egy évad után el kis kaszálták, de az Almost Human meg volt?
Szintén nem mai sorozat a Torchwood 3 évados. -
Essejó
veterán
Ez valami Werkfilm lehet? Nyolc darab átlag 5 perces részekkel. Vaják: A kulisszák mögött
(Inside The Episodes: The Witcher) -
Essejó
veterán
válasz
üzenetére
A 13 részes Tv film megvan, a filmről tán hallottam, de nem tudom hol lenne elérhető.
Évad: 1
Epizód: 1-13
Szinkron: lengyel
Hangsáv: lengyel 2.0
A Wiedzmin (Witcher) című, 2002-ben készült lengyel tévéfilmsorozat Marek Brodzki alkotása Andrzej Sapkowski novelláit veszi alapul. A történet Geralt gyermekkorától kezdődik, mikor még családjával élt. Egy nap egy witcher elviszi a fiút Kaer Morhenbe, ahol megkezdődik kiképzése. Hősünk ezután kezdi meg utazását.
A feliratok fanfordítás alapján készültek. -
Essejó
veterán
válasz
kmarci25
üzenetére
Köszi, bár..
A Netflix eredetileg bejelentette, hogy Lucifer ötödik évadja lesz az utolsó, ám a streaming óriás meggondolta magát, és nem sokkal később tárgyalásokat kezdett a termelőkkel a folytatásáról .( Google fordítás)
A Grace klinika meg már bezzeg a 11-ik évadnál tart, és szó nincs hogy elkaszálnák, pedig ritka marhaság. -
Essejó
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ma kezdem az elsö évadot. A másodikhoz még nincs felirat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)