- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Azt nem tudom,nem ismerem a Sonykat,esetleg itt érdeklődj.
-
blakey
titán
Egyrészt a valós 100Hz-es LCD tv-nek nevezzük azokat a tv-ket amelyekben van interpoláció vagy/és BFI és ki/be kapcsolható. Ilyen szempontból van valós 120Hz-es tv is, de azok nem EU modellek. PC használathoz pont nem feltétel az interpoláció, mert ott ki kell kapcsolni.
Nem feltétlenül baj, hogy tavalyi modell, lehet, hogy jobb bizonyos szempontból. legfontosabb, hogy mennyi a max kereted és ahhoz mérten fogsz kapni ajánlatokat, de PC-hez, mostanság, a Sonyk a legjobbak, alacsony input lag, jó kép, stb. -
Nem indul újra, nálam is tegnap voltak kijelzőt cserélni.
6 nappal hosszabbodott, amennyit várnom kellett rá.A cserét megbántam, sokkal felhősebb mint a régi.
55ES7000
Amit cseréltek a bal sarokba volt pár percig egy erős bevilágítás, ezen fent 4 helyen, csak nem olyan erős, de sokkal zavaróbb.
Lehet nem hagyom annyiba, nem tudom mi lenne a jó. -
Mate
nagyúr
-
Mate
nagyúr
Na ma hívtak a szervizből. Berendelték az alkatrészeket.
Mennyi idő szokott lenni míg megérkezik az alkatrész?
Kicsit furcsálltam, hogy ki se jönnek megnézni, hogy tényleg rossz vagy csak ügyfél hülye. Mindenesetre megpróbál egyszerre 2 hibát megcsinálni, de lehet egyelőre csak egyet fog tudni.
Ha kijelzőt cserél miként változik a garancia lejárta?
-
Flashget
félisten
Mert az ővé prémiumkategóriás tv független attól, hogy webshopos.
A tiéd egy belépőszintű FHD tv, ráadásul 10kg alatti.
Bár azóta jött egy idei változtatás, hogy ha nem lehet kézipoggyászként tömegközlekédési eszközön szállítani az eladó köteles a szervizbe szállítani a készüléket.
Egyébként itt láthatod a dolgokat, tömegről, méretről: [link] -
lipido
senior tag
Tesco-s példád ökörség, ott dolgoztam (műszaki osztály). Lehet Téged megetettek, de ez nem így működik!
Ez a "van esze az eladónak" dolog normális, ha viszont azon a tv-n amit megvettél nem olyan, az gáz! Hidd el, tudom mit beszélek. Lehetséges, sőt tuti h nincs jogszabályban, de visszaveszik az esetek 99%-ban!PS: Honnan kellene tudnia a vásárlónak h "alapból felhősödik"? Bemegy marinéni a tanyáról... vesz unokájának egy tv-t, megkérdezi az eladót hogy melyiket preferálja, miért, mi a különbség. Ha nem említi a felhősödést, és nincs is sehol dokumentálva, azt igen is kötelesek visszavenni, mert NEM TÁJÉKOZTATTÁK A VÁSÁRLÓT!
A vásárlónak van joga hülyének lenni, az eladónak nincs joga nem felhívni az esetleges hibákra a vevő figyelmét! -
sandró60
addikt
Már sokszór leirtuk,hogy a frissitést akkor kell elvégezni ha valami nem megfelelő működést tapasztal az ember.Mindenki abban "reménykedik",hogy a frissitésel valami új funkciót is kap a tv.Csak a kisebb nagyobb bugokat(hibákat)javitgatják.Tehát ha neked idáig megfelelően működött én nem frissiteném
-
mcs
veterán
A T-Home saját modemére nem lehet csatlakozni nemes egyszerűséggel, mert annak van egy külön felhasználó loginja, és jelszava is. Viszont van itthon wireless router is, amivel értelemszerűen el lehet kerülni ezt az akadályt, de így a tvnek is kell majd venni külön wifi adaptert.
-
Mate
nagyúr
Köszönettel vettük érdeklődését.
Kérésére válaszolva, abban az esetben javasolt a készülék szoftver frissítése, ha a készülék képi, hangzási vagy jelerősségbeli minőségi romlását tapasztalja, külső eszközzel csatlakoztatva a tv nem vagy részlegesen ismeri fel a csatlakoztatott eszközt, illetve ha egyéb logikai hibát tapasztal (pl. valamelyik menü nem aktív). Amennyiben a tv megfelelően működik, a Samsung nem javasolja a szoftverfrissitést, mivel a frissitéssel ezen hibák küszöbőlhetőek ki. A frissités újabb funkciókkal nem bir, a készülék performánsabb működését szavatolja.
A készülék szoftvervezióját megnézheti a Menü-Terméktámogatás-Samsung Ügyfélszolgálat menüpontban, az 1/1 vagy 1/2 oldalon. Weboldalunkon a Támogatás menüpontra kattintva a tv készülék modellszámát beírva megtalálja a legújabb szofververziót. Azt a verziót kell letölteni, amely verziószám az Ön készülékén eggyel nagyobb számú. A szoftververziót egy üres pendrivera kell letölteni, kicsomagolni és a tv USB portjához csatlakoztatni. A tv automatikusan elvégzi a szoftverfrissítést. Amíg a frissítés zajlik javasoljuk, hogy ne nyúljon a készülékhez, ne adjon utasítást a távirányítóról sem.
További kérdés esetén kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal a 06-80/726-7864-es ingyenes számon.
Üdvözlettel
Samsung Electronics Magyar Zrt.
Ügyfélszolgálat -
aag
őstag
Mi a félrevezetés? Hát az, hogy nem arra válaszoltok amit kérdeztem. Másra akartok rávenni. Ezt kérdeztem a #28727-ban:
"Mit javasoltok, milyen formátumba, milyen paraméterekkel végezzem az 1920-as felbontású mkv fájlok konvertálását, hogy a tévém is lejátssza, a képméret és a minőség pedig ne sokat romoljon?"
De erre a kérdésre nem kaptam választ, csak félrevezetést és szemétkedést. Most pedig magyarázod a bizonyítványod, de úgy, hogy személyeskedsz. Miért kell ez?
-
Tippmix46
senior tag
-
Tippmix46
senior tag
Tobábbra is vadászom a különbséget a D5500 és az ES5500as széria között képminőségben (smartban tudom mi a különbség, illetve a csatlakozók terén), de sehol nem találok tesztet vagy vásárlói véleményt az ES5500ról...ennyire keveset adtak volna el belőle??? Nektek sincs tapasztalatotok? Néztem a német oldalakat is és D sorozat halomra, de ES-ről elvétve se találni véleményt.
-
Flashget
félisten
én meg jobban örülnék a sportklubnak mert ami technikai sport érdekel azon megy..elcserélném a digisportomat sportklubra
könyökömön jön már ki európa összes bajnokságának a foci meccsei..jön az eb és már rá se bírok nézni egy foci pályára..tegnapi cseh-magyart se néztem :p -
Flashget
félisten
nincs de olcsó húsnak itt nagyon híg a leve..tényleg szar a digi tányéros ezeken az új lapos tévéken...kockásodik a kép vagy megáll, eső,szél,havazás minden szar neki...hétvégi házba jó régi CRT tévére..nem egy ismerőst tudok (és láttam is) akiknek ez volt mert olcsó volt majd lecserélték igaz drágábbra de mínőségben javulást is kaptak.
dig a kábeltv-ben és az internetben (lan) verhetetlen de ez a tányérosuk nagyon gyenge..folyamatosan vesztik az ügyfeleiket a dtvnews oldalon kiadott statisztikai adatok alapján.
-
gyugyo79
addikt
Az EB, Olimpia stb. rakták be őket (de nem csak ezek idejére hanem véglegesen) 1 napja elérhető és ami pozitív, hogy nem külön kis csomagba rakták hanem akinek eddig volt HD előfizetése azoknak már nézhetik is.
Ráadásul az M1HD-t kivették a HD csomagból és átrakták egy kisebbe. Ezek nem tudom, hogy a weboldalukon már le lettek e komunikálva de szakmai fórumokon már lehet olvasni ezekről meg ugye akinek van előfizetése az már nézni is tudja.Igen a Tv mérete sokat számít szerintem olyan 40-től kezd el egyre zavaróbb lenni ha nem jó a minőség. Meg ugye ez sem mindegy mennyire lehet a TV-től eltávolodni mert az is tud segíteni
-
vlevi
nagyúr
Az ATI kiadja a DVI-on a hangot is. És adnak az ATI kártyákhoz olyan DVI-HDMI átalakítót, ami kiviszi a hangot a DVI csatlakozóról a HDMI-re. Így kerülhet ki a hang a tévére. De szerintem az NVIDIA is tudja, csak mivel nincs ilyen kártyám, erről nem tudok érdemben nyilatkozni.
-
PLaci58
addikt
A HDMI a DVI továbbfejlesztett változata. A DVI szabványban nincs digitális hang átvitel. A szabványtól el lehet térni
Ha neked megy a hang, akkor azt a videókártyád csinálja.
DVI = Digital Visual Interface
HDMI = High-Definition Multimedia Interface
A két szabvány elektromos paraméterei egyezők, ezért lehet simán összekötni őket.Az UTP tudtommal 8 eres vezetéket használ, a HDMI meg 19 csatlakozón üzemel.
Az üvegszál még ennél is jobb és gyorsabb átvitelt tesz lehetővé. Előbb-utóbb elég lesz összekötni a berendezéseket egy optikai kábellel, vagy még az sem kell, rádión elintéznek mindent (BT, Wifi ...). -
HofiZoli
senior tag
Nappalinkba ahol kb havi 1x kapcsoljuk be a tv-t, tervezek egy plazmát, fogyasztás nagyon nem érdekel (pont a kevés használat miatt) mindössze annyi a kritérium hogy szép képe legyen és legyen dvb-t tuner és kártyaolvasó a MindigTv-hez. Jön a foci eb, olimpia, kell egy "csendes zug" ahol tv-zhetek, asszony nézze csak a hálóban a led tv-t
-
PLaci58
addikt
-
tarkatehen
tag
"40-es és 37-es tv között nincs olyan sok különbség és így legalább szellőzni is fog a tv-d, ráadásul könnyebben hozzáférsz a csatlakozókhoz"
Ezzel nem értek egyet, nagyon észrevehető a 37-ről 40-re váltás. De ha nincs hely akkor nincs hely.
A csatlakozó rész ok, de a szellőzés? LED tv esetén nem nagyon beszélünk melegedésről, hogy annyira szellőzésnek kelljen hely.
-
nextman
aktív tag
Es ez esetleg jobban megerne?
http://muszakishop.hu/termek/10075/samsung_ue-40d5500_full_hd_led_lcd_televizio.html
-
Tutu7030
veterán
A csatorna infóra megoldás lehet esetleg a samygo-s hack telepítése.
Itt d6500 tv-re van leírás, nem tudom, hogy a tieden működne e.
http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?t=2974 -
-
vlevi
nagyúr
"STB-t jól tudod. Mediacardot a UPC adja (pénzért persze "
Igen, pénzbe kerül, plusz egy ezres. De ugyanennyibe kerül az is, ha a sima SD előfizetés mellé HD-s médiaboxot kérsz. És adnak mindent, kártyát, ci+ modult, satöbbit.
Nekem eddig Digital bronze előfizu volt, csak SD csatornákkal, most lett néhány HD is. nem az SD helyett, hanem mellé, mert pl. a natgeo hd-n más adás megy, mint a normál natgeo-n. Szóval kaptam is valamit a plusz kiadásért. Ráadásul pár forintot biztosan spórolok azzal, hogy nem megy napi 24 órában a 15-20W fogyasztású settop box.A ci+ modul azért érdekes, mert pl. a mindig tv extránál azt valahogy elfelejtik mondani, hogy a tévé előfizetés csak x száz forint, de ahhoz kell még a conax modul, az sincs ingyen, sok helyen a kis antenna sem elég, szóval szépen kúszik felfelé az ingyen tévé ára
"40c650-el használom már egy hete!"
Én is 40C650-el használom.
Viszont egy kérdés. Neked nem kockásodik be a kép? Nem folyamatosan, csak 1-1 másodpercre, néha.
Sport1, SportM, Comedi Central van? Esetleg CNN? -
vajonmilesz
csendes tag
köszi
közben megtaláltam a 28010-es flashget hsz-ét, meg felhívtam a upc-t is
ők adják a kütyüt, két módon kapod meg:
az egyik ingyér van, a másik 1300 HUF-ba fáj.
ha jól emlékszem, akkor ingyen adják a kütyüt ha vmi futárszolgálattal küldik ki neked.
visszaviszik a set top boxot, vagy te viszed vissza az ügyfélszolgálatra.
ha nem jó a kütyü a tv-dbe, akkor 1300 HUF-ért visszaviszik.
Állítólag csak CI+ os tévékbe jó, s minden második ügyfél,aki ilyet kér, szarul jár, mert nem működik a tv-jel a kütyü.(ügyfélszolg.koll. mondta telefonba) -
lao
tag
Hi!
Igen
nekem mindenben meg felel.Én az stb-t ki váltottam conax -al.(T-Hom)Ami viszont zavaró,hogy a digitális adásokat 2X találja meg és rögzíti.Ez nem vészes mert a kedvencekhez (kedvencek 1.....5-ig) bedobáltam a csatornákat vegyesen -digitális és analóg.( Pl: kedvencek 1 :46 db csatorna van vegyesen).
-
sandró60
addikt
Pedig ha 32D5500-as-tv-t vennél akkor most a Samsung oldalán meghosszabbithatod a garanciát 5-évre Garancia 5-évre- tipusok
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Suzuki topik
- Opel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest