Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imifej
senior tag
-
Imifej
senior tag
válasz
astanalive #55174 üzenetére
-
Imifej
senior tag
válasz
Szaszabond #54585 üzenetére
Mennyiért adod?
-
Imifej
senior tag
Újabban a TV Youtube alkalmazása csak 720p felbontással játsza le az 1080p videókat. Régebben nem így volt. De a gépemen is hasonló a helyzet, csak a Chrome ajánlja fel de eléggé szaggat. a Youtube lehet a hunyó? Esetleg a HTML5?
-
Imifej
senior tag
Újra megy a Youtube a C650 készülékeken. Viszont nem mindig sikerül neki elsőre lejátszani a kiválasztott videót a találati listából. A HD-s Youtubot próbáltam, a simát nem annyira nyösztettem.
-
Imifej
senior tag
válasz
DroiDMester #50207 üzenetére
Nekem SE.208 AB DVD íróm van, és úgy működik AV módban mint egy külső vinyó, vagy pendrive. Csak legalább 1 perc, mire beolvassa az adatokat. Az én tv-m nem 3D arról nem tudok mit mondani. Szerintem amit a TV visz vinyóról, azt vinnie kell erről is. Mást nem hiszem.
-
Imifej
senior tag
válasz
nightshadow #50127 üzenetére
Ja. Amit te linkeltél, az egy régebbi cikk, ahogy más is írta. Ettől függetlenül tuti nem kapkodják el egyhamar a dolgot. Kecskemétieknek jó hír, hogy a KTV is digitálisra váltott, az 51-es csatornán fogható a levegőből.
-
Imifej
senior tag
Már tavaly is a DVB-T2 bevezetéséről firkáltak. [link]
-
Imifej
senior tag
válasz
vittorio7 #45984 üzenetére
Nekem 1 hónapja piros zaj jelent meg a képen, néha véletlenszerűen. De az volt a gyanús, hogy csak ha számítógépezek akkor. Kicseréltem a kábelt, és az lehetett a ludas, mert azóta nem jelentkezik. Egy olcsóbb Belkin volt, a mostani meg nevenincs. Valami T-home-os cuccé lehetett, de nincs vele semmi gond.
-
Imifej
senior tag
válasz
Parson #45487 üzenetére
Akkor csak jól gondoltam, hogy neked nem ilyenre van szükséged! De hiába, itt egyeseknek mindig igazuk van, nem lehet őket meggyőzni. Én is szakmabeli vagyok, és nekem is mást jelent az elosztó kifejezés mint BBécinek. De nem szeretek vitatkozni. Neked egyébként akkor ez lenne a megfelelő talán: [link]
-
Imifej
senior tag
válasz
#75912448 #44667 üzenetére
Végül is sikerült 24Hz-t elővarázsolnom PC-re átnevezett bemeneten, de csak az XBMC volt hajlandó kiadni így a jelet. Viszont nekem az eredmény siralmas volt. 60Hz-n szép folyamatos volt a kép, 24Hz-n nem meg-megakadt, hanem enyhén darabos volt folyamatosan. Moziban tuti nem ilyen.
-
-
Imifej
senior tag
Akkor egy kérdés: PC-ről nézek filmeket, a bemenet elnevezve PC-nek. Kép tökéletesen kitölti a képernyőt, a TV 1920:1080/60Hz adatot ír ki. Akkor most a 24Hz filmeket hogyan jeleníti meg? Vagy a katalistban hozzá kell adni a 24Hz kijelzőt a támogatottakhoz? Vagy minden varázslat nélkül helyesen jeleníti meg? Mert nem akad a kép! Legalábbis nem vettem észre. Esetleg a lejátszó progi értelmezi magától? Készülék adatok lent.
-
Imifej
senior tag
válasz
Jovanny2 #43874 üzenetére
Hali. Megnéztem, az én TV-m a következő IP címre volt utoljára szinkronizálva: 95.215.36.8
Nekem elakadt a telepítés úgy a 10. app körúl, de addigra a nYouTubeHD&3D feltelepült, a többi vackot letöröltem. Tökéletesen megy a C650 típuson. Más TV-n nem tudom működik e! És angol nyelvű! -
Imifej
senior tag
válasz
pistimilan #43865 üzenetére
-
Imifej
senior tag
válasz
pistimilan #43862 üzenetére
Próbáld meg így: [link]
Nekem C650-re ezzel a módszerrel ment fel. Azt hiszem a 4 IP cím közül az elsővel szinkronizáltam. -
-
Imifej
senior tag
válasz
WoodooKilla #38853 üzenetére
Speedtestet hogy indítottad a TV-ről? Ha meg számítógépen futtattad, akkor azét méri. Egyébként ha beírsz a TV-be egy kamu IP átjáró címet, akkor szerintem nem tud felmenni a netre.
-
Imifej
senior tag
Én is kipróbáltam C650-re a FUSO-t. Tényleg nem fasza, sőt a többi USER app el is tünt. Youtube HD és társai. Letöröltem, és újra raktam a többit.
-
Imifej
senior tag
A sima olcsó túlfeszültség védős elosztók tuti nem kontárkodnak bele a kép és hangzás világba, mert csak egy varisztort tartalmaznak, ami normál feszültség esetén mintha ott sem lenne. A komolyabb "B" tipusú, elosztóba valók, pedig még szikraközt is alkalmaznak, ami szintén nincs hatással a hangra-képre. A szűrők azok más tészta. [link]
-
Imifej
senior tag
Youtube HD nálam már egy ideje csak SD! Másnak megy C650 TV-n a HD?
-
Imifej
senior tag
válasz
horvathkrisz #36047 üzenetére
-
Imifej
senior tag
válasz
Hooper #35704 üzenetére
Nálam is így kezdődtek a gondok valamikor réges-régen. Egyik hiba javítása hozta magával a másik hibát. Ha egyszer forrasztás közben felhevítik a panelt, akkor az ólommentes technológia miatt kontakt hibás lesz az alaplapon lévő proci. A végén csak a teljes alaplap cseréje oldott meg mindent! Sajna ez a hercehurca, majd egy évembe került. Most van egy tartalék C670 panelem is hozzá, ez megy bele, ha lejár a gari, és megint előjönne nála valami.
-
Imifej
senior tag
válasz
Flashget #35590 üzenetére
Nálam még át kellene kötni, hogy legyen hang, de nincs meg a tüske az alaplapon, csak a helye. Van viszont Coax digi kimenet helyette! Sebaj, úgy sem jó mozira, ezért vettem egy Zotac Zbox AD02-t, ez van rákötve a C650-re, és ezen minden megvan mi szem szájnak ingere. És csendes is.
-
Imifej
senior tag
válasz
attamero81 #35562 üzenetére
Nem, mert nincs gond a régivel. Nem akarom szétszedni!
-
Imifej
senior tag
válasz
attamero81 #35556 üzenetére
A régi asztali gépemben még egy 9500-ös GeForce kártya van, azon még így megy. Azóta sokat változott a világ.
-
Imifej
senior tag
válasz
attamero81 #35535 üzenetére
Némelyik videokártya rendelkezik ugyan full tűs DVI kimenettel, azonban csak akkor visz át hangot, ha a mellékelt 2 eres kis vezetékkel átkötjük az alaplapi vagy a dedikált hangkártya tüskéit, a videokártya azonos bemenetével.
Persze csak ha van a hangkártyának kimenete. Az én alaplapomon, csak a helye van meg. (P5ND2-SLI)
-
Imifej
senior tag
válasz
Deadhorse26 #34500 üzenetére
[link] Feltelepíted, beállítod, és kész. Magyarul is tud. A sima AllShare proginál többet tud!
-
Imifej
senior tag
Ezen a színkalibrációs dolgon elgondolkodtam kicsit én is. Van X.Y. akinek be van lőve a TV-je, és úgy látja a filmeket, ahogy a rendező megálmodta. Egyiket így, másikat úgy. Van Y.X. neki nincs belőve! Ő sem úgy nézi a filmeket, ahogy neki tetszenek a színbeállítások, hiszen ez minden filmnél más! Ilyenkor nem tűnik fel neki, hogy most pont nem olyan piros a piros, mint ahogyan neki tetszik? Elfogadja, megnézi zokszó nélkül! Vagy állandóan állítgatja? Nem hiszem. Akkor ha most így van, akkor nem logikus, hogy inkább be kellene állítani nagyjából színhelyesre? Én igazából csak egy lista alapján állítottam be, de szerintem így is sokkal jobb lett a kép, mintha magam próbáltam volna eltalálni a megfelelő beállításokat.
-
-
Imifej
senior tag
válasz
perempe #32493 üzenetére
segítsetek, biztos tudjátok a választ. UE40EH6030. hogyan lapozhatok a teletext egy meghívott oldalán belül? (soxor több lapból áll egy oldal, amit ugye 3 számmal lehet lehívni.)
Nálam a PRE-CH gombot kell megnyomni, és utána azt hiszem a zöld és a sárga jelzésűekkel lépsz előre-hátra.
-
Imifej
senior tag
Tudja e valaki, hogy mitől van az, hogy a Youtube 1080p videók újabban miért szaggatnak kissé a Samsungomon. Eddig nem találkoztam ilyennel, most pedig egyre sűrűbben. A Brazos htpc-n meg főleg, olyan mintha a hardveres gyorsítás nem volna teljes. Pl: [link] Ha letöltöm, és úgy játszom le, akkor minden okés.
-
Imifej
senior tag
válasz
ac.milános #32055 üzenetére
Egy kis segítség a routerhez: [link]
-
Imifej
senior tag
válasz
apollonia38 #32029 üzenetére
A sarokban, csak a digitális tuner képét tudja megjeleníteni. Az analóg kábeltévét pl. nem.
-
Imifej
senior tag
válasz
Puculo #31814 üzenetére
Ha érdekük, akkor cserélik! Nekem a kérésem ellenére kicserélték, mert gondolom el tudták adni újként! Kontakt hiba miatt vitték el egyébként, de méricskélte a pixel hiba helyét is. Ekkor mondtam neki, hogy nem kérném a panel cserét! Basztak rá! Samsung paneles volt, ezért nem akartam erőltetni. Most szerintem nem Samu paneles, bár a szerviz menü azt mutatja. Attemero szerint ha nem írják át a nevét a szerviz menüben akkor a régit mutatja.
-
Imifej
senior tag
sandró"25" kollégának a hozzászólásai majd 75 százalék arányban magyarázkodásból állnak.
-
Imifej
senior tag
Feltettem a PLEX appot a TV-re, de leírná valaki, hogy ez milyen jellegű lejátszó? Hálózati, vagy USB-s? Egyáltalán C650-re jó? Mert nem igazán műkszik.
-
Imifej
senior tag
válasz
attamero81 #29021 üzenetére
És tényleg! Ma van HDMI hang kimenet a listán. Hogy ez mitől függ? Na mindegy remélem jövő héten jön vissza a TV-m, és végre lesz full HD és 5.1.
-
Imifej
senior tag
Cserekészülékként egy LE32D450 van nálam, amíg javítják a C650-t. Rá van kötve egy ZBOX AD02 PC, HDMI kábellel. A saját tévémen volt hang is, de ezen csak a kép jelenik meg. Lehetséges az, hogy ez a vacak nem tudja ezt? A Win7 hang lejátszó eszközöknél azt írja, hogy HDMI hang eszköz nincs csatlakoztatva. ???
-
Imifej
senior tag
válasz
macikos #28988 üzenetére
Lépések:
1, A TV internet részében hozz létre egy új felhasználót.
Neve: develop
Pin: bármi lehet
2, Inditsd újra TV-t és inditsd el az internet tv-t, majd jelentkezz be a az új felhasználoval (develop-pal) Én nem szoktam újraindítani!
3, Az internet tv beállításainál lesz egy új menűrész: Fejlesztés
4, Itt tudsz megadni egy új Ip cimet a tv-nek ahonnan a programokat letölti.
A linkelt oldalon található IP címek közül válaszd ki. Én talán a másodikat választottam, de szervízben van a TV-m, és nem tudom megnézni.
5, Majd kattints a "Felhasználói alkalm. szinkronizálása"-sa gombra
6, Ekkor letölti a programokat, többek közt a HD-s Youtube-t, ami megjelenik a "Saját alkalmazások " menűben a főoldalon. Néhányat ezek után le szoktam törölni. -
Imifej
senior tag
válasz
novkolt2 #28473 üzenetére
Én múlt hét hétfőn bejelentettem, akkor azt mondták 1-2 nap és hívnak. Pénteken rájuk csörögtem, és állítólag nem volt nyoma hogy telefonáltam. Szombaton pedig láss csodát már jöttek is érte. Ma pedig megjött a "megjavított TV". Holnap utazik vissza. Main board cserés volt, de nem jött nekik össze. Szerintem le sem tesztelték, mert akkor ki sem hozták volna a szervízből.
-
Imifej
senior tag
Kockásodás terén felhívtam egy TV szerelő ismerősömet, és elszomorított. Aktív tápos antennánál semmi esély arra, hogy galvanikus leválasztót beépítsek, de szerinte a passzív antennáknál se lehet minőség javulást elérni vele. Esetleg egy jobb minőségű antenna lehet a megoldás, de erre sincs garancia. Mindenesetre megvárom őt, hogy neki bejön e az antennacsere. Ahogy olvastam, lesz hálózatbővítés. Kecskemétre is terveznek adót, hátha akkor "tisztább" lesz a vétel egy passzív antennával is.
-
Imifej
senior tag
-
Imifej
senior tag
válasz
PLaci58 #28104 üzenetére
Igen, ezt is észrevettem! Ha egy autó elhúz az ablak alatt, akkor is kockásodik. Ha meg a szomszéd gyerek berregteti a régi simsonját, akkor szerintem 500m-es körzetben megszűnik a vétel. Nem tudom ez ellen mit lehetne tenni? Valamelyik fórumon foglalkoznak e ezzel a problémával?
-
Imifej
senior tag
Nekem is kockásodik antennás vételnél, a megfigyeléseim alapján ez akkor történik, amikor valamilyen elektromos fogyasztót le, illetve felkapcsolunk a lakásban. Valami központi zavarszűrő lehet a megoldás, amit az ember az elektromos elosztóba be tud építeni.Gondolom az antenna kábel hossza is mérvadó lehet, nálam ez kb 20 méter háromszoros árnyékolású coax. Viszont van egy DVB-T boxom, ami kevésbé kockásodik, mint a Samsung.
-
Imifej
senior tag
válasz
sityupityu #27359 üzenetére
Hát ez nem rábeszélés volt, csak nálam így mennek a dolgok. Nekem bevált a két tuner ily módon történő párosítása. A sok egyéb kacat mellett ennek is szorítottam helyet.
-
Imifej
senior tag
válasz
sityupityu #27338 üzenetére
Van még egy előnye a külön boxnak, mégpedig, hogy a PIP is kihasználható 2 csatorna egyidejű nézéséhez. És nálam az 5 voltot is az küldi ki az antennának, mivel a Samu sajna erre nem képes. Ja és ebben benne van a conax kártyaolvasó is gyárilag. Szerintem bőven megéri így a 10-15 ezer forintot. Cserébe persze pár kábel plussz: Még valami: lejátsza a FLAC formátumot, és van digi coax kimenete. A menű az persze pocsék, a Tv-é 100x jobb. Ezek az előnyök és hátrányok.
-
Imifej
senior tag
válasz
sityupityu #27318 üzenetére
Nem én oldottam meg a lejátszást sz.gépen. De miért nem jó visszanézni a tv-n a felvett műsort? Tudom ajánlani ilyen célra például az Alcor DVB-T vevőit, azok .ts formátumban vesznek fel, nem kell nekik speckó particio sem, és még a Samsung TV-k is lejátsszák direktben a velük felvett műsort.
-
Imifej
senior tag
válasz
attamero81 #26740 üzenetére
Oké, a factory-s távirányító otthon ne maradjon.
-
Imifej
senior tag
válasz
attamero81 #26732 üzenetére
Mint írta attamero81 nálam járt, és kicserélte a TV- lelkét. Azóta minden oké, csak a PVR szűnt meg létezni, de a hétvégén a javított panelem is megérkezik állítólag, és akkor a régi panellal menni fog újra, vagy pedig a szervizes távirányítóval be lehet kapcsolni ezen is. Még egy dolog amit nem tudok letölteni azóta, a HD Youtube alkalmazás. Milyen IP címről lehet most letölteni?
Rosszat nem tudok írni attamero-ról, korrekt, és segítőkész volt mindenben. És ami a lényeg, hogy
jó áron dolgozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest