Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
utánvétel
aktív tag
UE40D7000LS Samsung 40" led TV.
Hogyan lehet analóg kábel adás esetében az automata hangolás után a beállított csatornák sorrendjét megváltoztatni?
Melyik menüpont, melyik részén?*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
-
utánvétel
aktív tag
A samsung led TV sorozat usb-n lejátsza az AVCHD formátumot?
*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
-
utánvétel
aktív tag
Valami jó ötlet? samu D7000 csatornák sorrendjének megváltoztatása, átrendezése. (analóg kábel esetében)
-
utánvétel
aktív tag
válasz Viper26 #23762 üzenetére
A smart nálam is lassan tölt be, bár a tv-m nem indul újra.
Szerintem elég gyenge dolog ez a tv-ben levő számítógép, legalább is az asztali i7-2600k-s gépem mellett nagyon eltörpül. A hagyományos távszabályzólól mondhatni szinte képtelenség normális kezelni a netet, az igazi az lenne ha felismerne akár egy normál usb-s klaviatúrát akár.*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
-
utánvétel
aktív tag
Egyáltalán nem viccnek szántam, csak éppen azért vettem samu D7000-es TV-t mert annak már igen kiváló a képe, viszont öröltem volna ha lett volna internet nélküli változat belőle, mert vélhetően olcsóbb lett volna. A tv-ben levő számítógép ereje nevetséges, egy gyenge Pentium IV-es nek felel meg kb, borzasztóan lassú, és ahogy írtam korábban, a kezelhetősége egyszerűen botrányos.
[ Szerkesztve ]
-
utánvétel
aktív tag
válasz lehasznalo #23800 üzenetére
Az az összefoglaló nagyon faca, köszi a linket
-
utánvétel
aktív tag
válasz PLaci58 #23948 üzenetére
Nekem aktív 3d-s a tv-m, s a jó múltkorában valamelyik plázában meglestem egy passzív 3D-t.
Az volt az érzésem, hogy nem annyira intenzív a hatás a passzív esetében, mint az aktív 3D nél. Na persze kinek a Papp-né, kinek a paplan.*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
-
utánvétel
aktív tag
válasz Babetta-X #24163 üzenetére
A Bp XII Hertelendy u 4/b alatt van egy szervíz, őket tudom javasolni, nagy szaktudásúak, több dolgot is javíttattam már náluk.(digitális fényképezőt, lcd tv-t stb)
Az árat nem tudom megmondani, az függ a tönkrement alkatrésztől, de a javítás előtt úgyis mondanak egy kb tól-ig árat.
Ott a link, beszélj velük.*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
-
utánvétel
aktív tag
válasz sityupityu #24180 üzenetére
A tv távszabályzón részemről is kész katasztrófa a szövegbevitel, ott csak az SMS bajnokok vannak előnyben.
Mennyivel jobb lenne, ha felismerné a tv az USB-n rádugott billentyűt-egeret..
Vagy ilyen egyáltalán nem létezik a samsung tv-k hez?
Nekem nincs okos telefonom, csak hagyományos buta van, ami nem alkalmas a tv vezérlésére, de nem is szándékozom tv távirányító gyanánt venni sem ezt, sem mást.*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
-
utánvétel
aktív tag
válasz nightshadow #24186 üzenetére
Igen ezt láttam már, egyészt drága, másrészt ez nem billentyű, kicsi és haszontalan, bár kétségtelen egy fokkal jobb mint a "hagyományos" távszabályzón pötyögni.
És akkor hol van az egér még?[ Szerkesztve ]
-
utánvétel
aktív tag
Ez így van. 2D-3D konvertálás nem nagy látvány, inkább csak egy kis mélységérzetet ad a képnek.
Még a valós 3D felvételek (filmek) között is nagy a különbség, lásd pl: Avatar, ahol kimagaslóan jó a 3D hatás, míg más filmeknél éppen, hogy csak 2D felkonvertált 3D nek hinné az ember.*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
-
utánvétel
aktív tag
-
utánvétel
aktív tag
Ha a pénztárcád megengedi, akkor 6xxx től felfele vásároljál. Nekem van D5500-ös és D7000 TV-m is. Elsőként az 5500-t vettem. A régi 51cm-es sharp tv-m után valami leírhatatlan csodának tűnt a full hd. Aztán 2 hónapra rá vettem D7000 -t és valami ég és föld, mennyivel szebb, jobb és élesebb a képe, mint az D5500-é. Pontosabban az élességgel nincs baj az 5500-nél sem, ellenben a kontraszt, a színek verhetetlenül kimagaslóbbak a D7000 modellnél. Olvastam a leírásában, hogy valami plusz képjavító dolgok vannak beleépítve a kisebb modellekhez képest, és ez nagyon előnyére is vált a tv-nek.
-
utánvétel
aktív tag
válasz TheNimo226 #24522 üzenetére
Samsung UE40D7000.
full HD 3D kép, sok csatlakozó ki és bemenetek. Smart TV beépített wifivel internettel. Az ára sajnos közelebb van a 300-e hez, mint a 200-e-hez.
Részemről az internet részével nem vagyok teljesen megelégedve, mint az korábbi hozzászólásomban is írtam, a kezelése billentyű és egér híján, saját távszabályzóval, de még a külön vásárolható QWERTY távirányítóval is rendkívül körülményes, valamint mint számítógép, igen lassú. Sebessége egy gyenge celeronos P4 géppel egyenértékű.
Olvasom, hogy a 2012-es modellek már 2 magos procival építettek, szóval ha a számítógép része fontos neked, akkor lehet azok között kellene szétnézni.*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
-
utánvétel
aktív tag
Addig olvasgattam itt a felhősödésről, hogy gondoltam megnézem már az én Samu tv-met, felhős-e?
Kissé elszomorodtam, komplett bárányfelhő van a birtokomban.*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
-
utánvétel
aktív tag
válasz attamero81 #25099 üzenetére
Led TV-n képernyőbeéégés
Na erről még nem hallottam.*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
-
utánvétel
aktív tag
válasz wertigo1984 #25137 üzenetére
A régebbi plazmánál volt ez a betegség, hogy beégett a képernyő. De a LED lcd nem tud beégni!
-
utánvétel
aktív tag
válasz bluemirage #25145 üzenetére
Az LCD monitornál nem lehet beégésről beszélni.
CRT-nél azért éghet be a cső, mert a nagy intenzitású elektronsugár a fényporréteget károsítja.
LCD-nél teljesen más az elv. Ott minden egyes képpont külön van definiálva, vagyis mindegyikhez tartozik 3db vezérlő tranzisztor és 3db kristálycella( a 3 szinnek megfelelően). A kijelzés pedig úgy jön létre, hogy a cellában a folyadékkristály kristályrácsa feszültség hatására elcsavarodik, így a háttérvilágítás fényét az elcsavarodás mértékében egy polarizátoron keresztül engedi át.
Röviden és konyhanyelven ennyi.*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
-
utánvétel
aktív tag
válasz leslieke #25320 üzenetére
"Kártyatulajdonosként Ön megkülönböztetett figyelemben részesül: a folyamatosan bővülő szervizszolgáltatások keretében gyorsjavítást vállalunk a készülék jótállási ideje alatt, emellett Prémium ügyfélszolgálat áll az Ön rendelkezésére."
Na de hát, nincs elromolva semmi samsung termékem, ha meg elromlik, e nélkül is érvényes a garancia.
Ez humbuk.*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
-
utánvétel
aktív tag
válasz nightshadow #25437 üzenetére
Ez a karácsonyfa talpas? [link]
-
utánvétel
aktív tag
válasz nightshadow #25441 üzenetére
Nekem van sima talpas és karácsonyfa talpas is, de a D7000-es samumat nem tudnám elképzelni nem karácsonyfa talpon, mert ő így szép, ahogy van: [link]
[ Szerkesztve ]
-
utánvétel
aktív tag
válasz nightshadow #25443 üzenetére
Na oké, erre mondják: kinek a Pappné, kinek a paplan
[ Szerkesztve ]
-
utánvétel
aktív tag
válasz sdarcy #25547 üzenetére
Ha garanciális, bár úgy érzem, hogy nem, akkor szerviz. A tv panelen levő usb csatlakozó valószínűleg merev lábakkal van a panelba forrasztva, a tied amit a kábeledről levágnál, hajlékony kábellel rendelkezik, nyaklik-nyeklik. Eléggé Mekk-mesteresnek érzem ezt a javítást, bár lehet , hogy a leírt módon összehozható.
Az otthoni barkácsolást csak akkor javaslom, ha van benne némi rutinod, nehogy olcsó húsnak híg legyen a leve.*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
-
utánvétel
aktív tag
válasz Szabest #25586 üzenetére
A TV USB portjára nem tudsz egeret, billentyűt csatlakoztatni. (tudsz, csak nem történik semmi)
Erre nem gondoltak még SAMU -éknál, hogy valakik használni is szeretnék esetleg valamire a tv-be épített internet böngésző-számítógépet, ami, mint már korábban is írtam egy nagy rakás ..., inkább ne lenne benne és adták volna olcsóbban a tv-t, de hát benne van és semmire sem jó, használhatatlan "felhasználóbaráttalan"*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
-
utánvétel
aktív tag
válasz nightshadow #25591 üzenetére
Nem úgy hívják, de hasonlóan, pontosabban így: D7000, viszont cserébe a képminősége mindenek felett álló.
-
utánvétel
aktív tag
válasz Szabest #25593 üzenetére
Húú a D8000 az már zsír
Abban még van valami plusz képjavító akármi, láttam szaküzletben, nagyon szép a képe.Valóban nem lenne olyan rossz, ha gyorsabb lenne és menne bill-ről, de azt az asztali gépemnek hívják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Foxpost
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- LEGO klub