Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Samsung UE43TU8502 az VA paneles? Konkrétan ez a méret érdekelne, mert korábban úgy rémlett ilyen méretben nem volt Samsung panel.
-
syler123
veterán
Sziasztok!
A Samsung MU6122 mennyire ajánlott vétel? Esetleg mi más alternatívája lehet? Nem ennél a típusnál volt, hogy a 43"-os lehet ips paneles?
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Létezhet olyan, hogy a Samsung 40f6670-hez nem lehet hozzákötni bt hangszórót? Semmi opciót nem látok rá. Pedig bt ugye van a tv-ben, pl billentyűzethez. Utána találtam bt sticket hozzá, amit biztosan nem fogok megvenni, de vicces kicsit, ha tényleg csak azzal működik.
-
syler123
veterán
válasz
Mikeee89 #86327 üzenetére
Ha külső lejátszót rákötsz hdmi-vel a tv-re és a tv-ből hozod optikával a hangot az erősítőre, akkor a tv csak 2.0-át ad ki magából, szóval ezt jól gondoltad. Belső lejátszóról és tv adásból viszont kijön az 5.1. Ha ez azóta változott, akkor majd valaki kijavít, nálam még így megy.
-
syler123
veterán
válasz
Flashget #86052 üzenetére
Pont ezért a Samsungnak is az Android felé kellene nyitnia, akkor lenne igazán Smart tv, nem kellene külön média lejátszó, mert androidra is van már Kodi, attól pedig nem kell jobb, pláne ha menne a kondenciahelyes lejátszás. A saját chipset-je is van, nem is akármilyen. Mondjuk gondolom nagyban megdobná az árakat.
-
syler123
veterán
válasz
Flashget #71673 üzenetére
Voltak akciók, de valami katasztrófa lassú. Egy mosógépet akartam venni, jó árban is volt, de 1 óra volt mire elfogadta a címemet, meg a számlázási címet, másik fél óra a mobil beírása volt, megrendelni azt nem tudtam, csak idáig jutottam el...
Nokia Lumia 530 15kMég tartalék telefonnak is jó
-
syler123
veterán
Kicseréltettem a kijelzőt (Samsung 40f6670), így lényegesen jobb lett a háttérvilágítás, a sarkok sem sötétek, csak rettentő minimálisan, ennyi mindegyiknél van, szóval akinek ilyen gondja van nyugodtan hívja a Samsungot, hozták vitték, nekem megérte.
-
syler123
veterán
Ekkora egy vacakot mint ez a Samsung... Már komolyan nem tudom miért lepődök meg ezen. Ajándékba rendeltünk volna egy Samsung 40h5000-et, bal sarokban olyan mint amiben benne maradt egy alkatrész a világítás és a panel között, formája is van. Ilyen villásszerű valami.
A mi tv-n a 40f6670 egyre jobban bevilágít, mind a négy sarok sötétebb, mint kellene, plusz függőleges csíkokban sötétedés. Egyre szarabb a Samsung.
Van egy 32d5500-am, azt mondom az a best, hibátlan, full jó háttérvilágítás és az volt az alsó kategria, most a közép sokkal rosszabb, mint akkor az alsó kategória.
-
syler123
veterán
Ez a dolog érdekel engem is, akkor azt mondod, hogy 24P-esetén kapcsoljam ki a motion Plus-t? És a ledes mozgásjavítással mi a helyzet, azt is kilehet lőni 24P-nél? Azért kérdezem, mert HTPC-n amit nézek filmeket, azok 24p-sek, tehát akkor ehhez a forráshoz nem kellene mosgásjavítás, lehet hogy inkább rontanak a helyzeten. (Samsung 40f6670)
-
syler123
veterán
válasz
#93966848 #65384 üzenetére
Szia!
Pedig jó láttad a csíkokat, nekem is van a 40f6670-en. Valóban oldalmozgásnál látható. Én már a hajamat tépem miatta, de itt írták, hogy hiába cseréltetem mind sza., vagyis rossz. A 7000-8000-re is írták hogy felhős. Számomra ebben a felállásban a Samsung hibás terméket ad el, ilyen nincs hogy ez normális.
-
syler123
veterán
válasz
superg #65106 üzenetére
Hát igen, de ugye több fehér/világos képet látok, mint feketét. Full feketén nem is látszódna, mert akkor úgyis leveszi a fényerőt. Nekem van egy Edgelit-es d5500-am és ott nem zavaró ennyire a bevilágítás a mindennapok során, sőt inkább egyáltalán nem zavar, pedig azt régebb óta használom.
-
syler123
veterán
Létezik olyan f6000-es szériás tv, amelyiknek valamilyen szinten egyenletes a háttérvilágítása? Mert engem már annyira idegesít, hogy jövőhéten mostmár tényleg felhívom a Samsungot, hogy csináljanak vele valamit. Mind a 4 sarok sötétebb, meg ugye függőleges sötétedések, foltok stb. Ennyi használat után (karácsonykor vettem) azt mondom a d5500-as tv-mnek szebb képe van, ezt így ki merem jelenteni. Egyedük a mozgásmegjelenítése jobb az f6670-nek.
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, ez biztosan jó firmware 40f6670-re? Az SS a végén mit jelent? Amúgy vicc a Samsung oldala, alig találtam meg a tv-t, 40f6670-re behozott mindent a keresője, csak a tv-t nem...
-
syler123
veterán
válasz
Flashget #63161 üzenetére
Már mással is beszéltem priviben hogy feltette a 1119-es frissítést a 6-os szériára és a függőleges csíkok kevésbé zavaróak ezután, nálam is így van. Megmagyarázni nem tudom hogy miért, de akkor is látható az eredmény, nyilván nem a panelt javította meg
Szóval sokszor érdemes lehet frissíteni.
-
syler123
veterán
válasz
gyeniko #63091 üzenetére
Nekem van összehasonlítási alapom. Van egy d5500-am, ami ugyanaz, mint a d5000, és egy f6670-em. A d5000-en alig látszanak a felhők, csak vaksötétben, direkt ezt figyelve, az f6670-en verőfényes napsütésben kiszúrom, pláne a függőleges csíkokat, sarkok pedig sötétebbet. A két készüléket pár év és 90k választja el. Romlik a minőség. Kövi tv-nél szerintem bepróbálom a Sony-t.
-
syler123
veterán
A 24P fontosabb, mint a mozgóképfelbontás? Amúgy ezek okos tv-k, pontos lesz a 24P megjelenítés, nem 100hz-re fog törekedni a tv 24hz-es anyagnál, hanem annak mondjuk 4*-esére, 96Hz-re. Nekem van egy régebbi d5500-as tv-m, 50hz-es, állóképnél látszik hogy jó képe van, de gyors oldalmozgásoknál már bajos, de én játékra vettem, arra több, mint tökéletes.
-
syler123
veterán
válasz
nightshadow #63024 üzenetére
Lehet hülyeség, meg hogy ez nem jön le egy videóból, de nekem a bemutató videóból már az jön le hogy sötétebb a széleken a kép. Miért nem lehet hátsó ledes egy tv???? Nálam elférne és nem lenne össze vissza bevilágításokkal teli, mint a mostan 40f6670 is. Vicc az egész.
-
syler123
veterán
+1
A véleményem ugyanez, mint neked. Gondolom akik ekkora képátlókkal, ilyen kis távolságokkal pedáloznak, ők a moziban is az első sorban ülnek. Emlékszem réges régen Jurassic Park 2 vagy 3 premierjén akkorra tömeg volt hogy az első sorban ültünk, kép szélét abszolút nem láttuk, fejjel kellett követni a képet
Részletgazdag volt valóban, de az élvezeti faktor elég alacsony volt.
-
syler123
veterán
Hallottam összeállított rendszert és ebben igazatok van BBeci-vel. 3-500k-s épített rendszer sokkal jobb, ég és föld az utóbbi javára, ezzel tisztában vagyok. Én csak azt mondtam hogy ebben az árkategóriában, 100k környékén az összeállított sem jobb. Amikor én vettem, akkor egy Onkyo lett volna egy 10k-val drágább, hangzásvilága hasonló volt, mint a Sony, csak Bluray lejátszó nélkül maradtam volna, tehát jobban jöttem ki a Sonyval. Mindenben nem is kell mindenkinek egyet értenie.
A plazmában szintén igazatok van, hogy a Gt60 képe nagyon baba, de annak is vannak hátrányai, magas fogyasztás (nálunk akkor is megy a tv kb, amikor nem is nézzük 7/24) meg a beégés veszélye. Gyakran van hogy Openelec úgy marad a tv-n, lehet már ezt a Gt60 megfelelően kezeli.
-
syler123
veterán
Konkrétan amit ajánlottam azt hallottad? Mert akkor nekem van tapasztalatom, ami ugyan nem összehasonlítási. Mit ajánlasz 120k-ig, de legyen benne egy Bluray lejátszó is. De akkor már legyen az általam ajánlottól mérföldekkel jobb.
"Mellesleg nem látsz bele senki pénztárcájába, nem tudhatod, kinek, mennyi pénze van." Nem sokkal utánad linkelt egy 60k-s házimozit, szerintem nem a millás kategóriában keresgél...
-
syler123
veterán
Itt arról van szó, hogy itt az emberek 0,1%-át érdekli, hogy milyen az 1,2 millió forintos rendszer, mert nem fog ilyet venni az életben sem, a többi 99,9% pedig megveszi a dobozszettet. Ennyi, ezen kár vitázni. Állítottam én olyat hogy jobb a dobozszett? Nem. De elérhető, te meg lebeszéled szerencsétlent és inkább nem vesz semmit, mert hogy 1 milláért nem fog venni az is biztos...
És igen, minél több egy termékről a pozitív tapasztalat, annál biztosabb hogy nem lövünk mellé, mint hogy egy lefizetett szakbarbár egyetlen véleményét tudom meg. Ez van ezer meg egy tesztoldalon, nagyon kevés, ami hiteles.
-
syler123
veterán
Simán jobb egy dts hd, mint egy sima dts vagy dolby digital. Tipikus olyan vagy, mintha fizetnének neked hogy promózzál készülékeket, ami persze senkit sem érdekel, mert egy vélemény édes kevés, a közösség tapasztalata számít. A te véleményedre a korábban olvasottak alapján nem adnék... Szerintem az ár/érték arány fogalmával sem vagy tisztában.
devil-k: vigyázz, becsap a füled és a szemed is, "dobozszettre" sztereó szedj az a jó, LCD tv-re meg csak divx-et, mert bluray csak a Plazmához kell
-
syler123
veterán
válasz
syler123 #61735 üzenetére
Meg jön ezzel hogy ő még a budiba is 50"-tesz, nem hiszem el hogy ezzel mást nem idegel. Jelentkezzen egy ember, aki a 32"-os tv-jét 1m-ről nézi és nem monitornak használja. Senki? Gondolom a jelenleg még használatos 19"-os monitoromat úgy kellene néznem hogy a szempillám érinti a panelt...
Jó befejeztem az offot, csak a 42" alatti hsz-ét még nem olvastam, sorry.
-
syler123
veterán
Ebben veled tökéletesen egyet értek. 200k-ért nem is ajánlanék egybeszettet
. Itt 90-120k-ról volt szó, amihez kapunk egy Bluray lejátszót is. De az hogy egy ipari hulladék lenne, meg hogy félsüket vagyok, nem tudom alapból milyen jogon félsüketez le engem, de ez nem az első alkalom. A véleményem tartom. Én ezzel élvezettel nézem a Bluray gyüjteményem bármelyik darabját, amik között van jórészt dts hd ma is, pl ma a Rush-t néztem meg és nagyon jól szólt, ritka is amikor ilyen 4-5 mbites magyar hangot tesznek a Bluray korongra. De én félsüket vagyok, nekem minden jó...
-
syler123
veterán
Te jössz csak ezekkel a hülyeségekkel, senkit sem érdekel. Képzeld nem vagyok "félsüket" sem pedig igénytelen, ezt már pár helyzetben eljátszottuk. Ráadásul az általam belinkelt házimozik nem ipari hulladékok. Engem nagyon nem érdekel neked mi tetszik, nem azt mondtam hogy az épített rendszer nem jobb, egyszerűen átlag embernek nem éri meg, de az ilyen agyoniskolázott embereknek, mint te garantáltan megéri, hogy megmutasd vérpistike komádnak, hogy ha maxra tekered a hangerőt, akkor betörik az üveg. Erre fogsz rá kontrázni, hogy nem a hangerő a lényeg hanem a minőség. Kár hogy az átlag és nem pedig "félsüket" ember nem érzékel akkora eget rengető minőségelőnyt . Ennyi nem több. Érdekes mód a legtöbb embernek kompakt rendszere van, mert nem adhat ki 600k-t hangrendszerre, de szerinted minden ilyen ember hülye, mert te vagy az okos, amire mondom én hogy nem igaz
Bálint306: Érdemes előtte kipróbálni, ez azért alsóbb kategória, a legtöbb Sony szalonban meghallgathatod, ha rövid a kábel hosszabbítanak is és a gari is megmarad.
-
syler123
veterán
válasz
Bálint306 #61670 üzenetére
Nem reménytelen a hangjuk, ezt csak ő állítja, meg hogy csak a plazma a jó, meg csak 600k fölött vegyél tv-t.
Nagyon jók a Sony komplett szettjei, nekem is az van, kiválóak egy átlagos méretű szobába.
-
syler123
veterán
válasz
BullZeye #61579 üzenetére
Még csak véletlen sem normális, hogy lenne az? A tv-nek számolnia kell a késő képpel, ne vicceljünk már... Nekünk film nézés közben semmit sem szabad észrevennünk a késő képből, csak játék alatt... Meg ha nekem a 6670-el ugyanebben a felállásban nincs késés, akkor neki sem szabadna lennie, mondjuk nekem Sony erősítőm van.
-
syler123
veterán
Aki akarja nyugodtan tegye fel a 1119-es firmware-t, picit tisztább lett a kép is és a mozgás megjelenítés is jobb lett. Samsung 40f6670.
-
syler123
veterán
válasz
devil-k #60637 üzenetére
devil-k: kalibrálással foglalkozol? Tv szervizes vagy? Engem komolyan érdekel, ha ez a foglalkozásod fejet hajtok előtted, de érdekes hogy te papolsz emberi tudatlanságról és butaságról. Szerintem is kidobott pénz a kalibrálás és ennyi. Egyszerűen nincs annyi beállítási lehetőség a tv-n hogy ehhez hívjak "szakembert". Ennyi erővel minden tartalomhoz hívhatnék egyet, mert hogy szemre jó legyen egy képanyag szinte be lehetne állítani animációs filmhez, rendes mozihoz. Amit ráadásul észre sem veszel, hogy a deltaE értéke nem a legalacsonyabb stb... Alapból a képjavítók kikapcsolását javasolják, pl dinamikus kontraszt, szemre akkor is jobb ha legalább alacsonyon van vagy közepesen. Igen veszik el a sötét részletekből, de szemre jobb lesz a kép, és ez itt a lényeg.
Ha kalibrálni akar az ember vegyen elő néhány teszt képet és fent vannak a neten a módszerei hogyan érdemes beállítani, a háttérfénytől kezdve a kontrasztig minden.
-
syler123
veterán
válasz
revex345 #60521 üzenetére
Szia!
Ugyanez a tv-m van, és a jelenség is ugyanez
Vicc ez a egész 2014-ben, hogy ilyen "hibás" terméket képesek eladni. Ezekre is kellene valami minőség ellenőrzés, mert vicc az egész. Én még a sok sok éves Samsung 961bf monitoromat sem merem lecseréli, mert legalább a háttérvilágítás tökéletes homogén képnél is, hát a maiaknál valami borzalom.
Tv terén meg azt kell mondanom hogy Plazmát a népnek!!!
-
syler123
veterán
válasz
BullZeye #60469 üzenetére
Tv-vel dolgozik egy grafikus? Ne viccelj, akkor jó kontár munkát végezhet. Szemre legyen jó a kép, nekem már kalibráltak tv-t, jó nagy kidobott pénz volt. Mindenki állítsa saját ízlésére, azért nincs 1000 féle beállítási lehetőség, hogy ne tudja saját magának beállítani. Más részről azt csinálsz amit akarsz, ez az én véleményem, ezt korábban is írtam és bazi nagy igazság... Persze a gépmájereknek ha azt mondja a gép hogy a kép legyen szürke árnyalatos, akkor az az istenkirálycsászár. Nekem nem. Összeült a család aztán addig állítottuk, míg mindenkinek meg nem felelt, ennyi...
devil-k: tisztában vagyok hogy kalibrálva lesz színhűbb a kép, de nem a legjobb... Van akit nem érdekelnek annyira a sötét részletek, vagy éppen fordítva, akkor cses.eti a kalibrált képet. De innentől nem vitatkozom, mindenki azzal kalibráltatja amivel akarja, engem aztán ugyan nem érdekel, csak a véleményem írtam le...
-
syler123
veterán
-
syler123
veterán
Set top boxot ti 720p-re vagy 1080i-re állítottátok? A hd adások miatt kérdezem, sok eltérés nem lehet a képen, vagy fenetudja. 1080p-t nem tud a set top box, de gondolom a sat tv hd csatornái sem.
-
syler123
veterán
válasz
devil-k #58248 üzenetére
A 3D hiánya ami zavar (csak hdmi 1.3 kimenete van). Meg most kicsit felidegesített, mert tönkrement a rendszer hdd és ilyenkor használhatatlan a gép. Pendrive-al pedig az OPENELEC nem adta az 5.1-et, egy korábbi verzió igen, így most gondolkodóban vagyok. Ha megjön a hdd lehet megbocsájtok neki és akkor a BD 3D-t nézek lemezen és kész
-
syler123
veterán
válasz
Markizmark #58246 üzenetére
Mindenképpen. Lehet hogy egy wd red 2-3 tb-osat tennék bele. Akkor eladom az 1tb-os, meg a 640gb-os 2,5"-osat is, ami a htpc-ben van és akkor mehet bele egy nagy 3,5"-os hdd.
-
syler123
veterán
-
syler123
veterán
válasz
Burt1793 #58159 üzenetére
Hát érdekes tv az enyém
Nálam pont a sötét jeleneteknél nem látszik, csak amikor világos egyszínű háttér van, akkor vannak sötét függőleges csíkok, meg ugye a sarkok. Ilyenkor amikor oldalra mozog a kamera akkor látszik, mert a sötét csíkok maradnak, a kamera pedig mozog.
-
syler123
veterán
Nem tudtok valami jó videót linkelni, amin jól látszik a felhősödés? Kihívtam a Samsungot, aztán jó lenne ha normálisan megtudnám mutatni. Szedtem jéghoki meccset, azon aránylag látszik, de jó lenen valami szürkés árnyalatos videó, ahol mondjuk az felhők felé forog a kamera. Mert ugye tv adásban nem mindig van olyan, a filmeimnél meg nem nagyon találtam olyat.
-
syler123
veterán
Nálam nincs gond a képaránnyal. A tv 16:9-re állítva. A set top box pedig: 16:9, 720p, teljes. Nálam nem kapcsol ki a tv. Kapcsold ki az automatikus frissítést és az összes energiatakarékos beállítást.
A felhőkkel hogyan áll a tv-d? Valamikor nem tudnál lőni képet a welcome smart tv videó toltál fehér részéről? Olyat mint, amit én lőttem. Picit nézd lentről a monitort, akkor jobban látszanak a fekete csíkok.
Ilyet:
-
syler123
veterán
BD 3d-t játszottál le vagy mkv-t? Érdekelne, hogy valakinek sikerült-e lejátszani bd3d-t hdmi 1.3-as kártyákon. Lenne egy htpc-m, jó lenne ha vinné őket. Korlátja nem szabadna hogy legyen. Egy Sony házimozim lejátssza a bd3d-t hdmi 1.3-on is, csakúgy, mint a ps3. Egy hdmi 1.4-es pc-vel a hétvégén kipróbáltam és hdmi 1.3 kábellel ment a dolog. Kérdés, hogy hdmi 1.3 kártyáról megy-e.
-
-
syler123
veterán
válasz
#18538752 #57235 üzenetére
A probléma ott kezdődik, hogy a néhány éve vásárolt olcsó, belépő szintű d5500-as tévém háttérvilágítása teljesen egyenletes, nem gondolná az ember, hogy a felsőbb kategóriában rosszabbat kap a pénzéért.
Vagy csakugyan van egy sok sok éve vásárolt Lg lcd tv-m (lh 7000), aminek ugyan nem annyira jó a feketéje, de a képminősége ezen felül jobb, mint a mostani Samsung f6670-é. Fejlődést várnék, nem azt hogy egyre rosszabb terméket kapok a pénzemért.Kedves Samsung nem Oled tv kell nekünk, vagy 4k megjelenítő, csak ne adjon el hulladékot 200k-ért...
-
syler123
veterán
válasz
Flashget #57159 üzenetére
Úgy tűnik jó lesz a servioo, rövid ideig próbáltam, 720p mkv és ment wifin keresztül. Nem sokat fogom használni, e-miatt nem akarok kábelezni a nappaliba. Most megnézek egy filmet végig, ha megy akkor nem lesz gond a wifivel.
Ez az anynet+ nagyon bejön. Mivel a házimozimon nincs külön hdmi a hangnak, de így mégis megkapja a hangot a tv-ről. Az optikai foglalt egy htpc miatt. Ilyenkor 5.1-ben küldi a tv a hangot ezzel anynet+al?
-
syler123
veterán
Még egy kérdés. Mivel érdemes megosztani a pc-ről a filmeket a tv-re? Még mindig a Samsung Allshare?
tobias88888: ünnepek után szerintem megkérdezem a Samsungot.
-
syler123
veterán
Nah Samsung f6670 tulajokat kérdezném, az általam linkelt képeknél jobb, vagy rosszabb a háttérvilágításuk? Az esetleges csere miatt kérdezem, hogy ne essek abba a hibába hogy még rosszabb legyen csere után...
Szerintetek normálisak ezek a függőleges csíkok? Korábbi ledes tv-men nincs ilyen, pedig az csak belépő kategória, de szintén edge led. -
syler123
veterán
válasz
sandró60 #56939 üzenetére
Bár ne tettük volna
Komolyan mondom nem vagyok elégedett. A képminőség nem lenne rossz, de az teljesen eltörpül a felhős panel miatt. Ezt azért írom, hogy azért a leendő vásárlók legyenek tisztában a dolgokkal, hogy nem minden arany ami fénylik
5-6 éves Lg-m jobb minden téren, ezt nem akarom elhinni, de be kell látnom hogy ez az igazság. Egyedül a mozgásmegjelenítés, ami fejlődött, a képminőség ebben a formában nem jobb, sőt... -
syler123
veterán
Akkor 1000 éve írta, én ilyet nem olvastam. a8l meg tőlem lehet Audi A8 limuzin
Ő dolga, én csak mondtam amit mondtam, emellett mindenki azt vesz amit akar.
Amúgy én nem erőszakolom senkire a választásom, a saját véleményemet írtam:
"Ebben a méretben amúgy is vetítőt vennék, az nem fog foltosodni
Ezért a pénzért nagyon pöpec projektort lehet venni."
Tehát én azt vennék, más azt vesz amit akar...
-
syler123
veterán
válasz
devil-k #56436 üzenetére
Kell egy kisebb tv a családnak, plusz a vetítő. Ez kijön a 65"-os f8000 árából.
Magyarázatok:1. 65"-os tv-n gondolom tudod milyen az sd adás, mint amit ráhánytak a tv-re. Ehhez érdemes kisebb méretben gondolkodni.
2. Ha filmezel, márpedig gondolom azért veszel 65"-os tv-t, akkor tuti nem verőfényes napsütésben fogod tenni, ergó, jó lesz a vetítő. Ilyen árban nem lesz gond a fényerővelIgen az LG-nek is vannak hibái, például az alacsony kontraszt. Hát nem tudom...
-
syler123
veterán
válasz
garf78 #56432 üzenetére
Szerintem még mi ne panaszkodjunk a 190k-s tévé foltjain
Ennyire nem durva, mint itt a képen az f8000-en és nem egy kategória a két tv. Következő tv-m LG lesz
Ebben a méretben amúgy is vetítőt vennék, az nem fog foltosodni
Ezért a pénzért nagyon pöpec projektort lehet venni.
-
syler123
veterán
válasz
Markizmark #56261 üzenetére
Köszi, szerintem felhívom a szervizt, hogy mit mondanak, hátha.
bandigno: képet erről nehéz készíteni, mert nem lehet normálisan kijelzőt fotózni. De függőlegesen látszanak, a tetejétől az aljáig. Világos jelenet, egyszínű világos háttér, szürkés árnyalatoknál. Főleg amikor oldalra mozog a kamera, akkor rettentő idegesítő. A család nem vette észre, mondani addig nem is mondom nekik míg nem beszéltem a szervizessel, mert ugye ha rááll a szemed onnan elviselhetetlen...
-
syler123
veterán
-
syler123
veterán
Persze nincs, az orromig sem látok a 6 dioptriás szemüvegtől... Hagyjuk már. Ésszerű keretek közt kell maradni és azt ajánlgatni, ami árértékben megéri, ennyi...
Tudom itt oltod a népet végig kussban olvastam ezeket a hülyeségeket, hogy 600k-s plazmákat istenítesz hogy mekkora király. Meg hogy a Samu F8000 elviselhető, vagyis nem nézhetetlen, alatta nem vennél. Szíved joga, de Magyarországon ilyet ajánlgatni??? Áhh...
Hangminőséget meg ne más mondja meg, hogy nekem mi a jó. Ezt már a képkalibrálással kapcsolatban elmondtam...
-
syler123
veterán
válasz
devil-k #56189 üzenetére
Értelek, de ne jöjjünk itt a Lada vs BMW hasonlatokkal.
Egyszerűen képminőségre annyi az eltérés ha nem egymás mellett látod, hogy az egyik BMW-ben bőrülés van, a másikban plüss.
BBéci: imádom ezt a házimozit és igen a szemedben egy csíra paraszt vagyok, hogy ekkora fo.t nézek de nem érdekel. Jól szól, ütnek a mélyek. Ettől jobb nem kell, ha nem egy 1000m2 -es nappalid van. Kb mint az Iphone-osok oltása, hogy presztízsből azt veszik.
-
syler123
veterán
De ha neki nem lesz olyan tv-je nem tudom minek ajánlgatsz 100k-s bluray lejátszót. Ki vesz ilyet? Ez már a nem normális kategória. Én 120-ért komplett Sony Bluray házimozit vettem, amivel simán megy a Bluray 3d is. Nehogy már a böngészőt hiányoljam egy Bluray lejátszóból, ami mindent visz... Eléggé sasolni kell hogy észrevedd a különbséget és csak akkor veszed észre, ha egymás mellett van, egyébként soha. Persze ha természetfeletti képességeid vannak, akkor lehet
-
syler123
veterán
válasz
garf78 #55876 üzenetére
Világos szürke háttérnél nem látszik? Viszonylag egyformán függőlegesen látszik. Ha pc-d rá van kötve és beállítasz egyszínű világos szürke vagy fehér hátteret. Sötét színeknél nem látszik, meg a sarkoknál sem. Leginkább akkor látszik, ha oldal mozgás van és a teljes kamera fordul világos háttérnél. Mintha kicsit ködös lenne kb így lehet leírni.
-
syler123
veterán
válasz
garf78 #55855 üzenetére
Szerintem a felhőkre gondolsz. Nagyon egyenetlen a háttérvilágítás. Akkor szembeötlőbb, amikor oldal mozgás van és világos szürke vagy fehér háttér van. A mozgásmegjelenítés sem tökéletes. De ez nem a frissítés hibája szerintem, ez a tv ennyit tud. A jó régi Lg lh7000-em ettől sokkal jobbat produkál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest