Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsüll
tag
válasz
Lalolib
üzenetére
Szia!
Ha jól értem a TV kiadja nálad az 5.1-es hangot az Opticai kábelen? Pont ezzel a témával foglalkozok én is. Házimozi rendszer, vagy elsősorban házimozi erősítőt szeretnék vásárolni a C650-esem mellé. A használati utasítás erre nem tér ki, hogy HDD-ről 5.1-es filmet nézve kiadja-e azt. Levelet írtam a Samsungnak, és azt válaszolták ilyen módon nem adja ki az 5.1-et a készülék. Szerinted mégi?
-
Szabest
tag
Én nem javaslom az itteni s egyéb ilyen "olcsó"helyeken való vásárlást, mert :
1. a garit még lehet be tudod regelni(hosszabbítani) a samu honlapon, hogy egyéb helyen vetted, de,
2. kiderül hogy a cég akitől vetted tényleg nincs benn az 5éves gari-s üzletek között, sőt
3. az is kiderülhet hogy a TV, amit kaptál ennyiért, nem európai piacra szánt, és beviszed az itthoni szervítzbe és eltessékelnek a francba, még ha érvényes is a garileveled....ezt csak jótanácsként szánom, egy olyan üzletvezető mondta ezt, aki benn van ebbe az 5 éves garis boltok körébe.
sok sikert!
-
air76
tag
Hát kétszáz ezres tv-t nem a Vateráról kell venni!Én november 5.-én vettem a 6500-om,12db előrendelés volt csak 4db-ot kaptak(MM).Még jó hogy volt ismerős aki eltette!Már akkor is hiány volt a 65xx-es széria.Ne csodálkozzunk hogy dec 17.-én nincs már sehol.A nagy többség meg a "40"-es méretet keresi,mert 200 alatt van,és álltalába az "öreg 72"-ost cserélik le!A karácsony utáni időszakban,sok a viszárúzott műszaki cikk,vigyázni kell hogy mit veszünk.Azért elég népszerűek lettek a samu idei D szériás tv-i!
-
kischico
tag
válasz
dave_gahan
üzenetére
http://www.vatera.hu/hatalmas_akcio_uj_samsung_40_full_hd_3d_tv_1524671063.html
-
humax
senior tag
eladó Skype kamerat, keresek, ár?
-
humax
senior tag
válasz
dave_gahan
üzenetére
http://www.edigital.hu/LED_televizio/Samsung_UE40D6500_3D_SMART_LED_televizio_+_4db_3D_szemuveg-p145043.html
-
humax
senior tag
válasz
dave_gahan
üzenetére
nez meg erunics ban.
de ot nem volt 40.
de szerintem nez meg auchun ban -
dave_gahan
aktív tag
Hol sikerült beszerezni? 40 colosban is volt?
Tudja vki, hogy 210.000 alatt lehet-e még kapni a 40 D65XX (mindegy, csak ne fehér kávájú legyen) típust valamely üzletben azok közül, amely a Samsung 5 éves kiterjesztett gari promocióban szerepel?
A Saturn/MM áruházakból elfogyott, délelőtt még volt 1 db a Duna Plaza-s Saturnban, de délutánra elvitték...
Nem szeretnék róla lemondani. de még idén kellene az 5 év gari miatt. -
Daniel Alves
őstag
válasz
Switch333
üzenetére
Tökéletes választás. Én akcióban 99.990ft-ért vettem Debrecenben. Előtte nem volt TV-m mert nem nagyon TV-zek. Csak sport. Digi HD illetve HD plusz tökéletes képe van nagyon megvagyok elégedve. 16Gb-os pendriveról gond nélkül játsza az MKV fájlokat (Walle,Trinity,Sadu) Volt már gondom hogy 1-2 mkv-t nem tudtam lejátszani...azért is írtam az előző 3 nevet azok tökéletesek

Szóval ha nem kell SMART funkció, 3D hanem egy "egyszerű" LED TV hajrá...nem fogod megbánni

-
Tom5
addikt
válasz
kenesei1982
üzenetére
Tudja, Tools - PIP ki/be
-
humax
senior tag
Ma sekerult vennem 46D6570 + 6 szemüveg+ 5 eve rendes gari = 260,000 forint.
Milyen fali konzol ajanlatok, is hol a legolcsob, pesten.
is a föld tol hány cm magas kéne hogy legyen?
koszi -
BBéci
legenda
válasz
kenesei1982
üzenetére
Ha tudja, akkor a Tools menüben.
-
kenesei1982
aktív tag
vettem egy UE32D5000-es tv-t. a kép a képben funkciót hol találom?
-
Mumus1986
csendes tag
D6500-am van és azt szeretném kérdezni, hogy hol látom kiírva a tv-n h 400Hz? 1080pben 60-at ír. előre is köszi
-
mimi_bacsi
tag
Sajnos nincs időm végigolvasni a fórum bejegyzéseit, kérlek benneteket írjátok meg, mi a véleményetek a Samu LE 40 D503F7W-ről!
Jólárasították,holnap mennem kellene érte....:-))
-
InfiniteReality
őstag
válasz
Switch333
üzenetére
D5000 megéri az árát, ahogy írták nem 100Hz-es, de szép képe van. Semmi "extra" csak egy TV, alapfunkciókkal. DivX-et pendriveról is lejátszik, mkv filmeket winyóról is. Nem fog mindent vinni, de nem kell megijedni sem, amennyiben "szabványos" a kódolása a filmnek, nem lesz vele gondod.
D5500 az SMART TV, ahogy mások is írták, teljesen más a menüje, illetve pár új funkciót tartalmaz. TV és kijelző szempontjából ugyanaz a kettő. -
Switch333
tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Nem értetlenkedni akartam, csak azt hittem, hogy a Smart funkción kívül még van valami. Nekem nem nagyon kell a Smart, így nem is éri meg többet rákölteni.
Köszi a választ! -
-
Switch333
tag
Köszi a válaszokat! Tehát nem 100 Hz-es, de megéri az árát valójában? Annyi TV van a piacon és nekem ezt tűnt ár-értékben a legjobb választásnak. Tényleg az is?
A külső vinyó csatlakoztatása az megnyugtató azért! :
A d5500-as mivel jobb? -
-
Flashget
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nem az.
Néz meg egymás mellett egy D5000 és egy D6000 tipust valamelyik MM vagy saturnban és látni fogod. -
Flashget
félisten
válasz
sityupityu
üzenetére
Így van.
-
kalmancsehi
csendes tag
válasz
littlerock
üzenetére
Félreértettetek, persze áll mint a covek, van súlya.
Viszont csavarok nélkul nagyon veszélyes lenne, ha mondjuk megfogod vmelyik sarkát és fel vagy le tolod/húzod, akkor le lehetne borítani a talpról, vagy hátrafele billentve is el tudna dolni (persze tobbnyire ott a fal). Egyébként kipróbáltam felcserélt csavarokkal is, de az se jobb.
Na mindegy így legalább foldrengésálló
(vagy beszerzek végre egy rendes csavarhúzót
) -
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Switch333
üzenetére
Pont most vettem ilyet magamnak karácsonyra.

Szerintem nincs benne bibi ez most 100k körül megy. Médialejátszója nekem viszi az .mkv fájlokat is (nem biztos hogy mindet). Kollégámnak ugyanilyen TV-je van és neki külős winchester van rákötve, nincs azzal se probléma.
-
Perrier
csendes tag
Olyat tapasztalt már valaki, hogy samba megosztásoknál nem jelennek meg a frissen odahelyezett fájlok? Próbáltam már teljes restartot a tvn+samygon, de semmi. Nem jelennek meg az új fileok. Mivel lehet frissíteni ezt a nézetet?
D6100 és videót keresek a videó nézetben. Korábban odatett fájlokat látja, és le is játssza. Becacheli a könyvtárak tartalmát? -
Switch333
tag
Kedves Fórumtársak!
A Samsung UE 32 D5000 típusú LED TV-ről szeretnék információt gyűjteni magamnak, mivel a karácsonyra meg szeretném lepni magam egy ilyen kütyüvel. Azért írok Nektek, mert Nekem nagyon gyanússá vált az, hogy minden nagy multi cég (Tesco, Cora, Media Markt) éppen most nyomta ki akcióba, mégpedig (szerintem) ár-érték arányban elég jó áron. De hol a bibi? :

Sajnos arról sem találtam semmilyen infót, hogy a beépített médialejátszója hogyan produkál és az USB portja meg tud-e küzdeni a küldő vinyókkal.
A hozzáértő véleményeket előre is köszönöm! -
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Ma vettem egy D5000-et, de egy kis beállítási gond van vele. A digis beltérit nem ismeri fel scarton keresztül, ezért random eldobja az adást egy pillanatra, majd vissza rácsatlakozik és megy tovább szépen. Mi a teendő ilyenkor? Olyan, mintha néha átugrana a TV-re a külső-ről, majd gyorsan vissza, mert írja is a bal felső sarokban, hogy külső.
-
BalaNce87
addikt
válasz
kalmancsehi
üzenetére
Két féle csavarra emlékszem! Nem lehet, hogy a rosszat küldöd oda?

-
Krisz79
őstag
válasz
kalmancsehi
üzenetére
Nekem is a talp csavar nélkül is megállna.
De csavarral biztosabb!
Abszúlt könnyen összerakható.
-
littlerock
aktív tag
válasz
kalmancsehi
üzenetére
?????????????? nekem csavarok nélkül is tökéletesen állna... kb egy hétig úgy is volt...
-
sakic
csendes tag
Sziasztok!
Mi a különbség az UE46D6000TW, az UE46D6100SW és az UE46D6500VS között? A honlapon én nem igazán találtam semmit -
mrmrsdr
csendes tag
sziasztok!
nem rég vásároltunk egy 5500-as smart tv-t. szép, jó, de van vele egy problémánk: winyóról nem képes lejátszani néhány képet, illetve a mappákat sem nyitja meg, mondván hogy nincs benne tartalom. gépen látszik minden kép, semmi gond. egy 2,5"-os, és egy 3,5"-osról is próbáltuk, de nem nyitja meg a foldert. viszont pendriveról olvassa.
az is elég furcsa, hogy egy előző szériás sima lcd hd-n lejátssza a képeket, és soha nem is volt vele gond. a szoftverből frissebb verzió nincs, így ez nem lehet megoldás.
más, idei szériás, samsung tévéken sem nézhetőek a fent említett fájlok. szervizben sem tudnak segíteni.ötleteket, válaszokat köszönöm.
-
kalmancsehi
csendes tag
válasz
InfiniteReality
üzenetére
Koszi a választ! Nincs értelme a dokkolónak, ez csak kényszermegoldás, amíg az új de hibás alaplapomat ki nem cserélik, vagy szét nem verem a kedves boltvezeto koponyáján.

Másnak is nehézséget okozott a talp és a nyak osszeszerelése? A talp kemény muanyagjába konkétan a csavarral kellett menetet vágni, nem is tudtam teljesen rogzíteni oket, így kb 1,5cm-t fel-le meg tudom billegtetni a tv-t a talpán.
-
BBéci
legenda
válasz
Daniel Alves
üzenetére
"Azért egy BD filmnél megfelelő hangerő mellett elég "komolyat" tud szólni."
Még szerencse, hogy idézőjelbe tetted.
10 centi magas, 40 dekás dobozkák, bennük 5-6 centis hangszóró. -
vlevi
nagyúr
válasz
mrhitoshi
üzenetére
"ami nem gyenge 17 Mb/s -os bitrátával rendelkezik Full HD alatt."
Nos, nálam a a jégkorszak karácsonyi volt ilyen. 25 perc, laza 3Giga, és az is 17MBbit/sec. Nem mkv, hanem BD lemezről m2ts.
Tavalyi C650 tévé remekül vitte, viszont bennnt a melóhelyen jópár dualcore-os pc-t megizzasztott kmplayer alatt
-
Vedike69
csendes tag
Tudna valaki segíteni? Samsung BD D5100 Blu-ray lejátszó a 3D-s lemezeket lejátsza, vagy nem? Van valakinek tapasztalata róla?

-
InfiniteReality
őstag
válasz
kalmancsehi
üzenetére
Abból a szempontból mindegy, hogy sosem kapsz "éles" képet. A kijelző natív felbontásán (1920x1080 ahol ugye tűéles képet kellene kapj) is egy kicsit "mosott" lesz a kép (videokártyán a digitálisan rendelkezésre álló képet analóg jelekké alakítják, így átviszik kb 1.5 méter kábelen, amit a TV áramköreinek fel kell dolgoznia és végül digitálisan megjelenítenie. Ez rontja a minőséget. A kábel azon a felbontáson már eleve sokat ront a jelen.
Kisebb felbontáson kevésbé "gáz", hogy analóg módon megy át a jel, de így is észrevehető a különbség a digitálishoz képest. Viszont mivel LCD kijelzőről van szó, a natívtól kisebb felbontás elmosottabb, életlenebb képet eredményez önmagában is.DVI/HDMI kábellel az átvitel digitális jelek segítségével történik, így a jelek minősége alapvetően nem fog változni azon a 1.5 méter kábelhosszon. Natív felbontásban így tűéles képet fogsz kapni, natívtól kisebb felbontáson enyhén mosott, életlenebb képet.
Viszont a digitálisan átvitt kisebb felbontású kép is láthatóan kicsit jobb, szebb, mint ha ugyanazt analógon vinnéd át.Ha van rá lehetőség, a laptophoz szerezz docking stationt vagy port replicatort, ha nem túl régi modell a gép, azon jó eséllyel már találsz legalább egy DVI kimenetet (ami fájdalommentesen átalakítható egy passzív eszközzel úgy, hogy a HDMI bemenetbe be tudod dugni).
-
kalmancsehi
csendes tag
Elore is elnézést a láma kérdésért.

Laptopról sima VGA kábelen D5000-esemre átkuldott jel mindegy, hogy 352 soros felbontású, vagy 720p-s, esetleg jobb, mert a kábel a szuk kapacitás, igaz? -
Zol77
aktív tag
Ha valaki megválna a UE32D5000 tévétől,estleg úgy is,hogy lenne egy LG HS200 LED projektorom 2év garral,és értékegyeztetnénk,akkor az írjon pm-et.
köszi!
Z
-
F.B.I.
veterán
Itthon a képernyő tisztítására (a gyerek által keletkezett ujjnyomocskák) WU2 ablaktisztítót (biológiailag lebomló anyagok, 300,-Ft/750ml)és mikroszálas kendőt használtam, hibátlanul leszedett mindent nem károsította a képernyőt.
-
válasz
dave_gahan
üzenetére
Persze így van,csak sokan 6-8 év távlatában beszélnek ezekről a dolgokról,holott korántsem lesznek olyan messze.
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, a közeljövőben azonban még a szemcsis 3D dominál.
Ilyen alapon a jelenlegi képernyő paneleket is temethetnénk, mondván az OLED-é és az AMOLED-é a jövő...
-
válasz
dave_gahan
üzenetére
Ha a külföldi oldalakat olvasgatjuk ott inkább az jön le,hogy pár év múlva maga a szemüveges 3D fog eltünni. A szemüveg néküli 3D a jövő.
-
kischico
tag
válasz
dave_gahan
üzenetére
A dobozban SSG-2100 volt. A + két szemüveg is SSG-2100 - a kialkudott 2 szemüveg SSG-2050 volt. De függ attól is szerintem milyen van náluk készleten
-
dave_gahan
aktív tag
Még vmi.
Ezt írták a geeks.hu-n:
"Ami a teljes 3D élményt illeti, megnéztük rengeteg filmjelenetet, és egyértelműen azt mondhatjuk, hogy az alacsonyabb felbontás normál filmeknél egyáltalán nem érezhető, pusztán az animációs filmek fognak ki a polarizációs 3D-n, ahol a kontúrok miatt a fésűs hatás valamennyire látható. Összességében a 47LW5500 képe ezzel együtt is nagyon tetszett, az LCD-k esetében egyértelműen a passzív technológiára szavazunk, szerintünk ennek van (lehet) jövője: arra számítunk, hogy 2012-ben már minden gyártó termékpalettáján lesz polarizációs 3D tévé, és néhány éven belül valószínűleg teljesen eltűnnek az aktív shutteres 3D LCD-k."
Azt is lehet tudni, hogy a polarizációs passzív technológia nem tud full HD 3D-t, de mondjuk mivel Samsung D6500-ben gondolkodom, az sem tud full HD 3D-t, úgyhogy mindegy.Egyébként szerintetek is igaz lehet, hogy lassan a Samsung is átvált majd passzív 3D megoldásra? Akkor miért feccöltek annyit az aktív technológiába? (főleg, h egyeseknél tényleg jelentkezik az aktívra jellemző vibrálás)
-
-
pucni
csendes tag
válasz
kischico
üzenetére
Ha ki akarod nyomtatni a használatit, akkor kövesd a leírásom.
1. Foxit Reader nevű ingyenes pdf olvasót használok.
2. Használati utasítást megnyitod. Lapozz a 3. oldalára, mert nálam az első kettőnél marad a sötét háttér.
3. Foxit Readerben menünél Toos -> Preferences -> Accessibility.
Replace Document Colors-nál legyen pipa. Custom Color kijelölése. Page Background-nál fekete szín beállítása. Document Text-nél fehér szín beállítása. Only Change...B/W color-nál pipa kivesz. Majd nyomni egy OK gombot.Így fehér háttérhez fekete betűk lesznek. Annak ellenére, hogy oldal hátterének adtam a fekete színt. Ez elírás lehet a programban. Ha másik verziót használsz a programból (nálam 5.1.0.1021), vagy másik pdf olvasót, akkor is lehet ilyen beállítás szerintem, de akkor lehet, hogy fordítva kell kijelölnöd a színeket. Background fehér és text fekete.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
dave_gahan
üzenetére
Én kétfélét kaptam az MM-ben. Kettő volt a dobozban a TV mellett, kettő adtak külön. A két szemüveg típusa nem egyezik meg.
-
pucni
csendes tag
Ha van benne DVB-T tuner, akkor szerintem be kell tudni hangolnod az ingyenes HD adókat.
Én jelenleg ideiglenesen egy koax kábelbe dugott 10 cm-es szigetelt elektromos vezetékkel fogom kifogástalanul ezeket a műsorokat.
A Kab-hegyi adótoronytól kb. 25km-re vagyok viszonylag jó rálátással és a TV egy Samsung D6570-es modell. Semmi akadás vagy kockásodás.
Előtte a 10 éves képcsövesemmel néztem ezeket az adókat egy WayteQ HD-95CX tunerrel, ami szintén befogta, de ha a mikrohullámú sütőt bekapcsoltuk, akkor törött a kép nagyon. D6500-at nem zavarja a mikrosütő sem.
Behangolásnál válaszd az automata hangolást földi digitális adásokhoz. Viszont egy jó kültéri esetleg beltéri antenna lehet, hogy nem ártana. -
Én amikor megvettem a tévét,a gyári gagyi elemekkel kb két hónapon belül ezt csinálta,mint amit leírsz. Tettem bele két normális elemet,és azóta hibátlanul működik.
Egyébként időközben beszereztem egy tartalék irányítót is,ha netán beadná a kulcsot az egyik. Nem nagy pénz,kb 6 ezer körül van. Nálam elég gyakran szokott a földön landolni. Volt hogy este ráztam egyet a paplanon,és a szerencsétlen irányító(ami a paplanon volt)majdnem leverte a csillárt.
-
amadeus11
senior tag
Szia !
A távirányító nálam is csinál ilyet . Nekem van egy univerzális távkapcsolóm . Jelenleg ezzel használom a C650 es készüléket . Viszont így is van , hogy a tv nem válaszol ( a távirányító mutatja , hogy küldi a jelet ). Ez bekapcsolás után közvetlenül figyelhető meg leginkább . Ilyenkor a tv 10 másodpercig nem ( mindig ) válaszol . Próbáld meg másik távirányítóval - ha van . Remote code : 1056
Üdv . -
kischico
tag
válasz
dave_gahan
üzenetére
Én kb 2 hónapja vettem MM-ban és volt a dobozában 2 szemüveg. 230 000 volt és sikerült a főnökkel beszélnem. Mondtam neki megveszem ha ad hozzá még +4 szemüveget. SSG-2100 szemüveget adtak és az ára a dobozon 19 900 Ft.
-
pucni
csendes tag
Szerintem csak az elemnél lesz kontakthibás. Először is próbálj meg beletenni márkás új elemet. Ellenőrizd, hogy a rugó nekifeszül és a pozitív pólus is hozzáér a csatlakozóhoz, majd FORGASD MEG néhányszor az elemeket.
Oxidáció, vagy savkifolyás után szokott ilyen hiba lenni. -
Clay
senior tag
válasz
Krisz79
üzenetére
Használd inkább a serviio-t. Nekem az AllShare összeomlott egy frissítés után és nem is tudtam működésre bírni többet, valszeg valami bibi van a legutolsó verzióval( szerver állandóan leállt és újraindult, nem ismerte fel a csatlakoztatott eszközt, nem csatolta a mappát, stb...). Felhívtam a Samsung ügyfélszolgálatot is, ahol a "hozzáértő-szakértő" azt javasolta, hogy állítsam a tv-t alapra!!!! A seviio azóta tökéletes

-
dave_gahan
aktív tag
Sajna nem csak januártól, már most felmentek egy típusok árai...

A D6500-at a MM-ban és a Saturnban is már csak 210.000-ért adják...(szándékosan nem azt írtam, h lehet kapni). Az euro miatt 1-2 hét alatt felment 10e Ft-tal.
Adnak hozzá 4 db szemüveget, nem tudták megmondani, h milyet, itt a topicban 3050-es és 3100-as szemcsiről írtak. Megnéztem, külön vásárolva 10e Ft darabja, létezik?
Arról több, egymásnak ellentmondó véleményt olvastam, hogy a 6500-as hoz van a csomagolásban 2 db szemüveg, vagy nincs. Ha igen, melyik?
Szóval filózok, hogy ha mégiscsak találok vmelyik MM/Saturn üzletben ebből a típusból, akkor a 4 ajándék szemcsi miatt érdemes 210-ért is megvenni a tv-t, vagy maradjak inkább vmelyik netes áruháznál némileg olcsóbban, mivel úgyis jár hozzá alapból 2 db szemüveg.Egyébként kipróbáltam a Samu és az LG 3D-t is, nekem tetszett mindkettő, különbséget nem nagyon fedeztem fel, látványos volt.

-
Relaxing
tag
Hello
Eladnám Samsung 46D6510WS Tvmet, csládi okok miatt. Kiterjesztett 5 év garanciával,számlával. MM-ben vásároltuk a nyáron. 4 DB szemüveggel számlával, gyári doboz , csomagolás is megvan.Kipróbálható, filmek zene képek bármit hozhatsz de adok is mellé sok 3D tartalmat. Igény esetén tudok mellé adni egy Sony 5.1-es digit házimozit kábelekkel.
Az árképzést privátban írnám meg de sokat nem tudnék engedni a bolti ártól, sajnos olyan okok merültek fel..Üdv és elnézét hogy ide írtam, de most ezt a topikot olvassák a témában a legtöbben.
-
Blom
aktív tag
[link]
Flashget Melyiket lenne érdemes megvenni???? -
Flashget
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
én még elötte vagy samu D5500 vagy LG LV5500 lesz a szemem majd eldönti

-
Napfénysüti
nagyúr
-
Flashget
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
olyan se nem 50Hz se nem 100Hz

ebben az árban valós 100Hz-es tévét LG-ben kapni. Csak annak meg a média lejátszója a gyengébb (nincs DTS licensz)
-
Blom
aktív tag
Sziasztok!
Megtudná valaki mondani, hogy ez melyik samsung: [link]
Nagyon érdekelne mert szeretnék egy ilyet. -
Lalolib
csendes tag
válasz
mukibuci
üzenetére
Azt nem tudom, hogy mekkorát "eszik" meg, de nekem egy 650 GB-os, nem márkás vinyom van, de azzal sincs semmi gondja. A lényeg, hogy ne USB hosszabbítón kösd rá a tévére, mert akkor nem biztos, hogy felismeri.
A méret meg igazán a használattól függ. Én csak filmeket pakolok rá (csak jó minőségű, AAC kódolású jöhet szóba), de így is alig használok el 200 GB-ot. Még ez is sok, mert nem vagyok gyűjtő, és a legtöbb filmet ha megnézem törlöm is egy idő után, mert "útban vannak".
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Viszont csavarok nélkul nagyon veszélyes lenne, ha mondjuk megfogod vmelyik sarkát és fel vagy le tolod/húzod, akkor le lehetne borítani a talpról, vagy hátrafele billentve is el tudna dolni (persze tobbnyire ott a fal). Egyébként kipróbáltam felcserélt csavarokkal is, de az se jobb.
(vagy beszerzek végre egy rendes csavarhúzót
)

Azért köszi