Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
putyu10
aktív tag
válasz
wallace 234 #150147 üzenetére
A panel típust hogyan lehet meg tudni?
-
putyu10
aktív tag
válasz
gordonfreemN #150100 üzenetére
Nekem a magyar beállítás van és most már minden jó.
-
putyu10
aktív tag
válasz
gordonfreemN #150097 üzenetére
Ha mind kettő .zip akkor szerintem igen.
-
putyu10
aktív tag
Lassan sírok: a QE65QN90AATXXH reggelre a szerkesztett csatorna sorrendet vissza állítja a szolgáltatóira. Ötlet a megoldásra?
-
putyu10
aktív tag
Az természetes hogy a QE65QN90AATXXH-nél DD csak akkor ad ki ha a hang menüben átkapcsolom optikaira, viszont ha így hagyom nincs saját hang. Másik tv-k nél nincs ilyen gond.
-
putyu10
aktív tag
válasz
krisz12356 #149907 üzenetére
Amúgy hogyan sikerült ez?
-
putyu10
aktív tag
Üdv, esetleg tudna valaki segíteni egy Samsung QE65QN90AATXXH csatorna lista PC-n szerkesztésében?
-
putyu10
aktív tag
válasz
raiden1bak #72296 üzenetére
Nekem helyben javított a Samu egy óra alatt!
-
putyu10
aktív tag
Hali. Most vettem S5 telot, és tudom már ezerszer leírtátok de mégis megkérdezem: hogyan küldhetem ki a képét a samu "okos" lcd-re?
-
putyu10
aktív tag
válasz
Botos Marci #61812 üzenetére
Az hogy a C7000 és a D6500-ösöm köröket ver rá minöségre!!! Szürke, felhös, szintelen bovli!!!
-
putyu10
aktív tag
válasz
Danubius L #61631 üzenetére
Ne vegyél f 8000-rest!!! Egy f*********a!!! Nekem a csere után is egy s**r!!! Ikább ketö pana plazma!
-
putyu10
aktív tag
Elsöre furcsa, de lehet hogy a használat hatására csökken a zavaro bevilágitás a F8000-ren. Plusz megtaláltam a megfelelö beállitásokat talán.
-
putyu10
aktív tag
-
putyu10
aktív tag
Az új panel este nézve egy baromi nagy felhöt produkál a bal alsó sarokból a közepe felé kb a harmadáig. Borzalmas és elszomorító a Samu részéről!
-
putyu10
aktív tag
Valaki tapasztalt már olyat hogy a kijelző alsó és felső részén kb öt milliméteren erőseben bevilágítanak a ledek főleg egyenletes zöldes, barnás,kékes,szürkés árnyalatoknál? F8000 edge led.
-
putyu10
aktív tag
válasz
Intel fan11 #59189 üzenetére
Mert szerinted az ALDI háziasszonyok dunsztolják be őket? A t******s-em három éve megy szinte napi tíz órát! Remélem nem gondolod hogy nem normális eszköz van Chili vagy Medion szítázáz mögött.
Három év helyszíni csere gari!
-
putyu10
aktív tag
válasz
Intel fan11 #59173 üzenetére
Aldiban akciós a 1TB 2,5-es mobil. Kb 22000,-ft
-
putyu10
aktív tag
válasz
Markizmark #58781 üzenetére
Ha kikapcsolod természetesen a felvétel megy tovább!
-
putyu10
aktív tag
Nekem általában 8-ason, 3D-nél 10-esen van a hát.vill.
-
putyu10
aktív tag
válasz
Markizmark #58344 üzenetére
Nekem mindegy hogy mit mondasz, az biztos az én készűlékeim az általam leirt modon keresnek "és pont"
-
putyu10
aktív tag
válasz
Markizmark #58341 üzenetére
Igen érdekes D mint Discoveryk, F mint Film+ - Film+2, D mint Digi sportok, S mint sportok. Nem érdekes? Nekem ez kicsit mintha a ABC-re hasonlítana.
A felsorolás most nem sorrendben tettem.
-
putyu10
aktív tag
válasz
Markizmark #58337 üzenetére
Pl nekem egyszerűbb a abc-böl keresni rendezéskor mint mindig össze vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest