- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
endrúdí
tag
válasz
szelidorzo #26726 üzenetére
Hello, nekem Panasonic G20-nal ugyanez volt a baj (160 csatorna, hibas ekezetek, hianyzo adok) Ma sikerult megoldani, ugy, hogy csehorszagra allitottam a tv-t (nyelv satobbi magyar mindenhol) beirtam halozati kodnak a 43104-et, igy mar nem 160 csatornat talalt, hanem 227-et, hirtv, atv, muzsika, fem3 megjelent es eltuntek az ekezetproblemak is. TOKELETES lett !!!
-
drmotto
őstag
válasz
szelidorzo #41666 üzenetére
Nem az enyém. Nekem esezembe se jutott.
Csak kolléga minden áron frissíteni akar, és ez lett volna az óvintézkedés.
De majd ez alapján megpróbálom ismét lebeszélni.Köszönöm!
-
válasz
szelidorzo #41562 üzenetére
Okai méret-ár, nyáron a plazma kész fűtőtest, fogyasztás, stb
Hát ezek a megállapítások pont hogy nem állják meg a helyüket.
1 Plazma azonos képeryőméretben és kategóriában olcsóbb.
Kész fűtőtest úgy hülyeség ahogy van.
Nagy fogyasztás, szintén elavult hülyeség. Az EON tesztje szerint a TV készülékek között pont egy Panasonic plazma TV a fogyasztás bajnoka.Az stb. nem tudom mit takarhat még.
-
krx21
nagyúr
válasz
Egyetértek... Csak kár, hogy sokan nincsenek tisztában a különbségekkel...
-
BBéci
legenda
válasz
A legújabb plazmák sokkal kevésbé melegszenek, mint a korábbi modellek. A 2008-as PZ85 rendesen felmelegítette a szobát és ezzel arányosan az áramot is zabálta, pedig csak 46 colos volt. De a képminősége mindezért kárpótolt.
(#41565) Flashget
Nem ugyanaz.A Gold remek cég volt, routert, tintapatront, fotópapírt is vettem tőlük, nem csak lemezeket. December közepén beszéltem velük, nincs semmiféle budapesti boltjuk, átvételi pontjuk.
-
rasky
senior tag
válasz
szelidorzo #41501 üzenetére
Új TV lesz elvileg belőle, a pénz visszakérésen én is gondolkoztam már, de nem akartam velük csudázni, van így is elég bajom már velük tablet terén, mivel sajnos már nem a minőséget képviseli a samu...
-
zaak
csendes tag
válasz
szelidorzo #26704 üzenetére
Szia!
Lenne egy kérdésem kártya és Samu6500 párosítása ügyében.
Nekem Irdeto kártyát adott a UPC és SAT a rendszer.
Vettem hozzá egy TECHNISAT Irdeto CI+ modult.Nem én telepítettem először, hanem a szerelő így nem is voltam otthon.
Ő tette bele a Samsung gyári műanyag kis szerkezetét is amelybe ezek belemennek.
2 napig működött, azóta nem tudom működésre bírni.A közös illesztő menűpontnál felhozza a UPC smartkártya és a Technisat modul gyári számát is, tehát érzékeli a TV.
Mi lehet elállítva? Mi a helyes installálási procedúra? Mi a kártya telepítésének a pontos menete? Te hogyan csináltad? Van-e ötleted mi lehet a gond?
-
Pocee
senior tag
válasz
szelidorzo #32649 üzenetére
Ilyen a miénk is,jobb oldal alulról a 4. a 3d gomb nekem csak azt kell elvileg nyomogatni nem?
Bocs a lámulásért...
-
Pocee
senior tag
válasz
szelidorzo #32649 üzenetére
köszönöm szépen,ebben bízok még egy kicsit,ha nem megy vissza a boltba,de gondolom ott rádugnak majd egy blueray lejátszót és menni fog...
-
Pocee
senior tag
válasz
szelidorzo #32642 üzenetére
mire formázzam?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
szelidorzo #32642 üzenetére
nekem az 1A-es portban az A-DATA HD710 még egyetlen egyszer sem mutatott hibát, akármekkora fullHD filmet tettem rá (nem 3Ds, de nem is BDrip
)
igaz, a benne lévő Toshiba HDD max áramfelvétele (indításkor ofc) 930mA vagy 940mA nem emlékszem már pontosan
-
Pocee
senior tag
válasz
szelidorzo #32624 üzenetére
Az áramos kérdést kizárhatjuk szerintem,mert a tv-nek van két usb portja gondolom pendrive-nak,mind a kettő 0.5A jelzéssel,viszont van neki egy kimondott hdd usb portja(mellé van írva hogy hdd usb) 1A jelzéssel,így gondolom nem lesz baj a kisvinyó meghajtással.
A 3D gombot nyomogatva kell a képnek változnia vagy vagy másik gombot kell nyomnom,hogy fentről le jobbról balra stb.rendezett képet kapjak?
A szemüveg tuti jó mert kiírja a tv hogy szemüveg csatlakoztatva,a rippelés meg hát most nem szeretném leírni honnan vannak a filmek de ha 3000 ember nem panaszkodik akkor biztos nincs baj a rippel.
Most leszedtem a legújabb firmware-t majd este kiugrom apámhoz és feltolom a tv-re,el tudok ott valamit rontani vagy magától megcsinál mindent a penyora telepített exe? -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
szelidorzo #32624 üzenetére
az ES5500 1A-t ad le, direkt külső HDDnek való port az egyikje...
és a 2.5-esek 900mA max (nyitó) áramot kérnek (mellesleg a "sima", 500mA-es 2.0ás port is képes ideig óráig több ampert adni)
-
Pocee
senior tag
válasz
szelidorzo #32613 üzenetére
értelek,de nekem nem eldobja,ott van a két kép csak nem rakja össze eggyé,a fullhd filmek röccenés nélkül mennek,azokkal semmi baj.
Számomra nem elfogadható hogy áram miatt nem rakná össze a két képet.
Hülyét kapok mert apám már ezzel öl 2 napja,hogy ugye megmondtam,hogy külső tápos vinyó kell ide.
Szerintetek ha youtube-ról szedek le tesztvideókat letöltés átkonvertálás mkv-be akkor megmarad a 3d jellege?
Mert akkor leszedek párat,csak azt nem értem,youtube-on nézem kék piros a kép picit eltolva,leszedem lekonvertálom és lesz belőle egymás meletti két kép.
Ha tudom hogy ezzel a 3dvel ennyi szopó van még le is beszélem apámat...szerk: estleg fw frissítés?
-
Tutu7030
veterán
válasz
szelidorzo #32613 üzenetére
Én mióta mvisszaraktam a d6570-re a 1016 fw-t, azóta stabil a hdd, nem kellett egyszer sem újra formáznom.
-
Csekusz
tag
válasz
szelidorzo #32070 üzenetére
Köszi a választ! Amit leírtál, arról talán mintha halottam valahol régebben, de naív módon azt gondoltam egy 3-400.000.- ft-os lottószelvénynél jobb esélyei lehetnek (2012-ben) annak az elvetemült vásárlónak, aki egy 46" 3D LedTV-t venne, mint a kaparós 200 ft-os black jack-nél, a lottózóban
Röviden: a kicsomagolás, beüzemelés nagyobb izgalommal tellhet, mint gyerekkoromban a karácsonyi ajándék kibontása a fa alatt 24-én... Jóóóó
Mindegy ha ez lesz (46es6800), a kinézett webes boltból("dream"), a beüzemelésnél jobban lesek majd, mint Rodolfó trükkjeinél.
Konkrétan mik a gyenge pontok...: pl. ez a bizonyos felhősödés, hogy látható, szúrható ki a legkönnyebben ? Mire figyeljek még, ami fontos lehet, vagy ami számít (bármi tipp jól jöhet) ? Tehát ha a tv hátulján mondjuk made in siria lenne, az már gyanús lenne gondolom...
Nem tudom, de nehéz azért felfognom, hogy ekkora összegű vásárlásnál (van aki kocsit vesz ennyiért), a jószerencsére kell bízni magam és a rózsafüzért morzsolgatni kicsomagolás alatt..., mert gondolom a panelek közti különbség valahogy jelentkezik...
Furcsa...
Köszönöm a segítséget előre is ! ! ! -
Csekusz
tag
válasz
szelidorzo #32065 üzenetére
Így van, így van..., közben utánanéztem a neten is.
Amiben viszont semmire sem "jutottam", az a "panel-kérdés".
Igen talán ez a legfontosabb kérdés, a Tv szive-lelke,amihez viszont végképp nem értek... segítenél ebben, kifejtenéd bővebben, mit lehet erről tudni...(adatok, tippek, jótanácsok)? -
kadettxe
csendes tag
válasz
szelidorzo #31408 üzenetére
Szia!
Igen azt a gombot már ismerem, de akkor azt kérdezem tőled, hogy ugyanazt a hatást érem el a sima M1, vagyM2 adásnál bekapcsolom a 2D-->3D gombot, mintha a M3D nézném?(persze gondolom ehhez is használni kell az aktív szemüveget) -
pisteeke
tag
válasz
szelidorzo #31075 üzenetére
No, megérkezett a Mediakártya. Kicsit bénáztam, de végül sikerült beállítani. Hála a segítségednek és a leírásodnak (
) sikerült az ékezetes betűket is előcsalogatni. Csatorna rendezés is megvolt, úgyhogy mondhatni poecül fut a D6500 -on. Időbeálítást úgy oldottam meg, hogy a GMT+1 alapból rátolta azt a hiányzó egy órát, tehát így már az is hibátlannak tűnik. Legalábbis a Guide alatt rendesen jelenik meg. Időzítet rögzítés még egyenlőre nincs, előbb vennem kell egy külső HDD-t. De remélem ott sem lesz gond az idővel.
Egy két dolog azért van, ami nem teljesen világos. Pl az m2 nem jött be kódolatlanul, pedig ha mnden igaz az kártya nélkül is kellene menjen. Aztán - nem tudom biztosra - de mintha hiányozna pár zene csatorna is. Sehol nincs. Bár igaz, csak digitális keresésre futtattam, de gondolom az nem kell hogy gond legyen. (vagy mégis?)Mindent egybevéve, remekül szuperál.Köszönet a segítségért.
Ha mostmár még az all share is menne rajta végre, teljes volna az "ölöm bódogtág"
-
pisteeke
tag
válasz
szelidorzo #31098 üzenetére
igen, azt vágom, hogy a nyelv beállításnak nincs köze a kártya beüzemeléséhez, és hogy kártya nélkül is be lehet állítani a tv-t. Arra gondoltam, hogy valami apróság, amire figyeni kell a kártya beüzemelésénél, mint pl előbb a kártyát a modembe, majd modemet a tv -be, vagy fordítva. szóval ilyenek. De holnap kiderül. ma kaptam az sms-t, hogy holnap hozza a futár a kártyát.
Majd beszámolok, hogy ment
még1x thx.
-
pisteeke
tag
válasz
szelidorzo #31075 üzenetére
Örök hála!
Szerintem nem lesz gon, pöpec leírást adtál, hogyan kell csinálni. Köszönöm.
Még egyetlen röpke dolog jutott eszembe. Mégpedig, hogy a kártya telepítésénél van valami, amire figyelni kell, vagy a tv-hez kapott modult tv-be bedugom, kártyát bele teszem bekapcsolom, nyomkodom a tovább gombot és kész? Tehát arra a részére gondolok, amíg az észt ország beállításig jutok. Ne haragudj kérlek, ha nagyon láma lennék...Egyébként még mindig nem jött meg a futár a kártyával, de még csak nem is hívtak... :S
-
pisteeke
tag
válasz
szelidorzo #31039 üzenetére
Köszönöm, ez nagyon hasznos infó volt! Szerintem megkíméltél az idegbajtól, úgyhogy örök hála!
Vissza fogok olvasni a május elejei beállításokra. Már alig várom, hogy megjöjjön a cucc. -
pisteeke
tag
válasz
szelidorzo #30998 üzenetére
szuper! Ez tényleg jó hír, köszönöm
Viszont ez az észt nyelvre állítás meredeknek tűnik első hallásra. lesz a kártyának valami helyi menüje, ahol állítgatni kell, vagy a tv saját menüjében kell matatni? -
Phobos25
csendes tag
válasz
szelidorzo #23897 üzenetére
hi!
nekem is hasonló a problémám. 3-4 napja vettem észre, hogy néhány csatorna kockásodik. kábeles digin kapom a jelet. az analógok jók. a digitális nagy része jó, sőt a hd is gyönyörűek. néhány kivétel pl. tv2, rtl klub meg néhány sz@r ami nem érdekel.
konkrétabban a jelenség: véletlen helyen apró kockákban megmarad egy korábbi kép 1 mp-re kb. a hang is akadozik. élvezhetetlenné teszi. hívtam a digit. nem látnak hibát a hálózatban. javasolták hogy hangoljak újra, megtettem, de a helyzet ugyanaz.
ugyanaz lehet a problémám mint itt a kollégának? zavar van a koaxban vagy a csatlakozókban? miért sz@ródik el egy digitális ha a többi jó?kösz a választ előre is!
-
vajonmilesz
csendes tag
válasz
szelidorzo #28066 üzenetére
ö..láma kérdések jönnek...
STB = UPC-s set top box?
A médiacardot a UPC adja? Vagy venni kell valahol külön, és berakni a tv-be? S ha venni kell, akkor milyet?
32c650 tud ilyet fogadni? S ha igen, akkor már lehet pendrivra, vagy külső vinyóra, vagy a tv-re PVR-el rögzíteni? -
róland
veterán
válasz
szelidorzo #28066 üzenetére
S hol az a svájci lista?
-
utánvétel
aktív tag
válasz
szelidorzo #28045 üzenetére
Szegény D7000-esen sok-sok fullHD film fut külső merevlemezről, a tv nézésre pont jó az analóg, mivel nem akarom a lakást a randa UPC boxokkal telerakni.
-
utánvétel
aktív tag
válasz
szelidorzo #28045 üzenetére
Az a baj, van vagy 3 db pinnacle pctv kártyám, sajnos csak XP-hez telepíthetőek, és jelenleg WIn7 van fent. A meglévő merevlemezes felvevő pedig a másik szobában a másik tv-re van csatlakoztatva, afelett asszonyka rendelkezik
-
Favilla
tag
válasz
szelidorzo #27327 üzenetére
Most hogy kisérletezem, próbálkozok, ha egyébre állítom az országot akkor bejön az időzóna. De az ékezetek rosszak, tehát nem vagyok előbbre.
-
nightshadow
veterán
válasz
szelidorzo #27341 üzenetére
Prémium boxokkal ellentétben, csak a nézett műsor rögzíthető, párhuzamosan másik nem.
Tehát ha felveszek valamit x csatornán, akkor addig nem nézhetek egy másik műsort y csatornán?
-
Favilla
tag
válasz
szelidorzo #27333 üzenetére
Ilyet nem találok a menüben. Az időt, időzónát lehet a szervizmenüben állítani? C sorozat
-
Favilla
tag
válasz
szelidorzo #27329 üzenetére
Szlovákia és Csehország is igyanaz az időzóna, mint itt, mégis csúszik -1 órát. Az enyémben Dánia nincs.
-
Favilla
tag
válasz
szelidorzo #27327 üzenetére
Akkor nem egyforma a tv-nk . Nekem a kézinél nem lehet GMT-t és a nyári időt állítani, csak időt és dátumot
.
Neked milyen tv-d van? -
Favilla
tag
válasz
szelidorzo #27319 üzenetére
Leírnád pontossabban, hogy csináltad? Nem teljesen értem, nekem nem sikerül
.
-
Flashget
félisten
válasz
Hogy én ezzel mennyit eljátszadoztam pár hete :p
-
Favilla
tag
válasz
Nem boldogulok továbbra sem az epg+időbeállítás+ékezetekkel samsung c sorozatnál digitális adásnál upc-n. Ha magyaron van, akkor jó az idő, de nem jó az ékezet.Ha észten vagy szlovákon akkor jó az ékezet, de -1 óra csúszásban van az idő és az epg és hiába állítom át az órát kézivel, az epg akkor is csúszásban marad....
-
Favilla
tag
válasz
szelidorzo #27302 üzenetére
Előre is kösz!
-
Favilla
tag
válasz
szelidorzo #27290 üzenetére
Igen, akkor jók a betűk, csak az idő elállítódik -1 órával. Ha kézivel beállítom az időt. EPG-ben a műsorok akkor is el vannak állítódva -1 órával. A gmt-t nem lehet állítani.
-
attamero81
senior tag
válasz
szelidorzo #27133 üzenetére
Ezek a tv-k nem koambra tv-k.Isten őriz,hogy onnan.Ezek MM,madaras tesco meg egyéb helyről vettek ahova valami hiba miatt visszavitték a tulajok,Valamelyik nap volt egy olyan,hogy 46d7000 wifi panel rossz volt benne.Megvettem xx.xxx össszegért kicseréltem a wifi panelt és eladtam 1xx.xxx-ért.Kb.1xx.xxx volt a nyereség.A garancia ugyanúgy Samsung-os marad nem vész el.Rendes Samsung matrica.Nem gányolt,nem szét lopott,nem hiányos tv-k.A fizető képességről csak annyit,hogy nagyon sokan vannak akik csapnának rá.Érdeklődés szintjén kb. jelen állapotban olyan 2.xxx.xxx ft-t tudnék behalmozni és nekem olyan max.1 millába lenne.
A vétel árban én a szállítást,beüzemelést is bele tettem.Áru hitelre szerintem ilyet nagyon kevesen vesznek.Sok alkatrész vadonatúj.Mivel ezek a tv-k elég mutatosak a kijelző miatt,ezért csak úgy vágok bele,hogy 100%-os a kijelző állapota és 0 tolerancia a hiba fele.A többit tudom javítani. -
Viktoár
addikt
válasz
szelidorzo #26774 üzenetére
Köszi szépen ezt nem tudtuk és a bolti eladó sem említette.
Gondolom ez amolyan "kisbetűs rész" amit a laikusok nem mindig figyelnek.
Na mindegy,a "saját" hibáiból tanul az ember. -
mrhitoshi
veterán
válasz
szelidorzo #26776 üzenetére
De hát ugyan úgy konvertáltam mindkét fájlt, ugyan azzal a beállításokkal, ugyan azzal a programmal.
-
Makosx
csendes tag
válasz
Szia szelidorzo
D6500 a magyar samu oldalon szintén csak CI tipusu. Ennek ellenére neked müködik a CI+ kártyával a UPC mediacard. -
Makosx
csendes tag
válasz
szelidorzo #26712 üzenetére
Itt CI+ a kártyahely
-
BBéci
legenda
válasz
szelidorzo #26720 üzenetére
Kábeles T évek óta használható box nélkül, Conax modullal.
-
Zsüll
tag
válasz
Szia. Ezek szerint rendelhető már a kábeles conaxos csomag?
-
sanyaboy
csendes tag
válasz
1. Az ékezetes problémára nálam a következő volt a megoldás: (azt hozzátenném, hogy én az eredeti, STB-ből kivett kártyával operálok, nem ezzel a medaicard-dal, egy sima cryptoworks adapter segítségével):
naszóval Csatorna menü /Ország/ PIN kód 0000/ Digitális csatorna: Észtország
Rendszer menü / Nyelv/ Menü nyelve és a Beállítás-on belül mindent visszaállítani magyarra! Magyarán beállítod a tévéd Észtországra, de minden nyelvi beállítás visszaáll magyarra. Így a Samsung műsorújság is jól írja az ékezeteket. Hogy miért pont észt nem tudom, véletlenül jöttem erre rá. Fura módon a Rovi műsorújság a magyar területi beállítással is tudja az ékezeteket, csak az egyáltalán nem tetszik nekem, szerintem a Samsung jobb. Próbáld ki ezeket, kíváncsi vagyok megoldja-e?
2. Nálam néhány csatornára (mindig ugyanazokra) átkapcsolva megjelenik egy ablak: "check your smart card" felirattal, alatta megy az adás. Ezt leokézva, vagy EXIT-et nyomva eltűnik. Van ilyen nálad is? Az elején kicsit idegesítő volt, de már tudom melyik csatornák fertőzöttek és arra kapcsoláskor már nyomom is az OK-t automatikusan
3. A csatornák beállítása hogy történt? Automatikus hangolás? Csak kizárólag a UPC által adott csatornákat találja meg (ami jön STB-n keresztül is), vagy beállít mellette még 600 szükségtelen csatornát is, amit fáradságos munkával törölgethetsz? Az én verziómnál ez a legnagyobb negatívum sajna... Nálad ez hogy van? -
AttyVin
aktív tag
válasz
szelidorzo #26721 üzenetére
Az Invitel jelenleg horribilis díjat kér a HDMI-s boxért.
A felvétel más eszközzel is elérhető (lásd PVR).
De a kényelem is fontos (pl. -1 távirányító), meg az amit írtam is, hogy mondjuk egy 250.000 Ft-os vagy drágább TV ne csak egy nagyképernyős monitor legyen, hanem TV az összes funkciója használható legyen.
Ami a lényeg, hogy tényleg lehessen választani és ne kötelező legyen valami (pl. STB)! Akinek a box a jó, használja azt (fizessen érte), de ne korlátozzák a CI-modulokat sem!
-
AttyVin
aktív tag
válasz
Nálunk "inviteles" kártya dolgozik Conax-modul segítségével egy D5500-asban.
Gyakorlatilag azt tudja, ami szelidorzo leírt, szerencsére a fenti hibák (pl. kettős betűk, stb.) nélkül.
A boxnál nemigen gyorsabb, de így attól legalább meg lehetett szabadulni.
Viszont kényelmesebb a kezelés és természetesen jobb a minőség is, mert az inviteles "alap-boxok" nem HDMI-sek (csak a drágábban bérelhetők), így a jel eleve "analóg" módon (pl. scart) jutott el a TV-ig...
És ezzel a TV legtöbb funkciója is kihasználható - ha már azért vettük - és nem azért, hogy egy STB-hoz kapcsolt nagy monitor legyen!
Aki teheti, javasolt, hogy váltson STB-ról CI(+) modulra!
-
Andie
őstag
válasz
szelidorzo #26714 üzenetére
Nekem T-Home-os Sat TV-m van (parabolás).
És akkor ki lehetne váltani a beltéri egységet, ugye? Hivjam őket? -
Andie
őstag
válasz
T-home-nak nincs ilyenje?
-
lacalama
csendes tag
válasz
szelidorzo #26473 üzenetére
Akkor az kapufa. Talán lesz valami más megoldás.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
szelidorzo #26473 üzenetére
Én is úgy tudom, hogy kilőtte.
-
gyugyo79
addikt
válasz
szelidorzo #26281 üzenetére
A D szériának 100% tudnia kell ha a tied nem kezeli az garanciális probléma ingyen javítaniuk kell. A B szériából tuti volt olyan ami nem tudja kezelni. A C szériának is tudnia kell és az az utániaknak is. Link.
A CI = Common Interface foglalat megléte nem egyenlő azzal, hogy a CI + rendszert (ugyan olyan a foglalat a modul csatlakozója amit bele raksz stb.) tudja kezelni a TV. Gondolom ezért fogalmaztak a leírásban úgy nálad, hogy van foglalat és kezeli a rendszer a CI+ -t is.
Ahány nyelven van leírás mindben másféleképpen fordították le. -
vlevi
nagyúr
válasz
szelidorzo #26281 üzenetére
C650 tévé manualja is említi a CI+-t.
-
Flashget
félisten
válasz
szelidorzo #26271 üzenetére
A hozzáadott könyvben szó szerint ezt írják:
Helyezze be a CI vagy a CI+ kártyát -
delig
tag
válasz
Köszönöm a választ!
Egy ilyesmi kábelt és csatlakozófejet mennyiért vesztegetnek?
Bár lehet, hogy kérek egy ellenőrzést, meg hogy húzzák be vmi normálissal akkor. Bár gondolom az is gáz lehet, hogy 2-3 helyen toldozva van, bár az meg lehet azért van, hogy jelerősítőt építettek be.
De akkor holnap tényleg csekkolom a kábeleket. Lehet ez a 121 MHz túl gyenge akkor.
De miért pont ezek, nem értem. A sok külföldiért, amit nem is nézünk sose, azokért nem lenne kár... -
Imco
őstag
válasz
Én emlegettem, de csak poénból.
Egyébként Munkácsi colorral kezdtük. -
Flashget
félisten
válasz
nekünk azért lett fekete-fehér orion 60 vagy 70, mert az nem robbant
-
Giovanny
őstag
válasz
szelidorzo #23644 üzenetére
Hát akkor valszeg Led lesz belőle,tegnap voltam MM-be és megnéztem egy pár TV-t,nekem jobban bejön a Led képe,egyébként a Smart mennyire hasznos/előnyös ? Mivel netezni úgy is tudok ha összekötöm a PC-vel.
-
Shadowfax
addikt
válasz
szelidorzo #18447 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
szelidorzo #17518 üzenetére
Október 14.-én adtam fel a számlát és a gar. levelet.
Ed Parker
Nem eladó.
-
Vins
csendes tag
válasz
szelidorzo #16232 üzenetére
Saturn tele van román gyártmányú lcd tv-vel, monitorral.
Kettőt vittem vissza, olyan szintű bevilágítás és kékség volt rajtuk, hogy nem bírtam megbarátkozni velük / az egyik led a másik lcd volt /.
Nekem furcsa volt, hogy ez nem lehet véletlen, még ha csak egy alsóbb képméretről és árfekvésről is van szó.
Amin viszont baromira kiakadtam, hogy elmentem a 220volthoz, az eladó csávó szó szerint lusta volt lemenni a raktárba felhozni egy tv-t ( nem volt kint mintadarab), hogy megnézzük honnan van ( elmondása szerint szlovákia ) és ,hogy kipróbáljuk - így máshol vettem meg.
-
PLaci58
addikt
válasz
szelidorzo #16392 üzenetére
Már bocs, de minek veszel ilyen helyen?
Eleve a kiírt áron kell adniuk mindent! -
sanyaboy
csendes tag
válasz
szelidorzo #16356 üzenetére
Szia!
Én ebből indultam ki -
BBéci
legenda
válasz
szelidorzo #16356 üzenetére
Keresd meg a Scart adapter aljzatát, ha jól emlékszem alulról kell bedugni!
TOTO100
Kapható, illetve létezik lapos talppal is. -
nightshadow
veterán
válasz
szelidorzo #16232 üzenetére
Ezt az Euronicsba egy eladó mondta nekem, hogy ez így van, de cég nevet nem tudott mondani, s én azt hittem, hogy csak azért mondja, hogy inkább megvegyék drágábban az ő boltjukban. S közbe tényleg itt van az európai központjuk, s a kis képeket elnézve raklap számra állnak a műszaki cuccok. Egyébként az egyik ismerősöm ismeri az egyik MM-nak az első emberét, s ő neki elmondta hogy a tévék jelentős része ott is ilyen refurbished készülék, csak én nem hittem el neki, mert sokszor nagyokat mond. Ezek szerint mégis lehet benne valami. Hát hiába, ez MO, ahol nemzeti sport a másik átb@szása.
Koambra Inc.: [link]
-
BBéci
legenda
válasz
szelidorzo #16112 üzenetére
Itt van a kutya eltemetve: esetleg lehetővé teszik. A hangsúly az esetleg szón van.
Ma leveleztem erről a témáról egyik fórumtársunkkal, mellesleg a PH! házigazdája, és a UPC dolgozója, egy irodában ül azzal az illetővel aki UPC online nicken az általad említett mondatot leírta. Szerinte nem érdemes reménykedni abban, hogy jövő tavaszig lesz abból valami.
Mások azzal indokolják, hogy a boxon keresztül le tudják tiltani a nemfizetők kártyáját. -
air
nagyúr
válasz
szelidorzo #16098 üzenetére
Bocsánat. Igazad van. Nagyon sokat segítettél.
-
nightshadow
veterán
válasz
szelidorzo #16096 üzenetére
Tudom, hogy samu fórum, de tapasztalatok alapján melyik a jobb választás különösen a csillogó képernyő miatt.
A 32EX720 kb. 150k, a 32D6500 kb. 170k. Nincs az a 32-es tévé, ami megérne ennyit. A 40D6000-et megkapod kb. 176k-ért.
-
air
nagyúr
válasz
szelidorzo #16096 üzenetére
És ez most hogy jön ide? Kb. egy tucat fostalicska kütyüt lehetne mondani, ami szarul működik. És akkor mi van?
Ez a samsung tv-k fóruma, én leírtam, hogy ha valaki ilyet akar venni az mire számítson. Kit érdekel, hogy a pana felvevő hogyan működik. -
JoeYi
őstag
válasz
szelidorzo #16057 üzenetére
mert sokaknak nem tetszik a fehér kávás X talpas típus pl
10-es végű.
-
torma1981
veterán
válasz
szelidorzo #16057 üzenetére
Hát ja. Néztem én is.
-
torma1981
veterán
válasz
szelidorzo #16054 üzenetére
A káva. Vagyis a kinézete.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Yettel topik
- Apple MacBook
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest