- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehasznalo
tag
válasz
oszy78 #22252 üzenetére
Most még futok egy kört a Samsungnál az ismerősöm által.
Visszavitték a szerelő/tesztasztalra tvmet, és úgy is megnézik, hogy ismerősnek lesz
Info, hogy jobban járok, ha nem cserélnek benne képernyőt, mert az rosszabb leszamúgy az enyém Chilin paneles.
Megoldás lehet, hogy a csavarokat kicsit meglazítják, így nem feszül bele a képernyő és hátha jobban eloszlik a fény... amúgy nálam a sarkai felhősek, plusz a felfogató csavaroknál középen brutális módon. Így gyakorlatilag az egész tv egy merő clouding, ami aztán szó szerint elrontja az élményt!
Ha ezen az úton nem járok sikerrel, akkor jön az ügyvéd által javasolt út, ami kicsit hosszabb lesz. Látásmódja szerint maga a Samsung nem egy szemétkedő cég, de ugye ez Magyarország és itt minden másképp megy
Érdekesség, hogy az ember aki elvitte a tv-t nem akarta felvenni hibának azokat a dolgokat amiket látott, pedig kiütötte a szemét, ja és még csak szerelő sem volt, csak egy sima szállító... és ő veszi fel a hibát!! (?????????????) szóval érdekes menet lesz! -
air76
tag
válasz
oszy78 #21831 üzenetére
Nekem is van a négy szélen enyhe bevilágítás,persze oldalról,felűről nézve elég gáz(D6500).De szemből elfogatható.Azt hittem 2011-ben már elért a technológia arra,hogy kompromisszumokat nem kötünk.De tévedtem!Mindegyik tv-nek megvan a maga hibája!Talán pár év múlva nem kell törődnünk a felhősödéssel,az input laggal,a xxx Hz-es képfrissítéssel,és a tököm tudja még mivel.
-
Flashget
félisten
válasz
oszy78 #21572 üzenetére
Nem 80K-s készülékről van szó (bár ott sem lenne szabad) de ez a LED még mindig meglévő betegsége a felhősödés. Mindenképpen gariztasd, ha nem hajlandóak a szervízben akkor fenyegesd meg őket a fogyasztóvédelemmel és egy független szakértői bevizsgáltatással, hogy egy ennyibe kerülő készüléknél ilyen hiba nem fogadható el.
-
-
-
kischico
tag
válasz
oszy78 #20173 üzenetére
jó ez a prémium kategória
Az sem mindegy egyébként hogy milyen eladóval tárgyalsz. Én a MM-ban vettem a tv-t és sikerült a főnökkel tárgyalni mert az eladók valahol partizhattak.Mondtam neki elviszem a tv-t ha ad hozzá összesen hat szemüveget. Nem problémázott rajta. Egy kollégám ugyan ott vette a tv-t és két szemüveget kapott csak. Mondtam menjen vissza mert átverték. Nagy huzavona után kapott még két szemüveget... -
james008bond
őstag
válasz
oszy78 #19213 üzenetére
Én igen,de a pc kék halállal omlott össze, ps3 és Popcorn A210 is csutkára lefagyott tőle és amíg ment,addig is csak hang szólt kép nem volt. Vsz ilyen eszköz még nem létezik, ami 2x full hd-t lejátszik,mert itt ugye a felbobtás a full hd duplája, hogy ha a két képet összehozza a tv, akkor full hd legyen. Sztem az ilyen releasek zsákutcák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Linux felhasználók OFF topikja
- Parfüm topik
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest