Hirdetés
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
utánvétel
aktív tag
válasz
sandró60 #43152 üzenetére
Elég drágán adja, ennyi a vadi új ára boltban. "Használtan" pont feléért is kapható.
...közben lecsekkoltam az árgépen, húsz felett van az új ára, de én akkor sem adnék érte ennyit. Nekem is van, kaptam a tv-mhez, de az asztali gépről skypozok, mert ez a samu kamera, és a tv skype felülete nem jött be nekem..., körülményes a chat része, nem lehet fájlt küldeni, hiszen a tv-n nincsenek fájljaim. -
utánvétel
aktív tag
válasz
misionline #42744 üzenetére
Korábban volt hasonló hibám, gépre kötve mindig oké volt, tv-re kötve néha nem látta. Miután kicseréltem a winyó usb kábelét, megoldódott a dolog.
A tv-re dugva javasolt a HDD felíratúba dugni, ott azt hiszem 1A a terhelhetőség a többi 500mA -rel szemben. -
utánvétel
aktív tag
Van valakinek UE40D7000 tv-je UPC HD mediacarddal. Nálam az a probléma, hogy a HD adók pixelesednek.
Voltak kint a szerelők, egyenlőre nincs meg a hiba oka, úgy néz ki a tv nem kompatibis.
A kisebbik UE32D5000 tévémen minden oké, ott nincs pixelesedés. Cseréltek mediacardot, mértek műszerrel( a műszeres mérés szerint minden oké) -
utánvétel
aktív tag
válasz
nightshadow #42439 üzenetére
Akkor nem jó.
0-30ms felett van, ahogy írtad. -
utánvétel
aktív tag
válasz
nightshadow #42435 üzenetére
Akkor ebből a szempontból a D7000 jónak mondható?
-
utánvétel
aktív tag
válasz
nightshadow #42415 üzenetére
A D7000-esnek mennyi? Illetve az 32ES5500 ugyanannyi, mint az 40ES5500?
-
utánvétel
aktív tag
válasz
sandró60 #42391 üzenetére
Bocsi, de reagáltam, ( csak gyakorlatban )már húzgáltam a csatlakozókon, picit mintha javulna a helyzet.
Igazából van egy 4-es elosztó, amit annak idején a UPC szerelt, a kábelvégek az általuk adott 3 szoros árnyékolt koaxon rápréselt csatlakozókban végződnek. Sajna ott nincs mit meghúzni, annak jónak kell lennie.
Csak a 4-es elosztón húzgáltam a csavaros csatlakozásokon. Picit mindegyiken lehetett. -
utánvétel
aktív tag
válasz
nightshadow #41726 üzenetére
Hát rá van írva , az biztos.
-
utánvétel
aktív tag
-
utánvétel
aktív tag
válasz
hernan.c #41560 üzenetére
www.digitalker.hu
Már amennyiben budapesti vagy.
A Verseny u Keresepi út sarkán vannak, volt BKV épület, rá van írva nagy betúkkel DIGITALKER. -
utánvétel
aktív tag
válasz
UltraViola #41457 üzenetére
Ez így igaz, a legnagyobb mértékben.
-
utánvétel
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #41153 üzenetére
Error (404)
-
utánvétel
aktív tag
-
utánvétel
aktív tag
válasz
donjohnson #40196 üzenetére
És az baj? Legalább kicsit el lehet forgatni, usb és hdmi madzagok ki-be dugdosásakor, ha például egy pont passzentos szekrénysorba van elhelyezve.
-
utánvétel
aktív tag
-
utánvétel
aktív tag
válasz
donjohnson #39733 üzenetére
Ezek nem app-ok, hanem egyszerű mezei videók a kandallóról.
B.Ú.É.K. -
utánvétel
aktív tag
A UPC ennyire t**ü¨cég, jómagam is többször telefonáltam nekik, de nem képesek módosítani a honlapjukat, a felhasználók jelzései alapján. A lóvét persze szedik, dupláját mint a digi és fullHD nélkül.
Ez a kártyásdi is csak pénzbeszedés. Ha nem egy tv van a családban (és a legtöbb helyen nem egy van) akkor már 1800-2000 ft -al több a dekólás miatt (kártya,box) a havidíjad, mert ugye akkor már tv-nként jön a kártyadíj.
Igazi lehúzós cég. -
utánvétel
aktív tag
-
utánvétel
aktív tag
válasz
Flashget #39311 üzenetére
Az enyémnél az írás USB3.0 -án 110MB/s USB2.0-án 32MB/sec. Ezért nem értem miért nem lehet rá felvenni?
De ha valakinek van ötlete esetleg? ADATA N005 3.0 pendrivére miért nem rögzít a Samsung D7000? -
utánvétel
aktív tag
Nyilván a garanciális javításra gondoltál, nekem egy nem garanciális fényképezőm olyan 4 hónapig volt szervizben. Már el is feledkeztem róla, amikor kezembe került a szerviz munkafelvételi lapja és akkor kezdtem érdeklődni a beadott gép után, ami akkor még nem volt megjavítva.
Végül kb. 5 hónap után elkészült, akkor sem tökéletesen, ezáltal később még látogatást tett egy másik szervizben. (értelemszerűen az előző szervizzel megszakítottam az "üzleti" kapcsolatunkat)Garanciális javítás esetében, (ha még él a régi jogszabály) akkor: ha a javítás 30 nap alatt nem végezhető el és a tulajdonos cserekészüléket nem kapott, akkor jogosult a készülék cseréjére vagy a vételár visszafizetésére.
Illetve itt kissé mást ír: Mikor és hogyan cserélhető egy termék?
-
utánvétel
aktív tag
válasz
Flashget #32966 üzenetére
Hogy lehet, hogy neked az említett pendrivére megy a PVR , ellenben az én Adata N005 USB3.0 64GB pendrivémre nem sikerül felvennem. Leformázza, majd az eszköz működési tesztje sikertelen címmel "leköszön".
Samsung D7000 tv-ről van szó. -
utánvétel
aktív tag
válasz
mate198712 #39188 üzenetére
Nekem 15 méteres van, semmi extra, vagyis egyszerűen vettem egy 15 méterest és teljesen tökéletes.
Időnként szoktam a laptopot rákötni a 40colos samsungra monitorként használva azt. Kép. hang tökéletesen suhan oda-vissza, de a 3D filmekkel sincs gond, viszi vidáman. -
utánvétel
aktív tag
válasz
radiátorbéla #37352 üzenetére
Vagy letölthetsz a youtubról egy rövid demöt, például ezt
..de még egyszerűbb, ha rákötöd a számítógépre mint monitort és akkor nem kell semmit letöltögetni.
Megnyitod a youtubot, beírod, hogy 1080p3D demo, és egy rakatnyi videót találsz, már csak a szemüveget kell feltenned és hátradőlni.... -
utánvétel
aktív tag
Samsung D5500, és D7000 hez jó a UPC mediacard HD , vagyis működik vele?
UPC nél nem tudják megmondani, csak az idei modellek szerepelnek a kompatibilitási listán.Érzésem szerint jó lesz, de azért rákérdezek, aki már használja erősítsen meg.
-
utánvétel
aktív tag
-
-
utánvétel
aktív tag
Semmivel nem okoskodik többet mint te, csak te lekezelő módon ezt még szóvá is teszed.
... de erre pedzettem neked már néhány hozzászólássommal korábban.
A fórum azért van, hogy bárki , tehát bárki kérdezzen és választ kapjon, valamint véleményt nyilvánítson, ne csak a hozzád hasonló "menő kanok".... Ja .. én nem kell elájulni a 15e hozzászólásodtól, az már a te saját problémád, ha itt éled az életed.
-
utánvétel
aktív tag
válasz
engusz #35937 üzenetére
Havernál az irodában annak idején vagy 2-3 éve, nem akarta a kisebbik szobába bevezetni a szaki az antennakiállást, mert (gondolom nem volt kedve).
Na erre kapott egy taslit a haveromtól és közölve lett vele: addig innen ki nem mész, amíg oda nem szereled ahova kérem.
És lőn: csodák csodája, beszerelte a kisebbik szobába az antennakiállást.
Magyar ember nem mindig a szép szóból ért. -
utánvétel
aktív tag
válasz
horvathkrisz #35779 üzenetére
Azért ennyire nem kell lehurrogni, demokrácia van
-
utánvétel
aktív tag
válasz
laca1944 #35708 üzenetére
A fórum azért van, hogy átbeszéljük a problémákat, ha valaki nem ért valamit itt segítséget kap(hat)
Képzeld csak, ha megveszed az adott terméket, majd otthon vered a falba a fejed, hogy "erről, meg erről" a problémáról miért nem szólt Neked senki, pedig itt le volt írva.
Szóval pont jó ez így. -
utánvétel
aktív tag
Ez ismét parasztvakítás amit mondasz:
Ha nem BluRay- t sasol a felhasználó, hanem "csak" mezei 15-20 gigás mkv fájlt, akkor már rég oda a tűéles
kép.. vagyis már nista-Pista FULL HD.
Maximum "qváz"i full hd.
Megsúgom, mert te még szerintem nem tudod, olyan, hogy full HD nem létezik.... :-)Így akkor meg már tök mindegy, hogy "csak" kb 800-850p felbontású lesz a nézett film, de legalább cserébe kitölti azt a k...bszott képet, amiért kiadta a legtöbb vásárló a sok pénzt, hogy nagy képernyős, szélesvásznú tv-je legyen.
Egyszóval felesleges okoskodni, tűéles kép csak a BluRay disc.
100 felhasználóból jó ha 2 aki veszi a boltban a gyárit, a többi 98 letölti mkv formátumban, visszabutított bitsebességgel.
Innentől kezdve pedig: ahogy a második pont is kimondja: ha a főnöknek mégsem lenne igaza, akkor automatikusan az első pont lép életbe, vagyis a főnöknek mindig igaza van.Egyébként benned is azt bírom: mindig olyan okostojbli vagy.
Ha én most a 21:9 képarányról győzködnélek, akkor te biztos megdumálnál, hogy a 16:9 a jobb.
Ezt a korábbi fórumos hozzászólásaid alapján mondom, de nincs harag. -
utánvétel
aktív tag
válasz
blakey #35501 üzenetére
Én nem zoomolva akarok filmet nézni, hanem nincs kedvem alul felül fekete csíkot lesni.
Tojok én a rendezőre, hogy mit álmodott, ez baromság, a filmek eseményei döntő részben a kép közepén zajlanak, semmiről nem marad le az ember, ha átméretezi 16:9-re.
A nagyobb megjelenítőn is csíkot fogsz látni, ha nem 16:9-ben nézed. -
utánvétel
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #35506 üzenetére
Erről beszélek, de nem értik
-
utánvétel
aktív tag
válasz
blakey #35498 üzenetére
A zoomal nem kell várni, de akkor nem lenne szükség erre a topikra sem?
Lemaradtak jelentős részletek? Nem hinném, mindenesetre a két fekete sávon felhödző clouding effektus így semmiképp sem látható.
16:9-es monitorokon, (mert ugye van aki azon néz filmet) nincs zoom, nekik jól jöhet eme megoldás. -
utánvétel
aktív tag
válasz
AttyVin #35492 üzenetére
Egy kb 10-20Gb méretű mkv, MP4 átkonvertálása a VidCoder -rel egy i7 procis gépen kb 30-45 perc.
Az említett progi mindezek mellett alkalmas a filmek átméretezésére is.
Legnagyobb bajom amióta 16:9-es lapos tv-t vettem, hogy az új filmek is mind "extra szélesvásznúak".
Nos ezt a problémát a film átméretezésével oldom meg, egy 1080p full HD esetében a végeredmény olyan 800-820p lesz vagyis a HD nál jobb minőségű, ellenben nem kell fekete csíkot bámulni a drága lapos tv-n.
A kép két szélét ugyan levágja, de az események 99%-a általában középen zajlik, nem marad le senki semmiről.
Én az összes nem 16:9-es filmet átkonvertálom 16:9-re. Csak így vagyok hajlandó megnézni -
utánvétel
aktív tag
válasz
nightshadow #31868 üzenetére
Utána kell néznem, nem az enyém a tv, de hamarosan megírom.
-
utánvétel
aktív tag
válasz
nightshadow #31861 üzenetére
Dobnál egy képernyő mentés linket, lécci.
Nincs ilyen menüpont.
A plug & play részben lehetne kikapcsolni, de az nem jeleníthető meg, csak halványan off módban van. -
utánvétel
aktív tag
Samsung UE..6540 led tv. Át kellene állítani üzleti módból otthoni módba, hogy a villogó demó logók eltűnjenek. Viszont a plug and play módba ahol állítani tudnám nem enged belépni
Az a funkció csak halványan világít a menüben.
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest