- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
válasz
Gedeon31 #92041 üzenetére
Azért a videó annyira nem adja át,mint amit linkeltem a sajátomról
#imi1981-nálam az 1A-winchester-a led 0.5A-be van csatlakoztattva és birja..Tegnap 3-4órán kersztűl ment-néztem a csatlakozó végét amibe csatlakozik a tévébe semmi melegedés nincs csak amennyire eddig is volt.Tehát a 0.5A-elég hozzá -
Flashget
félisten
válasz
Gedeon31 #91468 üzenetére
Egyelőre kettőnk közül csak Te osztasz.
Azért linkeltem be a régebbi hsz-d, hogy lásd kérdeztél és nem az volt a válasz, hogy haverod a gugli!
Normális esetben valaki válaszol és állít akkor alátámasztja egy hiteles linkkel nem gugli haverozik.
Én pedig teljesen másról írtam nem a 14 napos elállási jogról és annak kifizetéséről, ami már akkor létezett mikor a csereutalványt kaptam júniusban. Sőt annak idején téma volt itt a topicban is a változás.
Annak kifizetésére mondtam, hogy 30 napot mondtak, de 12 nap alatt küldték tehát még a 14 napon is belül voltak ha.... Erre nincs semmilyen törvényi módosítás a csereutalvány kifizetésére.
A 8 napot változtatták 14-re 2014-ben és annak kifizetését. -
Flashget
félisten
válasz
Gedeon31 #91416 üzenetére
milyen törvény? mi változott 2014-hez képest, ha valaki a pénzt kéri vissza (ED-tól) akkor 30 napot mondtak az utalásra. más kérdés, hogy fele annyi idő alatt megtörtént az utalás.
Samsung hivatalos levélből másolom:
A készülékkel tapasztalt eddigi kellemetlenségek miatt, kérését figyelembe véve, csereutalványt szeretnénk Önnek felajánlani, melyet a vásárlás helyén válthat be, vagy annak jogutódjánál, azonos vagy más típusú készülékre, amennyiben ez már nem kapható, árkülönbözet esetén másik készülékre válthat be, a vásárlás helyén értékegyeztetéssel, vagy, ha ez nem lehetséges, visszakérheti a vételárat.1. már kifutott tipus volt a D széria
2. nem volt értékben hasonló tévéjük már (F6500) csak a jóval drágább akkor piacra dobott H6500
3. maradt a pénz visszafizetés -
Flashget
félisten
-
LanyUs
őstag
válasz
Gedeon31 #88325 üzenetére
Edigital ha jól emlékszem a Royal futár hozta. Probléma volt a termékkel és tiszta ideg voltam, mert az a balfasz sofőr kétszer is elfelejtett bejönni érte. A bolt amúgy korrekt volt. Kiszállításnál meg juszt nem akkor jött, sőt még alkudoznom kellett vele, hogy találkozzunk, mert ki sem hozta volna.
Balfasz egy banda!!! A GLS százszor jobb szerintem.
-
-
Flashget
félisten
válasz
Gedeon31 #80932 üzenetére
írtam "asszem" ami azt jelent nem biztos.
szóval az 1+1 vagy 1+2 év vagyis 3 éven belül lehet venni.
Ritkán van 5 év garancia akció is bizonyos modellek vásárlása esetén.A garanciahosszabbítás csak a Termék vásárlásától a Samsung által nyújtott kötelező és önként vállalt garancia teljes ideje alatt igénybe vehető.
[link] -
válasz
Gedeon31 #80739 üzenetére
van, a gyártói pixelgaranciát adják tovább az azonos jótállással - még mobiltelefonnál...stb. is említik általában az ügyintézők -, a gyakorlati megvalósítás menete passz, semmilyen eszköznél nem kellett még élnem a lehetőséggel, de gondolom a szokásos; 3 napon belül teljes körű, ezt a szolgáltatónál kell intézni - mint bármilyen más, a 3 napos "cserés" intervallumba tartozó problémák esetén, már ha a feltételek adottak -, utána viszont az ISO-13406-2 szabvány szerintit már direktben a samsung szervizzel is lehet.
-
fradi81
veterán
válasz
Gedeon31 #78893 üzenetére
Ez jó lehet, kérdés hogy be vagyok-e lépve, vagy sem
Hiába írom be a jalszót nem enged mégjobban belépni. A tv-műsor melletti gombok nem működnek.ChipKng
Úgy képzeltem hogy a tv saját listája tetszés szerint rendezhető (mint egy akármilyen lejátszó programban a playlist, úgy állítom a sorrendet ahogy akarom, ettől még a merevlemezen nem változik meg semmi) Na de holnap lesz másik STB majd próbálkozok még -
w333
félisten
válasz
Gedeon31 #67830 üzenetére
Néha kicsit ... de a kisebb fényerő jobban zavar !
Szerintem én ehhez szoktam hozzá, kisebb fényerőn pl. egy 1080p film már nem olyan élvezetes, ezért szeretem jobban a nagyobb vagyis 15 -s beállítást
(#67832) devil-k
Na ahhoz már lehet nem tudnék hozzászokni
tudom hogy sokkal természetesebb meg minden, de nagyon szokatlan lenne számomra
-
törölt tag
válasz
Gedeon31 #67765 üzenetére
Nekem gyári garim van, de akkor se riadnék meg ha bolti lenne, mert valamit valamiért.
Te meg fizess 200 ezres-s tévéért 300-at.
Egyébként, ha tudni akarod, Samsung szerviz ügyfélkezelésnek meg nem túl jó híre van sajnos.devil-k Ne, és EW-t mihez hasonlítottad pár éve?
Ugyan már! MM-nél is volt példa, hogy németországi tv-t adott el, amit nem lehetett regelni samunál.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Gedeon31 #67423 üzenetére
Igen, pont ezért nem értem akkor az összes eddigi beleszólásodnak mi köze volt az eredeti (igen leesett, tudom nem te voltál) kérdéshez. Tudom értelmezni amit írsz, csak kb nulla köze volt az eredeti kérdéshez, és azóta is azon lovagolsz, hogy volt 26 colos TV.
Tudom, hogy volt, és van is ilyen, nemrég adtam is el egyet (nem samu és nem FDH) hogy egy konyhába is legyen TV, de azért erősködsz itt, hogy a másik a hülye, közben meg baromságokat írosgatsz és oltogatod a másikat. Értelmeztem a hozzászólásaidat, és kb ennyi értelme volt. Befejeztem veled. -
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
Gedeon31 #67392 üzenetére
Én monitorokról beszéltem...
26"-os méretben szerintem nincs FHD TV-je a Samsungnak, amit linkeltél, az is HD ready,és nem is kapható. 26 colosban szerintem NEM volt FHD TV, de még az is lehet, hogy volt, viszont Monitor/Tv már régen is volt/van ilyen kis méretben FHD kijelzővel.Azt kérdezted, hogy van-e a Samunak 26 colos jó FHD TV-je, mi javasoltunk monitor/TV-t, mivel ilyen kis méretben elsősorban monitorok azok amik FHD kijelzővel vannak.
Én ugyan nem értek a TV-khez, monitorokhoz, de eladni szoktam, és legalább tudom mit beszélek.
De nem te lennél az első vevő, aki igazából nem is tudja mit akar.Jó lenne ha eldöntenéd, hogy mik a fontos kritériumok (FHD, 26", Samu,???), és akkor nem találgatnánk itt, hogy mit is tudna ajánlani az ember, csak azért, hogy utána meg oltogass itt...
De asszem befejeztem, mert lassan a vadásznak érzem magam. -
Anonymus23
veterán
válasz
Gedeon31 #67389 üzenetére
Idéznélek:
26 coll méretben van jó fullhd tv-je a samunak?
csak ez a méret kellene, se kisebb, se nagyobbBocs de nekem ez azt jelentette, hogy csak 26 coll.
Egyébként más márkában van egészen 34 colosig monitor (UW), de ez inkább mozizni meg multitaskingra jó.
Mondjuk érdekes, hogy a nagyker honlapon pont 26"-os egyáltalán nincs. Van 25-ös (UW) és van 27-es (FHD), de 26 nincs
-
Anonymus23
veterán
válasz
Gedeon31 #67384 üzenetére
Tényleg nem kötekedés képpen, de Samsung oldalán külön rész van a Monitoroknak, amik TV tunert is tartalmaznak. Egészen 28"-ig van tuneres monitor (jelenleg, pár éve még csak 27" volt). Ezek inkább monitorok mint sem TV-k, de TV-ként is megállják a helyüket.
Azt nem nagyon értem, hogy miért 26" nálad a max, mert ha a hely a szűk keresztmetszet, akkor úgysem feltétlenül a képátló számít, hanem a dizájn, mert nem mindegy, hogy a keret mekkora, akár 1-2" különbséget is okozhat.
Nekem van egy 27"-os Samu monitor (P2770HD), de ezen van akkora keret (CCFL), ami miatt egy mai ledes 29-esnek simán megfelel a mérete.Pl volt nekem a 40C650, ami jóval nagyobb volt mint a mostani 40F6500, pedig a képátló az ugyanaz.
-
-
sandró60
addikt
válasz
Gedeon31 #57195 üzenetére
Én ugy tudom a webes rendeléseknél akár minden ok nélkűl vissza lehet vinni.A 8-napot persze én is munkanapnak veszem.Azt hiszem ez evidensLégyszives mutasd meg nekem,hogy hol van leirva a webes rendelésekkel kapcsolatos dolgok,mert én is csak a tapasztalatot irtam amit inen onan irtak a fórumokra.A 3-nap az a személyes vásárlásnál és ha hibás a készülék.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Gedeon31 #56437 üzenetére
Azért nem, mert amikor a neten vásárolsz valamit, akkor úgy "kötsz szerződést", hogy előtte nem láttad, nem próbáltad ki az adott terméket. Így indokolás nélkül visszaküldheted 8 napon belül, (meg sem kell magyarázni, hogy miért).
Viszont, ha mondjuk a MM-ban veszel egy terméket, akkor 3 napig kötelesek kicserélni vagy/és az árát visszaadni. Itt esetleg erősködhetnek az ajándékutalvánnyal, DE NEM VAGY KÖTELES elfogadni. Ezzel csak a "gyengéket" etetik meg. 3 nap után pedig már csak a márkaszervizhez lehet/tudsz fordulni.
-
sandró60
addikt
válasz
Gedeon31 #28028 üzenetére
Nézd meg a Samsung oldalán UE26EH4500 leirását.Szerintem ezért az árért megfelelő.Viszont ez nem Full-HD-tv.Ha neked igy jó akkor vedd meg
-
Flashget
félisten
válasz
Gedeon31 #27991 üzenetére
nekem van tuneres monitor samu P2470HD is és a tv része teljesen rendbe van. Mind a DVB-T mind a DVB-C tunere is.
Viszont azt kell eldöntened mi kell. TV vagy monitor. Ha TV inkább vegyél TV-t több szolgáltatást kapsz ha monitort akarsz inkább keres IPS panelosat (Dell, LG)
Ha pedig kb 50-50%-ban használnád a két funkciót akkor samut vegyél.néha gonoszkodásból a távirányítójával kapcsolgatom a D6500-at a család női tagjainak bosszúságára mikor valamely sorozatukat bámulják. Olyan "Szomszéd nője mindig zöldebb" feling
-
sandró60
addikt
válasz
Gedeon31 #27985 üzenetére
Gondolom monitornak akarod használni,mert a tv-része az csak egy plusz lehetőség ami szerintem úgy rendben van,ezért az árért.Igaz,hogy televizió-monitor a reklám szerint,de inkáb monitor.A helyedben ha csak tv-nek vennéd arra ott vannak a nagyobb tudású tv-k, azt venném
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- Házimozi belépő szinten
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest