Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutu7030
veterán
Akinek sikerült beüzemelni a tv-n a samba klienst, árulja már el a pontos beállításokat, mert nekem sehogy sem sikerül.

Jelszó nélküli smb szerverre kapcsolódnék, de eddig nem sok sikerrel.
32b650-nél elég volt a szerver ip-címet megadni, és már ment is. -
reggi
aktív tag
Sziazsztok egy kerdes.Szerintetek a LED-es TVknel is csokken az ido mulasaval a fenyero?
-
Rómeó
aktív tag
Megérkezett a prémium kártya,ezek szerint 40"-ra is jár!

-
leslieke
Jómunkásember
A samsung.com új megjelenést kapott.
-
Esbeta59
csendes tag
Akinek már megvan: Mikulás napja alkalmából egy gyönyörködtető videó :
AllShare, UE40D6500
http://www.youtube.com/results?search_query=szentp%C3%A9teri+csilla&oq=szentp%C3%A9teri+csilla&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=s&gs_upl=3132l8937l0l12752l18l17l0l12l12l0l372l726l3.1.0.1l5l0
-
BBéci
legenda
válasz
InfiniteReality
üzenetére
"A PIP csak úgy lehet aktív ha pl TV-t nézel és kis ablakban megy mellette mondjuk a HDMI jele. Ezt tudja."
Éppen fordítva! A beépített tunerek (DVB-C/T/S, analóg) valamelyikének képe lehet a kicsi ablakban, miközben teljes képernyőn fut egy külső jelforrásé.
(#18679) ShadowK
Amennyiben még a kiszemelés fázisánál tartasz, válassz másik konfigurációt! -
ShadowK
tag
Sziasztok!
Egy 40D5000-est szemeltem ki, de olvastam itt hogy valaki rá akart dugni egy Story Station 2TB USB 3.0 -at es nem ment vele...
Iyenkor hogy valasszak hozza kulso HDD-t? Ha mar megvettem egyet akkor nem tudom ugy visszavinni a boltba a HDD-t hogy semmi baja, csak a hulye TVm nem tudja kezelni...Hasznalja esetleg valaki ezt a kombinaciot? En is pont a Story Station-t szemeltem ki...
-
Cho Simba
tag
Sziasztok
Vettem egy UE32D5000-et. És nincs kérdésem. Örültök ?

Üdv.
-
petikeke
tag
-
pisteeke
tag
válasz
Dani Pécs
üzenetére
hát konkrétan rá kérdeztem, hogy érdemes e molyolnom vele, hogy vissza tegyem a 1015.1-et a jelenlegi 1016 helyet! Lebeszélt róla, mondván alacsonyabb a verziószáma attól ami fent van rajta! Így ne babráljam, mert egyébként is kijön a szervizes kolléga, és majd ő babrálja! (így legalább találkozom a sérvíz menüjével is gari vesztés nélkül!
legalábbis remélem, hogy találkozom vele!) Arról, hogy jön e a 1017-es, nem eset szó! mondjuk ha én cseszek el valamit, és vissza kell tennem a régebbi verziót, akkor legalább a verzió számot úgy alakítom, hogy ne derüljön ki, mennyire benéztem a dolgot! és legalább vissza lehessen pakolni, az elrontott helyett!

-
Dani Pécs
tag
Osztrák importból van a TV.
Na mindegy, nekem így is tökéletesn tetszik a 3D.
Az egy "hiba", ami talán nem is hiba, az a távolabbi alsó sarokban levő kékes folt , ami viszont csak oldalról látszik, és több TV-n is láttam az üzletekben, szemből nyoma sincs, a felhősödés is minimális.
-
pisteeke
tag
válasz
Robi_73
üzenetére
Nem, még mindíg nem működik! 17:30 -ra kaptam a HARMADIK!!! ígéretet a samsung ügyfélszolgálatától, a visszahívásra. 18:00-kor én hívtam őket, hogy akkor mi is a helyzet? Kaptam egy negyedik ígéretet, és most negyedjére sikerült is az Ügyfélszolis Kollégának felhívnia, 18:30 körül! Beszélgetünk egy fél órácskát, és elmondtam neki, mi a bajom! Előre bocsájtottam, hogy miket próbáltam. Ne kezdjük onnan, hogy vírusirtó, tűzfal. stb... Nem igazán volt ötlete hozzá, hogy mi lehetne a megoldás! De mivel a négy HDMI csatlakozóból egy sem működik, fel vette a tv-t szervizre. Ki fog jönni a szervizes a lakásra, nem kell bevinnem. (10 kg felet nem kell hurcolászni, bár az enyém /d6500/ talpal együtt 9,8 kg, csomagolással 11,2 de kijön a szerviz! Gondolom egy kicsit nyomott a latba, hogy háromszor hülyítettek be, és már nem igazán volt őszinte a mosolyom...) Azt mondta, hogy bár az allshare szoftvere probléma, de ha vissza kerül a 1015.1 verziószámú frissítés, elképzelhető, hogy megoldja az allshare problémáját is! Szerinte nem kellene próbálkoznom a 1015.1 verzió vissza tételével, mert mivel kisebb a jelenlegi verziótól, nem fog menni! Nem mondta ki, de a szavából levágható volt, hogy a 1016-os valamiért egy elcseszett próbálkozás volt! a lényeg, hogy talán panelcsere lesz a tv-n, és majd kiderül! Esetleg ha nem oldódnak meg, köszönettel elfogadom az ajánlatod, és megkereslek majd skype-on!

-
air
nagyúr
válasz
Dani Pécs
üzenetére
Ezen a képen is rajta van a FullHD 3D logó a D6000-es dobozán, mégsem az.
Szerintem ne örülj, a SamyGO írása az összes 6-os szériás készülékre vonatkozik.
Igaz megemlíti a 60" D6x00-st, miszerint azon nem tapasztalható a jelenség, de hát az ugye elég drága.
De mondjuk kíváncsi lennék hol vettél 6770-et?? -
Dani Pécs
tag
válasz
leslieke
üzenetére
Most néztem az UE46D6770 TV dobozát, és a bal alsó sarokban a FULLHD 3D logo szerepel

Tudja a Micro Dimminget is, ebben is hasonlít a 7-es szériára.
Ezek szerint ebben már az erősebb hardver van, és vélhetően ezért nem tapasztaltam az akadozást sem semmilyen esetben.
Most örülök. Mondjuk beszarás volt az Avatar 3D...

-
pisteeke
tag
válasz
keke69
üzenetére
Esetleg próbáld ki ezt:
Kontraszt 92
Háttérvilágítás 14
Fényerő 36
Élesség 50
Szín 48
Fehéregyensúly Zöld Eltolás 23
Fehéregyensúly Kék Eltolás 27
Fehéregyensúly Piros Eltolás 16
Dinamikus kontraszt Ki
Zajcsökkentés Ki
Gamma 2
Fekete tónus Sötétebb
Bőrszín tónus 1
Színhőmérséklet Meleg 2
Éljavítás Be
Fényerő Mozgáshoz Ki
Árnyékrészletesség KiNem biztos, hogy jó lesz, de egy támpontot adhat!

-
szelidorzo
aktív tag
válasz
kisborg
üzenetére
A magyarországi és szlovákiai samsung, még az 51. héten is gyárt idén Tv-t!
(az asszonyék cége szállítja a hangszórókat hozzájuk, és még arra az időpontra is van több tízezres tételű megrendelés, épp ma szentségelt, hogy mit akarnak még összeszerelni)
Az 52. héten viszont leállnak és csak jövő év elején indul a gyár) -
keke69
őstag
Azt hogy digitális vagy analóg módban van hol tudom megnézni ill hol tudom átállítani?
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Vettem egy 6100SW TV-t és ahoz szeretnék letőlteni a netről 3D-s fílmeket.Abban kérnék segítséget hogy milyen fájl formátumoban kell fílmeket letőltenem.Esetleg ha egy jó oldalt tud valaki ajánlani az is jó lenne.
Előre is köszi!
-
keke69
őstag
válasz
InfiniteReality
üzenetére
Normálba kapcsoltam és ott már tényleg volt.Átdugom 1 másikba mert az 1-be van beledugva!
Bocsánat ha hülyeségeket kérdezek de teljesen láma vagyok!
Nem tudnád leírni,hogy miket állítottál be amivel még tudtál javítani a minőségen?
Sajnos nekem nincs időm kisérletezni és még ráadásul elég segg is vagyok hozzá! -
kisborg
csendes tag
Sziasztok!
Ma vettem egy 40d6500-as tv-t. Még sajnos nincs itthon, mert mostanságra itt Pesten elég nagy hiánycikk lett. Budakalászi Euronicsbe vettem, azt mondták szerdára jön 20 darab, de már közel a felét eladták. Aki erősen gondolkozik, hogy ilyet vegyen és Pesten lakik ajánlom, hogy ne sokat várjon, mert már elkezdték felvinni 200-ról az árát, plussz a skype kamerás akció is ma járt le. Elvileg még jön a Médiába is ezen a héten, de Samsungék már azt mondták, hogy az utolsó darabokat szállítják le és nem szándékoznak többet gyártani. (valaki javítson ki ha rosszul mondom, de ezt a Samsung hotline-on mondták)
A TV-vel kapcsolatban még a boltlátogatáson kívül nincs egyéni tapasztalatom, de sokat segítettek a választásban az itt olvasott hozzászólások, úgyhogy köszi mindenkinek aki erről a TV-ről nyilatkozott.
Majd ha meglesz akkor megírom az első tapasztalataimat. Csak annyit mondanék, hogy csak a 3D miatt szerintem nem érdemes a 6500-ast választani, de ebben az árban szerintem legalább olyan jó, mint a többi 3D-s TV, én nem láttam kiugró különbségeket a passzív TV-knél sem (megjegyzem kevés viszonyítási alapom van). engem mint új belépőt így is lenyűgözött. Érdemes azt is megemlíteni, hogy ha van nálad pendrive-on demo, vagy az eladóknál van akkor annak a segítségével érdemes összehasonlítani a tv-ket, mert nekem először úgy mutatták, hogy az egyiken az Aliz csodaországban ment a másikon a dedikált 3d-s repcsis demo és láss csodát, a különbség ég és föld. Tudom itt a Samsungról beszélünk, de aki esetleg nagyon a passzív felé hajlik annak ebben az árban figyelmébe ajánlanám a Philips 42PFL7606-os TV-t.Annyit mondanék még azoknak, akik hozzám hasonlóan kevés tapasztalattal rendelkeznek a TV vásárlással kapcsolatban (előző TV-m egy öröklött régi CRT), hogy ez a TV eladja magát, ezért (főleg az Euronicsben) úgyis megpróbálnak majd másra rábeszélni. Nekem meg sem akarták mutatni a TV-t hiába mondtam, hogy az érdekelne aztán csak másnap mondták, hogy még a kiállított darab is el van adva, mikor már meg akartam vásárolni. Ezért is gondolom, hogy nagyon értékes volt amit itt olvastam.
Remélem a véleményem csak mégpozitívabb irányba fog fordulni, ha már rátehetem a kezeimet, addig meg telitöltöm a hordozható vinyómat fincsi HD tartalmakkal

Mivel a hétvégén felmértem a legjobb vásárlási lehetőségeket, ezért szívesen segítek bárkinek akinek azzal kapcsolatban van kérdése, hogy hol érdemes venni, vagy, hogy egyáltalán hol lehet még nagy eséllyel kapni. (Budapest és környéke)
Üdv,
Marci -
zs2994
tag
várok ezzel [link]kapcsolatban visszajelzéseket .....köszönöm
-
InfiniteReality
őstag
válasz
keke69
üzenetére
A PIP csak úgy lehet aktív ha pl TV-t nézel és kis ablakban megy mellette mondjuk a HDMI jele. Ezt tudja.
Ha HDMI-vel van rákötve a médialejátszó nézd meg melyik bemenetbe dugtad (lehetőleg NE az egyes HDMI-be dugd mert az PC bemenet, kevesebb beállítási lehetőséggel).
Valamint nézd meg hogy pl film módba kapcsolod, akkor kell lennie speciális beállitásoknak. -
keke69
őstag
válasz
InfiniteReality
üzenetére
Nekem semmi extra nincs rákötve van hdmi-vel a médialejátszóm ill a koax kábel tv zsinorja!
De ugyan így nem aktív a PIP sem. -
eFeMeR74
senior tag
válasz
InfiniteReality
üzenetére
Köszönöm a választ

Nekem majd 1 évembe telt( persze nem minden nap ezzel fog.
) mire csak csak sikerült egy nekem megfelelő beállítást eszközölni 
Rengeteg cikket hozzászólást stb elolvasva. Mert ugye a szolgáltatok valamint a különböző csatornák is mások. Sajnos
Ami az egyik csatin jó volt az a másikon pocsék a sport csatikról nem is beszélve. Természetesen volt kalibrált is de nálam az sem jött be igazán 
Arról nem is beszélve hogy a gyári beállítás milyen pocsék volt.
Én azért irtam, hogy egyénfüggő mert tényleg az mivel nagyon sokminden befolyásolja a beállításokat. Hol van a TV (sötét,világos helyen) Milyen távolság- TV tipusa Panel tipusa Szolgáltató, Kábelezés, Csatorna stb.
Szerintem ehhez csak irányt lehet mutatni, de mindenki magának fogja beállítani (kisérletezni) és nem lehet ált. a dolgot. Remélhetőleg a digitális tech. később orvosolni fogja a mostani analógos mizériát. Mert term. a HD filmek minőségét egyenlőre ne várjuk a műsorsugárzoktól. Még a 16:9 átállás is csak elkezdődőtt.
Pedig szerintem ma már csak ilyen TV lehet szinte vásárolni. -
keke69
őstag
Miért van az,hogy képbeállításnál a speciális beállítás funkció nem aktív?SAMSUNG D5000
-
janston
aktív tag
Sziasztok!
Honnan tudnám kideríteni, hogy a TV-ben van-e DVB-T MPEG-4 HD dekóder, ami kellene az ilyen mindigTV adások vételéhez? Mivel egy kicsit régebbi típus (le40r71b) nem nagyon találok ilyen típusú infót róla. Esetleg valamilyen külön csatlakozó megléte szükséges? -
InfiniteReality
őstag
válasz
eFeMeR74
üzenetére
A kalibrátor nem azt mondja meg, hogy mi kell tetsszen Neked, hanem hogy a TV mikor jeleníti meg színhelyesen(!) a képet. Abban a PH-s kalibrátoros cikkben nagyon szépen le van írva mindez. Egyéntől függetlenül elvileg(!) a legjobb beállítás a kalibrált lenne...
Miért? Mert a TV/monitor ebben az állapotában jeleníti meg a legtöbb színt, továbbá a színek itt lesznek a "helyükön". De ez tényleg függ attól is, hogy mi van a bemenetén (ezért is engednek a mostani TV-k a különböző bemeneteiken más beállításokat).Ha ez valakinek nem tetszik, nézheti a túlszaturált színeket, meg a pirosfejű embereket

-
InfiniteReality
őstag
Úgytudom erre a kérdésre a minimum a 120Hz, azaz 60x mindkét szemnek (mondjuk ettől még nem fogsz 60 képkockányi információt látni, csak 24-et / szem).
Ami "odateremti" a plusz információt az az interpoláció, és itt jön a képbe az érdekes kérdés, vajon a D7 D8 D9 sorozat 3D-ben is képes interpolálni, ráadásul fullHD-ben?
A kérdés félig-meddig teoretikus csupán, mivel ismerve az interpoláció "vas" igényét eléggé nehezen elképzelhető. Bár egy D9-es Samsung akár elég drága is lehet ahhoz, hogy tudja ezt.
-
BBéci
legenda
válasz
eFeMeR74
üzenetére
Már hogy a túróba állítanák be gyárilag? Az előbb elmagyaráztam, hogy az összes csatlakoztatott eszközhöz (set top box, PC, BD-DVD-játszó, USB-tároló) bemenetenként más és más beállítások adják a színhelyes képet.
Az egyénfüggő, hogy például valakinek a túlszaturált, valósággal köszönőviszonyban sem lévő színvilág tetszik, de nehogy azt tekintsük követendő példának.
Nézd meg a tesztoldalak gyári profilokról és a kalibrált állapotról készült ábráit! -
BBéci
legenda
válasz
eFeMeR74
üzenetére
Nem egyénfüggő, ugyanis a 6500 kelvin egy adott érték, amire be kell állítani a képmegjelenítőket. A Gamma és a DeltaE értékek is csak egyféle állásban adnak színhelyes képet.
(#18632) air
Tegnap teszteltem egy rendszert, cikket írok róla, 3,9 méterről néztem a 305 centiméter széles vásznat, pontosabban azon a filmeket. -
eFeMeR74
senior tag
Szeretnék 1 bővebb infót aki esetleg tudja, hogy a Type: 40H6UF0E versio: FB02
Modell: UE40C5100
Minden világos csak a H nem hogy mit jelent.
Elvileg külföldi oldalakon azt irják, hogy SHARP paneles a készülékÉs azt honnan lehet megtudni, hogy MVA vagy PVA paneles a cucc.
A képbeállítás meg szerintem meg egyén függő és természetesen panel függő is

Valamint nem mind1 melyik csatornát nézi az ember

És aki azt irja hogy 1 edge ledes tv eltünt vagy alig látszik a felhősödés, hát....

-
Yany
addikt
válasz
InfiniteReality
üzenetére
Asszem rosszul tettem fel a kérdést: nem konkrétan képkockára voltam kíváncsi, hanem arra, hogy hányszor villan fel egyik/másik szemem előtt egy adott képkocka. Vagyis hányszor sötétül, majd "világosodik" ki a szemüveg egyik szeme?
-
InfiniteReality
őstag
Ha nincs bekapcsolva az interpoláció, akkor annyit amennyit a forrásanyagból jön. Ha be van kapcsolva, akkor vagy duplázza, vagy ha az túl sok, megpróbál annyit interpolálni hogy a frissítésnek megfelelő képkockaszám kijöjjön. Legalábbis PC-n a szoftveres megoldás (ami ugyanezt csinálja) így működik.
-
Yany
addikt
Egy kérdés még eszembe jutott: egy "800" Hz-es 7000-es modell valójában hány képkockát ad másodpercenként egy-egy szemnek? 100-at? (nekem kevesebbnek tűnik, amikor egy MM, vagy Fukar polcain nézem őket)
-
Yany
addikt
BBéci, ezzel képben vagyok, mármint az interpolált képkockákkal. De azért egy dolgot tegyünk tisztába: ha felezett felbontással képesek a pixelek megváltoztatni a színinformációjukat, akkor full felbontással is. Itt nem az LCD kristályok sebességéről szól a sztori, sőt a linkelt cikk is végülis felezett frame buffer-méretről beszél, nem pedig lomha pixelekről.
Egyébként meg az, hogy interpolált/nem interpolált, az teljesen mindegy a pixel szemszögéből, az egyetlen fontos tényező, hogy a pixelek képesek-e színt változtatni a szemüveg kitakaró sebességének megfelelően. Ha felezett felbontással képesek, akkor fullhd-ban is. Ha mégsem, akkor nem az LCD a szűk keresztmetszet, hanem a vezérlő elektronika valamely komponense. (kis memória, lassú proci, szándékos szoftveres fojtás, stb.).
-
InfiniteReality
őstag
Ha csak 100Hz-nek megfelelő sebességgel tud 1 pixel színt váltani (ide tartozik hogy ez nem minden színből minden színbe igaz - minden színváltás más idő alatt megy végbe), de a 3D-hez ezt rögtön meg is duplázhatod. Azért egy olyan panel ami 200-nak megfelelően tud váltani, nem olcsó mulatság. Ezért szokták inkább 120Hz-re kikötni ezt az értéket, ekkor a szemüvegben mindkét szemedre 60-60Hz-nek megfelelő frissitéssel jut információ.
-
sonye
senior tag
De kábelesből is a jobbat!
Sajna tapasztalat, hogy HDMI-n átvinni a képet és a hangot egyszerre akadás mentesen csak 1.4-es kábellel lehet.A HDD-ről történő akadások okát is a HDD lassúsága okozhatja. Nekem pl 720p-s filmet gyönyörűen vitt USB-n a HDD, majd volt mikor megállt és akadozóvá vált. Tehát sok esetben az akadás nem a TV miatt van.
Analóg adások esetében is érdekes, hogy függ a leadott filmtől is, hogy akad-e vagy nem. Beállítottam a TV-t, az analóg adásnál egyes TV csatornán semmi akadozás, máskor meg egy gagyi szappanopera szaggatott néhol.
Szomorú ez az akadozás dolog, de ez sajna marad így, mert nem akarok a szervizelési harcba belemenni, hogy TV-m se legyen hónapokig...
-
-
Rebell
senior tag
-
Yany
addikt

(épp olvasom a cikket és nagyon lényegretörőnek tűnik, egyelőre nem vágom, ha 1 pixel is képes 100Hz-hez megfelelő sebességgel információt váltani, akkor minden egyes külön pixel miért nem képes? Sokkal inkább a beleépített elektronika (processzor?) lassúságának tűnik a dolog, semmint pixel-bajnak, de elolvasom és majd utána levonom a következtetéseket) -
air
nagyúr
Tessék a link! (angol)
A felbontás feleződik, értsd minden második sor elveszik. A TV egyszerűen nem jeleníti meg, mert nem képes rá. Nem tudja az elektronika olyan gyorsan kitenni az 1080 soros képet 3D módban, hogy folyamatos mozgást legyen képes előállítani.
Úgy képzeld el, mint amikor a PC-n a videókártya nem elég gyors egy 1024*768-as kép 25fps-es megjelenítésére, és ezért akadozik a kép. Ilyenkor azt tudod tenni, hogy leveszed a felbontást, mondjuk 800*600-ra. Így már ki tudja rakni a min. 25fps-t ami a folyamatos mozgóképhez kell. Ekkor viszont már ugye a nem lesz olyan részletes a megjelenített kép.
Röviden ennyi. Remélem érthető. -
sandró60
addikt
válasz
GALARDO
üzenetére
Ajánlom figyelmedbe ennek az oldalnak olvasását.Itt több mindent megtudsz a Samsung tv-rőlInformációk
-
BBéci
legenda
Egy adalék: a aktív szemüveges 3D úgy működik, hogy a tévé felváltva jeleníti meg a jobb, majd a bal szemnek szánt képeket, amelyek egymáshoz képest kissé el vannak csúsztatva. A szemüveg, ezzel szinkronban, csak arra a szemedre engedi eljutni a képet, amelyiknek az "jár", a másik lencse sötét, nem ereszti át a fényt. Ehhez szükséges a magas 200 Hz-es képfrissítési frekvencia. Összefügg a folyadékkristályok lomhaságával, amit nemrég egy másik hozzászólásban írtam. A tévé nem képes egyszerre 1920x1080 pixelnyi friss, új adatot a szemed felé "lőni".
(#18613) GALARDO
Nightshadow fórumtárs legalább hússzor leírta ezt, én nem vizsgáltam, de elhiszem Neki. -
csimpok
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék egy külső winchestert venni, és az ALDI-ban akciósan kapható 750 gigás Teviont néztem ki. van valakinek tapasztalata ezzel, vagy más Tevionnal, hogy rendesen működik-e a tévével (D6500)?
-
GALARDO
addikt
Sziasztok! A D5000-es, és a D5500-as sorozatot, csak a Smart TV funkció különbözteti meg?
-
Yany
addikt
Köszönöm a sok reakciót, de magyarázatot valójában egyikből sem kaptam. Kérek szépen valakit, aki tudja, hogy mi ez az egész jelenség, írja le, hogy hova tűnik a felbontás egy része. Kaptam ilyet, hogy "A 6500 nem FullHD-s", ami ez így nem is igaz és nem is válasz, meg olyat, hogy "nem jut 100 Hz mindegyik szemre" (habár azt gondolnám, hogy a 400 Hz-ből azért 200 csak igaz, de ezek szerint nem), de ez sem magyarázza meg, hogy ha nem jut 100 Hz egy szemre, attól miért csökken a felbontás. Konkrétan azt nem vágom, hogy mi lesz a pixelekkel, hova tűnnek? Miért nem FullHD a végeredmény? És ha nem annyi, akkor mennyi? Fele?
Kérem, hogy akinek nincs türelme, vagy háttérismerete, az ne reagáljon egy "há' mer' az nem fullhádés" minőségű beírással (köszi a lelkesedést azért, de nem ez a kérdésem). Nekem az is segítség, ha valami linket kapok (akár angolul), csak ezt a jelenséget leírva én még nem találtam meg.
Nagyon köszi még1x.

ps.: kérem, hogy a segítők ne értsék félre, értékelem a reakciókat, meg a rászánt időt, de szeretnék a _kérdésekre_ választ kapni és nem újra elolvasni, hogy "mer' nem az"...
-
BBéci
legenda
válasz
samsungnyugg
üzenetére
Ez mire volt jó? Nagyon hasznosak a hozzászólásai, saját tapasztalatait írja le. Te mit tudsz felmutatni?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
samsungnyugg
üzenetére
Te miről beszélsz?
Itt mindenki a tapasztalatát meg. -
sonye
senior tag
-
sonye
senior tag
válasz
leslieke
üzenetére
Még egy kicsit 3D!
Na most az tudjuk, hogy feleződik a felbontás, és emiatt lehet, hogy olyannak érzi az ember a képet, hogy szép, mert van egy kis mélysége a képnek, de nem jönnek ki az alakok, mintha előttem lennének. Ha erre a jelenségre értitek, hogy pl a 8-as széria szebben adja vissza a 3D-t akkor teljesen igazatok van, mert én annyit látok, hogy szép a kép, nem mosódik el, de csupán picit látni a 3D-t.
A múlt héten egy LG TV-t néztünk, hát az brutálisan látványos 3D képet adott és nem aktív szemüveggel. A rózsaszirmok előttem potyogtak, a labda az arcomba csapódott stb. Na az a 3D számomra. Ezért is keresem azt a demó videót, mert kipróbálnám a TV-n
-
samsungnyugg
csendes tag
Ed Parker, ne rontsd itt a levegőt a folytonos kárálásoddal.
Örülj, hogy van pénzed. -
Ed Parker
nagyúr
Nekem a legjobban úgy magyarázták el hogy vannak teszt képek, ott van full HD-s és 720 soros is.
Próbáld ki és meglátod te magad is.
A képeket megtalálod kb 2-300hozzászólással feljebb, sokszor be lettek linkelve.
De a legfontosabb, egy 40"-os tv-nél ha azt 3méterről nézed, tök mindegy hogy full HD vagy nem, ezt mérlegeld.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung 65" 4K UHD LED TV - UE65RU7102KXXH
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN70FAUXXN) 215CM 4K NEO QLED 120HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- Karácsonyi Akció ! LG 65NANO81T3A 4K UHD HDR NanoCell Smart TV
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

http://www.youtube.com/watch?v=nPyu0JbBTIc