- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
válasz
hunor70 #17976 üzenetére
Pedig ott van amit kersel ha egy kicsit lejebb görgetsz van ott az A-A kábel aminél felhivják a figyelmet a 2 számitógép összekötésére nemjó,de külső perifériák (HDD) csatlakoztatására jó.A fő kérdésre a válaszom van minőségi különbség a különböző USB-kábelek között,ezért ajánlottam ezt a linket,mert sajnos a sok rossz minőségű, megvett kábelek után ennél nemcsalódtam.Mégegyszer nézd meg azt a linket
-
JoeYi
őstag
válasz
hunor70 #17976 üzenetére
két alapjelenség szokott lenni: megy/nem megy. Ezen felül instabilitás lehet még kébel hiba miatt, tehát le/fel/le csatlakozik az usb eszköz a gépről. Tehát ha gond nélkül működik az usb háttértárad, akkor nem indokolt a kábelcsere, nem fogsz jobb teljesítményt elérni vele, vagy ilyesmi (ez nem olyan mint a hangátvitel). Persze ez csak az 1 méternél rövidebb kábelekre igaz, ilyen 5-10 méteres usb kábellel én meg még nem találkoztam, de ott már bizti kell figyelni a jó árnyékolásra
-
-
JoeYi
őstag
válasz
hunor70 #17554 üzenetére
nyilván senki nem tudja a választ azért nem írja le....
Én se tudom. Csinálj egy gyári resetet, és ha utána is fennállnak a hibák, akkor gariztasd. Azt a videót meg nemértem mi céllal linkelted. 3D videó, a TV-t 3D üzemmódba kell váltani és akkor a két képből csinál neked egy 3D-set
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest